FORUM TV-SATЧетвер
19.10.2017, 13:57

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Сторінка 1 з 41234»
Форум TV-SAT » « Ресівери HD » ( DVB-S2 / 8PSK / MPEG-4 / HD ) » Sky Prime / SkyGate HD » Обговорення ПЗ (Discussion) Sky Prime HD (mini) (Всі запитання і відповіді по даних ресиверах)
Обговорення ПЗ (Discussion) Sky Prime HD (mini)
RATVODДата: Вівторок, 02.10.2012, 00:03 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 21052
Статус: Оффлайн
Sky Prime HD (mini)

Обговорення :

програм, софтів (ПЗ), налаштувань,

списку каналів, файлів ключів.

Всі запитання по даних моделях ресиверів


RATVODДата: Вівторок, 02.10.2012, 00:10 | Повідомлення # 2
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 21052
Статус: Оффлайн
Quote (Flat)
Народ подскажите, куда делось меню серверов после последней прошивки ( Skyprime_HD_20120926. ),
через F1-666 нет ни какой реакции после ввода, в меню его тоже нет, если его так поправили (ПО) ради ЮТУБА - то нафиг такие поправки нужны ?
А всё остальное?
Спасибо.


Quote (boris.)
Согласен. Придётся перешивать на заводское ПО. Eсли нужно, могу скинуть.


Quote (Flat)
Спасибо.
У меня есть, я честно говоря в шоке. Хотя-бы мануальчик стряпали, что не будет ШУРА работать, я бы и не прошивался. У меня телик Smart там это всё есть.


Quote (boris.)
Понимаешь, этот софт состряпали в интернет-магазине "Гефест", который продаёт эти ресы. Вот и для большей продажи стряпают всякую чушь.


Цитати запозичено на Сom & Sat.


petrenko21Дата: Вівторок, 02.10.2012, 00:11 | Повідомлення # 3
новачок

Країна:
повідомлень: 2
Статус: Оффлайн
как слить и залить список каналов Sky Prime HD
список ув.RATVOD не заливается выдает ошибку
RATVODДата: Неділя, 07.10.2012, 09:43 | Повідомлення # 4
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 21052
Статус: Оффлайн
Quote (RATVOD)
Список каналів для Sky Prime HD Версія ПЗ S / W 1.07.5913 від teca-v за 15.09.2012.
- не мій, а запозичений в інтернеті, від ув. teca-v, про що вказано в описі.

Даний список для софта v1.07.5913. Можливості перевірити його, на даний час в мене не має, із-за відсутності ресівера даної моделі.


borisДата: Неділя, 07.10.2012, 21:45 | Повідомлення # 5
V.I.P

Країна:
повідомлень: 189
Статус: Оффлайн
petrenko21, Нічого подібного,через флешку список завантажується в ресивер.Перед цим,флешку потрібно форматувати.

GI 8120 HD,SI 1210S-Aron HD,Opticum 4060 CX.
4W,5E,9E,13E,31.5E,36E,73E,85.2E,90E.
bloza100473Дата: Субота, 20.10.2012, 20:08 | Повідомлення # 6
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
залив список каналів пропали часи на дісплеї. Після вимкнення тюнера не зьявляються що робити!!!!
maxim80vДата: Неділя, 21.10.2012, 23:22 | Повідомлення # 7
новачок

Країна:
повідомлень: 8
Статус: Оффлайн
Люди добрые Помогите настроить в SkyPrime HD интернет,пишет неправельный url,ошибка сервера и в youtube зайти немогу хотя прошивку скачал Skyprime_HD_20120926.
piolДата: Четвер, 17.01.2013, 13:41 | Повідомлення # 8
V.I.P

Країна:
повідомлень: 137
Статус: Оффлайн
На Skyprime_20121225 работает ютюб

Повідомлення відредагував piol - Четвер, 17.01.2013, 13:42
DriftingДата: Субота, 19.01.2013, 01:20 | Повідомлення # 9
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
Quote (boris)
Нічого подібного,через флешку список завантажується в ресивер.Перед цим,флешку потрібно форматувати.
Експеримент проказав,  що для софта 1.07.6280 та 1.07.7087 цей список не заваантажується - пише, що помилка. Де знайти софт v1.07.5913, щоб остаточно перевірити цей список?


Повідомлення відредагував Drifting - Неділя, 20.01.2013, 17:37
bustasДата: Вівторок, 05.02.2013, 00:44 | Повідомлення # 10
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
собственно сабж
пробовал писать с сего ресивера со спутников на флежку,сохраняется в формате .ts
на компах(3 разных) пробовал,не читается,подозреваю изза какой то защиты,можно ли ее как то обойти?
тех данные файла

sheriff123Дата: Неділя, 17.03.2013, 23:40 | Повідомлення # 11
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
Всем привет.Может кто подскажет как в опциях отключать флешку,чтоб не выдергивать каждый раз(флешка моргает все время,даже при деж.режиме.).И кто может описать как работать с фтп.Можно ли подключаться к компу через фтп для просмотра и работы.Или это сделано только для обновления ПО?
denka30Дата: Неділя, 17.03.2013, 23:40 | Повідомлення # 12
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
Здрасте ,этот тюнер не показует интер и трк украину. Что надо сделать помогите плиз,
nikvbДата: Неділя, 17.03.2013, 23:41 | Повідомлення # 13
новачок

Країна:
повідомлень: 2
Статус: Оффлайн
Помогите!
Тюнер работает с шарой через WI-FI адаптер. Все хорошо, только после выключения теряет WI-FI адаптер. Находит только после перезагрузки.
nikvbДата: Понеділок, 08.04.2013, 20:21 | Повідомлення # 14
новачок

Країна:
повідомлень: 2
Статус: Оффлайн
Отключил DHCP. Задал IP вручную. Все пошло!
SPAUMДата: П`ятниця, 24.05.2013, 17:08 | Повідомлення # 15
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
подскажите пожалуйста по skyprime hd mini, купил,подключил, мигает красный диод, надо прошивать ресивер? как? информации нету в гугле
Форум TV-SAT » « Ресівери HD » ( DVB-S2 / 8PSK / MPEG-4 / HD ) » Sky Prime / SkyGate HD » Обговорення ПЗ (Discussion) Sky Prime HD (mini) (Всі запитання і відповіді по даних ресиверах)
Сторінка 1 з 41234»
Пошук:

      
Copyright TV-SAT © 2009-2017 * Відповідальність за форму та зміст рекламних оголошень, за якість та гарантію рекламних продуктів та послуг несе рекламодавець! *