FORUM TV-SATMonday
16.05.2022, 07:00

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: GLOBO, OPTICUM, ORTON, Digital » » GLOBO 3000 - 6100 » Обговорення ПЗ (Discussion), проблем GLOBO 3000-6010 (Всі запитання по даних моделях ресіверів)
Обговорення ПЗ (Discussion), проблем GLOBO 3000-6010
viskomДата: Monday, 27.07.2009, 12:56 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Обговорення софтів, дампів, налаштувань,

проблем із заміною ПЗ GLOBO 3000-6010

Всі запитання по даних моделях ресіверів


Sat-Integral S-1237 HD Able
RATVODДата: Friday, 27.09.2013, 22:16 | Повідомлення # 226
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26779
Статус: Онлайн
Цитата (Serhiy3)
Проблема з глобо 5000 плюс. При включени зображення розпливчасте попрацюе 15 хвилин налаштовуеться але не повнистю. Видно полоси.Миняв блок живленняи и прошивку нияких змин.


Ви перевіряли відеовихід на всіх трьох виходах з тюнера ( Scart, RCA, RF ) ???


Serhiy3Дата: Sunday, 06.10.2013, 19:43 | Повідомлення # 227
новачок

Країна:
повідомлень: 3
Статус: Оффлайн
на всих видеовиходах однаково
w124Дата: Saturday, 16.11.2013, 15:04 | Повідомлення # 228
житель форуму

Країна:
повідомлень: 267
Статус: Оффлайн
доброго всім дня . маю тюнер Bigsat DSR 6500 Prima
софт VGBO 3.3.56 emu
ап. ве. 4 5.3.0
загр. 1.0.7
FDD 1.0.7
cкачав тут прошивку разом з прогою Дамп для GLOBO3000-6000 и клонов (STi 5518) за 12.10.2013 від funt3
пробую прошити, нажимаю старт--прога пише конектінг тюнер мигає 4тире потім стає в роботу а прога пише конектінг фалед (ком порт компа і кабель в порядку інші тюнера шиє)
RATVODДата: Saturday, 16.11.2013, 16:59 | Повідомлення # 229
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26779
Статус: Онлайн
Яка Операційна система встановлена у Вас на ПК ? Завантажуєте нуль-модемним кабелем RS 232 чи з допомогою перехідника USB => RS 232 ???

w124Дата: Saturday, 16.11.2013, 17:58 | Повідомлення # 230
житель форуму

Країна:
повідомлень: 267
Статус: Оффлайн
ХР Завантажую нуль-модемним кабелем RS 232 без перехідника
RATVODДата: Saturday, 16.11.2013, 19:21 | Повідомлення # 231
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26779
Статус: Онлайн
На ХР потрібно підбирати завантажувач, не з усіма він коректно працює. Пробуйте різні версії, наприклад, Upgrade tools 1.07, LOADER STARTRACK & TRUMAN 1.0.7, або Набір програм Globo 3000-6010 v0.0.3 від bodyan.

w124Дата: Saturday, 16.11.2013, 20:06 | Повідомлення # 232
житель форуму

Країна:
повідомлень: 267
Статус: Оффлайн
підкажіть номер повідомлення за яким можна скачати Upgrade tools 1.07, LOADER STARTRACK & TRUMAN 1.0.7
а той набір пробую скачувати антивірус показує угрозу, але продовжив сачування а архів не відкривається
RATVODДата: Saturday, 16.11.2013, 20:27 | Повідомлення # 233
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26779
Статус: Онлайн
Дивіться Upgrade 1.0.07., Upgrade tools 1.07, LOADER STARTRACK & TRUMAN 1.0.7

Дивно з Набором програм від bodyan. Ранішеантивірусна програма не реагувала. А зараз видає що у файлі вірус. Перевірив дану програму на ПК - а в мене папка пуста.


ivan1987Дата: Saturday, 16.11.2013, 20:27 | Повідомлення # 234
новачок

Країна:
повідомлень: 5
Статус: Оффлайн
Всім доброго вечора маю такий тюнер Digital 500 STI5518 (FRONTIER) є якась до нього прошивка зканалами і ключами дякую.

ivan
RATVODДата: Saturday, 16.11.2013, 20:27 | Повідомлення # 235
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26779
Статус: Онлайн
ivan1987, викладіть повну системну інформацію із Меню Вашого тюнера, тоді можна надати конкретну відповідь.

piolДата: Saturday, 16.11.2013, 20:27 | Повідомлення # 236
V.I.P

Країна:
повідомлень: 147
Статус: Оффлайн
Цитата ivan1987 ()
Всім доброго вечора маю такий тюнер Digital 500 STI5518 (FRONTIER) є якась до нього прошивка зканалами і ключами дякую.
ivan


здесь на форуме globo 3000-6100 всё подходит к этому старичку
http://tv-sat.at.ua/forum/12
screamrayДата: Thursday, 16.10.2014, 12:17 | Повідомлення # 237
новачок

Країна:
повідомлень: 3
Статус: Оффлайн
Цитата piol ()
здесь на форуме globo 3000-6100 всё подходит к этому старичку
http://tv-sat.at.ua/forum/12

Действительно , всё подошло))
Спасибо,
Slider100Дата: Tuesday, 21.10.2014, 12:36 | Повідомлення # 238
новачок

Країна:
повідомлень: 3
Статус: Оффлайн
Хтось поборов проблему лоадера 1.0.7 та антивірусів? Поки добавив у виключення, але як на мене не кращий варіант. Може є інший загрузчик на який антивірус не реагує?
RATVODДата: Tuesday, 21.10.2014, 14:03 | Повідомлення # 239
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26779
Статус: Онлайн
В мене антивірус Аvаst первіряє завантажувачі Upgrade 1.0.07 і 1.0.07B-V002 один раз при запуску тільки після переустановки Windows і Аvаst.

juriksoftДата: Friday, 31.10.2014, 12:32 | Повідомлення # 240
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
Як прошити цей тюнер під Віндовз 8
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: GLOBO, OPTICUM, ORTON, Digital » » GLOBO 3000 - 6100 » Обговорення ПЗ (Discussion), проблем GLOBO 3000-6010 (Всі запитання по даних моделях ресіверів)
Search:

Copyright TV-SAT © 2009-2022