FORUM TV-SATMonday
16.05.2022, 07:10

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: ARION, Ferguson, Lemberg, DSR » » Обговорення Arion, Ferguson, » Обговорення LR-1000, DSR -5001, -7000, -7500 ( S170EC ) (Всі запитання по даних моделях ресіверів)
Обговорення LR-1000, DSR -5001, -7000, -7500 ( S170EC )
viskomДата: Thursday, 06.05.2010, 12:28 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Обговорення ПЗ LR-1000, DSR -5001, -7000, -7500


Sat-Integral S-1237 HD Able
sadok2007Дата: Saturday, 04.09.2010, 10:11 | Повідомлення # 31
новачок

Країна:
повідомлень: 10
Статус: Оффлайн
3.3 V відновилось заміною конденсаторів
RATVODДата: Saturday, 04.09.2010, 11:41 | Повідомлення # 32
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26780
Статус: Онлайн
Quote (sadok2007)
3.3 V відновилось заміною конденсаторів

А працездатність ресівера? Він включився, чи ні ?


sadok2007Дата: Saturday, 04.09.2010, 14:07 | Повідомлення # 33
новачок

Країна:
повідомлень: 10
Статус: Оффлайн
він включається але 4 8888 і сом порт не реагує ні на що . також не реагують ніякі кнопки... Коли я переписую флеш через джтаг ,то я підозрюю що запис не проходить (процес займає хвилини 2-3) хоча фдреси міняються і в кінці пише що все ОК (пишу JTAG UP)...
sadok2007Дата: Saturday, 04.09.2010, 14:12 | Повідомлення # 34
новачок

Країна:
повідомлень: 10
Статус: Оффлайн
І ще - при записі флеш через джтаг я 115 ногу процесора з масою не зєднував, може через це не пишеться нормально?
sadok2007Дата: Saturday, 04.09.2010, 14:26 | Повідомлення # 35
новачок

Країна:
повідомлень: 10
Статус: Оффлайн
І ще - ногу 115 постійно тримати на масі під час запису чи тільки коли починається запис . Якщо можна, викладіть повний bin файл для dsr5001 - може я не те пишу (DSR5001 - M29W160ET - Full)
sadok2007Дата: Saturday, 04.09.2010, 22:10 | Повідомлення # 36
новачок

Країна:
повідомлень: 10
Статус: Оффлайн
пыдключаю через джтаг , витираю все, читаю - в bin-файлі всі FFFF
тобто все витерлося... Пишу новий bin - записується,роблю контольне читання - прочитаний файл відповідає тому що записував...Получається все нормально, а 8888 не зникає... 056
ZenonДата: Monday, 06.09.2010, 14:12 | Повідомлення # 37
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 445
Статус: Оффлайн
Quote (sadok2007)
І ще - при записі флеш через джтаг я 115 ногу процесора з масою не зєднував, може через це не пишеться нормально?

Якщо програма бачить процесор, 115 ножку на корпус некидаємо.


Слава Україні! Zenon.
ZenonДата: Monday, 06.09.2010, 14:21 | Повідомлення # 38
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 445
Статус: Оффлайн
Quote (sadok2007)
Якщо можна, викладіть повний bin файл для dsr5001 - може я не те пишу (DSR5001 - M29W160ET - Full)

DSR-5001_flash_boot16.1


Слава Україні! Zenon.
ZenonДата: Monday, 06.09.2010, 14:31 | Повідомлення # 39
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 445
Статус: Оффлайн
Quote (sadok2007)
він включається але 4 8888 і сом порт не реагує ні на що . також не реагують ніякі кнопки... Коли я переписую флеш через джтаг ,то я підозрюю що запис не проходить (процес займає хвилини 2-3) хоча фдреси міняються і в кінці пише що все ОК (пишу JTAG UP)...

Я надіюсь, при програмуванні вказуєте що флешка 2 метра ( 2мв(7FE00000))
Час прошивки флешки - до 3-4 хвилин (якщо чесно, ніколи не вимірював ca )

P.S. Передивіться, ще раз, блок живлення та мат. плату.


Слава Україні! Zenon.
viskomДата: Wednesday, 15.09.2010, 11:22 | Повідомлення # 40
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Quote (art524)
Можете прокоментировать, может какая то особенность упущена или что я делаю не так ?

виложіть системну інформацію про свій тюнер з пульта зайдіть меню-інформація
*софти для Вашого тюнера є тут


Sat-Integral S-1237 HD Able
art524Дата: Thursday, 16.09.2010, 09:45 | Повідомлення # 41
новачок

Країна:
повідомлень: 4
Статус: Оффлайн
Quote (viskom)
виложіть системну інформацію про свій тюнер з пульта зайдіть меню-інформація

Software : $SPA6686S170ECnc
Data: 00008209
Boot: 0020,01[GRC S170EC]

вот что выдал мне тюнер
еще меня немного смущает ссылка что вы привели. там прошивки просто дср5001 а у меня дср5001+, просто где то на просторах инэта читал что эт совсем разные вещи... может счас станет понятна моя проблема ?

viskomДата: Thursday, 16.09.2010, 13:58 | Повідомлення # 42
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
при прошивці тюнера звертайте увагу на це [GRC S170EC]

Sat-Integral S-1237 HD Able
art524Дата: Thursday, 16.09.2010, 14:35 | Повідомлення # 43
новачок

Країна:
повідомлень: 4
Статус: Оффлайн
как бы на это я и смотрел... я просто спросил почему после той прошивки что вы выкладывали 1 сентября не открываются шифрованые каналы ? в чем проблема была то ? список каналов и ключи к ним когда заливал вообще даже открытые не показывает у меня ?
viskomДата: Thursday, 16.09.2010, 15:12 | Повідомлення # 44
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Quote (art524)
как бы на это я и смотрел... я просто спросил почему после той прошивки что вы выкладывали 1 сентября не открываются шифрованые каналы ? в чем проблема была то ? список каналов и ключи к ним когда заливал вообще даже открытые не показывает у меня ?

потрібно вибрати папку ukr/rus


Sat-Integral S-1237 HD Able
RATVODДата: Thursday, 16.09.2010, 16:31 | Повідомлення # 45
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26780
Статус: Онлайн
списку каналів,
Quote (art524)
я просто спросил почему после той прошивки что вы выкладывали 1 сентября не открываются шифрованые каналы ? в чем проблема была то ? список каналов и ключи к ним когда заливал вообще даже открытые не показывает у меня ?

А порти перемикача DiSEgC в Меню свого тюнера Ви виставляли так , як вони в Вас підключенні до конверторів ???


Форум TV-SAT » « Ресівери SD: ARION, Ferguson, Lemberg, DSR » » Обговорення Arion, Ferguson, » Обговорення LR-1000, DSR -5001, -7000, -7500 ( S170EC ) (Всі запитання по даних моделях ресіверів)
Search:

Copyright TV-SAT © 2009-2022