FORUM TV-SATMonday
16.05.2022, 08:24

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: GLOBO, OPTICUM, ORTON, Digital » » GLOBO 3000 - 6100 » Обговорення ПЗ (Discussion), проблем GLOBO 3000-6010 (Всі запитання по даних моделях ресіверів)
Обговорення ПЗ (Discussion), проблем GLOBO 3000-6010
viskomДата: Monday, 27.07.2009, 12:56 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Обговорення софтів, дампів, налаштувань,

проблем із заміною ПЗ GLOBO 3000-6010

Всі запитання по даних моделях ресіверів


Sat-Integral S-1237 HD Able
FlexMyzДата: Monday, 27.07.2009, 12:56 | Повідомлення # 2
новачок

Країна:
повідомлень: 7
Статус: Оффлайн
Хто підскаже якою прогою закачати нове ПО для Globo 6010. так як стоїть с 2007, і багато чого не відкриває. С ПОВАГОЮ новій користувач!
allexander2006Дата: Monday, 27.07.2009, 12:56 | Повідомлення # 3
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
перезалейте файлы с етой ветки или советую вообще сменить файловый сервер потому как не один файл для скачки недоступен. большая просьба отписаться если можно скинуть файлы на мыло буду благодарен.

Alexander Nikolaevich Popov
nelikДата: Monday, 27.07.2009, 12:57 | Повідомлення # 4
новачок

Країна:
повідомлень: 15
Статус: Оффлайн
Quote (FlexMyz)
Хто підскаже якою прогою закачати нове ПО для Globo 6010. так як стоїть с 2007, і багато чого не відкриває. С ПОВАГОЮ новій користувач!

Завантажувач Upgrade1.0.07B.


OPENBOX-X820CI,GLOBO- HD S1,6010,7010CR,7010a,4100c. 1.1м(4w,5e,13e),0.9м(36e,39e,40e,53e),1.1м(60e,75e,80e,90,e)

Повідомлення відредагував nelik - Friday, 24.07.2009, 13:27
RATVODДата: Monday, 27.07.2009, 12:57 | Повідомлення # 5
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
Quote (allexander2006)
перезалейте файлы с етой ветки или советую вообще сменить файловый сервер

Вкажіть конкретно, який файл вас інтересує і ми долучимо його на форум в зв"язку з проблемами, які виникли на нашому файлообміннику. Просимо вибачення за незручності, та перезавантажити всі айли на форум не представляється можливим.


RATVODДата: Monday, 27.07.2009, 12:57 | Повідомлення # 6
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
Quote (FlexMyz)
Хто підскаже якою прогою закачати нове ПО для Globo 6010. так як стоїть с 2007,

Зайдіть в розділ : Інструкції та програми для прошивки GLOBO 3000 - 6010 і там є все необхідне для прошивки тюнера.


vmelanДата: Monday, 27.07.2009, 12:57 | Повідомлення # 7
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
А ця прошивка для шарінга піде?
FlexMyzДата: Monday, 27.07.2009, 12:57 | Повідомлення # 8
новачок

Країна:
повідомлень: 7
Статус: Оффлайн
Ще підскажить будь ласка, яка правильна роспайка нуль М кабеля? у вас на форумі чомусь пишуть 1-5-6-9, коли стандартна інша. 36
RATVODДата: Monday, 27.07.2009, 12:57 | Повідомлення # 9
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
Quote (vmelan)
А ця прошивка для шарінга піде?

У нас на форумі такі питання не обговорюються.


viskomДата: Monday, 27.07.2009, 12:57 | Повідомлення # 10
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Quote (FlexMyz)
яка правильна роспайка нуль М кабеля?

Нуль-модемний шнур типуRS-232

2-3
3-2
5-5
корпус - корпус



Sat-Integral S-1237 HD Able
FlexMyzДата: Monday, 27.07.2009, 12:57 | Повідомлення # 11
новачок

Країна:
повідомлень: 7
Статус: Оффлайн
Дуже дякую, у вас на все є відповідь.
FlexMyzДата: Monday, 27.07.2009, 12:57 | Повідомлення # 12
новачок

Країна:
повідомлень: 7
Статус: Оффлайн
Звсім не реагуе мій тюнер ні на скачування ні на закачування, не можу зрозуміти. може допоможете будь ласка? своїм проводом закачував Golden Interstar тай Strong, а тут якись Глобік не можу , може пригати на піздні софти не можливо?
Софт-2 5.30
Загр. 1.0.7
Ver/ 1/00
Произв. Bigsat
data 14/48/19 Aug 15 2006

с повагою НОВОЧОК

FlexMyzДата: Monday, 27.07.2009, 12:58 | Повідомлення # 13
новачок

Країна:
повідомлень: 7
Статус: Оффлайн
Софт - VGBO-3/3/30 emy
Ап.верс - 2 5.30
Загр 1.07
Ver 1/0/0
Произв Bigsat
data 14/48/19 Aug 15 2006
viskomДата: Monday, 27.07.2009, 12:58 | Повідомлення # 14
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Quote (FlexMyz)
Звсім не реагуе мій тюнер ні на скачування ні на закачування, не можу зрозуміти. може допоможете будь ласка?

проблема може бути в бл. живлення (піддуті конденсатори) попробуйте підставити завідомо робочий бл.живлення або відкрийте кришку тюнера і подивіться ,якщо є такі то замініть. почитайте тут


Sat-Integral S-1237 HD Able
FlexMyzДата: Monday, 27.07.2009, 12:58 | Повідомлення # 15
новачок

Країна:
повідомлень: 7
Статус: Оффлайн
Да, перший с права віддутий но вверх, але то він працюе? а за відповідь дякую
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: GLOBO, OPTICUM, ORTON, Digital » » GLOBO 3000 - 6100 » Обговорення ПЗ (Discussion), проблем GLOBO 3000-6010 (Всі запитання по даних моделях ресіверів)
Search:

Copyright TV-SAT © 2009-2022