FORUM TV-SATП`ятниця
29.03.2024, 00:08

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум TV-SAT » « Ресівери HD / 4К » ( DVB-S2 / 8PSK / MPEG-4 / HD / 4К ) » Sky Prime / SkyGate HD » Опис. Технічні характеристики SkyGate HD (Без обговорення !!!)
Опис. Технічні характеристики SkyGate HD
RATVODДата: Неділя, 27.12.2009, 02:50 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Опис. Технічні характеристики

ресивера SkyGate HD






RATVODДата: Неділя, 27.12.2009, 02:53 | Повідомлення # 2
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн

Супутниковий ресівер SkyGate HD PVR

НОВИНКА!!!

SkyGate HD - це чергове продовження такого відомого ресивера як SkyGate NET,
але вже з підтримкою HDTV (Телебачення Високої Чіткості).

SkyGate HD має всі переваги свого попередника - це просте й інтуїтивно зрозуміле меню ресивера, легкість у настроюванні, можна просто й швидко зробити зміну ПО й відсортувати списки каналів. Супутниковий ресивер SkyGate HD PVR є логічним продовженням таких відомих ресиверів як Octagon 918 й аналогічних, але адаптований спеціально під нашого споживача, а також має істотно нижче ціну! SkyGate-HD здатний приймати як звичайні SD канали у форматі MPEG-2, так і канали трансльовані в MPEG-4, канали високої чіткості HDTV (DVB-S2/H.264) з дозволом 1080i. Основним достоїнством SkyGate HD PVR ця наявність HDMI виходу, картоприемника, два CI-рознімання, Ethernet -порт, E-SATA - для підключення зовнішнього HDD для запису трансляций. А основною відмінністю в порівнянні з іншими HDTV ресиверами - це наявність виходу 0/12 вольтів й RF-модулятора, всі також залишився актуальним і не замінним для підключення іншого телевізора.
SkyGate HD - є простим і зрозумілим супутниковим HDTV ресивером для користувача, тому що він не використає Linux, він задовольнить кожного хто здобуває ресивер для перегляду ТВ, а не для вивчення Linux, тому що все настроювання ресивера можна виконати з пульта керування не вдаючись до допомоги комп'ютера. Необхідно відзначити що в SkyGateHD досить функціональний пульт керування, якому можна запрограмувати для керування й вашим телевізором.

Технічні характеристики SkyGate HD PVR:

* Діапазон частот - 950 - 2150Мгц
* Рівень сигналу - від -25 до -65dBm
* DiSEq керування - 1,0; 1,1; 1,2/USALS
* Модуляція - QPSK, 8PSK
* Відео - MPEG-2, MPEG4 AVC/H.264 HP@L4
* Дозвіл - 720x576,1920x1080i,1280x720p (4:3, 16:9)
* Електронний гід - EPG
* Мова меню - 24 мови (у тому числі й росіянин)
* Напруга живлення - 100-240У 50/60Гц
* Вага - 2,5кг.

Передня панель SkyGate HD PVR:

* Цифрове табло, відображає росіянин
* 2хCI - рознімання під CAM модулі
* CA - картоприемник
* USB - для зміни ПО й списків каналів
* Кнопки керування меню

Задня панель SkyGate HD PVR:

* LNB IF input - вхід супутникової антени
* LNB IF out - наскрізний вихід супутникової антени
* RF - модулятор (ANT in/out) - для подачі сигналу по ВЧ кабелі
* HDMI out- підключення ТВ по цифровому виході
* AUDIO out RCA - підключення аудио пристрою
* VIDEO out RCA - підключення відео пристрою
* Сomponent out RCA - підключення відео по високо-чіткому підключенню
* TV SCART - підключення телевізора
* VCR SCART - підключення відеомагнітофона
* SP/DIF - підключення звукового ресивера для звуку у форматі 5.1
* 0/12У 50m max -підключення додаткового комутатора конверторів
* RS 232 - підключення до COM-порту комп'ютера
* Вимикач живлення
* E-SATA - підключення зовнішнього HDD для запису трансляций
* Ethernet - для підключення до локальної мережі й інтернету

Комплектація:

* Ресивер SkyGate HD PVR
* Керівництво користувача
* Пульт керування
* Батарейки

Гарантія 12міс.


RATVODДата: Вівторок, 05.01.2010, 16:31 | Повідомлення # 3
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Огляд супутникового HD ресівера

SkyGate HD PVR.

Частина 1.

Настали ті часи, коли провайдери супутникового телебачення стали включати в свої пакети все більше і більше HD-каналів (каналів високої чіткості), діагоналі наших телевізорів безперервно збільшуються і нам стає все важче дивитися на каламутну картинку, усіяну кубиками, під час футбольного матчу або улюбленої передачі про тварин. Заходячи до супермаркетів електроніки ми, завмираючи, дивимося на неперевершені рекламні ролики на стендах з Blue Ray і HD програвачами. Але нинішня ціна не всім дозволяє купувати фільми по 50$, тому багато хто звертається до доступнішому і дуже всілякому супутниковому контенту. Супутникові ресівери з підтримкою HD і MPEG4 все більше і більше наближаються до того рівня цін, коли вони будуть доступні кожному, але є моделі, які не поступаються тим, які коштують надхмарних грошей.
Сьогодні ми протестуємо новий супутниковий ресівер з підтримкою, на сьогоднішній день, всіх стандартів супутникового мовлення. Це ресівер популярного, такого, що вже встиг завоювати довіру користувачів, Українського бренду SkyGate HD.

Упаковка.

Якщо говорити про упаковку ресівера, то дизайнерам розробляючим її варто оспівати дифірамби. При збіглому огляді впадає в очі строгий дизайн в чорних тонах, стильна глянсова упаковка вказує нам на якісний дорогий продукт, захований в картонній коробці. На торцевих сторонах приведений перелік основних переваг і функцій ресівера. Ресівер щільно упакований, при перевезенні дуже складно його пошкодити.

Комплектація.

Ресівер SkyGate HD PVR
Посібник користувача російською мовою
Шнур тюльпан
Пульт управління
Батареї

У коробці знаходиться не менш елегантний, виконаний в чорному корпусі ресівер. На передній панелі розташовано інформативне кольорове табло з підтримкою кирилиці. На нім відображується формат відтворення звуку, дозвіл картинки і найголовніше - назва каналу (це позбавить вас від відповіді на питання що увійшов до кімнати: «Який канал ти дивишся?»). Також доступні інші індикатори, але це вже приємний бонус.

Передня панель

Передня панель ресівера оснащена кнопками меню і вкл./выкл. (за бажання кнопки можна відключити з меню ресівера). Безумовно, це позбавить вас від неприємностей з дітьми або гостями які люблять розважатися. Тут же знаходиться великий круглий маніпулятор з синюватим підсвічуванням, яким дуже зручно перемикати канали або міняти гучність в темному приміщенні(якщо під рукою не виявилося пульта).
Якщо ресівер знаходиться в безпосередній близькості від місця відпочинку - підсвічування екрану і маніпулятора абсолютно не заважає спати в темній кімнаті. На передній панелі під захисною кришкою в правій частині ресівера ховається USB-разъем для підключення флешки (її можна використовувати для зміни ПО і списків каналів, в останній версії ПО був реалізований запис відео на USB носій), а також 2хCI - роз'єми під модулі і CA CAM - картоприемник.

Задня панель

Задня панель ресівера має різні контактні роз'єми, які полегшують роботу з ресівером, - підключаючи його до наших плазмових панелей або LCD телевізорам. З доступних можна перерахувати наступні:
LNB IF input - вхід супутникової антени
LNB IF out - крізний вихід супутникової антени
RF - модулятор (ANT in/out) - для подачі сигналу по ВЧ кабелю
HDMI out- підключення ТБ по цифровому виходу
AUDIO out RCA - підключення аудіо пристрою
VIDEO out RCA - підключення відео пристрою
Сomponent out RCA - підключення відео по високо-чіткому підключенню
TV SCART - підключення телевізора
VCR SCART - підключення відеомагнітофона
SP/DIF - підключення звукового ресівера для звуку у форматі 5.1
0/12В 50mA max - подключение додаткового комутатора конверторів
RS 232 - підключення до COM-порту комп'ютера
Вимикач живлення
E-SATA - підключення зовнішнього HDD для запису трансляцій
Ethernet - для підключення до локальної мережі і інтернету

Дуже не вистачає коаксіального цифрового аудіо-роз'єму (Coaxial Digital Audio), який замінили оптикою. Якщо у вас немає вхідного оптичного роз'єму на вашому домашньому кінотеатрі, то звичайно ви не випробуєте всю красу звуку в Dolby Digital 3/2 . Але більшість наших домашніх кінотеатрів і ресіверів мають цей вхід, тому проблема вирішується просто - вам залишиться лише придбати оптичний кабель.
Якщо у вас декілька супутникових ресіверів, то їх можна підключити послідовно через роз'єм LNB IF out - на задній панелі ресівера і дивитися їх по черзі.
HDMI працює бездоганно: навіть при першому підключенні ресівера до телевізора, вам залишиться лише виставити потрібний сигнал в налаштуваннях ресівера - спочатку він налаштований на мінімальний дозвіл, аби не було проблем з підключенням!
Є також стандартні AUDIO і VIDEO out RCA - якщо покупка цього ресівера була зроблена раніше, чим ви придбали собі телевізор з підтримкою FULLHD.
Для залицяльників SCART є цілих 2 роз'єми!
Окрім USB-флешки, є можливість підключення Зовнішнього вінчестера через інтерфейс E-SATA і, також, як в молодшої моделі Sky Gate Net, є мережевий роз'єм Ethernet (пояснювати, навіщо він потрібний - думаю не стоїть).
Ну і як же обійти увагою один з найважливіших елементів управління ресівером - пульт!

Пульт ДУ

Отже, ми маємо 4 кольорових функціональних кнопки, до яких всі звикли, - це невід'ємна частина всіх пультів супутникових ресіверів. Дуже порадувала кнопка «sleep» (чомусь багато виробників вважають що ця кнопка не потрібна на пульті). Для мене особисто, відмінною знахідкою стала кнопка HD - не важко здогадатися навіщо вона потрібна. Але, після того, як я просканував провайдера «Поверхня», моя радість була декілька затьмарена. Тому, що під дію цієї кнопки попали всі канали, які віщаються не лише в 1080i, але і в MPEG4. По ідеї до пульта можна приручити телевізор, але я не бачу в цьому необхідності. До пульта дуже швидко звикаєш, але декілька заважає розташування кнопки «EXIT» (кілька разів, переміщаючись по меню стрілками, випадково на неї натискував).
Перше включення ресівера не зажадало від мене яких-небудь маніпуляцій: через декілька секунд на екрані висвітився напис: «немає доступних каналів».

Джерело: www.agsat.com.ua


RATVODДата: Вівторок, 05.01.2010, 16:42 | Повідомлення # 4
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Огляд супутникового HD ресівера

SkyGate HD PVR.

Частина 2.

У цій частині нашого огляду коротко розглянемо призначений для користувача інтерфейс меню
Меню виконане в 3D виконання, з невеликим екраном (мабуть аби не пропускати улюблену передачу під час налаштування вашого супутникового ресівера)
В даний момент нас цікавить другий пункт меню, з якого потрібно починати

Спершу вибираємо супутники які нам потрібні для налаштування,это потрібно робити в 1-м пункті меню «Установка антени». Тут ви привласнюєте вашим антенам порти DiSEq і відповідно інші налаштування інформацію про яких можна вільно знайти в Інтернеті . Аби не витрачати час ви можете відразу скористатися «автопошуком», по натисненню на зелену кнопку пульта. Розробники ресівера потурбувалися про те аби ви швидко і без яких або зусиль знайшли свої улюблені канали
Якщо яких або транспондерів немає, ви можете зайти в їх редагування і додати все що вам потрібне

Після того, як ви просканували потрібні вам супутники ви можете перейти в 1й пункт основного меню

Тут для вас доступний «менеджер каналів» в якому можна відсортувати, видалити або додати ваші улюблені канали в списки фаворитів

Є можливість додати 1 телеканал відразу в декілька фаворитних груп, наприклад в групу Кохані і Кіно

Сортування каналів доступне як в редакторові каналів, так і безпосередньо при виборі каналу для перегляду

Є можливість відібрати по першій букві назви або по кодуванню

У пункті меню Таймер подій ви маєте можливість додавати для запису або перегляду вибрані канали за розкладом

У 3м пункті основного меню вам доступні налаштування системи

Тут можна набудувати відображення меню, відео і час.
У налаштуваннях OSD є можливість вибору іншої мови, пріоритетна мова звукової доріжки каналу, вибрати мову субтитрів або взагалі відключити, вибрати час відображення інформації про канал (я вибрав 2 секунди) прозорість і інші опції

Налаштування відео доступні як з меню ресівера так і по натисненню кнопки SCREEN на пульті ресівера

У пункті меню опції нам доступний ще ряд функцій які можливо набудувати під свої потреби

Також доступне налаштування синхронізації часу, у відмінності від ресіверів, наприклад, IpBox - в нашому ресівері час показує правильно.

У наступному пункті меню знаходиться родзинка ради якого ми і вибрали цей ресівер, це налаштування мережі, але це вимагає прошивки відповідним софтвером. Налаштування дуже просте і не вимагає яких-небудь знань Linux або чогось іншого. Ресівер розрахований всього на одне налаштування, після чого ви просто насолоджуєтеся улюбленими каналами

Спочатку нам потрібно подружити наш ресівер з вашою домашньою мережею або інтернет-провайдером, в нашому випадку ми маємо звичайний роутер(ADSL модем), який має 4 Ethernet порту і роздає інтернет через шлюз з ip-адресом 192.168.0.1

Нам потрібно вибрати STATIC і привласнити нашому ресіверу ip-адрес, наприклад 192.168.0.10, вказати маску підмережі, в даному випадку вона матиме вигляд 255.255.255.0 і прописати шлюз через який ресівер діставатиме доступ в Інтернет 192.168.0.1

Аби перевірити правильно все налагоджено чи ні, ви можете скористатися функцією ping доступною по червоній кнопці пульта.
Задайте адресу шлюзу 192.168.0.1 або, наприклад, будь-якої пошукової системи наприклад уа.ru 213.180.204.8, якщо ви побачите наступне те ваш ресівер дістає доступ в Інтернет

У меню CAS ви можете включити емулятор і його авто оновлення через інтернет), активувати офіційні карти і встановити режим COM-порта

Навіщо вам супутниковий ресівер - можна забути в меню додатки

У останньому пункті основного меню ресівера доступна системна інформація і можливість зберегти свої налаштування на USB-носій.

Також можна завантажити раніше збережені дані

Матеріал наданий інтернет-порталом «Супутниковий світ» - www.satsis.info

Джерело: www.agsat.com.ua


Форум TV-SAT » « Ресівери HD / 4К » ( DVB-S2 / 8PSK / MPEG-4 / HD / 4К ) » Sky Prime / SkyGate HD » Опис. Технічні характеристики SkyGate HD (Без обговорення !!!)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024