FORUM TV-SATП`ятниця
29.03.2024, 13:40

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Супутникового Інтернету » Провайдер "Skystream" (Супутниковий Інтернет)
Провайдер "Skystream"
RATVODДата: Понеділок, 26.10.2009, 18:30 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Провайдер SAT NET

" Skystream "



RATVODДата: Понеділок, 26.10.2009, 18:40 | Повідомлення # 2
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Новий супутниковий "Vsat"

провайдер " Skystream "

Представляємо вам нового супутникового провайдера "Skystream" ,
що працює через супутники "Express-AM1. 40Е і Express-AM3. 140Е"

Про проект Скайстрім:

Проект "Скайстрім" пропонує рішення для організації високошвидкісного коллективногодоступа до мережі Інтернет з використанням технологій VSAT і WiFi.

На об'єкті заказчикаустанавливается комплект устаткування, що включає супутникову станцію зв'язку, системукоммутации абонентів і декілька безпровідних точок доступу.

Супутникова станція обеспечиваетвысокоскоростной (до 2-х мегабіт в секунду) канал передачі даних, а крапки доступаобеспечивают покриття радіусом до 3-х кілометрів, за умови використання рекомендованногобеспроводного клієнтського устаткування.

Утворювана при цьому безпровідна мережа володіє внутрішньою пропускною спроможністю до 54 Мбіт в секунду, що робить можливою організацію високошвидкісних домашніх мереж, що дозволяють передавати дані між користувачами мережі, інтелектуальними мережевими пристроями і для мережевих ігор.

Що ми пропонуємо ?

Високошвидкісний колективний доступ в Інтернет, повністю автономний отдругих ліній зв'язку. Швидкість прямого каналу (з Інтернету) до 4-х Мбіт/сек, швидкість обратногоканала (запити в Інтернет) до 819 Кбіт/сек.

Як це працює ?

Система колективного доступу (СЬКД) Ськайстрім передбачає використання високошвидкісного супутникового каналу як основний канал і широкосмугові технології передачі даних типа «точка-многоточка» як «остання миля».

Система дозволяє підключити до однієї високошвидкісної інтернет-магістралі відразу до декількох десятків абонентів, местомом присутності яких може являтся або коттеджный селище, або бізнес-центр, або інший населений пункт, що потребує високоякісного зв'язку.

Основною перевагою даного рішення є висока швидкість і простота розгортання, зв'язана з використанням найдоступніших, на сьогоднішній момент, технологій організації "останньої милі" або лінії зв'язку до абонента.

Система вводиться в експлуатацію відразу ж після включення, досить лише підключитися до локальної або безпровідної мережі. Засоби автоматичної конфігурації абонентських пристроїв, використовувані в роботі СЬКД, дозволяють відразу ж, пройдя нескладну процедуру реєстрації в централізованій процесинговій системі і внісши засоби на лицевой рахунки абонента, будь-яким з можливих способів, будь то платіжні термінали найбільш відомих платіжних систем або мобільний телефон, підключитися до системи і отримати весь спектр доступних послуг, будь то доступ до мережі Інтернет і, в перспективі, видео- по-запиту і IP-телефония.

Тарифи:

*Вказані на сайті тарифи дійсні для кінцевих абонентів, що працюють з VSAT через колективне підключення WiFi, PLC або звичайний Ethernet.

Офіційний сайт провайдера: www.skystream.ru

Партнерська програма:

а. Дохід від продажу Устаткування.

b. Вартість робіт по інсталяції СКД «Skystream».

с. Вартість додаткових і нестандартних робіт і устаткування (підйомні
роботи з використанням підіймальних механізмів, виготовлення нестандартних
опор і проектів на них, прокладка локальних мереж і організація WiFi-зон на
території Клієнта і так далі).

d. Вартість робіт по ремонту і обслуговуванню устаткування СЬКД «Skystream»

тобто до 35% (включаючи ПДВ) від сумарних платежів по тарифах "Ськайстрім" cобслуживаемых Партнером СЬКД «Skystream» згідно таблиці:

www.sat24.ru


Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Супутникового Інтернету » Провайдер "Skystream" (Супутниковий Інтернет)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024