FORUM TV-SATП`ятниця
29.03.2024, 17:23

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 3 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Супутникового Інтернету » Провайдер "StarBlazer" (Супутниковий Інтернет)
Провайдер "StarBlazer"
RatvodTechДата: Четвер, 30.04.2009, 10:55 | Повідомлення # 1
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн
Провайдер SAT NET

" StarBlazer "



RATVODДата: Субота, 20.02.2010, 00:18 | Повідомлення # 31
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Новини провайдера "Starblazer"

Технологічна перерва в розсилці

Супутникового кіно StarBlazer.

24 лютого з 5:00 до 24:00 за московським часом буде зроблена технологічна перерва в розсилці
Супутникового кіно StarBlazer з супутників IntelSat 904 і Експрес АМ33.

В цей час приймачі SB Media, встановлені у користувачів, відображуватимуть статус "чекання прийому". Програма Супутникового кіно на 24 лютого сформована з врахуванням запланованої перерви.
З 25 лютого розсилка фільмів Супутникового кіно знов вестиметься цілодобово в нормальному режимі.

RATVODДата: П`ятниця, 12.03.2010, 21:51 | Повідомлення # 32
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Новини провайдера "Starblazer"

Нова функція в Особистому кабінеті

абонентів StarBlazer.

У Особистому кабінеті додана функція "Блокування"
- призупинити отримання послуг, не списувати гроші з рахунку.

При включенні блокування послуги статус "Інтернет" автоматично переводиться в стан "Вимкнений" і послуги стають недоступні, окрім доступу до сайту www.starblazer.ru через VPN-підключення до мережі StarBlazer.

Дана функція буде зручна для абонентів, що користуються послугами з абонентською платою в разі тривалих перерв в отриманні послуг (наприклад, при від'їзді), і дозволить їм гнучкіше управляти своїми підписками.

RATVODДата: П`ятниця, 30.04.2010, 14:14 | Повідомлення # 33
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Новини провайдера "StarBlazer"

З 1 по 10 травня, швидкість підключення для всіх абонентів

на всіх тарифах StarBlazer Internet буде збільшена в два рази!

Для абонентів Супутникового кіно StarBlazer - при покупці фільмів вартість кожної ліцензії,
придбаної в святковий період, буде зменшена в два рази!

Половина вартості всіх куплених ліцензій буде повернена бонусом на рахунок абонента
в період з 11 по 18 травня 2010 р.



RATVODДата: Понеділок, 14.06.2010, 11:48 | Повідомлення # 34
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Новини провайдера "Starblazer"

StarBlazer вводить нові тарифи

однобічного супутникового Інтернету.

StarBlazer відкриває реєстрацію на нові тарифи для "домашніх" користувачів. З 10 червня 2010 року абоненти, що працюють як через супутник IntelSat 904, так і через супутник Експрес АМ33, можуть підключитися до послуги однобічного супутникового інтернету на тарифи SB hybrid Home.

Тарифи SB hybrid Home призначені в першу чергу для абонентів, які займаються в основному веб-сервером-серфінгом і скачуванням невеликих файлів з Інтернету. Тариф включає лише щомісячну абонентську плату, окрема оплата за об'єм трафіку не стягується (умовно безлимитный тариф). Новий тариф буде зручний тим користувачам, які хочуть мати гарантований розмір щомісячного платежу, не відстежуючи безперервно стан свого рахунку.

Обмеження максимальної швидкості на тарифі - 512 кбит/с для кожного абонента, за умови, що об'єм викачаного за місяць трафіку не перевищує 1 Гбайт. При перевищенні даного об'єму доступна абонентові швидкість поступово знижується відповідно до умов, приведених в описі тарифу. Об'єм трафіку, який тариф дозволяє отримати на досить комфортних швидкостях доступу, складає більше 2 Гб в місяць, що цілком достатньо для тих користувачів, хто не займається активним "закачуванням" файлів з Інтернету. Об'єм трафіку, доступного на мінімальній швидкості, не обмежується.

Абонентська плата на тарифі SB60 hybrid Home (для тих, що працюють через супутник IntelSat 904) складає 440 рублів в місяць, на тарифі SB96 hybrid Home (для тих, що працюють через супутник Експрес АМ33) - 520 рублів в місяць. Дана абонентська плата списується в повному об'ємі на початку розрахункового періоду (місяця). Для абонентів, що знов реєструються на цей тариф, абонентська плата списується у момент зняття блокування в Особистому кабінеті, в розмірі, пропорційному кількості днів, що залишилися в місяці. Вартість використання прискорювача Slonax 3G для абонентів SB hybrid Home, також як і для всіх абонентів тарифної групи "Домашні" - 30 рублів в місяць.

При тривалих перервах в роботі, наприклад, якщо абонент користується супутниковим інтернетом на дачі або в літньому котеджі, передбачена можливість заблокувати послугу або змінити тариф на послугу без абонентської плати.



RATVODДата: Субота, 03.07.2010, 09:32 | Повідомлення # 35
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Новини провайдера "Starblazer"

З 1 липня 2010р. на тарифах SB Hybrid

з абонентською платою введено

автоматичне блокування підписки.

Це означає, що якщо при настанні нового місяця баланс на рахунку позитивний, але сума недостатня для списання щомісячної абонплати, то відбувається автоматичне блокування підписки, списання абонентської плати не відбувається (сума на рахунку зберігається), але послуга блокується і не надається.

Абонентська плата застосовується на тарифах SB hybrid Home, SB hybrid Unlimited, SB hybrid Dowload Plus, а також на тарифах груп "Домашні" і "Активні" за використання прискорювача Slonax 3G. Перевірка і блокування підписок з недостатньою сумою на рахунку здійснюється сервером при настанні нового місяця в автоматичному режимі. Будь ласка, будьте уважні і вчасно поповнюйте рахунок!

Після спрацьовування автоматичного блокування підписка може бути розблокована лише самим абонентом і лише після того, як рахунок поповнений до суми, достатньої для списання абонплати. Ми сподіваємося, що даний сервіс дозволить зробити використання "безлимитных" тарифів з абонентською платою зручнішим для користувачів.


RATVODДата: Понеділок, 05.07.2010, 23:35 | Повідомлення # 36
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Новини провайдера "Starblazer"

Сьогодні, 5 липня 2010 року,виникли проблеми на серверах платіжної системи ChronoPay.

Через це неможливий переказ коштів на рахунки StarBlazer через WebMoney і по банківських картах.

В даний час інформації про можливі терміни усунення проблеми з боку ChronoPay немає.

При появі додаткової інформації негайно повідомимо.


RATVODДата: Четвер, 08.07.2010, 08:49 | Повідомлення # 37
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Новини провайдера "Starblazer"

Вчора, 7 липня 2010, робота процесингових серверів ChronoPay в основному відновлена.

На даний момент можлива оплата послуг StarBlazer через систему ChronoPay по банківських картах.

Оплату послуг StarBlazer через WebMoney не рекомендуємо виробляти до окремого оголошення, оскільки інформація про такі платежі від ChronoPay на даний момент не поступає.

Термін, коли можуть бути зараховані платежі, зроблені через WebMoney, поки не відомий.


RATVODДата: П`ятниця, 27.08.2010, 01:22 | Повідомлення # 38
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Новини провайдера "Starblazer"

По технічних причинах тимчасово зупинена розсилка

Супутникового кіно StarBlazer через IntelSat 904.

Розсилка буде відновлена 27 серпня о 00 годині 00 хвилин за московським часом.

Розсилка Супутникового кіно StarBlazer з супутника Експрес АМ33 працює в штатному режимі.



RATVODДата: П`ятниця, 27.08.2010, 01:32 | Повідомлення # 39
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
СтарБлайзер задумався про дітей

Оператор супутникового Інтернету "СтарБлайзер" з 1 вересня

починає мовлення цілодобового каналу мультфільмів.

Сервіс буде доступний на більшій частині території Росії в рамках послуги "Супутникове кіно StarBlazer".

Про це повідомила прес-служба компанії. "Репертуар каналу "Мультфільми" орієнтований на дітей і родинний перегляд", - підкреслила прес-служба.

На першому етапі в програму вийдуть класичні роботи радянської школи анімаційного кіно. Надалі відеотека буде розширена. Щодня планується поширювати близько 20 нових мультфільмів. Програма мовлення на наступні сім днів буде розміщена на сайті компанії "СтарБлайзер".

Для доставки мультфільмів застосовується технологія супутникового Інтернету StarBlazer у поєднанні з технологією розсилок. Відеоконтент транслюється за певним розкладом відразу на всю зону покриття: для супутника IntelSat 904 - європейська частина Росії, включаючи Урал, для супутника "Експресс-АМ33" - Західний і Східний Сибір. Технологія асиметричного, або так званого "однобічного" супутникового доступу в Інтернет використовує для вхідного і витікаючого трафіку два різні канали зв'язку.

За допомогою спеціального ПО користувач каналу набудовує фільтр, за допомогою якого вибирає записи, що цікавлять його, із загального потоку. Відібрані фільми записуються на жорсткий диск.

"Абонент оплачує лише перегляд контента, причому на каналі "Мультфільми" основним виглядом ліцензії є підписка, - пояснила прес-служба. - За фіксовану щомісячну плату користувач може без обмежень переглядати всі доступні йому мультфільми - трансльовані під час перегляду, отримані по розсилці і завантажені з відеотеки StarBlazer. Разом з підписками діють і традиційні разова і постійна ліцензії. Перша дійсна протягом доби і дозволяє проглянути мультик один раз, постійна ліцензія не має обмежень за часом дії і числу переглядів".

"З появою таких сервісів видно, що пошук "незаповнених ніш" продовжується, - вважає перший заступник генерального директора супутникового оператора "РуСат" Олег Ватулін. - Принцип "однобічного" поширення контента простий і застосовується для різних застосувань, відео за запитом, перегону відеороликів, передачі текстів для друкарської продукції, поширення видеоконтента HD для цифрових кінотеатрів. Конкуренції на цьому ринку практично немає з огляду на те, що така послуга може зажадатися лише в пакеті з іншими сервісами (телебачення, Інтернет, підбір контента з певної тематики, дистанційне навчання)".

Джерело:www.comnews.ru


RATVODДата: Вівторок, 05.10.2010, 20:27 | Повідомлення # 40
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Новини провайдера "Starblazer"

StarBlazer починає приймати оплату

з мобільних телефонів МТС.

З 1 жовтняВи можете сплатити послуги StarBlazer
за допомогою платежу з рахунку свого мобільного телефону МТС.

Оплата відбувається в рамках послуги МТС "Легкий платіж".

Для здійснення платежу необхідно виписати рахунок на оплату через МТС з відкритої частини сайту (із сторінки Способи оплати) або з особистого кабінету абонента StarBlazer. Мінімальна сума платежу за послуги StarBlazer через МТС складає 100 рублів, максимальна - 5000 рублів. Середній час зарахування платежів - від 15 хвилин до 2-го годинника. Комісія за переклад складає 10 рублів + 1.5 %.


RATVODДата: Вівторок, 05.10.2010, 20:30 | Повідомлення # 41
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Новини провайдера "StarBlazer"

StarBlazer оголошує акцію SuperNight.

З 2 жовтня по 30 листопада 2010 року для абонентів асиметричного супутникового доступу SB hybrid,
що користуються тарифами SB hybrid Night і SB hybrid Week-End,
діє акція SuperNight по подвоєнню швидкості в нічний час.

Максимально доступна швидкість з 02 до 08 годин під час дії акції складатиме:
для тарифу SB hybrid Night - 1024 кбит/с;
для тарифу SB hybrid Week-End - 512 кбит/с.

Для абонентів, що працюють через IntelSat 904, - час московський, для Експрес АМ33 - "московское+4 години", відповідно до умов тарифів.


RATVODДата: Вівторок, 05.10.2010, 20:34 | Повідомлення # 42
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Новини провайдера "Starblazer"

StarBlazer починає приймати оплату

через платіжні термінали Qiwi.

З 1 жовтня абоненти можуть поповнювати баланс особового рахунку StarBlazer готівкою
через платіжні термінали
мережі Qiwi (Ківі).

Мережа Qiwi на сьогодні включає близько 85 000 платіжних терміналів, що діють по всій Росії.

Для здійснення платежу необхідно підійти до одного з терміналів Qiwi, знайти логотип StarBlazer в меню Оплата послуг - Інші, вибрати оплату на рахунок StarBlazer і слідувати вказівкам системи. Для здійснення платежу необхідно ввести Ваш номер договору StarBlazer.

Мінімальна сума платежу за послуги StarBlazer через термінал Qiwi складає 100 рублів, максимальна - 5000 рублів. Середній час зарахування платежів - від 15 хвилин до 2-го годинника. Комісія за переклад не стягується.

Увага! Термінал не попереджає, що введена сума менше мінімального платежу, не повертає прийняті купюри, і здачі не видає. Після першої введеної купюри операцію по поповненню рахунку відмінити неможливо.
Будь ласка, будьте уважні! В разі недійсного платежу (менше мінімальної суми або невірний номер договору) пошук і повернення введених сум украй скрутні і у багатьох випадках неможливі.
Після здійснення платежу необхідно обов'язково отримати і зберегти квитанцію терміналу до моменту зарахування засобів на Ваш особовий рахунок.

Тепер Ви також можете:

* сплатити послуги StarBlazer з балансу Qiwi Гаманця за допомогою SMS вигляду:
OP 20098 ххххх 100 на номер 4440
OP 20098 - код оплати StarBlazer, ххххх - номер договору, 100 - сума платежу в рублях. Мінімальна сума платежу складає 100 рублів, максимальна - 5000 рублів.

* сплатити послуги StarBlazer безпосередньо зі свого рахунку в системі "Qiwi гаманець" (особистому кабінеті Qiwi). Для здійснення платежу знайдіть провайдера StarBlazer пошуком або в меню Оплата послуг - Інтернет. Мінімальна сума платежу складає 100 рублів, максимальна - 5000 рублів.


slavasamДата: Середа, 30.03.2011, 18:23 | Повідомлення # 43
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Новини провайдера "StarBlazer"

Нові швидкості StarBlazer.

Для тарифів асиметричного доступу StarBlazer hybrid групи "Стандартні" на супутнику Експрес АМ33 припиняється дія акції SuperNight по збільшенню швидкості в нічний час.Замість акції SuperNight на цих тарифах до 1 червня 2011 року буде діяти акція SuperSpeed ​​за цілодобовим збільшення швидкості.

У рамках акції SuperSpeed ​​для тарифів групи "Стандартні" на супутнику АМ33 встановлюються наступні швидкості:
SB96 hybrid 64
SB96 hybrid 128
SB96 гібридних 256
SB96 гібридних 512
SB96 гібрид в 1024 році
SB96 гібрид в 2048 до 128 Кбіт / с
до 256 Кбіт / с
до 512 Кбіт / с
до 1024 Кбіт / с
до 1536 Кбіт / с
до 3072 Кбіт / с
Для тарифів SB60 hybrid Download Plus і SB96 hybrid Download Plus на супутниках IntelSat 904 та Експрес АМ33 відповідно швидкість підвищується до 1024 кбіт / с постійно. Акція SuperNight по нічному збільшення швидкості на цих тарифах припиняється.
Для тарифів груп "Стандартні" та "Домашні" на супутнику IntelSat 904 і для тарифів групи "Домашні" на супутнику Експрес АМ33 продовжує діяти акція SuperNight по збільшенню швидкості в нічний час, в інтервалі з 2 до 8 годин по часовому поясу тарифу.

slavasamДата: Понеділок, 25.04.2011, 19:04 | Повідомлення # 44
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Новий тариф від провайдера "StarBlazer"

C 25 квітня 2011 вводиться новий безлімітний тариф SB hybrid Web.

Тариф діє на супутниках IntelSat 904 і Екпрес АМ33, вартість тарифу однакова для всіх абонентів і становить 350 рублів на місяць, окрема оплата за трафік не стягується, послуги прискорювача Slonax включені у вартість тарифу.

До 1 липня 2011 року діє спеціальна ціна на новий тариф - 250 рублів / місяць.

Тариф SB hybrid Web порадує користувачів, які в основному займаються читанням новин, пошуком інформації в Інтернеті, спілкуванням у чатах і форумах, через системи миттєвих повідомлень і т.п.Тариф дозволяє завантажувати сторінки і зображення з комфортною для перегляду швидкістю, особливо при використанні прискорювача Slonax 3G.

Одноразова завантаження великих обсягів інформації (файлів, оновлень ПЗ, медіа-роликів і т.п.) На цьому тарифі обмежена і блокується шляхом зниження швидкості: тим сильніше, чим більший обсяг даних намагається завантажити користувач. При припиненні закачувань швидкість відновлюється, тим швидше, чим менше було додано даних.

Абонентська плата на тарифах SB hybrid Web стягується в повному обсязі у перший день місяця. При тривалих перервах у роботі передбачена можливість заблокувати послугу або змінити тариф на послугу без абонентської плати.Для абонентів, знову реєструються на цей тариф, списання абонентської плати і відбувається в розмірах, пропорційних кількості днів, що залишилися від моменту реєстрації до кінця поточного календарного місяця.

RATVODДата: Четвер, 29.09.2011, 09:54 | Повідомлення # 45
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
З 1 жовтня припиняється акція SuperSpeed для АМ33,

триває акція SuperNight для АМ33 і IS904


З 1 жовтня 2011 року акція "SuperSpeed" за цілодобовим збільшення швидкості на тарифах "Стандартні" для супутника Експрес АМ33 припиняється.

Акція "SuperNight" щодо збільшення швидкості в нічний час (з 2 до 8 годин по часу тарифу) продовжує діяти на тарифах груп "Стандартні" та "Домашні" на супутниках IntelSat 904 і Експрес АМ33.

У рамках акції "SuperNight" в нічний час діють наступні швидкості:

SB60 і SB96 hybrid 128 до 256 кбіт / с
SB60 і SB96 hybrid 256 до 512 кбіт / с
SB60 і SB96 hybrid 512 до 1024 кбіт / с
SB60 і SB96 hybrid 1024 до 1536 кбіт / с
SB60 і SB96 hybrid 2048 до 3072 кбіт / с

SB60 і SB96 hybrid Night до 1024 кбіт / с
SB60 і SB96 hybrid Week-end до 512 кбіт / с
SB60 і SB96 hybrid Budget до 128 кбіт / с

28.09.2011
StarBlazer


Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Супутникового Інтернету » Провайдер "StarBlazer" (Супутниковий Інтернет)
  • Сторінка 3 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024