FORUM TV-SATП`ятниця
29.03.2024, 13:47

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум TV-SAT » « Ресівери HD / 4К » ( DVB-S2 / 8PSK / MPEG-4 / HD / 4К ) » Інші моделі НD ресіверів » AZBOX HD » Опис. Тех. характеристики AZbox HD (Без обговорення !!!)
Опис. Тех. характеристики AZbox HD
RATVODДата: Середа, 24.03.2010, 22:01 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн

Ресівери AZbox HD

Опис. Технічні характеристики.

RATVODДата: Середа, 24.03.2010, 22:13 | Повідомлення # 2
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Огляд ресівера AZbox Elite HD

Перше, з чого хочеться почати розповідь про ресівер AZbox Elite HD: апарат працює на операційній системі Linux, а значить володіє потенційно безконечними можливостями по поліпшенню і доопрацюванню ПЗ як самим розробником, так і користувачами.

AZbox Elite HD:

Окрім прийому DVB-S\S2 трансляцій, а також просунутих можливостей медиаплеера\ цифрового відеомагнітофона, в ресівері AZbox досить добре пропрацювала IP-составляющая (робота мережевих служб, інтернет-браузер, RSS-агрегатор, перегляд відеороликів з відеохостингу YouTube і ін.).
Найбільш свіжа версія програмного забезпечення від Opensat (називатимемо її офіційною) і версії від ITIDEA мають однаковий номер - 0.9.3877. У анотації до ПО від ITIDEA позначені наступні удосконалення по відношенню до офіційної версії:

• Транслітерація назв каналів при виводі на VFD-дисплей.
• Web-интерфейс.
• Оновлений російський переклад.
• Оновлений транспондер-аркуш для 9°и 36° в.д.
• Підтримка смарт-карт відразу після установки ПО.
• Ftp service стартує по-умовчанню.
• Сервер доповнень azboxhd.ru.

Конструкція і зовнішній вигляд

Корпус AZbox Elite HD пофарбований в чорний колір, жодних особливих дизайнерських вишукувань в оформленні екстер'єру застосовано не було. За кришкою, що відкидається, розташований слот для установки смарт-карты і двох модулів умовного доступу (CAM). На найпереднішій панелі розташовано 5 кнопок кольору металік (кнопка включення, 4 кнопки навігації і ОК).
Індикація режимів роботи ресівера здійснюється на матричному VFD-індикаторі. У режимі чекання на індикаторі відображується поточна дата і час, а в режимі перегляду - назва канала\ ролика, що переглядається. Символи кирилиці на індикаторі не відображуються, хоча кількість крапок сповна дозволяє намалювати навіть такі «складні» букви, як Щ і Ю. Як компенсація за відсутність можливості відображення кирилічних символів на індикаторі в програмному забезпеченні реалізована опція автоматичної транслітерації назви каналу (присутній в ПО від ITIDEA). Проте після декількох операцій по зміні програмного забезпечення з версії від ITIDEA на офіційне ПО і назад дана функція «зламалася»; тепер кирилічні назви каналів відображуються на індикаторі у вигляді ряду зірочок. Видно, під час чергового апгрейда був невірно встановлений компонент, що відповідає за виведення тексту на індикатор. Вочевидь, що такого роду проблеми можуть виникати в будь-яких приймачів, що працюють на операційній системі Linux. Під час тесту не було знайдено легкого способу «полагодити» цю функцію, але немає сумнівів, що спосіб усунути цей маленький дефект є.
Істотнішим недоліком можна вважати відсутність можливості регулювання яскравості індикатора. У темній кімнаті індикатор буквально б'є по очах, а в разі установки приймача в спальні заснути з таким освітленням навряд чи вдасться.

На задній панелі ресівера AZbox Elite розташовані наступні інтерфейсні роз'єми:

• LNB IN \ LNB OUT - супутниковий тюнер;
• ANT IN \ ANT OUT - ВЧ-модулятор;
• USB-порт (2 шт.);
• SCART TV;
• HDMI - мультимедійний інтерфейс;
• RJ-45 - порт Ethernet;
• S/PDIF - вихід цифрового звуку;
• роз'єми RCA, композитне відео CVBS і стерео аудіо R\L;
• роз'єми RCA, компонентне відео YPrPb;
• порт управління 0\12 В;
• вимикач живлення.

Багатий набір інтерфейсних роз'ємів дозволяє підключити ресівер AZbox до будь-якої мультимедіа-системи. Правда, наявність ВЧ-модулятора на такій просунутій моделі здається декілька надлишковим.
Технічні характеристики ресівера AZbox Elite HD приведені в таблиці 1.
Ресівер AZbox Elite HD комплектується оригінальним пультом ДУ чорного кольору. На пульті розташовано всього 46 кнопок, основні досить великі і легко розрізняються на дотик. Пульт в міру важкий і зручно лежить в руці. Кнопки навігації, ОК, Exit і «Меню» якраз знаходяться під великим пальцем. Проте до того, що кнопка «Управо» і кнопка Exit розташовані досить близький один до одного, треба звикнутися, переплутати на дотик їх досить просто.
Блок кнопок управління функціями PVR розташований дуже близько до нижньої частини ПДУ, тому при інтенсивному використанні функцій цифрового відеомагнітофона або плеєра доводиться тримати пульт двома руками.

Читати далі: Установка і налаштування

RATVODДата: Середа, 24.03.2010, 22:27 | Повідомлення # 3
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Огляд ресівера AZbox Premium HD:

Апаратно модель Premium є прямим спадкоємцем версії Elite. Головні відмітні особливості: наявність модуля Wi-Fi і можливість установки всередину пристрою жорсткого диска формату SATA. З точки зору програмного забезпечення, жодної різниці між ПО для моделей Elite і Premium немає, для оновлення використовується один і той же файл (цим і пояснюється наявність меню налаштування Wi-Fi в моделі Elite). На момент підготовки матеріалу актуальна версія ПО для ресіверів AZbox HD має номер 0.9.3877.

Конструкція і зовнішній вигляд

В результаті установки жорсткого диска всередину ресівера AZbox Premium HD корпус пристрою став більший, а блок живлення винесений назовні. Зазнала зміни і передня панель: були додані додаткові три кнопки (menu, exit, home), а за кришкою, що відкривається, з'явився USB-порт. Тепер для використання базових функцій ресівера пульт ДУ не потрібний.
Видно, один з двох USB-слотов, які були в моделі Elite розташовані на задній панелі, в Premium переїхав на передню. З одного боку, дана модифікація надає позитивний ефект - тепер підключення USB флэш-дисков стало зручнішим (не треба пробиратися через павутину сполучних дротів). Але є і неприємний момент, що полягає в неможливості простого використання зовнішніх жорстких USB-дисков, що вимагають для нормальної роботи підключення відразу до двох USB-слотам (один для даних, другий для додаткового живлення). Саме ця «особливість» зробила неможливою роботу з жорстким диском Transcend 320 Gb USB, який використовувався при тестуванні моделі Elite.
Для установки жорсткого диска всередину корпусу ресівера потрібно знімати верхню кришку пристрою, що неможливо зробити, не пошкодивши гарантійну пломбу. Як йтимуть справи з гарантійними зобов'язаннями продавця в разі самостійної установки жорсткого диска, слід уточнювати заздалегідь. У комплекті з приймачем йде кріпильний набір для установки 2,5 і 3,5-дюймових дисків.
На материнській платі ресіверів AZbox HD передбачений роз'єм для установки додаткового тюнера. Оскільки в нашому розпорядженні під час тесту були два однакові ресівери, то була вироблена спроба установки в один ресівер відразу двох супутникових тюнерів. Після установки другого тюнера з меню приймача можливість налаштування супутникового сигналу пропадала взагалі. Видно, для коректної роботи потрібна модифікація програмного забезпечення.
Індикація режимів роботи ресівера здійснюється на матричному VFD-индикаторе. У режимі чекання на нім відображуються поточна дата і час, а в режимі перегляду - назва каналу, що переглядається, або ролика. Також на передній панелі додалися індикаторні лампочки зеленого (перегляд HD), синього (робочий режим) і червоного (йде запис) кольорів.
Була перевірена робота з USB DVD-приводом Samsung WriteMaster. Відразу після підключення приводу до USB-слоту в диспетчерові файлів активною стає ікона CD, через яку здійснюється доступ до файлів і тек, що зберігаються на змінному носієві. При відтворенні фільму з подряпаного і трохи пошкодженого диска (даний диск без проблем читається в DVD-плеере Samsung) спостерігаються періодичні зупинки картинки і скачки звуку. Видно, під час відтворення не використовуються попереджуюче читання і буферизація даних.

Набір інтерфейсних роз'ємів на задній панелі ресівера AZbox Premium HD
не змінився (за винятком USB-порту):

• LNB IN \ LNB OUT - супутниковий тюнер;
• ANT IN \ ANT OUT - ВЧ-модулятор;
• USB-порт (1 шт.);
• SCART TV;
• HDMI - мультимедійний інтерфейс;
• RJ-45 порт Ethernet;
• S/PDIF - вихід цифрового звуку;
• роз'єми RCA, композитне відео CVBS і стерео аудіо R\L;
• роз'єми RCA, компонентне відео YPrPb;
• 0\12 В - порт управління;
• вимикач живлення.

Технічні характеристики ресівера AZbox Premium HD приведені в таблиці 1.

Кардинальні зміни сталися з пультом дистанційного керування.

У комплекті з ресівером AZbox Premium HD йде великий (55 кнопок) прямокутний пульт чорного кольору. На зворотному боці корпусу ПДУ зроблено поглиблення для вказівного пальця для комфортнішого розташування в руці. Якщо тримати пульт однією рукою, то в «зоні досяжності» великого пальця руки опиняються кнопки навігації, управління функціями PVR, а також деякі функціональні клавіші.
Натиснення кнопок фіксуються характерним клацанням, одночасно з яким спалахує червона лампочка під кнопкою Power.
Окрім основних блоків кнопок - навігації, вибору каналу і управління функціями PVR, присутні окремі кнопки для виклику: плеєра YouTube, інтернет-браузеру і e-mail клієнта (встановлюється окремо). На верхній частині ПДУ виділено сім кнопок (power, tv\aux, mute, VOL+\-, Ch+\-), які можуть бути задіяні для управління телевізором. Даний набір достатній для того, щоб включити ТБ і вибрати той вхід, до якого підключений ресівер. Як показує практика, ні для чого іншого пульт ДУ телевізора і не потрібний. Установка системи команд управління ТБ може здійснюватися в ручному і автоматичному режимах. У першому випадку потрібно ввести чотиризначний ID-код (таблиця відповідності між ID-кодами і моделями ТБ знаходиться в посібнику користувача), в другому відбувається перебір всіх варіантів. Інструкція по вибору коди написана на зворотному боці ПДУ (англійською мовою)? і в посібнику користувача. Під час тестування не виникло яких-небудь проблем з «навчанням» пульта управляти телевізором Philips 37PFL76.
У пультах ДУ моделей Elite і Premium використовується однакова система команд, так що пульт від Elite може використовуватися для управління приймачем Premium.
Живлення пульта ДУ здійснюється від двох батарей типа ААА. Термін служби однієї пари батарей в ПДУ з лампочкою невідомий, але навряд чи батареї в режимі інтенсивного використання «переживуть» декілька місяців.

Читати далі: Установка і налаштування

RATVODДата: Вівторок, 08.06.2010, 18:22 | Повідомлення # 4
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Ресівер AZBOX Elite HD

Сучасний цифровий термінал з можливістю прийому цифрових супутникових телепрограм, цифрових кабельних телепрограм у форматі HD (телебачення выскокої чіткості). Термінал працює під управлінням операційної системи Linux, що дозволяє організувати хорошу програмну підтримку. Наявність мережевого інтерфейсу Ethernet дозволяє використовувати даний термінал Інтернет, а приголомшливі мультимедійні можливості розширюють функціонал пристрою.

Даний ресівер об'єднує в собі наступні функції:

1. Перегляд цифрового супутникового телебачення, у тому числі HD.
2. Перегляд цифрового кабельного телебачення (за наявності кабельного тюнера), у тому числі HD.
3. Можливість установки другого тюнера (супутникового, кабельного, ефірного)
4. Підтримка різних офіційних смарт-карт, у тому числі такі поширені кодування, як Viaccess, Irdeto, Drecrypt
5. Додатково є два CI слота для модулів умовного доступу.
6. Підтримка російської мови.
7. Електронний гід програм - EPG
8. Підтримка змінних носіїв інформації - USB жорсткі диски, USB флэш пам'ять.
9. Відтворення різних медіа файлів - медіа плеєр.
10. Перегляд фотографій.
11. Відтворення MP3 файлів - MP3 плеєр
12. Доступ до мережі інтернет
13. Веб браузер
14. Управління ресіверів через вэб інтерфейс
15. Доступ до ресівера по FTP протоколу
16. Доступ до ресівера по Samba
17. Доступ до медіа порталу YouTube - програвання роликів.
18. Зручність підключення до різних телевізорів
19. Відкрита платформа для створення власних застосувань - плагинів
20. Гарантійний сервіс в Москві.

Напевно сьогодні не знайти ресівер, який би мав стільки можливостей.

Комплектація

- Ресівер
- Пульт управління
- Дві батареї ААА
- HDMI Кабель
- Мережевий шнур
- Інструкція російською мовою
- CD-ROM з програмним забезпеченням і учбовими матеріалами
- Гарантійний талон з кодом верифікації.

Специфікація

Центральний процесор Sigma Designs SMP8634LF 300Mhz
Операційна система Linux
Системна пам'ять DDR 128MB
Відео пам'ять DDR 128MB
Постійна пам'ять (flash) Nor Flash 8MB, DOM 256MB
Жорсткий диск USB HDD
Відео формат PAL/ NTSC
Підтримувані відео контейнери MPEG1/2/4 (M1V, M2V, M4V); MPEG1/2 PS (M2P, MPG); MPEG2 Transport Stream (TS, TP, TRP, M2T, M2TS, MTS), VOB, AVI, ASF, WMV, IFO, ISO; Matroska (MKV), MOV (H.264), MP4, RMP4
Підтримувані відео кодеки XVID SD/HD; DIVX; MPEG-1; MPEG-2: MP@HL; MPEG-4.2: ASP@L5, 720p, 1-point GMC; WMV9: MP@HL; H.264: BP@L3; H.264: MP@L4.0 ; H.264: HP@L4.0 ; H.264: HP@L4.1 ; VC-1: MP@HL; VC-1: AP@L3
Підтримувані аудіо контейнери ААС, M4A, MPEG audio (MP1, MP2, MP3, MPA), WAV, WMA, FLAC, Ogg
Підтримувані аудіо кодеки ААС; ААС +; Dolby Digital, WMA, WMA Pro, MP1, MP2, MP3, LPCM, FLAC, Vorbis
Audio Passthrough: DTS; Dolby Digital
Підтримка графічних файлів JPEG, BMP, GIF
Підтримка субтитрів SMI, SRT, TXT, SUB, SSA
Система умовного доступу Smart Card x 1, Common Interface x 2
Дозвіл 576i (480i), 576p (480p), 720p, 1080i, 1080p
Мережа 10/100 BASE-T Ethernet
Безпровідна мережа WiFi Not Available

Пристрої вводу/виводу на передній панелі

Smart Card x 1
PCMCIA x 2
VFD Front Display
IR Module (38Khz)
5 Input Keys: CH +/-, Vol +/-, OK

Пристрої вводу/виводу на задній панелі

HDMI x 1
Component (YCbCr) x 1
RCA Video x 1
RCA Audio x 1 (L/R)
RJ45 x 1
USB 2.0 x 2
Optical S/PDIF x 1
SCART x 1
0/12V x 1
RF Modulator ANT In, TV Out (OPTIONAL) Power Switch
Accessories RCU with batteries Power cable

Розміри 300 x 218 x 66 (mm)
Gross Weight 3.12 kg
Net Weight 1.78 kg
Gross Weight (with HDD) Not Available
Net Weight (with HDD) Not Available
Джерело живлення AC110-240V ~ 40Am (SMPS)
Температура експлуатації 0 °C ~ 60 °C
Температура зберігання -10°C ~ +70°C
Споживання (Сплячий режим) Мах. 40W (5 W)

RATVODДата: Вівторок, 08.06.2010, 18:46 | Повідомлення # 5
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Ресівер AZBOX Premium HD

Сучасний цифровий термінал з можливістю прийому цифрових супутникових телепрограм, цифрових кабельних телепрограм у форматі HD (телебачення выскокой чіткості). Термінал працює під управлінням операційної системи Linux, що дозволяє організувати хорошу програмну підтримку. Наявність мережевого інтерфейсу Ethernet дозволяє використовувати даний термінал інтернет, а приголомшливі мультимедійні можливості розширюють функціонал пристрою.

Даний ресівер об'єднує в собі наступні функції:

1. Перегляд цифрового супутникового телебачення, у тому числі HD.
2. Перегляд цифрового кабельного телебачення (за наявності кабельного тюнера), у тому числі HD.
3. Можливість установки другого тюнера (супутникового, кабельного, ефірного)
4. Підтримка різних офіційних смарт-карт, у тому числі такі поширені кодування, як Viaccess, Irdeto, Drecrypt
5. Додатково є два CI слота для модулів умовного доступу.
6. Підтримка російської мови.
7. Електронний гід програм - EPG
8. Підтримка змінних носіїв інформації - USB жорсткі диски, USB флэш пам'ять.
9. Можливість установки жестих дисків стандарту SATA і різних форм чинників: 2,5” і 3,5” різній ємкості
наприклад 1Tb, що дозволяє записувати і зберігати ваші улюблені передачі.
10. Відтворення різних медіа файлів - медіа плеєр.
11. Перегляд фотографій.
12. Відтворення MP3 файлів - MP3 плеєр
13. Доступ до мережі інтернет
14. Безпровідна мережа WiFi, можна встановити модуль mini-pci
15. Веб браузер
16. Управління ресіверів через вэб інтерфейс
17. Доступ до ресівера по FTP протоколу
18. Доступ до ресівера по Samba
19. Доступ до медіа порталу YouTube - програвання роликів.
20. Зручність підключення до різних телевізорів
21. Відкрита платформа для створення власних застосувань - плагинов
22. Гарантійний сервіс в Москві.

Напевно сьогодні не знайти ресівер, який би мав стільки можливостей.

Комплектація

- Ресівер
- Пульт управління
- Дві батареї ААА
- HDMI Кабель
- Мережевий адаптер, мережевий шнур
- Інструкція російською мовою
- CD-ROM з програмним забезпеченням і учбовими матеріалами
- Гарантійний талон з кодом верифікації.

Специфікація

Центральний процесор Sigma Designs SMP8634LF 300Mhz
Операційна система Linux
Системна пам'ять DDR 128MB
Відео пам'ять DDR 128MB
Постійна пам'ять (flash) Nor Flash 8MB, DOM 256MB
Жорсткий диск USB HDD
Відео формат PAL/ NTSC
Підтримувані відео контейнери MPEG1/2/4 (M1V, M2V, M4V); MPEG1/2 PS (M2P, MPG); MPEG2 Transport Stream (TS, TP, TRP, M2T, M2TS, MTS), VOB, AVI, ASF, WMV, IFO, ISO; Matroska (MKV), MOV (H.264), MP4, RMP4
Підтримувані відео кодеки XVID SD/HD; DIVX; MPEG-1; MPEG-2: MP@HL; MPEG-4.2: ASP@L5, 720p, 1-point GMC; WMV9: MP@HL; H.264: BP@L3; H.264: MP@L4.0 ; H.264: HP@L4.0 ; H.264: HP@L4.1 ; VC-1: MP@HL; VC-1: AP@L3
Підтримувані аудіо контейнери ААС, M4A, MPEG audio (MP1, MP2, MP3, MPA), WAV, WMA, FLAC, Ogg
Підтримувані аудіо кодеки ААС; ААС +; Dolby Digital, WMA, WMA Pro, MP1, MP2, MP3, LPCM, FLAC, Vorbis
Audio Passthrough: DTS; Dolby Digital
Підтримка графічних файлів JPEG, BMP, GIF
Підтримка субтитрів SMI, SRT, TXT, SUB, SSA
Система умовного доступу Smart Card x 1, Common Interface x 2
Дозвіл 576i (480i), 576p (480p), 720p, 1080i, 1080p
Мережа 10/100 BASE-T Ethernet
Безпровідна мережа WiFi Not Available

Пристрої вводу/виводу на передній панелі

Smart Card x 1
PCMCIA x 2
VFD Front Display
IR Module (38Khz)
5 Input Keys: CH +/-, Vol +/-, OK

Пристрої вводу/виводу на задній панелі

HDMI x 1
Component (YCbCr) x 1
RCA Video x 1
RCA Audio x 1 (L/R)
RJ45 x 1
USB 2.0 x 2
Optical S/PDIF x 1
SCART x 1
0/12V x 1
RF Modulator ANT In, TV Out (OPTIONAL) Power Switch
Accessories RCU with batteries Power cable

Розміри 300 x 218 x 66 (mm)
Gross Weight 3.12 kg
Net Weight 1.78 kg
Gross Weight (with HDD) Not Available
Net Weight (with HDD) Not Available
Джерело живлення AC110-240V ~ 40Am (SMPS)
Температура експлуатації 0 °C ~ 60 °C
Температура зберігання -10°C ~ +70°C
Споживання (Сплячий режим) Мах. 40W (5 W)

RATVODДата: Вівторок, 08.06.2010, 18:56 | Повідомлення # 6
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Ресівер AZBOX Premium HD Plus

Сучасний цифровий термінал з можливістю прийому цифрових супутникових телепрограм, цифрових кабельних телепрограм у форматі HD (телебачення выскокой чіткості). Термінал працює під управлінням операційної системи Linux, що дозволяє організувати хорошу програмну підтримку. Наявність мережевого інтерфейсу Ethernet дозволяє використовувати даний термінал інтернет, а приголомшливі мультимедійні можливості розширюють функціонал пристрою.

Даний ресівер об'єднує в собі наступні функції:

1. Перегляд цифрового супутникового телебачення, у тому числі HD.
2. HDMI інтерфейс 1.3
4. Перегляд цифрового кабельного телебачення (за наявності кабельного тюнера), у тому числі HD.
5. Можливість установки другого тюнера (супутникового, кабельного, ефірного)
6. Одночасна робота двох супутникових тюнерів - Twin
7. Сліпий пошук - Blind Scan
8. Підтримка різних офіційних смарт-карт, у тому числі такі поширені кодування, як Viaccess, Irdeto, Drecrypt (НТВ Плюс, Тріколор ТБ, Платформа HD, Веселка ТБ, Оріон Експрес)
9. Додатково є два CI слота для модулів умовного доступу.
10. Покращувана сумісність з модулями CI
11. Підтримка російської мови.
12. Підтримка кирилицы на передній панелі VFD
13. Електронний гід програм - EPG
14. Підтримка змінних носіїв інформації - USB жорсткі диски, USB флэш пам'ять.
15. Підтримка USB 3G модемів Російських операторів (Білайн, МТС, Мегафон)
16. Можливість установки жестих дисків стандарту SATA формфактора 3,5” різній ємкості
наприклад більш 1Tb, що дозволяє записувати і зберігати ваші улюблені передачі.
17. Установка жорсткого диска без розтину корпусу не порушуючи гарантії.
18. Система охолоджування (вентилятор)
19. Посилений блок живлення. (для жорстких дисків з великим пусковим струмом)
20. Відтворення різних медіа файлів - медіа плеєр.
11. Перегляд фотографій.
12. Відтворення MP3 файлів - MP3 плеєр
13. Доступ до мережі інтернет
24. Безпровідна мережа WiFi, встановлений модуль WiFi
25. Веб браузер
26. Управління ресіверів через вэб інтерфейс
27. Доступ до ресівера по FTP протоколу
28. Доступ до ресівера по Samba
29. Доступ до медіа порталу YouTube - програвання роликів.
30. Зручність підключення до різних телевізорів
31. Відкрита платформа для створення власних застосувань - плагинов
32. Гарантійний сервіс в Москві.

Напевно сьогодні не знайти ресівер, який би мав стільки можливостей.

Комплектація

- Ресівер
- Пульт управління
- Дві батареї ААА
- HDMI Кабель
- Мережевий адаптер, мережевий шнур
- Інструкція російською мовою
- CD-ROM з програмним забезпеченням і учбовими матеріалами
- Гарантійний талон з кодом верифікації.

Специфікація

Центральний процесор Sigma Designs SMP8634LF 300Mhz
Операційна система Linux
Системна пам'ять DDR 128MB
Відео пам'ять DDR 128MB
Постійна пам'ять (flash) Nor Flash 8MB, DOM 256MB
Жорсткий диск USB HDD
Відео формат PAL/ NTSC
Підтримувані відео контейнери MPEG1/2/4 (M1V, M2V, M4V); MPEG1/2 PS (M2P, MPG); MPEG2 Transport Stream (TS, TP, TRP, M2T, M2TS, MTS), VOB, AVI, ASF, WMV, IFO, ISO; Matroska (MKV), MOV (H.264), MP4, RMP4
Підтримувані відео кодеки XVID SD/HD; DIVX; MPEG-1; MPEG-2: MP@HL; MPEG-4.2: ASP@L5, 720p, 1-point GMC; WMV9: MP@HL; H.264: BP@L3; H.264: MP@L4.0 ; H.264: HP@L4.0 ; H.264: HP@L4.1 ; VC-1: MP@HL; VC-1: AP@L3
Підтримувані аудіо контейнери ААС, M4A, MPEG audio (MP1, MP2, MP3, MPA), WAV, WMA, FLAC, Ogg
Підтримувані аудіо кодеки ААС; ААС +; Dolby Digital, WMA, WMA Pro, MP1, MP2, MP3, LPCM, FLAC, Vorbis
Audio Passthrough: DTS; Dolby Digital
Підтримка графічних файлів JPEG, BMP, GIF
Підтримка субтитрів SMI, SRT, TXT, SUB, SSA
Система умовного доступу Smart Card x 1, Common Interface x 2
Дозвіл 576i (480i), 576p (480p), 720p, 1080i, 1080p
Мережа 10/100 BASE-T Ethernet
Безпровідна мережа WiFi installed Mini PCI WiFi Module

Пристрої вводу/виводу на передній панелі

Smart Card x 1
PCMCIA x 2
VFD Front Display (Russian Charset support)
IR Module (38Khz)
5 Input Keys: CH +/-, Vol +/-, OK

Пристрої вводу/виводу на задній панелі

HDMI x 1
Component (YCbCr) x 1
RCA Video x 1
RCA Audio x 1 (L/R)
RJ45 x 1
USB 2.0 x 2
Optical S/PDIF x 1
SCART x 1
0/12V x 1
Accessories RCU with batteries Power cable

Розміри 300 x 218 x 66 (mm)
Gross Weight 3.12 kg
Net Weight 1.78 kg
Gross Weight (with HDD) Not Available
Net Weight (with HDD) Not Available
Джерело живлення AC110-240V ~ 40Am (SMPS)
Температура експлуатації 0 °C ~ 60 °C
Температура зберігання -10°C ~ +70°C
Вжиток (Сплячий режим) Мах. 40W (5 W)

RATVODДата: Вівторок, 08.06.2010, 19:11 | Повідомлення # 7
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
AZBox Media Center

Сучасний домашній медіа центр. Медіа центри набирають велику популярність. Відеомагнітофони пішли в минуле, DVD плеєра ще використовуються, але їх поступово витісняє HD техніка, яка дозволяє переглядати програми у відмінній якості. Хоча компанія OpenSat вдало реалізувала технічне рішення, об'єднавши цифровий супутниковий ресівер з медіа плеєром, але проте в 2010 році представила на ринок окремий продукт - AZBOX Media Center. Компактний, красивий дизайн виділяють цей плеєр серед інших інших конкурентів в даної області. Центральний процесор SIGMA, який використовується в нім, дозволяє відтворювати всілякий контент стислий різними кодеками.

Комплектація

- Медіа плеєр
- Пульт управління
- Дві батареї ААА
- HDMI Кабель
- Мережевий адаптер, мережевий шнур
- Інструкція російською мовою
- CD-ROM з програмним забезпеченням і учбовими матеріалами
- Гарантійний талон з кодом верифікації.

Специфікація

Центральний процесор Sigma Designs SMP8654LF
Операційна система Linux
Системна пам'ять DDR 128MB
Відео пам'ять DDR 128MB
Постійна пам'ять (flash) Nor Flash 8MB, DOM 256MB
Жорсткий диск SATA 3.5" HDD
Відео формат PAL/ NTSC
Підтримувані відео контейнери MPEG1/2/4 (M1V, M2V, M4V); MPEG1/2 PS (M2P, MPG); MPEG2 Transport Stream (TS, TP, TRP, M2T, M2TS, MTS), VOB, AVI, ASF, WMV, IFO, ISO; Matroska (MKV), MOV (H.264), MP4, RMP4
Підтримувані відео кодеки XVID SD/HD; DIVX; MPEG-1; MPEG-2: MP@HL; MPEG-4.2: ASP@L5, 720p, 1-point GMC; WMV9: MP@HL; H.264: BP@L3; H.264: MP@L4.0 ; H.264: HP@L4.0 ; H.264: HP@L4.1 ; VC-1: MP@HL; VC-1: AP@L3
Підтримувані аудіо контейнери ААС, M4A, MPEG audio (MP1, MP2, MP3, MPA), WAV, WMA, FLAC, Ogg
Підтримувані аудіо кодеки ААС; ААС +; Dolby Digital, WMA, WMA Pro, MP1, MP2, MP3, LPCM, FLAC, Vorbis
Audio Passthrough: DTS; Dolby Digital
Підтримка графічних файлів JPEG, BMP, GIF

Дозвіл 576i (480i), 576p (480p), 720p, 1080i, 1080p
Мережа 10/100 BASE-T Ethernet

Пристрої вводу/виводу на передній панелі

USB x 1
VFD Front Display (Russian Charset support)
IR Module (38Khz)
5 Input Keys: CH +/-, Vol +/-, OK

Пристрої вводу/виводу на задній панелі

HDMI x 1
Component (YCbCr) x 1
RCA Video x 1
RCA Audio x 1 (L/R)
RJ45 x 1
USB 2.0 x 1
ESATA x 1
Optical S/PDIF x 1
S-VHS

Розміри 250 x 250 x 40 (mm)
Gross Weight 1.5 kg без жорсткого диска

Джерело живлення AC110-240V ~ 40Am (SMPS)
Температура експлуатації 0 °C ~ 60 °C
Температура зберігання -10°C ~ +70°C
Вжиток (Сплячий режим) Мах. 30W (5 W)

Форум TV-SAT » « Ресівери HD / 4К » ( DVB-S2 / 8PSK / MPEG-4 / HD / 4К ) » Інші моделі НD ресіверів » AZBOX HD » Опис. Тех. характеристики AZbox HD (Без обговорення !!!)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024