FORUM TV-SATСубота
22.07.2017, 15:57

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Сторінка 44 з 44«12424344
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: GLOBO, OPTICUM, ORTON, Digital » » GLOBO 4100C, 9100 А » Обговорення ПЗ (Discussion) GLOBO 4100C (Всі запитання по даних моделях ресіверів)
Обговорення ПЗ (Discussion) GLOBO 4100C
RATVODДата: П`ятниця, 30.10.2009, 11:19 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 20757
Статус: Оффлайн
Обговорення софтів, дампів, налаштувань,

проблем із заміною ПЗ GLOBO 4100C

Всі запитання по даних моделях ресіверів
ynikodДата: П`ятниця, 12.02.2016, 23:24 | Повідомлення # 646
новачок

Країна:
повідомлень: 6
Статус: Оффлайн
RATVOD, а на глобо можно смотреть трико? 4100
RATVODДата: Понеділок, 09.05.2016, 11:18 | Повідомлення # 647
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 20757
Статус: Оффлайн
Перегляд можливий на софтах від v1.4.93 і вище з кожнедневним додаванням робочого файлу ключів...
Перегляд даного пакету особисто мене не інтересує. nea ca


TibiДата: Неділя, 06.11.2016, 20:12 | Повідомлення # 648
знаток

Країна:
повідомлень: 67
Статус: Оффлайн
Вітаю,
є незрозуміла проблема,
ресивер перестав реагувати на пульт,
БП поміняв на новий теж саме, пульт робочий 100%
ПО міняв без результатів.
з лицьової панелі все працює,
на дисплеї 8888
хтось може підказати в чому ще може бути проблема.


Повідомлення відредагував Tibi - Неділя, 06.11.2016, 20:14
RATVODДата: Неділя, 06.11.2016, 22:13 | Повідомлення # 649
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 20757
Статус: Оффлайн
Перевірте подачу живлення +5В на фотоприймач. Якщо напруга присутня - можливий вихід з ладу самого фотоприймача.
Якщо э можливість - підключіть ПП з іншого подібного ресивера. А у Вас часом раз"єм ПП на МП не залитий клеєм? Клей з часом пересихає (полімеризується) і стає струмопровідним. В таких випадках очищення і промивка роз"ємів від клею дає позитивний результат.


vvaska33Дата: Понеділок, 02.01.2017, 23:26 | Повідомлення # 650
новачок

Країна:
повідомлень: 2
Статус: Оффлайн
не можу прошити, Upgrade після перевірки порта видає повідомлення "the bootloader version of software is too low please chek it" у меню вибирав "allcode+bootloader" oc windows 8.1
RATVODДата: Вівторок, 03.01.2017, 09:21 | Повідомлення # 651
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 20757
Статус: Оффлайн
Вам програма дослівно видає наступне "версія завантажувача програмного забезпечення є занадто низькою, будь ласка, перевірте його".

Це означає, що Ви хочете в ресивер завантажити ПЗ з версією завантажувача нижчою, чим у Вас встановлено в ресивері.
Якщо ж Ви все-ж таки бажаєте завантажити дане ПЗ, то спочатку необхідно виконати: Зміну завантажувача 1.0.6 на 1.05-1.0.2, тобто понизити і встановити той завантажувач, який потрібно для завантажуваємого ПЗ.

З допомогою опції в пргограмі "allcode+bootloader" можна тільки підвищувати версію заватажувача.


vvaska33Дата: Середа, 04.01.2017, 20:57 | Повідомлення # 652
новачок

Країна:
повідомлень: 2
Статус: Оффлайн
Це означає, що Ви хочете в ресивер завантажити ПЗ з версією завантажувача нижчою, чим у Вас встановлено в ресивері.
Якщо ж Ви все-ж таки бажаєте завантажити дане ПЗ, то спочатку необхідно виконати: Зміну завантажувача 1.0.6 на 1.05-1.0.2, тобто понизити і встановити той завантажувач, який потрібно для завантажуваємого ПЗ.


Дякую, зробив все як ви написали. Прошивка обновилась.
Maks_704aДата: Неділя, 15.01.2017, 14:55 | Повідомлення # 653
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
Всім доброго дня, пробую перепрошити 4100с, запускаю все по інструкції, на перевірці ком порта зависає і нічого дальше не відбувається, в чому може бути причина?
RATVODДата: Неділя, 15.01.2017, 20:17 | Повідомлення # 654
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 20757
Статус: Оффлайн
Причин може бути декілька. БЖ ресиера, ключі СОМ-порта, неправильно виставлений порт в програмі і т.д. і т.п.
А Ви перепрошиваєте напряму через порт RS-232 на ПК, чи через перехідник USB=>RS-232? Другі ресивери на даному ПК шиються нормально ???


kandrat94Дата: Субота, 25.02.2017, 16:51 | Повідомлення # 655
новачок

Країна:
повідомлень: 3
Статус: Оффлайн
Доброго дня! Прохання допомогти в питанні.
В знайомого Eurosky ES-4060S, після пересканування каналів в його перестали показувати канали з пакету XTRA TV. Як можна самостійно відновити канали з пакету XTRA TV? Можливо десь є прошивка для даного ресівера ES-4060S з пакетом XTRA TV?
viskomДата: Субота, 25.02.2017, 17:31 | Повідомлення # 656
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1838
Статус: Оффлайн
Цитата kandrat94 ()
Доброго дня! Прохання допомогти в питанні.
В знайомого Eurosky ES-4060S, після пересканування каналів в його перестали показувати канали з пакету XTRA TV. Як можна самостійно відновити канали з пакету XTRA TV? Можливо десь є прошивка для даного ресівера ES-4060S з пакетом XTRA TV?

Eurosky ES-4060S клон Globo 4060 CX все для нього дивіться тут


Sat-Integral S-1237 HD Able
elektrik232Дата: Четвер, 02.03.2017, 21:33 | Повідомлення # 657
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
Доброго вечора , питання до досвідчених форумчан .Чому після прошивки глобо4100
в меню , Інформація про систему :
Модель ID пише pityu54 , а не М3329С ?

S/W версія 1.4.97 EMU
H/W версія 1.0.00
Версія загрузчика М3329С ?
Тюнер працює нормально.


Globo4100c
RATVODДата: Четвер, 02.03.2017, 22:16 | Повідомлення # 658
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 20757
Статус: Оффлайн
Видно Ви завантажили дамп (або софт ) в якому pityu54, програмно змінив назву ID ресивера. Можна за допомогою програми - редактора прописати і elektrik232. Якщо тюнер працює нормально, то зміни внесено правильно. Тільки для чого вводити в оману користувачів і навіщо це робити - я не розумію. Видно це все з тієї ж "опери", коли змінюють номер завантажувача на 1.0.7, якого для даного модельного ряду ресиверів (4100 С на проц. 3329С) не існує.

Форум TV-SAT » « Ресівери SD: GLOBO, OPTICUM, ORTON, Digital » » GLOBO 4100C, 9100 А » Обговорення ПЗ (Discussion) GLOBO 4100C (Всі запитання по даних моделях ресіверів)
Сторінка 44 з 44«12424344
Пошук:

      
Copyright TV-SAT © 2009-2017 * Відповідальність за форму та зміст рекламних оголошень, за якість та гарантію рекламних продуктів та послуг несе рекламодавець! *