FORUM TV-SATЧетвер
25.04.2024, 14:19

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум TV-SAT » « Ресівери HD / 4К » ( DVB-S2 / 8PSK / MPEG-4 / HD / 4К ) » Golden Media / Golden Interstаr HD » Опис. Тех. характеристики Golden Media (Interstаr) HD (Без обговорення !!!)
Опис. Тех. характеристики Golden Media (Interstаr) HD
RATVODДата: П`ятниця, 03.07.2009, 10:01 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Ресівери

Golden Media (Interstаr) HD


Опис. Технічні характеристики


RATVODДата: П`ятниця, 03.07.2009, 10:02 | Повідомлення # 2
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Ресівер

Golden Interster GI - S980 CR CI HD ( STi 7101 )

Прийом ТБ високого і стандартного дозволу HD & SD;
• Функція PVR (з використанням USB-носіїв);
• HDMI - цифровий аудіо/відео вихід;
• 2 роз'єми USB;
• Ethernet порт;
• 2 слоти для модулів умовного доступу;
• 2 вбудованих модуля умовного доступу CONAX;
• Дозвіл відео 480p, 480i, 576p, 576i, 720p, 1080i;
• Декомпресія MPEG-2 / MPEG-4;
• Демодуляція QPSK, 8PSK, символьна швидкість 2~45 MS/S;
• Високочутливий, малошумливий тюнер;
• Підтримка протоколів DiSEqC 1.0/1.1/1.2 і USALS;
• Функція автоконфігурації при інсталяції;
• Функція "Картинка в картинці";
• Оновлення ПЗ через RS-232 / USB 2.0 / Ethernet;
• Оптичний і коаксіальний цифрові аудіовиходи S/PDIF;
• Зручне багатомовне меню;
• Висококонтрастний багатофункціональний дисплей.


RATVODДата: Понеділок, 07.06.2010, 15:29 | Повідомлення # 3
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
ЦИФРОВИЙ HDTV РЕСІВЕР

Golden Interstar GI-S890 CRCI HD EXCELLENCE

Ресівер виконаний в строгому дизайні, дуже привабливий зовнішній вигляд, як завжди зручне меню, володіє всім набором функцій, як і його попередники. Володіє висококонтрастним дисплеєм. Наявність два коммон інтерфейсів (CI, можливість установки два CAM - модулів) і універсального картоприемника роблять його незамінним для прийому декількох платних операторів. Планується можливість запису ТБ каналів з ресівера через порт USB на зовнішні носії.

Технічні параметри Golden Interstar GI-S890 CRCI HD Excellence:

-Підтримка стандартів MPEG 4/H.264 & DVB-S2 (DVB-S);
-Відеоформати: 576p/720p/1080i ;
-Два коммон інтерфейсу (CI) і універсальний картоприемник;
-Ethernet Port для доступу в Інтернет без комп'ютера;
-Порт USB 2.0 ;
-VFD з високим дозволом;
-Підтримка звукового стандарту Dolby Digital Audio (AC-3 і PCM);
-Компонентний відевиход YPbPr, CVBS і HDMI ;
-Зрозумілий і наочний вигляд меню;
-Оновлення програмного забезпечення через USB-порт;
-Багатофункціональний таймер;
-Повна сумісність з MPEG-4 Digital ;
-Діапазон вхідних частот 950-2150MHz, символьна швидкість 1-45 Мгбіт/сек ;
-Петлевий антенний вихід;
-Пам'ять на 9999 каналів (TV & Radio)
-Оптичний вихід звуку S/PDIF Dolby Digital ;
-Тижневий EPG ( Електронний програмний гід)
-Захист функцій паролем від дітей;
-Ігри;
-Протоколи DiSEqC 1.0,1.1,1.2 і USALS;
-Передача програмного забезпечення з одного ресівера на інший.

RATVODДата: Понеділок, 07.06.2010, 15:38 | Повідомлення # 4
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Супутниковий ресівер

GI-S890 CRCI HD Exellence

Опис і тест від Alex313


Анонсований на виставці CSTB-2008 на стенді компанії Golden Interstar цифровий супутниковий ресівер GI-S890 CRCI HD Exellence тепер у мене в руках. Довгождана зустріч нарешті відбулася. Ресівер упакований в стильну чорну коробку. Негайно скинемо цей картонний панцир. Перед моїм поглядом знов з'являється красивий корпус супутникового приймача. Але тепер це вже не фотографія і не дослідний зразок за склом вітрини - цей апарат у мене в руках. Дизайн вже звичайно не такий класично строгий, як в серій DSR і GI-S. Новизна не може не радувати.

Посмотрм на ресівер ззаду. Бог мій! Скільки тут роз'ємів! Тут повний набір виходів для підключення телевізора - 2 скарта, компонентний вихід, тюльпани звичайного відео, вихід HDMI. За заглушкою ховається є оптичне око цифрового аудіо для гурманів якісного звуку. Кінцевий-же присутні тюльпани звичайного стереовыхода. Сом-порт присутній само собою. А ось навіщо цьому ресіверу розетка Ethernet порту? Розберемося пізніше.

Геть інструкція. Бігом до телевізора. Підключаю ресівер за допомогою кабелю HDMI до свого телевізора Pioneer, приєдную кабель від антени і включаю ресівер в розетку. Тисну кнопку Power на передній панелі приймача. Апарат оживає. Величезне синє око посередині джойстика в центрі передньої панелі весело підморгує мені і далі дивиться на мене із здивуванням: «Що ж я від нього хочу»? А я помічаю контрастний зелений напис на передній панелі: «Booting». Нарешті і на ресіверах Golden Interstar з'явився алфавітно-цифровий матричний дисплей. Цікаво по-російськи його теж навчили писати? У цьому розберемося ледве пізніше. Зараз вся увага на екран. На телевізорі бачу чорний екран з класичним стартовим меню.

Рука тягнеться до пульта. На журнальному столику поряд з диваном лежить пульт від ресівера Golden Interstar GI-S780CRCI. Беру його і від розчарування повертаю назад на стіл. Команди від старого пульта не личать для нового ресівера. Мабуть наворочені функції нового апарату зажадали більшої кількості команд. Заряджаю дві батареї R03 в новий пульт. Попутно помічаю ззаду пульта напис "Made in Korea". Аби це означало? Сам пульт досить зручний лягає в руку. По силуету і зручності схожий на дистанційку від цифрового супутникового ресівера Openbox 7200PVR.

Для зручності сприйняття перекладаю меню ресівера російською мовою і відразу моєму погляду з'являється абсолютно новий дизайн меню. Як завжди у програмістів Golden Interstar дизайнерські знахідки одні з найкращих. Єдино, що відразу кинулося в очі - пропущена буква Н в слові антена. Тепер можна побігати курсором по менюшке. Потопаючі кнопочки на екрані виглядають досить прикольний.

Заходимо в розділ "Установка антени". Вибираю супутник Бонум1. Прикольний виглядає рядок команд кольорових кнопок, що біжить. Правда на фотографії зображення виходить розмитим.

Сканую транспордеры. Виявляю, що до списку не внесені транспордеры Триколор-Сибирь. Зате канали НТВ-ПЛЮС знаходяться без проблем. Встановлюю в один із слотів Common Interface CAM-модуль Viaccess. У нього вставляю карту доступу НТВ-ПЛЮС Схід. Канали відкриваються без проблем. Відмінно. Заходжу в розділ меню "Модуль".

Тепер поглянемо як читається інформація САМОГО модуля цим ресівером.

У ресівері Arion AF-9400PVR HDMI це операція була трохи проблемна. Залежно від модуля на прочитанні інформації САМОГО модуля вирушало декілька хвилин. Тут же все читається відразу.

Переміщаю карту з САМОГО модуля у вбудований картоприемник і із здивуванням виявляю, що кодування Viaccess 2.6 підтримується відразу! Не потрібна навіть перешивка ресівера. Добре. А як віднесеться ресівер до карти доступу Оріон Експрес. Чи зрозуміє всроенный картридер кодування Irdeto2? Для цього налаштовую ресівер на супутник Експрес АМ2. Сканую транспордеры Ku-диапазона. Ресівери Golden Interstar завжди відрізнялися софтвером, де регулярно відстежувалися зміни в транспордерах супутників. Канали Оріон Експрес знаходяться без проблем. Вставляю карту доступу в картоприемник. Пауза близько 5 секунд і канали відкрилися. Подальші перемикання між каналами відбуваються без затримок. Відмінно. Перевіримо сумісність ресівера з CAM-модулями такими, що розуміють кодування Irdeto. В даному випадку маю можливість перевірити три модулі: ліцензійний Irdeto CAM і два модулі з сімейства X-CAM'ов: Platinum і Premium. В результаті я практично упевнений заздалегідь. Так у результаті і вийшло. Ресівер "дружить" зі всіма трьома модулями. Карта Оріон Експрес відкривається в кожному з них без проблем. Але в теж час відмічаю, що якість зображення каналів НТВ-ПЛЮС і Оріон Експрес відрізняється. Причому не на користь останнього. Явно це видно на каналах Eurosport.
А що ж Триколор-Сибирь? Заноситься транспордеры в список. Заново скануємо канали. Канали знаходяться миттєво. В наявності у мене два модулі: CAM-модуль DRE-crypt і MPEG4 DRE-Crypt. З останнього витягую карту доступу Триколор-Сибирь, встановлюю її в модуль DRE-Crypt, сам модуль переміщаю в слот Common Interface. Канали відкрилися без затримок. Про себе відзначаю, що якість зображення каналів Триколор-Сибирь при перегляді на цьому ресівері набагато краще, ніж на приймачі DRE5500. Відсутність зайвого перетворення з MPEG4 в MPEG2 дає про себе знати! Але в той же час відзначаю про себе баг програмного забезпечення. Після нормального показу в течії 20-30 сік на екрані з'являються квадрати або зображення розмазується. Явно просліджується проблема при роботі з модулем DRE. У випадках з картами НТВ-ПЛЮС Схід і Оріон Експрес цей не спостерігалося. Треба повернутися до цього питання після перепрошивки, благо оновлений софтвер вже є.

Інформація каналу тепер містить значно більше інформації, чим раніше. Окрім стандартних значків з'явилася приємна опція - вивід на екран даних про дозвіл, в яким передається відеозображення. Інфо каналу можна вивести на екран в трьох рівнях. Початковий - після першого натиснення на кнопку INFO. Тут, якщо немає іншого годинника, можна взнати точний час. Правда точність буде, якщо звичайно ж Ви заздалегідь поклопоталися про прив'язку часу до свого часового поясу відносно Грінвіча. Окрім цього видимий і назвоние оператора, який віщає вибраний канал. А значки кількості звукових доріжок і стереозвуку зустрічалися в ресіверах Golden Interstar і раніше.

Натискуємо "буттон" INFO ще раз і отримуємо другий рівень. Тут читаємо інформацію про супутник і транспордере, з яких віщається канал. Бачимо і назву передачі, що транслюється в даний момент, час і закінчення її показу.

Після третього натиснення отримуємо максимум інформації. Додаються розширені дані про трансльовану передачу з EPG.

Заходимо в розділ меню "Управління каналами".

Помічаю декілька варіантів сортування каналів. Особливий інтерес викликає опція сортування каналів за типом кодувань. Як багато ресівер їх знає! Тут є: SECA1, SECA2, Viaccess1, Viaccess2, Irdeto1, VideoGuard, Conax, Cryptoworks, Power VU, BetaCrypt, Nagravision, Neotion SHL, BISS. Інші зведені в групу "Останні". В усякому разі, канали кодовані в RossCrypt потрапляють саме сюди.

Зате є і цікава новинка при сортуванні. Може звичайно це і не новинка, але раніше я на неї не звертав увагу в інших ресіверів. При натисненні на кнопку пульта HD з'являється можливість сортування каналів по дозволу. Вважаю цю опцію досить актуальною в саме найближче осяжне майбутнє.

Виявив на пульті дистанційного керування кнопочку, що активує ще одну цікаву опцію. При натисненні кнопки Fine Tune з'являється менюшка, де маніпулюючи кнопками джойстика на пульті можна виробити підстроювання частоти транспордера.

Натиснення кнопки UHF на пульті викликає меню налаштування Відео. Тут можна змінити розмір і формат екрану, формат відео, дозвіл. Тут же встановлюється номер каналу по ВЧ виходу, використовуваний стандарт аудіовиходу. Ресівер підтримує трьох типів разрешения:720*576P, 1280*720P, 1920*1080i.

Натиснення кнопки COLOR викликає екран меню підстроювання яскравості, контрастності і насиченості відеозображення. Дозволяє встановлювати чотири режими зображення: Призначений (де сам користувач підбирає необхідні йому налаштування) для користувача, Фільм (режим адаптований для перегляду художніх фільмів), Новини (оптимальне співвідношення регулювань для перегляду студійних передач) і Спорт (налаштування для спортивних передач).

Як додатки в ресівері є п'ять ігор, калькулятор і календар.

Інтерес представляє і системна інформація ресівера. Для детального вивчення заходимо в розділ меню "Статус STB". Тут з'явилися два нові розділи "Стан пам'яті" і "Управління пам'яттю".

Заходимо в пункт меню "Стан пам'яті". Тут можна проаналізувати наскільки використовуються можливості вбудованої пам'яті супутникового приймача. Тут видно, що в пам'ять ресівера можна внести 254 супутники, 3000 транспордеров, 9999 каналів.

Крім того можна зберігати налаштування ресівера і потім їх при необхідності відновлювати. Робимо це в розділі "Управління пам'яттю".
RATVODДата: Понеділок, 07.06.2010, 15:38 | Повідомлення # 5
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Продовження:

Настала пора змінити програмне забезпечення в ресівера. Спочатку поглянемо системну інформацію ресівера.Софтвер софтвера із заводу досить свіжий - 25 січня 2008 року.

Для цього у мене вже заготовлено флешка з новими файлами. Встановлюю її у відповідний роз'єм на передній панелі ресівера. На екрані телевізора з'являється меню із списком файлів. У моєму розпорядженні виявилися два файли. Головна відмінність в них - робота картоприемника. Якщо перешити ресівер файлом з індексом CX, то картоприемник розумітиме лише кодування CONAX. У файлі, що має в назві букви МС, міститься софтвер з мультисистемным картоприемником.

Натискуй кнопку ОК на пульті. З'являється запит на підтвердження моїх дій.

Ми не звиклися відступати. Підтверджую перешивку. З'являється напис "Відбувається оновлення STB".

Потім відбувається перевірка запису, що підтверджується відповідною інформацією на екрані.

Оновлення завершене!

Оцінимо системну інформацію тепер. Так і є - прошивка змінилася на версію 29 лютого 2008 року.

Що ще можна робити за допомогою флешки? Спочатку я знайшов ще лише дві функції: відтворення MP3 файлів і перегляд картинок у форматі JPG. Але за інформацією, що є у мене, зовсім скоро даний апарат повинен володіти функціями повноцінного відеомагнітофона. Як носій інформації знову таки повинна виступати флешка, що підключається через USB роз'їм. Поки цього немає. А шкода...
Зате є ще деяке функції які згадати потрібно обов'язково. Тиснемо кнопку "Pause". Картинка на екрані завмирає. "Та це вже було!"- скажете Ви. Так, стоп-кадр, ми вже проходили раніше - на інших ресіверах. Але такої фотографічної якості я раніше не бачив ні в одного супутникового приймача.
На окрему згадку заслуговує розділ меню "Network". Повинні ж ми нарешті розібратися з роз'ємом на задній панелі з магічним нікому Ethernet. Заходимо в Network Setup.

Linux'ом тут не пахне. Але повноцінним учасником мережі, судячи по можливостях налаштувань, цей ресівер сповна може бути. Шкода, що в моїх умовах зараз я не зможу повноцінно перевірити можливості роботи приймача у складі мережевого пристрою. Цей пропуск в самий найближчий час, сподіваюся, буде усунений - тоді цей абзац огляду буде переписаний заново.

Можливі три варіанти налаштувань: Static (ресіверу привласнюється постійна IP-адрес), DHCP (налаштування встановлюються автоматично), PPPoE (один з комунікаційних протоколів і інтернету).

Крім того по мережі можна оновлювати програмне забезпечення ресівера. Правда доки я не знаю такого сервера, де можна було б відновити софтвер.

Перепрошивка зроблена. Залишилося повернуться до двох питань: чи є в ресівері емулятор і чи виправилися баги з Тріколором після зміни програмного забезпечення. Почнемо з першого питання. Емулятора на сьогоднішній день в тих, що є у мене прошиках немає. В усякому разі, використовуючи всі відомі мені методи, я його не знайшов. На питання, задане виробникові, була отримана відповідь, що емулятор можливий, але даних про вихід такого софтвера доки немає. Сумно звичайно. Як завжди хочеться все і відразу.
Тепер повернемося до Тріколору. Спостерігав за трансляціями пакету цілий тиждень. Прийшов до виводу, що проблеми в зображенні все-таки не пов'язані з ресівером. Проявів дефектів в принципі як таких є всього два. Перший - квадрати, що з'являються на екрані. Ефект має бути при погано налагодженій антені або недоліку сигналу. Що в принципі вважаю за неможливе, оскільки на Бонум у мене коштує антена діаметром 0,9м. У нашій місцевості досить антени 0,6м, а на 0,9м сигнал просто тягловий з величезним запасом на будь-які погодні катаклізми. Звичайно можливі висипання якщо процесор ресівера не встигає обробляти сигнал або є проблеми в програмному забезпеченні. До процесора ресівера Golden Interstar GI-S890CRCI HD Exellence чіплятися не можна. Залишається дві причини: або є проблема з софтвером, або проблема у мовця. У результаті я прийшов до виводу, що на момент написання цього огляду проблема все-таки у мовця. На цей вивід мене наштовхнуло уважне вивчення другого дефекту зображення. Виявляється він так. Картинка завмирає на 1-2 сік і явно є видимим зображення, яке транслювалося на цьому каналі кілька хвилин тому. Виявив я це таким чином. При перегляді випуску новин я побачив крізь дефекти зображення стоп-кадр картинки з сюжету, який транслювався ледве раніше! Єдино, що можна додати до вышенаписанному - це те, що всі ці дефекти виявляються нерегулярний. У один вечір я не побачив його жодного разу. У іншій дефекти були лише на студійних каналах при перегляді ОРТ і РТР, а на Спорті і при перегляді фільму з НТВ цього не було. Відмітив, що якість мовлення Тріколор міняється. Видно, що інженери там працюють. В усякому разі прояви дефектів стають все рідше і рідше. Тому хочеться надеятся, що до кінця тестового мовлення проблем з пакетом Триколор-Сибирь не буде.
Начеб зовнішні дослідження закінчив. Настала пора заглянути всередину ресівера. Для цього порушувати пломб мені не припаде, оскільки ресівер з тестової партії, направленої для вивчення в представництва Golden Interstar. Беру викрутку, відвертаю кріпильні болти і знімаю верхню кришку. Моєму погляду з'являється дві плати: блок живлення і плата процесора. Оглянемо спочатку плату процесора. Сам процесор встановлений під радіатором. Підвищена тактова частота і скорострільність серця ресівера заставляють його звичайно нагріватися. Але при роботі радіатор на дотик гріється зовсім небагато. Пам'яті в ресівері дійсно вистачає. Тюнер використовується аналогічно останнім моделям серії Xpeed марки LG.

Підвищені навантаження зажадали вдосконаленого блоку живлення з повышеннной потужністю. Втім побудований він за класичною схемою. Єдино, аби понизити перегрів елементів, багато хто з них встановлений на радіаторах.

Тепер повернуся до алфавитно-ифровому дисплея. На жаль, по-російськи він не пише. Написів виводить мінімум. Не показує (сподіваюся, що доки) назву каналу - лише порядковий номер. Як завжди у вимкненому перебуванні на екрані годинник.
Тепер можна зробити вивід відносно загального сприйняття ресівера. В цілому ресівер мені сподобався. У роботі все зручно і зрозуміло. Швидкість перемикань оптимальна у всіх проявах. Відмінне меню. Стильний дизайн. Підтримка перспективних форматів телебачення робить цей ресівер привабливим для тих людей, хто звикся заглядати в перспективи розвитку супутникового телебачення. Кінцеве і недоліки. Але вони настільки малі порівняно з достоїнствами ресівера, що загострювати на них увагу більш не будемо. Сподіваюся, чтов самий найближчий час програмісти компанії Golden Interstar не лише поправлять їх, але і додадуть відсутні на сьогодні функції - наприклад запис відео на USB.

З ресівером зустрічався Alex313
березень 2008 р.

Джерело:


RATVODДата: Понеділок, 04.06.2012, 14:01 | Повідомлення # 6
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Ресівер

Golden Media WIZARD HD




Golden Media WIZARD HD - новий представник лінійки тюнерів від компанії Golden Interstar.


В ресівері простежуються риси подібності з більш ранніми моделями Golden Media 9060 class і Golden Media 990 Spark LX. Ресивер виконаний в компактному корпусі, має змінну лицьову панель. Для роботи з картами доступу забезпечений одним картоприемником і одним CI-слотом для роботи з модулями CAM. Підключити приймач до телевізора можна через HDMI вихід або SCART / RCA разьема. Робота з мережею забезпечується підключенням через Ethernet-порт або за допомогою Wi-Fi адаптера мережі, який можна вкласти в один з двох портів USB. ПО ресівера дозволяє приймати програми HDTV передаються у форматі 3D, а також відтворювати більшість відомих медіаформатів за рахунок медіаплеєра і підключатися до таких інтернет-сервісів, як Youtube, Google Maps, RSS Reader, Weather Forcast. Застосування нових схемних рішень в даному ресівері дозволило зробити в ціновій категорії його ще доступнішим широкому колу любителів якісного перегляду супутникових ТВ програм.



Основні характеристики:

Вбудований картоприймач Conax Golden Media Wizard HD

Слот Common Interface

2 x USB для підключення зовнішніх носіїв і WiFi адаптера

Функція PVR і TimeShift для запису на USB-носії

Відтворення мультимедіа форматів MKV, AVI, JPEG, MP3

Підтримка USB Wi-Fi адаптера

Порт Ethernet 10/100 Mbps

Web-браузер (HTTP), YouTube, RSS, прогноз погоди, Google Maps

Підтримка дозволу відео 1080p, 1080i, 720p, 576p, 480p, 576i, 480i

Сумісність з Unicable

Графічний VFD дисплей

Цифровий коаксіальний аудіовихід SPDIF

Підтримка протоколів DiseqC 1.0, 1.1, 1.2; USALS

Орієнтовна ціна 80 $
Форум TV-SAT » « Ресівери HD / 4К » ( DVB-S2 / 8PSK / MPEG-4 / HD / 4К ) » Golden Media / Golden Interstаr HD » Опис. Тех. характеристики Golden Media (Interstаr) HD (Без обговорення !!!)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024