FORUM TV-SATСубота
27.04.2024, 02:48

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Супутникового Інтернету » Провайдер "Sky-Fi" (Супутниковий Інтернет)
Провайдер "Sky-Fi"
RatvodTechДата: Четвер, 30.04.2009, 10:59 | Повідомлення # 1
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн
Провайдер SAT NET

" Sky - Fi "



RATVODДата: П`ятниця, 24.09.2010, 22:57 | Повідомлення # 16
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Новини провайдера "Sky-Fi"

З 1 жовтня 2010 року на супутнику Бонум-1

зміняться тарифи.

В рамках рекомендованого місячного об'єму трафіку швидкісні обмеження не застосовуються. При наближенні витрати трафіку до рекомендованого об'єму, накладаються часткові швидкісні обмеження. Коли об'єм отриманого трафіку перевищує рекомендований місячний об'єм, починають діяти швидкісні обмеження, і послуга надається на нижчому швидкісному пріоритеті. Таким чином, забезпечується справедливе використання інтернет-каналу всіма користувачами безлимитного тарифу.

Колірний індикатор в WEB-интерфейсі користувача дозволяє визначати статус дії швидкісних обмежень в режимі On-Line. При необхідності можна отримати вищу швидкість, використовуючи опцію "турбо-режим".

- Тарифні плани призначені переважно для домашніх користувачів, ведучих активне закачування файлів в перебігу всього періоду підписки. Для корпоративних пользвоателей рекомендуються тарифи Байкал (з додатком "Корпоративний") і тарифи "Реки".
- Для користувачів безлимитного режиму тарифу «Потік» виділяється канал з пропускною спроможністю, що дозволяє кожному користувачеві у будь-який момент часу мати вказану гарантовану швидкість. Вища швидкість може бути доступна (але не гарантована), якщо частина користувачів в конкретний момент часу не використовує виділений для них ресурс (наприклад, не підключені або підключені, але не отримують даних). На даному тарифі НЕ застосовується «Політика справедливого розподілу пропускної спроможності каналу».
- Вибраний тариф (і швидкість) фіксується на місячний період (30 днів з дня підключення) і може бути змінений перед початком чергового періоду
- Трафік, який проходить через спеціалізований Globax, тарифікується з надбавкою 6 копійок за Мегабайт
- Можливе багатократне збільшення швидкості - шляхом включення тарифної опції "Режим "Турбо"
- Трафік MP3-архіву MP3.SKY-FI.RU (доступний лише на супутнику БОНУМ-1) передається на високій швидкості і тарифікується окремо - 1,80 руб за Мегабайт

funt3Дата: Понеділок, 27.09.2010, 22:36 | Повідомлення # 17
V.I.P

Країна:
повідомлень: 429
Статус: Оффлайн
Про співпрацю між «Sky-Fi» і «Веселка-Інтернет»
Провайдер супутникового Інтернету «Sky-Fi» і федеральний оператор супутникового зв'язку «Веселка-Інтернет» та уклали довгострокову партнерську угоду про співробітництво у сфері надання послуг супутникового інтернету. У рамках угоди заплановано ряд проектів, спрямованих на підтримку і розвиток російського масового ринку супутникового інтернету.

Першим кроком у рамках даної угоди стане продовження обслуговування оператором «Веселка-Інтернет» користувачів «Sky-Fi» на супутнику Intelsat-904 з 1 жовтня.

«Веселка-Інтернет» приймає на себе зобов'язання щодо подальшого обслуговування користувачів Sky-Fi на своїй платформі. Для користувачів Sky-Fi зберігаються всі поточні настройки, включаючи залишок коштів на особових рахунках.

«Зміна операторами використовуваних супутників досить буденне явище на молодому ринку російського супутникового інтернету. Для такого тісного ринку дуже важливо, щоб кінцеві користувачі не ставали заручниками цих змін. Ми сподіваємося, що подібний крок стане стандартом де-факто для операторів супутникового зв'язку при міграції користувачів », - Іван Чеглаков, комерційний директор« Веселка-Інтернет »

«Супутникова зв'язок сьогодні розвивається дуже динамічно. З одного боку, це мотивує операторів до більш глибокої спеціалізації, з іншого - до пропозиції абсолютно нових, перспективних послуг. Важливо, щоб цей процес йшов цивілізовано, забезпечуючи комфортні умови для користувачів послуг. Даний приклад спільної роботи доводить, що це можливо », - Данило Нежданов, директор« Sky-Fi »


"Не відкладай на завтра те, що можна відкласти на післязавтра!"
RATVODДата: Четвер, 01.09.2011, 16:10 | Повідомлення # 18
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
ПРИПИНЕННЯ НАДАННЯ ПОСЛУГ



Шановні користувачі Sky-Fi!


ТОВ «ДВБ-КАРД», оператор послуги Sky-Fi, оголошує про припинення її надання з 12 вересня 2011 року. Повернення невикористаного залишку коштів буде проводитися на банківський рахунок на підставі заяви. Подробиці, будь ласка, дізнавайтеся у Відділі обслуговування по е-майл info@skyfi.ru і телефоном (495) 223-46-77.

Дане рішення ухвалене у зв'язку з відсутністю комерційних перспектив у технології асиметричного підключення до Інтернет через супутник, що, в свою чергу, пов'язано із загальним технологічним прогресом, поширенням мереж бездротового 3G/4G і дротового зв'язку.

Звичайно, в Росії зустрічаються куточки, де у користувачів немає альтернативних широкосмугових з'єднань. Але, на щастя, їх стає все менше з кожним днем ​​і ринок одностороннього супутникового Інтернету стискається стрімкими темпами.

Будучи орієнтованою на технології не тільки сьогоднішнього, але й завтрашнього дня, компанія «ДВБ-КАРД» прийняла рішення виходу з ринку не чекаючи його остаточного занепаду.

Ми б хотіли подякувати користувачів і наших партнерів за тривале співробітництво і лояльність. Ми сподіваємося, що Ви скористаєтеся іншими послугами нашої компанії.

«Sky-Fi»


Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Супутникового Інтернету » Провайдер "Sky-Fi" (Супутниковий Інтернет)
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024