FORUM TV-SATП`ятниця
19.04.2024, 16:57

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Супутникового Інтернету » Провайдер "AxGate"
Провайдер "AxGate"
RATVODДата: Середа, 02.06.2010, 15:20 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Провайдер супутникового Інтернету

"AxGate"

Сайт провайдера: www.axgate.ru

RATVODДата: Середа, 02.06.2010, 15:23 | Повідомлення # 2
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Новий супутниковий провайдер: AxGate

На ринку супутникового Інтернету з'явився новий гравець "AxGate"

Компанія "FastGate Resdearch Corporation" прийняла рішення запустити свій власний сервіс асиметричного супутникового інтернету.
Наша мета - забезпечити клієнтам надійний доступ в інтернет через супутник з оптимальним співвідношенням ціна / якість.

Ми вже багато років займаємося як наданням послуг з підключення до сервісів операторів супутникового інтернету, так і розробкою програмного забезпечення для них. Накопичений досвід дозволив нам в найкоротші терміни розробити і здійснити проект по запуску власного сервісу асиметричного супутникового інтернету.

Тарифи:

Ax Money - сервіс з оплатою за трафік, орієнтований на користувачів, які не використовують інтернет-канал цілодобово. Це хороший вибір як для домашніх, так і для корпоративних користувачів, з не постійною потребою в інтернет-каналі. Підписка на сервіс Ax Money не обмежена за часом, тобто вона є безстроковою за своєю суттю, проте якщо підписка не використовуються в перебігу 6-ти місяців, то вона може бути закрита без повернення грошей.

Для використання сервісу Ax Money користувач платить деяку суму на депозит підписки і може використовувати сервіс наскільки-завгодно довго, при необхідності поповнюючи депозит, аж до повного його вичерпання. Ні мінімальна, ні максимальна сума як первинного так і подальших платежів не обмежена. Депозит підписки на сервіс Ax Money витрачається лише у міру використання сервісу. Тарифікація ведеться по трафіку, вартість трафіку залежить від часу доби і від швидкості і рівня пріоритету (якості сервісу), вибраних користувачем. У будь-який момент часу користувач може самостійно, на спеціальній web-странице, вибрати швидкість - від 64 Кбіт/с до 5120 Кбіт/с і рівень пріоритету Економ, Стандарт або VIP. Для нічного часу користувачі можуть вибрати спеціальний "Нічний режим", де сервіс надається з низьким пріоритетом, але з дуже низькою ціною.

Це ідеальний вибір для домашнього користувача, оскільки свої витрати він контролює сам і може самостійно приймати рішення коли і в якому об'ємі витрачати свої гроші. Корпоративні користувачі, що використовують цього типа сервісу, мають можливість погоджувати свої витрати на інтернет з поточними потребами, вибираючи потрібну ним швидкість і якість сервісу (пріоритет), і тим самим оптимізувати свої витрати на інтернет.

www.sat24.ru

RATVODДата: Понеділок, 14.06.2010, 12:07 | Повідомлення # 3
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Новини провайдера "AxGate"

Бонусна програма AxGate, для користувачів

сервісу SkyDemand компанії PlanetSky Ltd.

Враховуючи той факт, що з 19-го травня 2010 року компанія PlanetSky Ltd припинила надання сервісу однобічного супутникового інтернету з супутника Експрес АМ22 і до теперішнього часу не лише не повернула гроші по запитах користувачів, але навіть не представила жодного плану по поверненню грошей, наша компанія прийняла рішення запустити свою власну програму компенсації втрат для користувачів сервісу PlanetSky.

Бонусна програма орієнтована на користувачів сервісу SkyDemand компанії PlanetSky Ltd, які мають можливість і бажання перейти на супутниковий сервіс AxGate, що надається з супутника HellasSat 2 [ для переходу на AxGate з PlanetSky користувачеві потрібно переорієнтовувати свою супутникову тарілку з супутника Експрес АМ22 на супутник HellasSat 2 і перенастроїти програмне забезпечення ].

Користувачі, що приєдналися до бонусної програми AxGate, можуть не чекати відповіді від PlanetSky на запит про повернення залишку грошей по їх підписках, а відразу перейти на використання сервісу AxGate. При цьому наша компанія забезпечить їм можливість повного використання на сервісі AxGate залишку грошових коштів, заморожених на їх підписках сервісу PlanetSky!

Для приєднання до бонусної програми компенсації втрат,

користувачам сервісу PlanetSky необхідно виконати декілька умов, а саме:

1. Бути власником дійсної [ активної ] підписки на сервіс SkyDemand Home компанії PlanetSky Ltd.
Підписка повинна мати позитивний залишок засобів на своєму депозиті.
2. Повеернути свою супутникову тарілку для прийому сигналу з супутника HellasSat 2 і змінивши параметри налаштування DVB-карти на супутник переконатися, що рівень і якість сигналу, що приймається, достатні для роботи. Перш ніж переорієнтовувати супутникову тарілку, що частенько вимагає виклику фахівців, ми рекомендуємо перевірити можливість прийому сигналу з цього супутника по карті покриття на сторінці параметрів супутника HellasSat 2.
3. Зареєструвати підписку на супутниковий сервіс AxGate, наприклад скориставшись нашою системою автоматичної реєстрації підписок, і сплатити її на будь-яку суму одним з пропонованих методів оплати.
4. Заповнивши спеціальну форму, підтвердити свою згоду з умовами угоди про приєднання до бонусної програми AxGate для користувачів сервісу SkyDemand компанії PlanetSky Ltd.

Компанія FastGate Research Corporation гарантує користувачеві супутникового сервісу AxGate можливість використання грошових коштів на спеціальному бонусному рахунку підписки для оплати 10% вартостей трафіку по підписці, аж до повного вичерпання грошових коштів на спеціальному бонусному рахунку, за умови оплати 90% вартостей спожитого трафіку з депозиту підписки. Повернення грошових коштів із спеціального бонусного рахунку неможливе.

Для пояснення порядку використання грошових коштів на спеціальному бонусному рахунку
наведемо приклад роботи бонусної програми.

Допустимо на балансі підписки користувача $30 [ це гроші, які користувач реально заплатив за свою підписку на сервіс AxGate ] і $3 на спеціальному бонусному рахунку його підписки [ це гроші, які були "перенесені з підписки PlanetSky" за пропонованою бонусною програмою ].

У перебігу деякого часу користувачеві було відправлено через супутник трафіку загальною вартістю $10. Оскільки у користувача позитивний баланс не лише його підписки, але і спеціального бонусного рахунку, то за трафік вартістю $10 з балансу його підписки буде знято лише $9, а $1 буде знятий з його спеціального бонусного рахунку. Зрештою заплативши за використання сервісу AxGate $30 користувач дістане можливість використовувати сервіс AxGate на суму $33 і таким чином повністю компенсує свої втрати по підписці на сервіс PlanetSky.

У свою чергу ми зможемо компенсувати додаткові витрати нашої компанії лише якщо PlanetSky поверне нам гроші по вашій підписці, перспективи чого в даний момент часу абсолютно не ясні.


RATVODДата: Неділя, 27.06.2010, 09:34 | Повідомлення # 4
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Hellas Sat 2, 39.0°E

Інтернет-сервіс 'AxGate' з'явився на

11512 H , SR 30000, FEC 7/8 (S2 промінь).



mykolakДата: Понеділок, 06.09.2010, 01:19 | Повідомлення # 5
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Шановні пані та панове!

Дозвольте повідомити вам, що у понеділок, 6 вересня 2010 року, в період часу з 07:00 до 15:00 за московським часом, на технічному майданчику телепорту, що забезпечує трансляцію сигналу на супутник HellasSat 2, буде проводиться планова профілактика обладнання та заміна джерела безперебійного живлення. У силу цього, у вказаний часовий інтервал, тому можливі перерви в наданні сервісу із цього супутника. Приносимо свої вибачення за доставлені незручності.
З повагою,
AxGate, служба підтримки

Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Супутникового Інтернету » Провайдер "AxGate"
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024