FORUM TV-SATПонеділок
03.08.2020, 14:59

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 2 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Форум TV-SAT » « Ресівери HD » ( DVB-S2 / 8PSK / MPEG-4 / HD ) » Globo HD AX-305, Х4xх, Х5хх, Х7хх » Обговорення ПЗ (Discussion) HD Х40х, Х5х0, Х7хх (Всі запитання і відповіді по даних ресиверах)
Обговорення ПЗ (Discussion) HD Х40х, Х5х0, Х7хх
RATVODДата: Понеділок, 27.09.2010, 12:37 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 24532
Статус: Оффлайн
Обговорення софтів, дампів, , списку каналів,

файлів ключів,налаштувань OPTICUM HD Х402p, Х403p

проблеми при завантажені



фофДата: Середа, 27.10.2010, 22:10 | Повідомлення # 16
постійний користувач

Країна:
повідомлень: 58
Статус: Оффлайн
А може це повязано з бравзером?
фофДата: Середа, 27.10.2010, 22:10 | Повідомлення # 17
постійний користувач

Країна:
повідомлень: 58
Статус: Оффлайн
так скажiть якi ключi , i як вести в orton x403p.
mykolakДата: Середа, 27.10.2010, 22:10 | Повідомлення # 18
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 948
Статус: Оффлайн
Quote (фоф)
так скажiть якi ключi

вводіть в розділ Бісс
фофДата: Середа, 27.10.2010, 22:10 | Повідомлення # 19
постійний користувач

Країна:
повідомлень: 58
Статус: Оффлайн
Ребята вводжу ключи на глобо4100-6000, опенбокс-ппоказуе а на ортон х403р нияк Допоможить Будьласка!!!!!!!!!!!!!!!!
mykolakДата: Четвер, 23.12.2010, 17:40 | Повідомлення # 20
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 948
Статус: Оффлайн
Quote (фоф)
а на ортон х403р нияк

Проблема з працездатністю ключів Constant CW вже не раз обговорювалася,але так і небула вирішена не наодному з софтів для ортон х403р
Усі зусилля були направленні на виправлення проблеми з затримкою при перемиканні каналів при користуванні ш"арингом, а статика це не основне,і практично нею ніхто не користується для перегляду каналів,так як ключ статики живе дуже короткий період
фофДата: Четвер, 23.12.2010, 17:40 | Повідомлення # 21
постійний користувач

Країна:
повідомлень: 58
Статус: Оффлайн
Доброго вечора ! Скиньте хто небуть список каналів на НТВ+ Україна Тріколор для ортон х-403р!!!!!!!! astronomer1 031
фофДата: Четвер, 23.12.2010, 17:40 | Повідомлення # 22
постійний користувач

Країна:
повідомлень: 58
Статус: Оффлайн
Доброго дня ! Не пiдскажете ? Orton 403 36 градус сигнал 72 процента пiзнiше падае i знову 72? Пробував мiняти головку , кабель , дiсек все по старому !!! Прошивка 1.3.23.(перешкод немае перед тарiлкою)
mykolakДата: Четвер, 23.12.2010, 17:40 | Повідомлення # 23
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 948
Статус: Оффлайн
Quote (фоф)
Скиньте хто небуть список каналів на НТВ+ Україна Тріколор для ортон х-403р!!!!!!!!

тільки,щоб був список каналів на НТВ+ Україна і Тріколор,я не зустрічав,як правило вони йдуть разом с каналами на 4W,5E,13E
Я зараз викладу списки каналів ,а ви вже виберете ,який вам сподобається Список каналів і налаштувань OPTICUM HD Х402p, Х403p
mykolakДата: Четвер, 23.12.2010, 17:40 | Повідомлення # 24
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 948
Статус: Оффлайн
Quote (фоф)
Пробував мiняти головку , кабель , дiсек все по старому !!! Прошивка 1.3.23.(перешкод немае перед тарiлкою)

А тарілку пробували дещо підкоригувати,я вже вам писав,Повідомлення # 220
фофДата: Понеділок, 24.01.2011, 20:38 | Повідомлення # 25
постійний користувач

Країна:
повідомлень: 58
Статус: Оффлайн
Пробував?
karandyukДата: Понеділок, 28.02.2011, 08:26 | Повідомлення # 26
житель форуму

Країна:
повідомлень: 27
Статус: Оффлайн
403 работает впаре с ево модем? Если да,то подскажите , что нужно выставить в настройках?

karandyuk
фофДата: Понеділок, 28.02.2011, 08:26 | Повідомлення # 27
постійний користувач

Країна:
повідомлень: 58
Статус: Оффлайн
Доброго дня!!!! Допоможiть з Ортон 403HD ? Прошивка 1.3.69 загружчик 1.1.6 коли користуюсь каналами з шари начинае перезагружатись що 15хв? На даний момент це Цифра також було i на НТВ+. Прошивки нижчi i вижчi перепробував нiяких змiн!!!!!!!!! 031 23 94 astronomer1
RATVODДата: П`ятниця, 09.09.2011, 19:05 | Повідомлення # 28
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 24532
Статус: Оффлайн
Допис користувача pisnjar в Чаті:
Quote
у кого есть
OPTICUM_HD_X4_220_mcs_lemontree_1.4.15


Шановні користувачі! Задавайте Ваші питання на форумі в відповідній темі!

Відповіді в чаті не надаються. Чат призначений для невеликих розмов!


RATVODДата: П`ятниця, 09.09.2011, 19:30 | Повідомлення # 29
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 24532
Статус: Оффлайн
А самому подивитися на форумі в відповідній темі: Софти ALI 3602

OPTICUM HD Х402p, Х403p USB PVR
- Повідомлення # 111 - Офф. софти ALI3602_06020200_OPTICUM_HD_X4_220_ps / mcs _amstar, lemontree_1.4.15

від 04.09.2011.

####################################################################

ALI3602_06020200_globo_OPTICUM_HD_X4_220_ps_lemontree_1.4.15. rar (2.4 МБ)


або скористатися пошуковою системою: Пошук


RATVODДата: Неділя, 25.12.2011, 02:05 | Повідомлення # 30
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 24532
Статус: Оффлайн

Quote (tolls)
як перешити optimus HD 403


Читаємо тут: Інструкції і Програми для OPTICUM HD Х402p, Х403p, X755


Форум TV-SAT » « Ресівери HD » ( DVB-S2 / 8PSK / MPEG-4 / HD ) » Globo HD AX-305, Х4xх, Х5хх, Х7хх » Обговорення ПЗ (Discussion) HD Х40х, Х5х0, Х7хх (Всі запитання і відповіді по даних ресиверах)
  • Сторінка 2 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2020