FORUM TV-SATСереда
27.10.2021, 01:34

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: GLOBO, OPTICUM, ORTON, Digital » » GLOBO 4100C, 9100 А » Обговорення ПЗ (Discussion) GLOBO 4100C (Всі запитання по даних моделях ресіверів)
Обговорення ПЗ (Discussion) GLOBO 4100C
RATVODДата: П`ятниця, 30.10.2009, 10:19 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26018
Статус: Оффлайн
Обговорення софтів, дампів, налаштувань,

проблем із заміною ПЗ GLOBO 4100C

Всі запитання по даних моделях ресіверів
SleeperДата: Понеділок, 31.08.2015, 11:02 | Повідомлення # 631
новачок

Країна:
повідомлень: 3
Статус: Оффлайн
Скажите а StarTrack SR - 55X и StarTrack SR - 55X PLUS это одно и тоже?? процессор Ali3329С?
viskomДата: Понеділок, 31.08.2015, 15:27 | Повідомлення # 632
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1941
Статус: Оффлайн
Цитата Sleeper ()
Скажите а StarTrack SR - 55X и StarTrack SR - 55X PLUS это одно и тоже?? процессор Ali3329С?


клони GLOBO 4100 С ( 3329 С )


Sat-Integral S-1237 HD Able
aleksunДата: Понеділок, 31.08.2015, 15:27 | Повідомлення # 633
новачок

Країна:
повідомлень: 9
Статус: Оффлайн
Добре время суток.Скинте пожалуйста damp с 75е.
geitotaДата: Вівторок, 12.01.2016, 18:02 | Повідомлення # 634
знаток

Країна:
повідомлень: 193
Статус: Оффлайн
добрий вечір тюнер Didital box 4100c при підключені для перешивки на дізплеї пише SH і не перешивається вчому може бути причина ??? на заводські скадав не допомогло
RATVODДата: Вівторок, 12.01.2016, 18:22 | Повідомлення # 635
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26018
Статус: Оффлайн
В першу чергу - БЖ. Потім перевірити живлення +5v на ключах RS-232 на МП. Схему долучаю.
geitotaДата: Вівторок, 12.01.2016, 19:21 | Повідомлення # 636
знаток

Країна:
повідомлень: 193
Статус: Оффлайн
по живленню немає 12в . газди сказали не ремонтувати завтра заберуть !!! Дякую вам !!!
viskomДата: Вівторок, 12.01.2016, 19:21 | Повідомлення # 637
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1941
Статус: Оффлайн
допис від urik1984 цитата:
привіт всім поможить у кого е прошивка для eurosky es4050 буду дуже вдячний !.............


Sat-Integral S-1237 HD Able
RATVODДата: Вівторок, 12.01.2016, 19:22 | Повідомлення # 638
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26018
Статус: Оффлайн
urik1984, дивимося і читаємо тут: Клони GLOBO 4100 С ( 3329 С )

smoki16Дата: Вівторок, 12.01.2016, 19:22 | Повідомлення # 639
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
як зняти захист з прошивки globo4100с
RATVODДата: Вівторок, 12.01.2016, 19:22 | Повідомлення # 640
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26018
Статус: Оффлайн
Що Ви мали на увазі? Якщо доступ до Меню - тоді використовуйте мк2046.

sergey197008Дата: Вівторок, 12.01.2016, 19:22 | Повідомлення # 641
постійний користувач

Країна:
повідомлень: 26
Статус: Оффлайн
Добрий день. Тюнер 4100NEV відсутній сигнал на всіх каналах. БЖ напруги в нормі, крім того БЖ ставив з робочого і навпаки. LM 317 міняв, напруга 13в-18в є. Вхідний блок міняв, конденсатори в обвязці блока теж .Тюнер прошивав. Хотілось би знати Вашу думку. Дякую.
RATVODДата: Неділя, 31.01.2016, 18:39 | Повідомлення # 642
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26018
Статус: Оффлайн
sergey197008, Запитання потрібно задавати у вівдповідній темі, щобпотім їх не переносити.

Дивимося і иеревіряємо цепочки проходження сигналувід процесора на LM 317 і далі до вхідного конвертора. Схему долучаю.

egerrrДата: Неділя, 31.01.2016, 18:39 | Повідомлення # 643
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
Скиньте Новий дамп з графікою Xbox.будь-ласка.

раковка
mityamityaДата: П`ятниця, 12.02.2016, 22:03 | Повідомлення # 644
новачок

Країна:
повідомлень: 4
Статус: Оффлайн
Підкажіть, чи можливо залити у цей ресивер лише ключі з файлу дампу флеш пам'яті ??
Зараз для оновлення ключів я повністю прошиваю ресивер (ПЗ + бутлоадер).
RATVODДата: П`ятниця, 12.02.2016, 22:24 | Повідомлення # 645
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26018
Статус: Оффлайн
З дампу флеш пам'яті "витягнути" файл ключів не можливо. А сам файл ключів з ресивера "вивантажити" можливо.

Форум TV-SAT » « Ресівери SD: GLOBO, OPTICUM, ORTON, Digital » » GLOBO 4100C, 9100 А » Обговорення ПЗ (Discussion) GLOBO 4100C (Всі запитання по даних моделях ресіверів)
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2021