FORUM TV-SATMonday
16.05.2022, 07:10

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: ARION, Ferguson, Lemberg, DSR » » Обговорення Arion, Ferguson, » Обговорення Ferguson AF-3318 SE (S 230EC) (Всі запитання по даних моделях ресіверів)
Обговорення Ferguson AF-3318 SE (S 230EC)
viskomДата: Tuesday, 22.12.2009, 21:58 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Обговорення Ferguson AF-3318 SE


Sat-Integral S-1237 HD Able
Evgen88Дата: Tuesday, 22.07.2014, 18:53 | Повідомлення # 151
новачок

Країна:
повідомлень: 16
Статус: Оффлайн
У меня каналы появились, на дисплее ресивер а вот Меню нет вместо него NENU ? Но уже нет надписи Len9 )
Но Меню нет на экране телевизора ПО и каналы загрузил ?


Повідомлення відредагував Evgen88 - Tuesday, 22.07.2014, 18:55
RATVODДата: Tuesday, 22.07.2014, 19:01 | Повідомлення # 152
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26780
Статус: Онлайн
Софта, який був встановлений на ресивері, ви не зберегли ? Список каналів Ви на екрані телевізора бачите чи ні ? Описуйте конретно.

Evgen88Дата: Tuesday, 22.07.2014, 19:08 | Повідомлення # 153
новачок

Країна:
повідомлень: 16
Статус: Оффлайн
На ресиверы ничего не было просто надпись LAN9.
Залил ПО и каналы.
Список каналов не вижу, и Меню тоже не вижу, черный экран на телевизоре, каналы переключаются ток на ресивере.101 канал


Повідомлення відредагував Evgen88 - Tuesday, 22.07.2014, 19:09
Evgen88Дата: Tuesday, 22.07.2014, 20:23 | Повідомлення # 154
новачок

Країна:
повідомлень: 16
Статус: Оффлайн
Так в чем может быть проблема ? Кто подскажет ?

Сдох процессор ?


Повідомлення відредагував Evgen88 - Tuesday, 22.07.2014, 21:07
RATVODДата: Tuesday, 22.07.2014, 21:10 | Повідомлення # 155
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26780
Статус: Онлайн
1. Ресівер не правильно підключений до телевізора (Відео).

2. Телевізор не переведений на прийом відеосигналу.

з. Відсутній відеовихід з самого ресівера.

4. Пошкоджений кабель підключення і т.д. і т.п.

Як ресівер підключений до телевізора - по НЧ ("тюльпани", Скарт) чи ВЧ (антенний вхід ТВ) ?

Чим ясніше описана проблема, тим конкретніше і відповідь на нього.


Evgen88Дата: Tuesday, 22.07.2014, 21:15 | Повідомлення # 156
новачок

Країна:
повідомлень: 16
Статус: Оффлайн
Цитата RATVOD ()
1. Ресівер не правильно підключений до телевізора (Відео).

2. Телевізор не переведений на прийом відеосигналу.

з. Відсутній відеовихід з самого ресівера.

4. Пошкоджений кабель підключення і т.д. і т.п.

Як ресівер підключений до телевізора - по НЧ ("тюльпани", Скарт) чи ВЧ (антенний вхід ТВ) ?

Чим ясніше описана проблема, тим конкретніше і відповідь на нього.


Ресивер правильно подключен рябом мой личный все работает.
Все эти пункт соблюдены тут дело в ресивере? А вот что непонято ? nea


Повідомлення відредагував Evgen88 - Tuesday, 22.07.2014, 21:19
Taras_bigДата: Wednesday, 23.07.2014, 08:35 | Повідомлення # 157
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
Дайте завантажувач для цієї моделі - Ferguson AF-3318 SE ( S 230EC )

Допис від 22.10.2014 перенесено з теми: Софти (Software) Ferguson AF-3318SE (S 230EC)



Повідомлення відредагував RATVOD - Thursday, 23.10.2014, 12:32
RATVODДата: Wednesday, 23.07.2014, 08:48 | Повідомлення # 158
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26780
Статус: Онлайн
Не бажаючи відповідати на поставлені уточнюючі запитання - конкретної допомоги не дочекатится.

Evgen88Дата: Wednesday, 23.07.2014, 16:44 | Повідомлення # 159
новачок

Країна:
повідомлень: 16
Статус: Оффлайн
1. Ресівер не правильно підключений до телевізора (Відео). 1 - Ресивер правильно подключен

2. Телевізор не переведений на прийом відеосигналу. 2. Телевизор переведен в прием видеосигнала со спутника

з. Відсутній відеовихід з самого ресівера. 3. Выход есть

4. Пошкоджений кабель підключення і т.д. і т.п. 4 Кабель в норме

Як ресівер підключений до телевізора - по НЧ ("тюльпани", Скарт) чи ВЧ (антенний вхід ТВ) ? 5 Подключен тюльпанами.

Чим ясніше описана проблема, тим конкретніше і відповідь на нього.
Evgen88Дата: Wednesday, 23.07.2014, 20:40 | Повідомлення # 160
новачок

Країна:
повідомлень: 16
Статус: Оффлайн
Пробовал и скартом и как угодно, дело походу в ресивере а именно в процессоре
RATVODДата: Wednesday, 23.07.2014, 21:44 | Повідомлення # 161
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26780
Статус: Онлайн
Цитата Evgen88 ()
3. Выход есть

То чому тоді на екрані телевзора відсутня будь-яка інформація (темний екран)

Цитата Evgen88 ()
дело походу в ресивере а именно в процессоре

Ресівер вмикається і реагує на пульт - то чому процесор???

А вихід Відео-сигналу з процесора до "тюльпанів" Ви по схемі дивилися?

Не мучте ресивер, віддайте спеціалістам , щоб з"ясували причину непрацездатності. Який софт у Вас був встановлений до перепрошивки Ви теж не вказали. Не потрібно зразу ж братися за прошивку,

Цитата RATVOD ()
А свої налаштування DiSEgC (входи комутатора ) в Меню ресивера Ви виставили ?


Відповідь від Вас відсутня.

Вибачте. Продовжувати далі діалог не бачу сенсу. ca


leon110369Дата: Thursday, 24.07.2014, 10:55 | Повідомлення # 162
новачок

Країна:
повідомлень: 3
Статус: Оффлайн
Надпис Len9 в цих моделях після чергового відключення від мережі почалась ще рік тому,і причину тому ніхто не може прокоментувати.Це навіть не несправність заліза! Збиваеться лише список каналів,тобто його зовсім нема.І якщо його закинути знову в ресивер за допомогою пульта а не компом,то такого більше не стаеться.Але ж з каналами злітають і ключі,які пультом -аж ніяк.Та й ключі якщо заводити,то не всі можна,а певну кількість...Тобто залізо-гемор!Краще обновитись хоча б самим дешевим і оптимальним , наприклад Orton 4050,4100,і.т.д

leon
Evgen88Дата: Friday, 25.07.2014, 23:06 | Повідомлення # 163
новачок

Країна:
повідомлень: 16
Статус: Оффлайн
Цитата RATVOD ()

Відповідь від Вас відсутня.

Вибачте. Продовжувати далі діалог не бачу сенсу.


У меня черный экран нет Меню
Evgen88Дата: Saturday, 26.07.2014, 18:47 | Повідомлення # 164
новачок

Країна:
повідомлень: 16
Статус: Оффлайн
Заработал через адаптер такой но вставлен он в вход VCR, но микросхема сдохла, SCART не пашет, тюльпаны тоже, да и на четверть работает так что уровень сигнала проверить ток годиться, время не настроить..
dumanДата: Sunday, 27.07.2014, 17:51 | Повідомлення # 165
місцевий

Країна:
повідомлень: 24
Статус: Оффлайн
Evgen88, надпис на тюнері LANG (з английського - язик, мова) появляється після проблем з блоком живлення : завишаються напруги із-за втрати ємності конденсаторів по 3.3 і 5 вольтах зразу після діодів.При цьому скидаються канали і ключі.Але дуже часто при цьому виходить з ладу комутаторна мікросхема CD(HEF)4053B ,через яку відео і звук поступають на розєм TV і тюльпани.На розєм VCR ці сигнали ідуть напряму з процесора.Вам необхідно провірити вихідні напруги з БЖ на нормальні величини і пульсації (інакше все буде повторюватись)а також замінити мікросхему комутатор 4053В (букви спереду залежать від фірми-виробника).Часто при ремонті цю м\с викидають якщо не мають і ставлять перемички 3 шт : відео, звук правий і звук лівий канали між їхніми входами і виходами (треба дивитись по платі де вони підведені до 4053ї)
Купити новий тюнер - порада варта тому хто не тримає паяло і не варта уваги для тих хто його тримає, удачі!
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: ARION, Ferguson, Lemberg, DSR » » Обговорення Arion, Ferguson, » Обговорення Ferguson AF-3318 SE (S 230EC) (Всі запитання по даних моделях ресіверів)
Search:

Copyright TV-SAT © 2009-2022