FORUM TV-SATСереда
27.10.2021, 14:51

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: GLOBO, OPTICUM, ORTON, Digital » » GLOBO 4100C, 9100 А » Обговорення ПЗ (Discussion) GLOBO 4100C (Всі запитання по даних моделях ресіверів)
Обговорення ПЗ (Discussion) GLOBO 4100C
RATVODДата: П`ятниця, 30.10.2009, 10:19 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26018
Статус: Оффлайн
Обговорення софтів, дампів, налаштувань,

проблем із заміною ПЗ GLOBO 4100C

Всі запитання по даних моделях ресіверів
RATVODДата: Середа, 13.01.2010, 22:17 | Повідомлення # 31
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26018
Статус: Оффлайн
Quote (geitota)
Підкажіть як завантажити ваш дамп за 1.08.09 якщо у вас загрущик М3329С 1.0.3 а у мене М3329С 1.0.2 що потрібно змінити?

В завантажувачі виставити тип завантаження - allcode + bootloader.



geitotaДата: Середа, 13.01.2010, 22:17 | Повідомлення # 32
знаток

Країна:
повідомлень: 193
Статус: Оффлайн
дякую все вийшло 91
oliverДата: Середа, 13.01.2010, 22:18 | Повідомлення # 33
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
Добрый день! Я прошил Orton 4050 семейство Globo, прошивкой Opticum_EMU_1.2.82_AMSTAR, а теперь не могу его прошить превидущими версиями - 1.2.79 и старше. Кто нибудь может подсказать, понизить Loader 1.0.3 до 1.0.1!!!
viskomДата: Середа, 13.01.2010, 22:18 | Повідомлення # 34
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1941
Статус: Оффлайн
Quote (oliver)
Добрый день! Я прошил Orton 4050 семейство Globo, прошивкой Opticum_EMU_1.2.82_AMSTAR, а теперь не могу его прошить превидущими версиями - 1.2.79 и старше. Кто нибудь может подсказать, понизить Loader 1.0.3 до 1.0.1!!!

без проблем в загрузчику вибрати allcode+bootloader

geitotaДата: Середа, 13.01.2010, 22:18 | Повідомлення # 35
знаток

Країна:
повідомлень: 193
Статус: Оффлайн
добрий день я прошив ортон 4100с вашим дампом за 17.09.09 і в мене тюнер день пропрацював і після завис на першому каналі що робити ?
RATVODДата: Середа, 13.01.2010, 22:18 | Повідомлення # 36
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26018
Статус: Оффлайн
Quote (geitota)
я прошив ортон 4100с вашим дампом за 17.09.09 і в мене тюнер день пропрацював і після завис на першому каналі що робити ?

Виключити тюнер з мережі, включити і знову ! Якщо він знову почне "зависати" , тоді відключіть кабель від антени( при вимкненому тюнері ) і включіть тюнер. Перед завантаженням нового дампу я завжди "скидаю " тюнер на заводські налаштування ( щоб видалити всі "глюки , які накопичилися під час перепеду напруг ( в основному ) при користуванні тюнером ).


geitotaДата: Середа, 13.01.2010, 22:18 | Повідомлення # 37
знаток

Країна:
повідомлень: 193
Статус: Оффлайн
я прошив вашим попереднім дампом. Скинув настройки і потим знову прошив тим самим за 17.09.09 покищо працює нормально !!! Дальше буду бачити.
OspreyДата: Середа, 13.01.2010, 22:18 | Повідомлення # 38
новачок

Країна:
повідомлень: 2
Статус: Оффлайн
Нехочу офтопити, але після установки дампа від 17.09.2009 на ORTON 4050 C (чип 3329 С) і тепер для каналів сигнал "на нулі", причому в меню->спутники сигнал є. Жаль зберегти старий дамп забув. Якісь думки щодо цього?
RATVODДата: Середа, 13.01.2010, 22:19 | Повідомлення # 39
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26018
Статус: Оффлайн
Quote (Osprey)
після установки дампа від 17.09.2009 на ORTON 4050 C (чип 3329 С) і тепер для каналів сигнал "на нулі", причому в меню->спутники сигнал є. Жаль зберегти старий дамп забув. Якісь думки щодо цього?

Напишіть повну інформацію, що написано в Меню => Системна інформація тюнера ORTON 4050 C.

P.S. А ви порти перемикача DiSEgC в Меню тюнера виставили під свої налаштуання антени ?


OspreyДата: Середа, 13.01.2010, 22:19 | Повідомлення # 40
новачок

Країна:
повідомлень: 2
Статус: Оффлайн
завтра відпишу точніше, але памятаю що загрузчик обновився від 1.0.2 до 1.0.3 і пз з 1.2.7? EMU до 1.2.82 ну і 3329 С само собою

П.С. Ох, DiSEgC, геть забув про них, завтра перевірю

Повідомлення відредагував Osprey - Понеділок, 21.09.2009, 20:41
geitotaДата: Середа, 13.01.2010, 22:19 | Повідомлення # 41
знаток

Країна:
повідомлень: 193
Статус: Оффлайн
дамп за 17.09.09 зависає тільки на частоті 11191H3333 це інтер. і тільки відключення кабеля допомогло. а інтер іде на 11190H3333 і тоді не висне. дякую! 91
RATVODДата: Середа, 13.01.2010, 22:19 | Повідомлення # 42
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26018
Статус: Оффлайн
Quote (geitota)
дамп за 17.09.09 зависає тільки на частоті 11191H3333 це інтер. і тільки відключення кабеля допомогло. а інтер іде на 11190H3333 і тоді не висне.

Було таке і в мене . При видаленні ключа на Інтер тюнер не висне. Проблему вдалося вирішити завантаженням ключів з компа. Завантажте останній дамп за 03.10.09. або 07.10.09.- такої проблеми на замічено. Прошито 5 тюнерів.


ClerkДата: Середа, 13.01.2010, 22:19 | Повідомлення # 43
новачок

Країна:
повідомлень: 13
Статус: Оффлайн
Скажіть будь-ласка яка найновіша прошивка для Digital Box 4100C яка дійсно йде на неї, бо в мене після 84 ніяка новіша не йде.
Де знайти ключі BISS для Polsat play i Polsat cafe, щоб ввести їх з пульта?
Як настроїти канал ІНТЕР на Амосі, бо в мене немає його там в списку каналів?
Де знайти найсвіжіший пакет ключів Ali для Digital Box 4100C?
Вибачайте, можливо не всі питання відносяться до цього розділу, але наперед дякую!
RATVODДата: Середа, 13.01.2010, 22:19 | Повідомлення # 44
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26018
Статус: Оффлайн
Quote (Clerk)
Скажіть будь-ласка яка найновіша прошивка для Digital Box 4100C яка дійсно йде на неї, бо в мене після 84 ніяка новіша не йде.

Софт GLOBO 4100 C_3329C_EMU_1.2.85_AMSTAR. 08.09.2009.abs.

В завантажувачі Upgrade, в полі Type необхідно виставити - allcode + bootloader ( прошивка разом із завантажувачем )

Quote (Clerk)
Де знайти ключі BISS для Polsat play i Polsat cafe, щоб ввести їх з пульта?

На Polsat play i Polsat cafe Робочих ключів не має.

Quote (Clerk)
Як настроїти канал ІНТЕР на Амосі, бо в мене немає його там в списку каналів?

Прописати транспондер 10889 V, 27500 3/4 і завантажити файл ключів Yumatu IQ KeyFile за 23.10.2009.

Quote (Clerk)
Де знайти найсвіжіший пакет ключів Ali для Digital Box 4100C?

Викладаються в розділі: Файли ключів GLOBO

Все це докладно викладено в розділі :GLOBO 4100C


ClerkДата: Середа, 13.01.2010, 22:20 | Повідомлення # 45
новачок

Країна:
повідомлень: 13
Статус: Оффлайн
Софт GLOBO 4100 C_3329C_EMU_1.2.85_AMSTAR. 08.09.2009.abs. не йде на Digital Box 4100C
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: GLOBO, OPTICUM, ORTON, Digital » » GLOBO 4100C, 9100 А » Обговорення ПЗ (Discussion) GLOBO 4100C (Всі запитання по даних моделях ресіверів)
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2021