FORUM TV-SATПонеділок
25.09.2017, 05:34

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Сторінка 2 з 2«12
Форум TV-SAT » « Ресівери HD » ( DVB-S2 / 8PSK / MPEG-4 / HD ) » Globo HD 9500, 9600, S1, AX-ODIN » Обговорення ПЗ (Discussion) Globo / Opticum HD (Всі запитання і відповіді по даних моделях ресиверів)
Обговорення ПЗ (Discussion) Globo / Opticum HD
viskomДата: Неділя, 04.10.2009, 15:12 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1840
Статус: Оффлайн
Обговорення софтів, дампів,

налаштувань, файлів ключів
.

Проблеми із заміною ПЗ

GLOBO HD, Opticum HD, Amiko SHD


Всі запитання і відповіді по даних моделях ресиверів
mykolakДата: Понеділок, 28.02.2011, 21:20 | Повідомлення # 16
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 948
Статус: Оффлайн
Quote (RATVOD)
чи підтримує OPTICUM 9500HD twin протокол?

Для довідки:
Twin Protocol - цей протокол використовується для підтримки нового пристрою, який називається - Microbox dongle. Основним його призначенням - є реалізація космічного шарінга.
Microbox dongle - пристрій, що має LNB вхід для підключення до супутникової антени, яка налаштована на потрібний супутник, з якого реалізується роздача ключів на певні пакети. Тобто Microbox dongle, є по суті супутниковим ресивером, тільки з урізаними функціями - отримати dw з супутника і передати його через протокол RS-232 в ресівер
Не знаю як MICROBOX працює з OPTICUM 9500HD (швидше за все він НЕ ПІДТРИМУЄ twin протокол - краще про це попитайте у тих у кого хочете підключити небесну ш"ару)) ,а от з HD ресіверів працює з SAT~INTEGRAL включаючи T~9000HD, TIGER T~600HD.
borisДата: Вівторок, 26.04.2011, 20:44 | Повідомлення # 17
V.I.P

Країна:
повідомлень: 189
Статус: Оффлайн
Хто тестував ПО 1.2.76 для Оптікум 9500 ХД ?Мене цікавить робота шари, швидкість переключення каналів?Відпишіться,будь ласка.

GI 8120 HD,SI 1210S-Aron HD,Opticum 4060 CX.
4W,5E,9E,13E,31.5E,36E,73E,85.2E,90E.
котДата: Четвер, 29.09.2011, 13:01 | Повідомлення # 18
новачок

Країна:
повідомлень: 5
Статус: Оффлайн
ШАНОВНІ !!!
скажіть будь ласка чи є можливість перегляду xtratv
на ресивері ОРТОН 9600ТС ???
якщо так- то на якій прошивці.
щиро дякую!!!
viskomДата: Четвер, 29.09.2011, 14:05 | Повідомлення # 19
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1840
Статус: Оффлайн
Quote (кот)
ШАНОВНІ !!! скажіть будь ласка чи є можливість перегляду xtratv на ресивері ОРТОН 9600ТС ??? якщо так- то на якій прошивці. щиро дякую!!!


В прошивці повинно писати conax

Софти з оф.сайту


Sat-Integral S-1237 HD Able
RATVODДата: Четвер, 29.09.2011, 14:14 | Повідомлення # 20
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 20965
Статус: Оффлайн
Quote (кот)
скажіть будь ласка чи є можливість перегляду xtratv на ресивері ОРТОН 9600ТС ???


Відгуків про роботу картки XTRA TV на ОРТОН 9600 HD ТС пока не зустрічав. Тільки запитання.

Quote (egorka khokh)
кто проверял ортон 9600тс??? Перепробовал кучу прошивок -результат 0.
У кого как?


котДата: Четвер, 29.09.2011, 14:17 | Повідомлення # 21
новачок

Країна:
повідомлень: 5
Статус: Оффлайн
Quote (viskom)
В прошивці повинно писати conax

по-моєму це не для 9600ТС!!!
я вже пробував але ніяк.Зараз хочу активувати карту на іншому ресі а потім спробувати на ортоні.
RATVODДата: Четвер, 29.09.2011, 14:22 | Повідомлення # 22
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 20965
Статус: Оффлайн
Quote (кот)
Зараз хочу активувати карту на іншому ресі а потім спробувати на ортоні.


Про результаат відпишіться!

Такий варіант проходить на деяких моделях ресіверів.

Quote (madi)
Поделюсь инфой по работе Сатинтегралов 7200 (7300) с картой .

Со старту не запустился, на многих софтах пробовал. Пока обдейт не сделал на другом ресе, после все работало без проблем, так что софта не хватает подправленого под карту - может кому-то пригодится....


котДата: Четвер, 29.09.2011, 19:46 | Повідомлення # 23
новачок

Країна:
повідомлень: 5
Статус: Оффлайн
РАПОРТУЮ !!!
карту активував на ортоні Х80 працює нормально.
при всталянні картки в ортон 9600ТС -не працює.
(на одній з прошивок конакс).
зранку почну копати далі на 9600-ому.
RATVODДата: Четвер, 29.09.2011, 23:16 | Повідомлення # 24
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 20965
Статус: Оффлайн
Quote (кот)
зранку почну копати далі на 9600-ому.


Для Вас : Збірка софтів Conax для Opticum 9600 HD / TS / MINI


котДата: П`ятниця, 30.09.2011, 14:18 | Повідомлення # 25
новачок

Країна:
повідомлень: 5
Статус: Оффлайн
жодна прошивка не 017 відкриває карту екстра тб!!!!!
blacksnДата: Неділя, 11.12.2011, 16:19 | Повідомлення # 26
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
RATVOD, потрібен софт 3.02 для 9600 HD TS. З теми з софтами неможливо скачати.

Повідомлення відредагував blacksn - Неділя, 11.12.2011, 20:28
nelikДата: Неділя, 11.12.2011, 16:19 | Повідомлення # 27
новачок

Країна:
повідомлень: 15
Статус: Оффлайн
Quote (RATVOD)
Софт Globo STI 7101 HD - fairy _ ps - 1.1.30. all.

Quote (RATVOD)
Софт Globo STI 7101 HD - fairy _ ps - 1.1.33. all.

Не дуже гарні відгуки за ці прошивки на форумах. nea


OPENBOX-X820CI,GLOBO- HD S1,6010,7010CR,7010a,4100c. 1.1м(4w,5e,13e),0.9м(36e,39e,40e,53e),1.1м(60e,75e,80e,90,e)
котДата: Вівторок, 27.12.2011, 23:16 | Повідомлення # 28
новачок

Країна:
повідомлень: 5
Статус: Оффлайн
Quote (RATVOD)
update_main_20111216_fcombo_full_3.38. rar ( 3.47 Мб)

цей софт працює з картою екстра тб!!!
oafedorofДата: Вівторок, 27.12.2011, 23:17 | Повідомлення # 29
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
Вітаю!
Не знаю на якій гілці звернутися.
Хочу на Orton 9500hd PVR 2CI 2CX E plus поставити Енігму.

Цікавить наступне:
- добавлення великої кількості супутників;
- редагування позиції будь-якого супутника (Usels);
- зміна місця в списку ("перетягування") супутників для розміщення їх у зручному мені порядку;
- работа звуку в форматі ААС;
- збільшення портів в шарі з 8-ми до 50;
- фіксація назв каналів (блокування автооновлень назв);
- збереження чи посилення чутливості ("сили") сигнала;
- збереження рідної прошивки з одночасним використанням декількох зборок Енігми;
- добавлення BISS ключів за 100;
- рекомендованна збірка Енігми;
- створення налаштувань в комп'ютері з заливкою їх в тюнер.
Попередньо дякую за відповіді та поради!!!
FanatДата: Понеділок, 22.04.2013, 00:19 | Повідомлення # 30
новачок

Країна:
повідомлень: 3
Статус: Оффлайн
Хто знае в чому справа,зависае останнiм часом Orton 9600 Prima.допомагае перезагрузка,на кiлька хв.???
Форум TV-SAT » « Ресівери HD » ( DVB-S2 / 8PSK / MPEG-4 / HD ) » Globo HD 9500, 9600, S1, AX-ODIN » Обговорення ПЗ (Discussion) Globo / Opticum HD (Всі запитання і відповіді по даних моделях ресиверів)
Сторінка 2 з 2«12
Пошук:

      
Copyright TV-SAT © 2009-2017 * Відповідальність за форму та зміст рекламних оголошень, за якість та гарантію рекламних продуктів та послуг несе рекламодавець! *