FORUM TV-SATСубота
20.04.2024, 01:16

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум TV-SAT » « Ресівери SD » ( DVB-S / QPSK / MPEG-2 ) » Strong 4ххх, 6хxх » Strong SRT 4125, 4155, 4300, 4310, 4355 Evolution. (Без обговорення !!!)
Strong SRT 4125, 4155, 4300, 4310, 4355 Evolution.
RATVODДата: Неділя, 20.03.2011, 15:01 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Ресівери Strong SRT

4125, 4155, 4300, 4310, 4355 Evolution..










Доступно тільки для користувачів
RATVODДата: Неділя, 20.03.2011, 15:12 | Повідомлення # 2
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Інструкція по прошивці приймачів

Strong SRT 4125, 4155 і 4355 Evolution.

Доступно тільки для користувачів

Джерело:

Все необхідне для перепрошивки викладено тут: Strong SRT4125, (4155, 4355) Evo

RATVODДата: Вівторок, 17.05.2011, 00:43 | Повідомлення # 3
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Запитання і відповіді по Strong SRT-4125 ,

запозичені мною на форумі frocus


*******************************************

Dek 29.07.2008


Залив 4125E-AllCam, ресивер ожив
У цій прошивці є емулятор БІСС щоби дивитися Спорт з Ямалу-201?
Якщо ні, може є інша прошивка з БІСС?

--------------------------------------------------

Frocus 29.07.2008

Dek, не було і вже не буде прошивок з підтримкою БІСС.
Цей апарат зараз можна використовувати лише, як FTA-приймач.


----------------------------------------------------

Micimacko, 20.10.2008

- Чи можливо прошити Strong SRT4355 Evolution що б вводити ключі BISS?

--------------------------------------------------------------

Frocus 21.10.2008

Micimacko, ні!


----------------------------------------------------------------
===============================================

makaroff 13.12.2008,

Є можливість дивитися на Strong SRT-4125 кодування бісс, крипто, константи.

Для цього в ресівері змінюється флеш на 2-х метрову, деякі доріжки перерізаються, створюються нові зв'язки і заливається дамп від Openbox F-100.
Детальніше читати тут: і тут: Alfagold ad-7300plus - вся історія по переробці

Alfagold AD-7300 + за схемою такий-же як і Стронг.

mykolakДата: Вівторок, 17.05.2011, 22:48 | Повідомлення # 4
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
додам лише дві схеми по переробці стронг 4125, для кращої наочності(які вже є у вище наведених посиланнях)

RATVODДата: Середа, 18.05.2011, 12:27 | Повідомлення # 5
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Цифровий супутниковий ресивер

Strong SRT 4300




Продукція фірми STRONG з'явилася на російському ринку кілька років тому. Це були в основному ресивери для прийому програм, переданих в аналоговому стандарті. Багато хто пам'ятає і перший ресивер компанії STRONG для прийому телевізійних програм, переданих в цифровому стандарті SRT4000. Ця модель була випущена на ринок з недопрацьованим програмним забезпеченням, що часто призводило до "зависання" ресивера. Але пізніше, в результаті ряду коригувань з'явилася версія, яка працювала як з європейськими пакетами, так і з російськими. До честі фірми STRONG слід сказати, що її ресивер Перше дозволить розпізнати і прийняти російські пакети з 60-градусної позиції без введення додаткової інформації. Тепер на нашому ринку з'явилася нова модель цифрового ресивера SRT4300. Зовні ресивер являє собою класичний чорний ящик, дуже схожий на його попередника SRT4000, принаймні передня панель виконана по оригінальному дизайну STRONGа для цифрових моделей.

На передній панелі розташовано мінімальну кількість кнопок, необхідне для управління ресивером у випадку, якщо пульт управління відсутня. Дані кнопки дозволяють оперативно перемикати канали, регулювати гучність звучання, викликати і користуватися меню приймача.

Зовнішній вигляд приємно оживив дисплей на передній панелі, який в черговому режимі показує час, а в робочому стані відображає номер прослуховується або переглядається програми. Прозоре скло дизайном і функціонально нагадує скло у приймача Nokia 9200-9600. За ним розташовується місце для установки CAM модуля умовного доступу, виконаного за стандартом CI.

У правій частині передньої панелі знаходиться місце для установки карти умовного доступу для перегляду платних каналів, ймовірно, в найближчому майбутньому планується розробити модель з вбудованим модулем, наприклад, Viaccess. Комплект мікросхем дозволяє додати цю функцію.



Задні панелі цифрових ресіверів дуже схожі один на одного. Не став винятком і SRT4300. Класичний набір роз'ємів включає:

TV OUT - вихід високочастотного модулятора для підключення телевізійного приймача;
ANT IN - вхід для підключення ефірної антени, сигнал від якої проходить через модулятор і виходить на роз'єм TV OUT;
R, L - виходи стереозвуку для підключення до високоякісної підсилювача;
VCR, TV, AUX - це 3 роз'єми типу SCART для підключення телевізора, відеомагнітофона і зовнішнього пристрою (наприклад, аналогового ресівера);
RS232 порт для підключення комп'ютера;
0/12 V OUT - роз'єм для подачі програмованого керуючого напруги 0/12 V;
nIF INPUT - вхід для підключення кабелю від конвертора супутникової антени;
LOOP-вихід транзитного сигналу супутникової антени для підключення аналогового ресівера.

Про це виході хочеться сказати кілька слів. У першій моделі цифрового ресивера STRONG цей вихід не міг використовуватися через неможливість подачі команд управління конвертором від аналогового ресівера. У даній моделі ця функція повністю працездатна; n EX. MODEM - це новий роз'єм для підключення зовнішнього модему; COM порт - як називають його комп'ютерних справ майстра.



Пульт управління нічим не відрізняється від пульта його цифрового попередника за винятком написів на деяких кнопках, функції яких змінилися або додалися:

Червона кнопка дозволяє переводити приймач з чергового режиму в робітник;
SAT / TV дозволяє оперативно перемикатися від перегляду супутникових програм до програм ефірного телебачення;
ALT дозволяє оперативно перемикати канали звукового супроводу;
MUTE дозволяє оперативно відключати звук;
Цифрова клавіатура в пояснень не потребує;
LAST дозволяє викликати канал, перегляд якого проводився раніше;
FAV дозволяє викликати кілька списків фаворитних програм. На відміну від SRT4000 у даній моделі ця кнопка працює при кожному натисканні на неї, в тому числі, що цікаво, і при прослуховуванні аудіопрограм;
Кнопки перемикання програм і каналів в коментарях не потребують;
MENU служить для виклику меню налаштувань приймача. Хочеться зауважити, що дана модель прийшла відразу з варіантом російськомовного меню і російськомовною версією інструкції з експлуатації, виконаної в друкарні. Дані дрібниці приємні як для користувача, так і для професіонала;
CLEAR і OK використовуються для роботи при налаштуванні ресивера;
VIEV використовується для виклику додаткової інформації про переглядається програмі.

Наступні кнопки і функції нові для приймачів STRONG:
PAUSE дозволяє отримати так званий стоп-кадр, дана функція практично ніде не зустрічалася;
EPG - електронний програмний гід. Це дуже корисна функція цифрових приймачів, що дозволяє переглянути програму передач і отримати коротку інформацію про цікавить програмі. Деякі телекомпанії приділяють цій функції велику увагу і передають значну кількість інформації;
CLOCK - дана функція теж рідко зустрічається у приймачів. Вона дозволяє на тлі картинки у верхньому лівому кутку відображати поточні дату і час.


Меню приймача організовано так само просто, як і у його попередника. У нижній частині екрану, як і у багатьох сучасних цифрових приймачів, при виклику меню з'являється підказка для користувача про те, які дії можна здійснювати в поточний момент. Дані підказки суттєво допомагають при настройці приймача. Правда, є деякі неточності в написанні самих назв, але сенс від цього не змінюється. Багато пункти, такі як КАНАЛ ТБ, КАНАЛ РАДІО, ОРГАНІЗАЦІЯ КАНАЛІВ, коментарів не потребують. Деякі пункти необхідно висвітлити детальніше.
Налаштування перегляду

Такі підпункти, як МОВА, УСТАНОВКА МІСЦЕВОГО ЧАСУ, відомі всім і існують у всіх сучасних приймачах. ВИБІР КАНАЛІВ МОМЕНТ ВКЛ. ХАРЧУВАННЯ дозволяє організувати автоматичний вибір останнього каналу, при включенні ресівера після зникнення живлення. Ця функція актуальна при використанні приймача в якості джерела сигналу в кабельній мережі. У цьому пункті користувач може встановити будь-який бажаний канал, на який буде включатися приймач в момент появи напруги харчування. У підпункті СПИСОК ПРІОРИТЕТНИХ КАНАЛІВ можна створити три незалежні списку. Найбільш раціонально використовувати цей пункт для створення списку телевізійних каналів, списку радіопрограм і найбільш вподобаних програм. Перегляд і вибір програм з цих списків дуже оперативний.

БЛОКУВАННЯ ПРОГРАМИ ВІД ДІТЕЙ дозволяє організувати заборону несанкціонованого перегляду програм. Даною функцією рекомендується користуватися обережно, так як в інструкції не зазначено, як знімати накладений заборона.

ІНСТАЛЯЦІЯ - в цьому пункті знаходяться графи, що дозволяють робити настроювання приймача.

Автосканування дозволяє проводити пошук каналів і їх збереження в пам'яті приймача. Пошук здійснюється по параметрам, зазначеним у підпункті НАСТРОЙКА СУПУТНИКА. Цей підпункт є таблицею, дані з якої приймач бере при автоматичному пошуку. Ця таблиця доступна тільки у приймачів STRONG, у приймачів інших фірм вона для особи немає. У цьому підпункті здійснюється вибір транспондера, з якого в автоматичному режимі буде здійснено пошук каналів. Наступні підпункти дозволяють зробити сам пошук програм, які або замінюють вже існуючий список або додаються до нього.

РУЧНЕ СКАНУВАННЯ - в цьому пункті пошук каналів можна здійснювати, вводячи більш докладну інформацію про транспондері. Відразу впадає в око відсутність пошуку каналів по додатковій службовій інформації, що передається в цифровому потоці. Ця функція більш відома як СЕТЕВОЙ ПОШУК. Ця функція, при її нормальній роботі, дозволяє, ввівши дані одного транспондера, знайти всі канали, що передаються конкретної телекомпанією.

НАСТРОЙКА LNB, НАСТРОЙКА UHF, ТИП ТБ дуже прості в користуванні.

Антени - кілька незрозуміле словосполучення. Насправді цей пункт дозволяє настроювати антену по максимуму сигналу, попередньо обравши супутник і транспондер.

ДІАГНОСТИКА СИСТЕМИ - в цьому пункті можна переглянути інформацію про модель приймача і версію програмного забезпечення.

Внутрішнє виконання приймача


Він складається з трьох плат. Кожна з них - закінчений вузол, що виконує конкретну функцію.

Дуже приємно бачити, що в приймальнику використаний імпульсний блок живлення, який дозволяє йому працювати в широкому діапазоні живлячої напруги. Хотілося б, щоб з часом він не перетворився на класичний трансформатор, який явно здешевить приймач, але погіршить споживчі якості. При тривалій роботі сильного нагріву корпусу не спостерігається. Незважаючи на це, не рекомендується накривати приймач або ставити його в непровітрюваних стійку.

Блок тюнера, мабуть, взято у попередньої моделі, принаймні елементи та їх компоновка дуже нагадують блок тюнера SRT4000. Материнська плата виконана на комплекті мікросхем фірми SGS-THOMSON. Центральний процесор ST20TP2 підтримує безліч функцій цифрового приймача, в тому числі і нереалізовані, наприклад: обслуговування двох картопріємников і програмний дескремблер. Дані функції в подальшому дозволять відмовитися, наприклад, від модуля доступу Viaccess. В якості аудіо-відео MPEG-2 декодера використаний Sti3520. Видеокодер виконаний на STV0118A. Це стандартна мікросхема, встановлена ​​в багатьох цифрових приймачах, здатна сформувати на виході відеосигнал стандарту PAL або NTSC.

Для перевірки працездатності ресивера в ньому, насамперед, був встановлений модуль доступу Viaccess і перевірено його працездатність при прийомі програм телекомпанії "НТВ-Плюс". Приймач всіх приємно здивував тим, що не тільки виявив пакет, а й написав назви програм російськими буквами. Електронний гід працював, його можна було прочитати і вибрати необхідну інформацію. Здійснювався прийом як високошвидкісних, так і низькошвидкісних пакетів, в обох випадках ніяких збоїв не спостерігалося.

З вищесказаного можна зробити наступний висновок. У цьому апараті фірма STRONG постаралася врахувати всі мінуси попередньої моделі і реалізувати деякі, раніше невикористовувані можливості. Схемні рішення говорять про те, що процес розробки нових моделей триває. Даний апарат можна віднести до простих приймачів побутового класу, з необхідними сервісними можливостями для перегляду заздалегідь відомих пакетів.

ТЕХНІЧНІ ДАНІ:

1 Частотний діапазон 950-2150 МГц
2 SCPC є
3 MCPC є
4 CI інтерфейс є
5 Кількість каналів 1000
6 Фаворитний список 3
7 RS232 є
8 DiSEqC є
9 Стереовихід є
10 SCSI немає
11 Режим автопошуку є
12 Наявність електронного гіда є
13 Автоматичне визначення PID є
14 Ручне введення PID є
15 Наявність вбудованого декодера телетексту немає
16 Телетекст в відеосигналі є
17 Кількість SCART 3
18 Модулятор 21-69 канал стандарт I, B / G
19 видеокодер PAL / NTSC
20 Підключення зовнішнього модему є
21 13/18 В перемикач є
22 0/12 В перемикач є
23 Ширина смуги проміжної частоти 27 і 55 МГц
24 Швидкість потоку 2-45 M / с
RATVODДата: Понеділок, 23.01.2012, 21:24 | Повідомлення # 6
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Прошивка-емулятор для Strong 4155,4355 Evo,

v105, Concord-soft, повний пакет - версія від 08.08.2005

===================================

SRT 4355 Concord 1.05 Full. zip ( 2.58 MB )


RATVODДата: Понеділок, 23.01.2012, 21:39 | Повідомлення # 7
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Інструкція по прошивці Strong 4155,4355 Evo Concord - soft

( на російській мові ).

========================

FAQ SRT4355 (Concord - soft).
RATVODДата: Понеділок, 23.01.2012, 21:46 | Повідомлення # 8
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Прошивка-емулятор ( 4 в 1 ) для Strong 4155, 4355 Evo,

- версія від 18.09.2004


===================================
RATVODДата: П`ятниця, 04.05.2012, 22:04 | Повідомлення # 9
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Софти_Patch для Strong SRT4300, 4310 dg

======================================================

SRT 4300_Patch_Satsharing_20120411_18224M_V1.1.2_1002AT. rar ( 1.14 Мб )

SRT 4310 dg_Patch_20120412_1912_1002AT. rar ( 1.14 Мб )


Форум TV-SAT » « Ресівери SD » ( DVB-S / QPSK / MPEG-2 ) » Strong 4ххх, 6хxх » Strong SRT 4125, 4155, 4300, 4310, 4355 Evolution. (Без обговорення !!!)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024