FORUM TV-SATЧетвер
25.04.2024, 13:53

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Форум TV-SAT » « Ресівери HD / 4К » ( DVB-S2 / 8PSK / MPEG-4 / HD / 4К ) » Інші моделі НD ресіверів » VU+ HD » Програми та Інструкції (Tools) VU+ HD (Без обговорення !!!)
Програми та Інструкції (Tools) VU+ HD
RATVODДата: Неділя, 19.12.2010, 09:59 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Програми та Інструкції

для VU+ HD




mykolakДата: Неділя, 19.12.2010, 09:59 | Повідомлення # 2
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
FAQ по Gi S9895 HD Twin Open Linux (Vu Duo)

• Про ресівер:
Це STB від компанії-виробника Marusys (відомої як виробник наприклад ресіверів німецької марки Kathrein, високо зарекомендували себе у світі SAT Linux платформ) з відкритим ПЗ Open Linux. Що це нам дає, а дає практично "вічне життя" ресивера в плані різноманітного і функціонального ПЗ, яке можуть писати і додавати різні групи підтримки і ентузіасти. Вже на даний момент цей ресівер може дуже багато чого, завдяки відкритій OS Linux.

Є 2 DVB S2 тюнера з гарною чутливістю, функція PVR запису, Timeshift, Torrent-клієнт, FTP / WEB / Telnet доступ і управління ресівером, стрімінг потоку в мережу, підтримка зовнішніх DVD USB приводів, підтримка NFS / Samba - серверів з медіа даними ( фото/мп3/відео різних форматів), вбудований медіапрогравач, можна подивитися будь-яку інформацію про трансльованому потоці даних телеканалів включаючи бітрейт і спостерігати його динамічна зміна, зовнішніх жорстких дисків у форматі NTFS, можна налаштувати показ прогнозу погоди у своєму місті (дах), на фідах підтримки іміджів команд вже повно різних плагінів ідентичним як для Dreambox, повний набір емуляторів для Linux/Enigma2, велика кількість Skin (скінів) - тобто зовнішніх оболонок інтерфейсу як в HD, так і в SD дозвіл (Меню, інфобар і т.д.), які можна налаштовувати. Вообщем це наш "російська dreambox"!, Який відрізняє більш низька ціна, ніж на ікону SAT світу DM8000 при тому ж функціоналі. : Sm36:

Для любителів доступна функція Мультібут (подвійний завантажувач), за допомогою якої можна мати у внутрішній флеш ресівера оригінальний софт ресивера (немає втрати гарантії, перші зміни в драйверах і т.д виходять в оригінальних іміджах), а на зовнішньому USB флеш повний набір будь-яких варіантів іміджів для експериментів і вивчення, не боячись "угробити" ресивер експериментами.

• Ревізії Vu Duo: V1.1, V1.2, V1.3, V2.0, V2.2 і V2.3

Доступно тільки для користувачів

mykolakДата: Неділя, 19.12.2010, 09:59 | Повідомлення # 3
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
USB Wi-Fi адаптери і Gi 9895 / Vu Duo

Для тесту був узятий донгл з набору Prestigio Notebook Pack до якого входив адаптер Wi-Fi.
Як виявилося він реалізований на чіпі RaLink. OS сімейства Windows визначає його як RT73 USB Wireless LAN Card. Заглянувши в папку
/ Lib/modules/2.6.18-7.3/kernel/drivers/net нашого ресивера, ми виявляємо там два модулі. Ko для підтримки USB мережних пристроїв:

- Rt73.ko
- Zd1211b.ko

Один з них для чіпів на базі RT73, а інший для чіпів на базі Zydax 1211b. Отже, мій адаптер якраз на підтримуваному чіпі, відмінно! Пробуємо його вставити, налаштувати і запустити мережу.

Підключаємо адаптер у вільний USB роз'єм на задній панелі ресивера. Далі, нам необхідно встановить з фіда підтримки іміджу плагін для роботи і конфігурації бездротових Wi-Fi пристроїв wirelesslan. Йдемо до "Меню" -> "Плагіни" -> "<зелена кнопка> (додати плагін) -> група [] systemsplugins -> wirelesslan, знаходимо його та натиснувши <OK> завантажуємо і встановлюємо його в ресівер.

Потім для налаштування йдемо до "Меню" -> "Настройка" -> "Система" -> "Network" (мережа) і бачимо, що в меню мережевих пристроїв з'явився вибір. Вибираємо "Бездротовий" і налаштовуємо його, прописуючи параметри вашої мережі і тиснемо <Добре> для активації налаштувань інтерфейсу:



До речі підтримується навіть WPA2-PSK. На максимум знаків не перевіряв ще, але 18 знаків забив легко і ще місце було. Мені більше не треба. При активації налаштувань бездротового інтерфейсу буде запропоновано "загасити" другий мережний LAN інтерфейс (при його наявності та активності), погоджуємося (переходимо повністю на "повітря" Wi-Fi) і чекаємо закінчення процедури. Потім налаштовуємо безпеки комунікацій, вибираємо свій тип шифрування (мій - WPA2), забиваємо пароль і радіємо наявності бездротового з'єднання ресівера із Інтернет (при наявності роутера).



Можна виконати огляд мережевих пристроїв і переконатися, що мережа працює. Всі інші приємні мережеві сервіси так само функціонують нормально

Як висновок, хочу додати, що в папці / lib / firmvare / знаходиться лише один файл rt73.bin, отже будуть працювати тільки адаптери на чіпі RT73!

Vu Duo Wlan dongle list:

Code
Ralink RT73 based Dongles will work without a modification directly on VTI:
(USB адаптери, засновані на Ralink RT73 чіпі будуть працювати без модифікації на всіх іміджах VTI)

Alfa AWUS036s
AftertheMac G54SL (Rebadged CNet dongle)
Asus WL-167G v.2
Belkin F5D7050 v3000uk
Belkin F5D7050 v3001 & v3002
Belkin F5D9050 ver 4000uk
Buffalo WLI-U2-G54HP
Conceptronic C54RU
D-Link DWL-G122 Rev. C1 (F / W.: v3.00)
D-Link DWL-G122 Rev. C1 (F / W.: v3.10)
D-Link WUA-1340
Edimax EW-7318USg
Engenius EUB-3701 EXT
Hama 00062764
Hawking HWUG1
Hawking HWUG1A
Hercules HWGUSB2-54-V2
Hercules HWGUSB2-54-V2-AP
Linksys WUSB54GC
Linksys WUSB54GR
MSI US54SE II
Ovislink W54USB v. 2
Ovislink WT-2000USB
Quickertek Quicky Jr
Sitecom WL-113
Sitecom WL-172

TP-Link TL-WN321G - найбільш поширений на теренах СНД, коштує копійки, так само відмінно працює з DM800.
mykolakДата: Неділя, 19.12.2010, 09:59 | Повідомлення # 4
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Дещо про Лінукс і файлову систему ресівера.

• Отже, перед вами Galaxy Innovations Gi S9895, повний аналог для російського ринку ресівера Vu Duo. В якості операційної системи в ресівері використовується Linux, зібрана під архітектуру MIPS. Версія linux-ядра - 2.6.18-7.3. Операційні системи для подібних пристроїв називаються embeded - що в перекладі означає "вбудовується".
Серцем ресівера є процесор Broadcom - BCM7335 архітектури MIPS, аналогічний застосовуваним в ресіверах DMM.
Ядро операційної системи Linux в ресівері відповідає за все - за роботу з пам'яттю, з мережевими пристроями, з дисковими пристроями, з шиною I2C, за якою керуються тюнери, роботу пульта ДУ і т.д.
Коротенько всю систему на пальцях можна представити так:
Є Embedded Linux, ядро якого містить busybox як набір утиліт, скомпільованих в одному файлі. Далі є зверху надбудова Enigma2, власне і надає собою графічний інтерфейс користувача. Написана вона на мові Python.

У нашому ресівері коренева структура Лінукс виглядає так:
Доступно тільки для користувачів

mykolakДата: Неділя, 19.12.2010, 09:59 | Повідомлення # 5
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Невеликі поради:

1. Використання 2 тюнера з одною антеною.
Якщо у вас всього один кабель приходить від вашої супутникової антени або групи антен, то в настройках тюнерів рекомендую налаштування "тюнера B" включити як "петля до тюнера А". Для цього йдемо в меню "Настройка" -> "Пошук сервісів" -> "Налаштування тюнера". При цьому включається віртуальна петля між тюнерами. Це дозволить вам при записі наприклад одного каналу бачити в списках ваших каналів доступні інші для перегляду або запису. Недоступні канали будуть виділені і недоступні для натискання і переходу.

2. Налаштування супутника Eutelsat W4/W7 c круговою поляризацією:
Режим конфігурації - розширений
«LOF» - визначені користувачем
«LOF / L» - 10750
«LOF / H» - 10750
«Гетеродин» - 10750


* Антенний кабель вмикайте і вимикайте тільки при вимкненому ресивері.

3. Використовуйте регулярно бекап своїх налаштувань.
У меню ресівера є серед плагінів VTI Panel бекап налаштувань - зробив щось, налаштував, все працює - зроби бекап, як сеттінгом так і своєю прошивки з усіма параметрами.

Спимо спокійно, дивимося кіно, радіємо всім фішкам і картинці.
Засвербіли ручки щось додати / покрутити / спробувати - зроби попередньо збереження бекап, або май зроблений раніше. Далі як би не посадив свій ресівер - на протязі декількох хвилин, підняти його нікчемна справа.

Це треба запам'ятати і зарубати собі на носі, якщо хочеться жити спокійно і не паритися з налаштуванням після прошивки!

4. Чи можливий перегляд каналів HD НТВ за допомогою офіційної карти доступу?
Відповідь: НІ! - не можливий, оскільки карти HD НТВ працюють тільки у фірмових ресіверах Томпсон, де використовується прив'язка до обладнання та шифрування обміну з картою.

5. Який пароль встановлений в ресівері? Як увійти в ресівер за допомогою програми DCC?
За замовчуванням спочатку пароля немає в прошивках від: офіціал / VTi Team / Dream Elite Black Hole / PLi Images.
Але ви самі можете встановити свій пароль через Телнет, потім прописати в DCC.

Так само можна змінити / встановити пароль через меню ресівера за допомогою пульта дистанційного керування RC (починаючи з іміджу VTi 0.9, або встановивши для цього відповідний плагін "passwd" через меню панелі плагінів)

6. Налаштування NTP синхронізації точного часу.
Виконувати обов'язково щоб ваш годинник не показували періодично час на Марсі. Для цього спочатку йдемо в <Меню> -> "Головне Меню" -> "Настройка" -> "Система" -> "Часовий пояс" і вибираємо стрілками вправо / вліво пульта свій часовий пояс і зберігаємо по зеленій кнопці свій вибір.

Потім нам потрібно встановити сервер часу служби NTP, для цього заходимо "Головне меню" -> "Плагіни" -> "VTi панель" -> "VTi System Tool" -> "Set NTP Time" та обравши його вибираємо континент і свою країну для вибору сервера часу. У результаті у вас бокс буде регулярно синхронізувати свій час по цьому годиннику ...

7. Чи можна редагувати список каналів з пульта?

Природно що все можна робити з пульта!

- Додавати і видаляти фавортние списки (пакет, букет ... залежить від локалізації іміджу)
- Додавати канали з основного списку в фавотние списки
- Видаляти, переміщати канали в фаворитні списки

Потрібно просто знати що після сканування супутників, транспондерів - канали додаються до основного списку.
Основний список Не редагується!
Редагуються тільки кращі списки!

Створення та видалення фаворитів
- Відкрити список вибору каналів, натиснути синю кнопку (пульт), в меню вибору фаворитів натиснути кнопку MENU (пульт)

Додавання каналів в фаворитні списки
- Відкрити список вибору каналів, далі на вибір Все, Супутники, Провайдер ... далі вибрати потрібний канал зі списку, натиснути кнопку MENU ...

Редагування каналів у фаворитних списках
- Відкрити список вибору каналів, натиснути синю кнопку (пульт), вибрати потрібний фаворит, далі натиснути кнопку MENU ....

Але за будь-кому, редагувати канали на комп'ютері більш зручно.

mykolakДата: Неділя, 19.12.2010, 09:59 | Повідомлення # 6
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Налаштування доступу в ресівер по FTP і Telnet

Для доступу в файлову систему ресівера і управлінням процесами й додатками в ньому використовується будь-яка програма фтп менеджер, або можна скористатися вбудованим ftp клієнтом у програму Total Commander, а так само утиліта Telnet.

1. Доступ по FTP за допомогою Total Commander.

Доступно тільки для користувачів

mykolakДата: Неділя, 19.12.2010, 09:59 | Повідомлення # 7
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Список програм, необхідних для роботи з ресивером.

1.DCC Dreambox Control Center - універсальний швейцарський ніж з налаштування вашого боксу, є вбудований фтп / Телнет клієнт, редактор і багато іншого.
Завантажити: DCC_E2_120

2. FTP-менеджери, Filezilla (Freeware), Total Commander.
- FileZilla - кращий безкоштовний FTP-менеджер, для викачування і завантаження файлів. Програма зі зручним і приємним інтерфейсом, володіє достатньою кількістю налаштувань і можливостей. Доступна для різних операційних систем, а також є версія, яку ви можете встановити на флеш-диск (мобільний варіант).
- Total Commander - у коментарях навіть не потребує, є вбудований FTP-клієнт. Для використання рекомендую версії від 7.50 і вище, тому що в них реалізована підтримка Unix UTF-8 в FTP-клієнті. Знайдете в мережі самі

3. Термінальні клієнти: Telnet, Putty.
-Telnet - вбудований термінальний клієнт в ОС Windows XP/Vista/7;
- PuTTY - вільний Telnet / SSH клієнт.

4.Редактори каналів і супутників: Dreambox Edit 3.00, Dreamset v2.29
- Dreambox Edit 3.0.0.6 - Дуже зручна програма для редагування настройок каналів, частот і супутників. Є російське меню.

- Dreamset v2.29 - теж редактор сеттінгів та букетів.

5. Обробка записів.
- Всякі TS-муксери для перегону відео, резалкі, конвертори і писалки, тут кожен на що здатний.
- Для перегляду потокового відео по мережі як з ресивера на компі, так і з компа на ресівер вам знадобиться вільний безкоштовний VLC мультимедіа плеєр.

6. Утиліти роботи з HDD (ext3) / USB Flash.
- Для читання HDD формату ext3 використовується утиліта Ext2Fsd
Ext2Fsd is an ext2 file system driver for Windows 2000, XP, Vista. It's a free software and everyone can distribute and modify it under GPL2. Тобто це єдина програма для файлової системи ext3, яка у свою чергу зараз є ЄДИНОЇ файлової системою більш-менш підтримуваної і вінда (завдяки цій програмці) і Лінуксом, в якій підтримуються файли> 4GB, і розмір файлової системи> 120GB.

- Для правильного форматування USB Flash можна використовувати безкоштовну вільну утиліту HP USB Disk Storage Format Tool 2.1.8 (підтримується NTFS, FAT, FAT32).Скачати тут

HP USB Disk Storage Format Tool

7. Створення та редагування скінів і бутль.
- Для створення власного бутль можна використовувати вільно безкоштовну програму TMPGEnc Free 2.525скачуємо тут
- Для редагування та створення своїх скінів використовується вільно безкоштовна програма E2Skins.

8. Архіватор для роботи з. Tar архівами
- Використовуємо для розпакування і перегляду архівів вільний архіватор 7-Zip.

mykolakДата: Неділя, 19.12.2010, 10:00 | Повідомлення # 8
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Установка емуляторів на прикладі CCcam

Доступно тільки для користувачів

mykolakДата: Неділя, 19.12.2010, 10:00 | Повідомлення # 9
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Використання VLC медіа-плеєра з VU DUO / Gi S9895



VLC media player (від VideoLAN Client) - безкоштовний мережевий медіаплеєр.
Програма VLC Player це багатофункціональний мультимедійний пакет. VLC підтримує як перегляд відео по різний протоколами так і мовлення. Плеєр VLC можна використовувати в якості сервера для трансляції потоку аудіо / відео по мережі (підтримує протоколи IPv4 та IPv6). Для відтворення файлів мультимедіа не потрібна установка додаткових кодеків, вони вже «вмонтовані» в програму. VLC може відтворювати DVD і потокове незашифрованому (без DRM) відео (IPTV) і інтернет-радіо. Також програма може записувати потокове аудіо / відео на комп'ютер.

Для початку треба скачати і встановити собі на комп'ютер дану програму.
Скачати можна тут

1. Перегляд каналів на комп'ютері за допомогою VLC-плеєра

1. Для початку треба внести необхідні налаштування в програму:

2. Далі перезапускаємо програму VLC-плейер,

3. Першу частину конфігурування VLC на вашому комп'ютері ми вже виконали, а тепер необхідно виконати перевірку доступності веб-інтерфейсу плеєра згідно з внесеними налаштувань. Для перевірки набираємо в адресному рядку вашого браузера Mozilla / Opera / IE локальну адресу http://127.0.0.1:8080 і тиснемо Enter. Якщо все зроблено правильно, то ми побачимо веб-інтерфейс плеєра. На цьому налаштування комп'ютера завершена.

4. Відкриваємо в браузері Web-control консоль ресівера:


5. Натиснувши на значок вибраного каналу (у вигляді блакитного екранчика праворуч, з появою підказки Stream <назва каналу>) насолоджуємося переглядом або записуємо канал на диск.


2. Перегляд відео з комп'ютера на ресивері.

А тепер перейдемо до самого цікавого, перегляду відеофайлів з комп'ютера на ресівері за допомогою плагіна VLC-player для Vu Duo / Gi S9895.

1. Встановлення та налаштування серверної частини VLC на комп'ютері.
Виконуємо перші три пункти з попередньої інструкції, якщо ви цього ще не зробили. Цим ми встановимо і налаштуємо в комп'ютері серверну частину VLC.

2. Створюємо папку на комп'ютері, де будуть розташовуватися відео файли для перегляду або расшаріваємий доступ до вже наявної на комп'ютері.

3. Тепер нам необхідно встановити плагін VLC Player в ресівер.

Якщо він є вже у вас у вигляді окремого установчого ipk-файлу, то його можна встановити вручну за допомогою ftp. Для цього копіюємо ipk-пакет в папку / tmp боксу і потім встановлюємо пакет через telnet командою ipkg install / tmp / * ipk або через меню VTI-панелі по синій кнопці, вибравши в меню ручну установку пакетів "manual installer" (ipk / tar. gz installer).

Якщо ж ні, то його можна легко завантажити з меню плагінів, для цього тиснемо <синю кнопку>, -> "Плагіни" -> "Завантажити плагіни" (тиснемо <зелену кнопку>), йде завантаження списку, в списку, що з'явився за групами вибрати [] extensions, розкрити її і натиснути ОК на плагіні vlcplayer. Невелике очікування і плеєр вже встановлений у вашому ресівері.



3. Конфігурування списку серверів плагіна VLC player.
Запускаємо vlcplayer: "Меню" - "Плагіни" - "VLC Video Player"


4. З'явиться вікно доступних серверів.


Поки воно пусте. Треба додати профіль VLC-плеєра. Тиснемо <зелену кнопку> "add server" (додати сервер) і заповнюємо перші п'ять рядків:

де:
- Server Profile Name - ім'я профілю вашого комп'ютера;
- Enter VLC Server as FQDN or IP-Adress - не змінюємо - шукати за айпі адресою комп в мережі;
- Server address- це IP-адреса комп'ютера (VLC-сервер), з якого будуть транслюватися фільми (введіть / змініть на свою адресу вашого компа);
- HTTP порт - 8080 - порт сервера, залишаємо так само без зміни, якщо в налаштуваннях VLC на комп'ютер не змінювали його;
- Movie Directory - папка з фільмами на комп'ютері (розшарена директорія), в якій розташовується ваш відео контент для перегляду, наприклад D: \ Video;

Для збереження настройок тиснемо "ОК" (<зелена кнопка>).

5. Настроєний сервер з'явиться в списку доступних серверів.

Натискаємо ОК. (Не забуваємо попередньо запустити VLC-плеєр на компі!)
Якщо з'єднання пройшло успішно, то з'явиться вікно з вмістом расшаренной комп'ютерного диска.

6. Вибираємо потрібний файл і натискаємо <ОК>.
Дивимося фільм

mykolakДата: Неділя, 19.12.2010, 10:00 | Повідомлення # 10
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Завантаження іміджу через підключення Lan Com
за допомогою програми VuUtil

Для оновлення іміджу в ресівері є 2 варіанти прошивок.
Перший - через USB флешку або жорсткий диск був описаний спочатку FAQ,
а другий - через нуль-модемний мережевий комп'ютерний кабель і програму VuUtil розглянемо зараз.

Просто другий шлях довший і незручний для end-users, з'єднувати ресивер з компом ще крім LAN і через COM-COM.

1. Для початку необхідно підключити ресивер і комп'ютер за допомогою нуль-модемного і мережевого комп'ютерних кабелів.

* Якщо використовується пряме підключення ресивера до мережевої карти комп'ютера (LAN-LAN), то необхідно підключати за допомогою кроссоверного (перевернутого) мережевого кабелю.

** Якщо з'єднання виконується через ADSL-модем, хаб, роутер / світч, то застосовується прямий мережевий кабель (звичайний пачкорд наприклад).

*** Терморегулятори нуль-модемного кабелю використовується стандартна: 2-3, 3-2, 5-5. Як і для перепрошивки ресиверів. Ну і не варто нагадувати, що з'єднання ресівера і комп'ютера за допомогою нуль-модемного кабелю потрібно проводити при відключеній апаратурі з мережі.

2. Після цього завантажуємо на комп'ютер архів з іміджем, який містить в назві літери - nfi, потім розпаковуємо архів з іміджем і отримуємо файл з розширенням (*. nfi).

3. Після запускаємо на комп'ютері програму VuUtil і задаємо ip-адреси компа і ресівера:

- Com port - вказуємо номер Com-порту комп'ютера, до якого підключений ресівер;
- Local IP - IP адреса комп'ютера;
- Remote IP - IP адреса ресівера.

4. Потім натискаємо в програмі кнопку "Connect" і виробляємо включення ресівера вимикачем ззаду. Через деякий час програма попросить підтвердити IP адреса ресівера "Set up IP and Press 'Set IP' button" (вкажіть IP адресу ресівера і натисніть кнопку "Set IP").

5. Потім, якщо все ОК з адресою IP ресівера, натискаємо кнопку "Set IP" (Встановити IP).

6. У результаті програма-завантажувач напише "IP Setup Success" (Параметри IP завершена).

* Якщо ресівер підключений до ADSL-модему або роутеру з включеним DHCP-сервісом, то можна поставити чекбокс у віконце "DHCP" і програма VuUtil автоматично сама визначить IP адреса ресивера, після натискання кнопки "Set IP".

7. Після всіх цих підготовчих танців, приступаємо нарешті до прошивці, тиснемо кнопку "Open" і відкриваємо раніше розпакований з архіву імідж з розширенням (*. nfi).

8. Потім тиснемо нарешті нижню кнопку "Flash" для початку процедури перепрошивки іміджу.

9. Після завершення завантаження іміджу в ресівер, програма видасть вікно-повідомлення - "Complete flashing all" (Прошивка вся завершена).

10. По завершенні процедури тиснемо кнопку "Disconnect" для відключення ресівера і "Exit" для закриття програми. І вимикаємо комп'ютер з ресівером з мережі живлення і відключаємо кабелі COM і LAN.

Все! Прошивка закінчена
У архіві сама програма VuUtil і буквар в картинках на англійські

mykolakДата: Неділя, 19.12.2010, 10:00 | Повідомлення # 11
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Power of Dream HD+ 2.0 (POD HD+) for Vuo+Duo

New Update:02-11-2010

- Passage des Sandbox Smartpicons en 1.43
- Ajout des chaines 'Afrique'

duo_usb_upgrade.zip | 39.8 MB

RATVODДата: Неділя, 19.12.2010, 10:00 | Повідомлення # 12
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Мultiboot СFE v26

21/11/2010

***************

update of kernel 5.4, plaice, sifteam, the other kernel is already updated in the economy version 24
update the boot script

===============================

multiboot - v26 - cfe. tar. gz ( 12.88 Мб )


RATVODДата: Неділя, 19.12.2010, 10:01 | Повідомлення # 13
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
VU+ Toolbox Light Edition v 1.0

Program zawiera to co niezbędne do zabawy z dekoderami VU+ Solo/Duo.
Wszelkie uwagi mile widziane.
Pozdrawiam.

===================================

vu+ toolbox v 1.0 (wilzonex.pl). rar ( 23.5 MB )



RATVODДата: Неділя, 19.12.2010, 10:01 | Повідомлення # 14
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
VU+ Easy Load Tools for CCcam-Exchange

The first ever release of VU+ Easy Load Tools created by Sat-Shop.co.uk

This release includes the following software, tool and utils in one easy to run portable file:

VU+ Settings Backup Tool
VU+ SOLO DVB Module Updater
VU+ DUO DVB Module Updater
VuUtil
VU+ Control Centre
USB Format Tool
DreamBoxEdit
Dream Logo Generator
E2 Skinner
PuTTY
WinSCP

=========================================================

VU Easy Load Tools Version 1.0 CCcam-Exchange ( by elgeneral). rar ( 45.76MB )



RATVODДата: Неділя, 19.12.2010, 10:01 | Повідомлення # 15
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
BlackHole Vu+ Duo v. 1.3.9 Multiboot

Full Motor BackUP By Ferret

Nothing special lads, this image was put together for a mate who wanted
the blackhole image but could not get mgcamd & Bulsatcom working

==============================================

USB

Blackhole-VUDuo-Full Motor BackUP-ByFerret-USB. rar ( 39.84 MB )

NFI

Blackhole-VUDuo-Full Motor BackUP-ByFerret-NFI.rar (39.84 MB)


Форум TV-SAT » « Ресівери HD / 4К » ( DVB-S2 / 8PSK / MPEG-4 / HD / 4К ) » Інші моделі НD ресіверів » VU+ HD » Програми та Інструкції (Tools) VU+ HD (Без обговорення !!!)
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024