Обговорення ПЗ (Discussion), проблем Openbox HD - Сторінка 2 - Форум TV-SAT
FORUM TV-SATСубота
10.12.2016, 20:24

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Сторінка 2 з 2«12
Форум TV-SAT » « Ресівери SD, HD: OPENBOX, SkyWay » » Openbox HD1/2+, S2,S3/Mini, S4-S9, SX4-SX9 » Обговорення ПЗ (Discussion), проблем Openbox HD (Всі запитання і віповіді по даних моделях ресіверів)
Обговорення ПЗ (Discussion), проблем Openbox HD
RATVODДата: Субота, 30.10.2010, 16:30 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 20103
Статус: Оффлайн
Обговорення ПЗ

Openbox® S5 - S9 HD PVR

Всі запитання і віповіді по даних моделях ресіверів
sashaokДата: Субота, 30.04.2011, 21:02 | Повідомлення # 16
новачок

Країна:
повідомлень: 2
Статус: Оффлайн
щиро дякую! але в мене після виправлення те саме..прошивка грузиться а потім після перезагрузки знову рун і тухне тільки світиться червоний діод.
TibiДата: Понеділок, 07.11.2011, 16:36 | Повідомлення # 17
знаток

Країна:
повідомлень: 67
Статус: Оффлайн
Добрый день!ктото стыкалса на С9 с такой проблемой, запускаю webzeal захожу вконтакте.ру все прекрасно и на другие сайты тоже, а вот захожу в одноклассники грузитса и выкидует в конце вчом может быть проблема кто скажет!!!Заране Спасибо!!!!
RATVODДата: Середа, 01.02.2012, 18:10 | Повідомлення # 18
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 20103
Статус: Оффлайн
Quote (cotic2013)
Привет! Купил тюнер Openbox S6 HD PVR, а теперь увидел что есть файлы ключей .fdu на сайте на платные каналы НТВ + Триколор, Хtrа tv... 36Е. Тюнер только с коробки, подскажите новичку что надо чтобы они работали (каналы) закинуть на ресивер с ПК или флешки?, какие программы надо эмуляторы или карты покупать за деньги но дорого. Не могу найти в инете помогите.

Большое спасибо!


Пакети НТВ+, Триколор, Хtrа tv безкоштовно дивитися через ЕМУлятор не вийде.

А всю іншу необхідну інформацію для перепрошивки Вашого ресивера викладено в розділі: Openbox S5 - S9 HD


MRVДата: Субота, 26.01.2013, 16:41 | Повідомлення # 19
новачок

Країна:
повідомлень: 15
Статус: Оффлайн
Доброго дня...
Принесли на прошивку тюнер S4pro+HD, китаец.

Такая проблема. Пробовал разные софты OPENBOX.S4-Pro-plus.v2.10.52.2012May31, OPENBOX.S4-Pro-plus.v2.10.57.2012Jun08, OPENBOX.S4_Pro_plus.v2.11.07.2012Oct08, OPENBOX.S4Pro-plus.v2.11.21.2012Nov20, OPENBOX.S4Pro-plus.v2.11.34.2013Jan11, ни на одном не работает коректно тюнер.

В плане, есть карточка официальная ЕКСТРА и БИССА. что то одно работает и то при многомрзовом перезапуске как тюнера так и плагинов...

Отзовитесь у кого подобный тюнер и как с ним воевать...
MRVДата: Субота, 26.01.2013, 16:45 | Повідомлення # 20
новачок

Країна:
повідомлень: 15
Статус: Оффлайн
И ещё ни на одном софте не отображается коректно через меню CAS карта доступа ЕКСТРА, пару раз написала что CONAX и все, хотя каналы идут... КАК ЭТО.....
фофДата: Субота, 05.04.2014, 21:27 | Повідомлення # 21
постійний користувач

Країна:
повідомлень: 58
Статус: Оффлайн
Слава Україні!!! Підскажіть таку справу ? ЕМУлятор Xcam Client 2 v3.1 при внесені даних ніяк не можу зберегти і ще одне не копірує даних з Mg camd .Підскажіть як з цим справитись?
mustaffДата: Неділя, 01.06.2014, 16:07 | Повідомлення # 22
Модератор

Країна:
повідомлень: 264
Статус: Оффлайн
Цитата фоф ()
Підскажіть таку справу ? ЕМУлятор Xcam Client 2 v3.1 при внесені даних ніяк не можу зберегти і ще одне не копірує даних з Mg camd

Для початку - атрибути файлів мають буть 755 (зайдіть в тюнер і перевірте).
фофДата: Понеділок, 02.06.2014, 10:57 | Повідомлення # 23
постійний користувач

Країна:
повідомлень: 58
Статус: Оффлайн
Атрибути всі 755 !!!
qwerty45Дата: Понеділок, 02.06.2014, 10:57 | Повідомлення # 24
новачок

Країна:
повідомлень: 6
Статус: Оффлайн
Цитата RATVOD ()
Wicard 1.17 для Openbox HD S4 - S9

на 50 каналів Триколор (які в Mpeg2) без інтернету. І не тільки ...


Дякую за збірку но біси чомуто не відкрилися.


jkighoiyt
SV141284Дата: П`ятниця, 08.05.2015, 19:22 | Повідомлення # 25
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
А где в Украине можно приобрети такой тюнер?
RATVODДата: П`ятниця, 08.05.2015, 20:09 | Повідомлення # 26
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 20103
Статус: Оффлайн
Openbox S2 mini HD Киев, Украина – купить онлайн...

Спутниковые ресиверы Openbox: цена, отзывы, продажа...

Openbox s2 hd в Украине


Sobolev_ssoДата: Понеділок, 12.09.2016, 10:12 | Повідомлення # 27
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
Все привет. Поделитесь пожалуйста новым списком каналов под openbox sx4c base HD на AMOS-4°W,ASTRA4°A(Sirius 4)-5°E,HOTBIRD-13°E,ABS-75°

Мудр тот, кто знает нужное, а не многое.
RATVODДата: Понеділок, 12.09.2016, 16:43 | Повідомлення # 28
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 20103
Статус: Оффлайн
Sobolev_sso, новішого списку ніж за 14.07.2016 від Mustaff я не знайшов. Сам особисто даного модельного ряду ресиверів не маю в наявності.

, не пишіть в темах .
В таких темах викладаються тільки файли з описом. В кожому розділі є окрема тема, де можна вирішувати всі запитання по конкретній моделі ресивера.


Форум TV-SAT » « Ресівери SD, HD: OPENBOX, SkyWay » » Openbox HD1/2+, S2,S3/Mini, S4-S9, SX4-SX9 » Обговорення ПЗ (Discussion), проблем Openbox HD (Всі запитання і віповіді по даних моделях ресіверів)
Сторінка 2 з 2«12
Пошук:

      
Copyright TV-SAT © 2009-2016 * Відповідальність за форму та зміст рекламних оголошень, за якість та гарантію рекламних продуктів та послуг несе рекламодавець! *