AF-2818 SE (S 220EC ) - Сторінка 2 - Форум TV-SAT
FORUM TV-SATЧетвер
08.12.2016, 00:08

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Сторінка 2 з 2«12
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: ARION, Ferguson, Lemberg, DSR » » Обговорення Arion » AF-2818 SE (S 220EC ) (обговорення)
AF-2818 SE (S 220EC )
Nazwin9Дата: Вівторок, 05.08.2014, 19:11 | Повідомлення # 16
новачок

Країна:
повідомлень: 11
Статус: Оффлайн
Дайте відповіді, будь ласка (див.фото)
viskomДата: Вівторок, 05.08.2014, 21:29 | Повідомлення # 17
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1777
Статус: Оффлайн
давайте почнем спочатку
1.Є софти, де можна і вручну (з пульта) заносити ключ в BISS. для цього потрібно зайти з пульта МЕНЮ-ІГРИ -ОК або натиснути кнопку "і" і подивитись чи є у вас кодування BISS.
зробіть те що написано вище.


Sat-Integral S-1225 HD Able
Nazwin9Дата: Вівторок, 05.08.2014, 22:21 | Повідомлення # 18
новачок

Країна:
повідомлень: 11
Статус: Оффлайн
Добре... В ручну розберуся як. А підкажіть як вводити коди на комп'ютері, чи я хоч ту програму використовую і ввожу ті дані?? Gasoline - подивіться вище на фото. ???

STREET WORKOUT - IT'S MY WAY. Я ЗА Здоровий Спосіб Життя
viskomДата: Середа, 06.08.2014, 07:10 | Повідомлення # 19
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1777
Статус: Оффлайн
Цитата Nazwin9 ()
А підкажіть як вводити коди на комп'ютері, чи я хоч ту програму використовую і ввожу ті дані??

читайте Інструкції та Програми


Sat-Integral S-1225 HD Able
Nazwin9Дата: Середа, 06.08.2014, 19:30 | Повідомлення # 20
новачок

Країна:
повідомлень: 11
Статус: Оффлайн
Ок. А щоб мені не завантажувати зайві канали можна в редакторі каналів налаштувати щоб залити канали тільки тих супутників на які в мене стоїть антена... Ну на приклад, в мене антена на п'ять супутники:
Amos1:4,2W
Hotbird: 13W
Cacnapu: 75E
Expres-53: 53E
Sirius 2/3: 5E
Ну от чи можу я в редакторі вибрати тільки ці супутники для заливки в ресивер, і якщо я завантажив софт, а там на ці супутники стоїть інша широта, її теж змінити можна???


STREET WORKOUT - IT'S MY WAY. Я ЗА Здоровий Спосіб Життя
M@LДата: Субота, 20.02.2016, 17:15 | Повідомлення # 21
новачок

Країна:
повідомлень: 2
Статус: Оффлайн
Прохання допомогти, пропадало світло і на тюнері висвітлилиось 88:88, ні на що нереагує, що робити
23
RATVODДата: Субота, 20.02.2016, 17:50 | Повідомлення # 22
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 20097
Статус: Оффлайн
В першу чергу перевірку розпочинаємо з БЖ ресівера на відповідність номіналу і відсутність пульсацій вихідних напруг.

Форум TV-SAT » « Ресівери SD: ARION, Ferguson, Lemberg, DSR » » Обговорення Arion » AF-2818 SE (S 220EC ) (обговорення)
Сторінка 2 з 2«12
Пошук:

      
Copyright TV-SAT © 2009-2016 * Відповідальність за форму та зміст рекламних оголошень, за якість та гарантію рекламних продуктів та послуг несе рекламодавець! *