FORUM TV-SATMonday
16.05.2022, 07:11

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: ARION, Ferguson, Lemberg, DSR » » Обговорення Arion, Ferguson, » Обговорення AF-6318CR (S 230CN) (Всі запитання по даних моделях ресіверів)
Обговорення AF-6318CR (S 230CN)
viskomДата: Wednesday, 09.02.2011, 15:22 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
обговорення AF-6318CR

Sat-Integral S-1237 HD Able
ura2009Дата: Wednesday, 09.02.2011, 15:23 | Повідомлення # 2
новачок

Країна:
повідомлень: 12
Статус: Оффлайн
ДОПОМОЖІТЬ З FERGUSON 6318CR пепробував всі софти нічого не виходить софт заливається і на табло весь час біжить одна риска
HARDWARE WERSION AF-6318CR
SOFTWARE WERSION TSHE6798S230CN
DATABASE WERSION 00008209
BOOT WERSION 0020.1 TSH230CN
це його софт і заливаеться без проблем
RATVODДата: Wednesday, 09.02.2011, 15:23 | Повідомлення # 3
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26780
Статус: Онлайн
Підправте заголовок софта DvbXtreme_TSH_ A6686 S230CN під софт для свого ресівера TSHE_6798 S230CN і завантаження піде нормально.



Як правильно це зробити, читаємо тут: Правка заголовка в ПЗ ( програмному забезчеченні ) ресівера.


ura2009Дата: Wednesday, 09.02.2011, 15:23 | Повідомлення # 4
новачок

Країна:
повідомлень: 12
Статус: Оффлайн
Quote (RATVOD)
Підправте заголовок софта DvbXtreme_TSH_ A6686 S230CN під софт для свого ресівера TSHE_6798 S230CN і завантаження піде нормально.

десятки разів це робив з різними Аріоноподібними і з Ferguson 6318cr також але зараз нічого не виходить
ZenonДата: Wednesday, 09.02.2011, 18:13 | Повідомлення # 5
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 445
Статус: Оффлайн
Quote (ura2009)
десятки разів це робив з різними Аріоноподібними і з Ferguson 6318cr також але зараз нічого не виходить

Зніми кришку, подивись яка стоїть флешка. З Ferguson 6318cr виникають проблеми, різні флешки,
не всі софти можна запхати. ca


Слава Україні! Zenon.
bithanterДата: Wednesday, 09.02.2011, 18:13 | Повідомлення # 6
новачок

Країна:
повідомлень: 12
Статус: Оффлайн
good3 Дуже дякую! Але справа в тому, що я не знаю як це зробити, лише догадуюсь. Підключив ресівер до комп"ютера, відкрив AutoArioner, вибрав порт, А далі .......? Будьласка, якщо вам не важко, подайте покрокову ІНСТРУКЦІЮ. 031 Буду вдячний!!!

С любовью ваш.
ZenonДата: Wednesday, 09.02.2011, 18:13 | Повідомлення # 7
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 445
Статус: Оффлайн
Quote (bithanter)
подайте покрокову ІНСТРУКЦІЮ

Розділ Інструкції
можна ще тут почитати


Слава Україні! Zenon.
bithanterДата: Thursday, 10.02.2011, 22:18 | Повідомлення # 8
новачок

Країна:
повідомлень: 12
Статус: Оффлайн
Дякую почитав інстукцію, скачав FAQ трохи розчохлився, буду пробувати. Дякую за допомогу! p.s. якщо получиться напишу.

С любовью ваш.
bithanterДата: Monday, 06.05.2013, 22:19 | Повідомлення # 9
новачок

Країна:
повідомлень: 12
Статус: Оффлайн
Христос Воскрес. Знайшов на сайті файли настройок та ключів у форматі f3d та f3k http://tv-sat.at.ua/forum/20-205-4, повідомлення #54. Якою програмою їх можна залити у Ferguson AF-6318CR. І чи взагалі це можливо? На скільки я розумію PobEDIT не допоможе. Буду дуже вдячний за допомогу. З повагою.

С любовью ваш.
viskomДата: Tuesday, 07.05.2013, 11:09 | Повідомлення # 10
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Цитата (bithanter)
Христос Воскрес. Знайшов на сайті файли настройок та ключів у форматі f3d та f3k http://tv-sat.at.ua/forum/20-205-4, повідомлення #54. Якою програмою їх можна залити у Ferguson AF-6318CR. І чи взагалі це можливо? На скільки я розумію PobEDIT не допоможе. Буду дуже вдячний за допомогу. З повагою.

які канали Ви збираєтесь за допомогою ключів дивитись?


Sat-Integral S-1237 HD Able
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: ARION, Ferguson, Lemberg, DSR » » Обговорення Arion, Ferguson, » Обговорення AF-6318CR (S 230CN) (Всі запитання по даних моделях ресіверів)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright TV-SAT © 2009-2022