FORUM TV-SATСубота
20.04.2024, 16:52

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 4 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Комп'ютери. Ноутбуки. Наука та Технології » Новини Нardware ( Апаратне забезпечення )
Новини Нardware ( Апаратне забезпечення )
satBuffonДата: П`ятниця, 29.04.2011, 17:37 | Повідомлення # 1
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
Новини Hardware




Апаратне забезпечення
RATVODДата: Понеділок, 18.03.2019, 19:03 | Повідомлення # 46
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Intel планує масове виробництво 5G-модемів



Intel почне роботу над проектами з масового виробництва модемних чипів 5G.


Компанія спільно з партнерами приступить до розробок вже в другому кварталі поточного року, пише DigiTimes.

Повідомляється, що до роботи над 5G-модемами компанія приступила відразу ж після того, як продемонструвала свої радіочастотні компоненти для модемних чіпсетів 5G на MWC 2019.

Нові пристрої, перш за все, орієнтовані на продукцію компанії Apple, яка планує використовувати чіпи в своїх майбутніх iPhone.

Однак, за прогнозами експертів, Intel навряд чи вдасться налагодити масове виробництво до 2020 року, з огляду на складність конструкції пристроїв і тривалість фінальних випробувань.

У той же час модеми Intel для iPhone 8 і iPhone 7, за запевненням джерел, будуть користуватися посиленим попитом в першій половині поточного року, оскільки ці моделі смартфонів все ще залишаються на піку подажів.

Нагадаємо, в кінці минулого місяця Intel і Fibocom анонсували 5G-модуль FG100. Пристрій був розроблений в форматі M.2, що дозволяє розвинути швидкість скачування до 4 Гбіт/с на частоті менше 6 ГГц.

Лада Васюкова

- 18 березня, 2019



RATVODДата: Вівторок, 19.03.2019, 23:38 | Повідомлення # 47
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Sony патентує бездротову гарнітуру

віртуальної реальності -
PlayStation VR




Майбутнє гарнітури PSVR виробництва компанії Sony стало ще яснішим.
Нещодавно виданий патент вказує на те, що бездротова версія пристрою - вже в розробці.


Інформація про даний патенті з'явилася в мережі на цих вихідних. У ньому детально описується гарнітура, яка підключається за допомогою радіохвиль до невеликого пристрою, який під'єднується безпосередньо до ігрової консолі PS4.

На доданому кресленні пристрій, по суті, виглядає так само, як стандартний PSVR, але при цьому підключається до комутаційної коробки без проводів. В описі говориться, що консоль, що підключається до гарнір, буде використовувати «програму, що дозволяє перемикатися між діапазонами, використовуваними для зв'язку, відповідно до зміни умов середовища, в яких розташований пристрій».

Поки не зовсім ясно - це нова версія PSVR або ж повноцінний PSVR 2. До патенту додається зображення комплекту, що працює з PS4 і використовує камеру PlayStation, однак це можуть бути чисто умовні картинки, просто вказують на те, що в майбутньому там буде щось подібне.



Бездротові гарнітури віртуальної реальності, які отримують живлення від ПК або консолі, викликають великий інтерес, як перспективне рішення. Наприклад, компанія HTC вже пропонує офіційний VR-адаптер для HTC Vive. Втім, ці пристрої вимагають швидкого зв'язку. Також під час передачі контенту в режимі віртуальної реальності дуже важливим є відсутність помітної затримки. Таким чином, якщо в компанії Sony дійсно працюють над офіційним рішенням для гарнітури віртуальної реальності нового покоління, ми незабаром станемо свідками великих змін в кращу сторону між PSVR 1 і 2.

До сих пір немає чіткої інформації про те, коли ж слід очікувати появи на ринку PSVR 2. Імовірно, даний пристрій буде працювати з такою моделлю консолі виробництва компанії Sony - PS5. Наявність у компанії безлічі інших нових патентів вказує також на те, що незабаром вона також запропонує ряд нових контролерів і систем відстеження.

Борис Скуратівський

- 19 березня, 2019



RATVODДата: П`ятниця, 29.03.2019, 18:46 | Повідомлення # 48
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Sony закриває китайський завод

з виробництва смартфонів




Sony повідомила про важку фінансову ситуацію -
- частка компанії на ринку смартфонів впала нижче 1%.


У зв'язку з цим ТехноГігант прийняв рішення закрити завод з виробництва мобільних пристроїв в Китаї, передає iXBT.com.

Згідно з даними, Sony зазнає значних збитків у зв'язку з жорсткою конкуренцією з китайськими виробниками. Компанія передбачає, що за 2018-2019 роках може піти в мінус на 863 мільйони доларів.

У той же час японський виробник техніки уточнив, що продавати підрозділ не має наміру. Ймовірно, виробництво буде перенесено до Таїланду, а бізнес переорієнтований на нову стратегію. Таким чином Sony сподівається скоротити витрати і вийти в плюс уже до наступного року.

Нагадаємо, минулого місяця Sony запатентувала бездротову гарнітуру віртуальної реальності PlayStation VR. Пристрій вже знаходиться в розробці.

Лада Васюкова

- 29 березня, 2019



RATVODДата: Понеділок, 01.04.2019, 19:33 | Повідомлення # 49
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
LG планує вмонтувати 5G-антени в дисплей



LG запропонувала варіант вирішення проблеми з розміщенням 5G-антен в смартфонах.


Південнокорейська компанія планує вбудовувати антену в область дисплея на пристроях, пише 3Dnews.

Відзначається, що мова йде не про інтеграцію антени в структуру дисплея, а про її закріпленні на зворотному боці екранного модуля.

Таким чином LG пропонує оптимізувати внутрішній простір смартфонів, значну частину якого може займати антена 5G, що перевищує в розмірі своїх LTE-попередників.

Нагадаємо, минулого місяця LG Electronics оголосила про початок продажів фірмових телевізорів лінійки 2019 року.

Лада Васюкова

01 квітня, 2019



RATVODДата: Понеділок, 08.04.2019, 21:16 | Повідомлення # 50
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Samsung запустив виробництво 5G-чіпів

для смартфонів




Samsung почав масштабне виробництво 5G-модемів
для мобільних пристроїв з підтримкою зв'язку нового покоління.


Компанія розробила кілька різновидів чіпсетів, пише KO.

«Компанія почала масовий випуск відразу трьох різновидів чіпів 5G. Exynos Modem 5100 буде використовуватися у флагманських смартфонах і дозволить їм працювати практично з будь-яким стандартом мобільних мереж. Exynos RF 5500 забезпечить виробникам смартфонів більше гнучкості, завдяки підтримці в одному чіпі як технології 5G, так і старих мереж. Exynos SM 5500, це чіп-модулятор живлення, використовуємий для збільшення терміну автономної роботи смартфонів 5G, які будуть обробляти зростаючі обсяги інформації», - повідомляє ресурс.

Імовірно, нові чіпи 5G будуть використані в лінійці смартфонів Galaxy, а також в моделях пристроїв конкурентних компаній, яким південнокорейський виробник має намір продавати модеми.

Згідно з даними, компанія робить великі ставки на нову розробку. За допомогою продажів 5G-модемів Samsung розраховує поліпшити свої фінансові показники, які досягли в першому кварталі поточного року рекордно низьких цифр.

Нагадаємо, днями Samsung оголосив про зниження доходу на 14%. За три місяці 2019 року операційний прибуток компанії впав на 60% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Лада Васюкова

08 квітня 2019.



RATVODДата: Субота, 04.05.2019, 11:44 | Повідомлення # 51
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Виробники випустять три 5G-смартфони

на цьому тижні




Виробники смартфонів починають еру зв'язку нового покоління - відразу
три ТехноГіганти запускають в продаж 5G-смартфони вже в найближчі дні.


Про це пише Ixbt.com.

Повідомляється, що користувачі зможуть вибирати між моделями трьох виробників - Huawei, Oppo і Xiaomi. Вартість новинок, представлених усіма компаніями, не перевищує 1000 доларів.

Так, сьогодні в продаж надійшов смартфон Oppo Reno з підтримкою зв'язку п'ятого покоління. Huawei Mate 20 X 5G і Xiaomi Mi Mix 3 5G варто очікувати вже завтра. Отже, викласти за них доведеться 983, 982 і 833 долара відповідно.

Нагадаємо, що перший смартфон з підтримкою 5G випустила південнокорейська компанія Samsung. Samsung Galaxy S10 з підтримкою 5G надійшов у продаж 5 квітня.

Лада Васюкова

- 02 травня, 2019



RATVODДата: Четвер, 23.05.2019, 08:25 | Повідомлення # 52
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
LG випустила перший в світі

гнучкий екран для ноутбуків



Джерело: 24GADGET

LG Display готова запустити виробничу лінію з випуску
перших в світі гнучких OLED-панелей для ноутбуків.


Новими дисплеями зацікавилася компанія Lenovo - відповідний ноутбук вона планує створити вже в 2020 р., повідомляє CNews.

Гнучкий, але не для смартфона


Компанія LG Display, дочірнє підприємство LG з виробництва екранів, заявила про готовність до виробництва нових гнучких OLED-екранів для ноутбуків.
Про це повідомив технічний директор LG Display Канг Ін-Бень (Kang In-byeong), пише портал Patently Apple.

За словами топ-менеджера, у LG Display вже є повністю робочие рішення, яке вона може запропонувати своїм потенційним клієнтам. Мова про панелі з діагоналлю 13,3 дюйма, здатних складатися всередину - за схожою схемою працює дисплей в смартфоні Samsung Galaxy Fold, який опинився дуже крихким і ненадійним.

Відгуків про якість гнучких екранів LG поки не надходило - компанія не повідомляє, коли саме буде дано старт виробництву і не розкриває список замовників. Проте, як мінімум одна компанія в ньому вже фігурує.

Китайський ноутбук з корейським дисплеєм


Розробкою LG Display зацікавилася компанія Lenovo, лідер в сегменті настільних ПК і ноутбуків за підсумками I кварталу 2019 року, згідно зі статистикою дослідницької компанії Gartner. Свій перший ноутбук з гнучким дисплеєм (і перший відповідний лептоп в світі) Lenovo показала 14 травня 2019 р Мобільний ПК характеризується гнучкою OLED-панеллю LG з роздільною здатністю Full HD (1920х1080 пікселів) і все тією ж діагоналлю 13,3 дюйма, а також поки ще не вийшовшим процесором Intel Core сімейства Ice Lake - чіпи даної серії будуть випускатися за нормами 10-нанометрової технології, а Intel «злегка» спізнюється з переходом на цей техпроцес.

Відеопрезентація першого в світі ноутбука зі складним дисплеєм



Точні терміни релізу свого ноутбука, який, імовірно, стане новим поколінням флагманської іміджевої моделі ThinkPad X1, Lenovo не повідомила. Поява лептопа очікується протягом 2020 р.

По стопах Samsung?


В арсеналі Samsung, яка теж займається виробництвом дисплеїв, станом на травень 2019 р є лише одна гнучка панель, готова до серійного виробництва - вона використовується в Galaxy Fold. Виниклі з нею проблеми і той факт, що над нею Samsung працювала протягом восьми років, вказують на значні складності при виробництві дисплеїв подібного роду.


Прототип ноутбука з гнучким екраном LG


Канг Ін-Бень з оглядкою на ситуацію навколо смартфона головного конкурента зазначив, що гнучкі дисплеї для кишенькових гаджетів технічно більш складні в порівнянні з їх аналогами для планшетних комп'ютерів і ноутбуків. Можливо, це може означати що Канг Ін-Бень натякав на більш високу надійність продукції LG Display.

Досвід уже є


Над гнучкими екранами LG Display працює вже сім років - вперше про панелі такого роду вона заговорила в 2012 р, коли експериментувала з гнучкими монохромними екранами для електронних книг. Пізніше, в 2013 році компанія повідомила про підготовку до виробництва гнучких панелей OLED з діагоналлю 6 дюймів, товщиною 0,44 мм і вагою в районі 7 грамів.

В кінці грудня 2018 р вже після попереднього анонсу Samsung Galaxy Fold, LG запатентувала смартфон-сувій, екран якого можна згорнути в рулон завдяки фірмовій технології ROLED. На момент публікації матеріалу гаджет не був представлений офіційно, а в модельному ряду LG не було жодного телефону зі складним або скручуючимся дисплеєм.

Свою технологію ROLED LG застосовує і в телевізорах. Signature OLED TV R, перший в світі «рулонний» був представлений в січні 2019 р. Наділений діагоналлю 65 дюймів, він оцінюється рівно в $ 10 тис., а його продажі повинні початися протягом 2019 р. Точну дату старту поширення LG під час презентації не розкрила.

Ельяс Касмі

- 20 травня, 2019

RATVODДата: Середа, 12.06.2019, 07:59 | Повідомлення # 53
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Infomir представив MAG425A

- українську 4K-приставку на Android TV




Український виробник IPTV / OTT-приставок випустив медіаплеєр з ОС Android TV 8.0.


Про це повідомляється на офіційному сайті Infomir. Вітчизняний продукт зможе змагатися з пристроями світових брендів.

Головні переваги приставки - Android TV 8.0, пульт з голосовим управлінням і підтримка 4K HDR. Пристрій офіційно сертифіковано Google.

MAG425A отримав потужний процесор ARM Cortex-A53, 2 ГБ оперативної пам'яті і вихід HDMI 2.1a. Вбудований Wi-Fi-модуль працює в діапазонах 2,4 і 5 ГГц і забезпечує стабільне з'єднання навіть далеко від роутера. Доступний роз'єм Ethernet.



Новий глядацький досвід 4K HDR


В якості 4K зображення стає детальним і живим: пікселів вчетверо більше. ніж в Full HD. Це найактуальніший дозвіл найближчих років. Розширений динамічний діапазон (HDR) забезпечує природне перенесення кольорів - темні і яскраві ділянки кадру відображаються з високим контрастом. Щоб оцінити цю перевагу, глядачам потрібен телевізор з підтримкою 4K HDR.

Android TV та голосове керування


Google Assistant і пульт з голосовим контролем допоможуть знайти передачі і фільми за назвою, рейтингом, жанром, популярністю чи акторам. В результаті пошуку потрапляє контент з усіх встановлених додатків. На жаль, Google Assistant розуміє тільки 8 мов і поки не підтримує українську та російську.

З MAG425A можна підключитися до свого IPTV/OTT-провайдера, дивитися контент стрімінгових сервісів і відтворювати файли з локальних сховищ. Технологія Chromecast built-in дозволяє транслювати на великий екран відео, музику і фільми прямо зі смартфона або планшета. Досить, щоб пристрої працювали в одній мережі Wi-Fi. Крім того, приставка підтримує ігри для Android TV та сумісна з бездротовими BLE-геймпадом.

Новинка офіційно доступна в Україні і по всьому світу. У вітчизняних рітейлерів MAG425A коштує до 2199 гривень.



Infomir випускає приставки більше 14 років. Головний офіс і виробництво знаходяться в Україні, а представництва і логістичні центри працюють в США, Німеччині, Естонії, Швейцарії та ОАЕ. Як повідомляється в прес-центрі компанії, своїми продуктами Infomir прагне поліпшити індустрію телебачення.

- 07 червня, 2019

Редакція


RATVODДата: Середа, 26.06.2019, 22:25 | Повідомлення # 54
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Всупереч або заради? Американські компанії

продовжують співпрацювати з
Huawei в обхід заборони Трампа




Незважаючи на підписання Дональдом Трампом указу про заборону постачання техніки для Huawei
з усіма витікаючими наслідками, деякі американські компанії продовжують співпрацю з китайським виробником.


ТехноГігант знайшли спосіб обійти деякі пункти документа, пише Економічна Правда.

Повідомляється, що деякі виробники чіпів для смартфонів, на зразок Intel і Micron, продовжують постачати Huawei компоненти для пристроїв. Компанії просто постачають китайського партнера технікою, виробленою за межами США. Така, по суті, не вважається американською, а заборона Трампа чітко обмежує продаж конкретно місцевого обладнання.

Таким чином китайський ТехноГігант отримує можливість і далі виробляти смартфони з чіпсетами американського виробництва, а компанії з США в свою чергу виручають мільйони доларів за співпрацю з Huawei.

Як з цим боротиметься адміністрація Трампа (і чи буде взагалі) - поки невідомо. Ясно лише те, що повністю ізолювати американський технологічний ринок від взаємодії з Huawei поки буде дуже важко.

Нагадаємо, указ про заборону використання обладнання Huawei американський Президент видав в середині минулого місяця.

З тих пір від співпраці з китайським виробником відмовилося безліч найбільших технічних і телеком-компаній США (Google, Intel, Qualcomm, Xilinx, Broadcom) і Японії (Panasonic, SoftBank, KDDI (au), NTT Docomo). Також взаємодії з ТехноГігант припинили Wi-Fi Alliance і Корпорація Microsoft.

Відповідь Huawei не змусив себе довго чекати. В кінці травня компанія подала позов проти рішення Президента США з метою домогтися його перегляду в суді і як наслідок - визнання його неконституційним.

Лада Васюкова

- 26 червня, 2019



RATVODДата: Четвер, 27.06.2019, 08:53 | Повідомлення # 55
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Чекати недовго: Недорогі 5G-смартфони

можуть з'явитися вже в наступному році




Вартість смартфонів з підтримкою мережі п'ятого покоління поступово падає.


Уже через рік можна буде придбати такий пристрій за трохи більше 7,5 тисячі гривень, передає iTech.ua.

На конференції 5G+ віце-президент Xiaomi Лю Вейбінг повідомив, що вже через рік можна очікувати появи 5G-смартфонів ціною менше 290 доларів (7600 грн). Цьому посприяє стрімкий розвиток технологій п'ятого покоління в світі і адаптованих до них пристроїв.

Відзначається, що ініціативи в плані створення «бюджетного» 5G-пристрою чекали від China Mobile. Однак сам оператор інформацію про нібито випуск такого смартфона цього літа не підтвердив. Поки що він анонсував лише вихід Forerunner X1, вартість якого складе 735 доларів (19 300 грн).

Нагадаємо, після виходу корейського Samsung Galaxy S10 5G, практично відразу ж світ побачили смартфони з підтримкою п'ятого покоління від трьох світових виробників: Huawei Mate 20 X 5G, Xiaomi Mi Mix 3 5G і Oppo Reno 5G. Їх вартість склала 982, 833 і 983 долара відповідно.

Лада Васюкова

26 червня, 2019.



RATVODДата: Субота, 29.06.2019, 08:58 | Повідомлення # 56
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Компанія Vivo представила прототип

окулярів віртуальної реальності




Китайська компанія Vivo представила власні окуляри віртуальної реальності.


Гаджет можна підключити до смартфону для ігор в доповненій реальності або для перегляду 3D-відео, передає Ixbt.com.

Повідомляється, що окуляри Vivo AR оснащені трьома камерами, двома датчиками глибини і одним датчиком RGB. Для підключення до смартфону використовується USB-роз'єм.

Керувати гаджетом можна за допомогою телефону. Також є можливість контролю очима, проте це спосіб поки працює повільно.

Окрім ігор і перегляду відео Vivo AR також можна використовувати і в робочих цілях. Наприклад, вони дозволяють переглядати офісні пошту. Також йдеться про те, що окуляри здатні відображати інформацію про людей, з якими зустрічається користувач.

На даний момент Vivo AR є лише прототипом для наступних розробок. У зв'язку з цим ціна і дата виходу поки невідомі.

Нагадаємо, в березні компанія Sony запатентувала бездротову гарнітуру віртуальної реальності - PlayStation VR.

Лада Васюкова

27червня, 2019.



RATVODДата: Понеділок, 01.07.2019, 23:18 | Повідомлення # 57
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Трамп пообіцяв зняти обмеження

на продаж обладнання
Huawei




Президент США Дональд Трамп пообіцяв частково зняти санкції з Huawei.


Зокрема, американський глава згоден відновити продаж обладнання китайського виробника, пише Ліга.Tech.

Відповідну заяву Трамп зробив на прес-конференції за підсумками саміту країн «великої двадцятки» в Осаці в суботу, 29 червня. Причому обіцянка була дана президентом США особисто голові КНР Сі Цзіньпіну.

Дональд Трамп був змушений піти на такий крок у зв'язку з невдоволенням багатьох американських компаній, для яких співпраця з Huawei мало чимале значення. Однак, як відзначають в Білому домі, це не означає беззастережну повномасштабну амністію. США все ще мають намір виключати будь-який можливий вплив Китаю на національні інтереси Америки.

Як би там не було, американський президент поки не поспішає робити які-небудь дії. Не був встановлений навіть термін зняття обмежень. При цьому на своїй сторінці в Twitter Дональд Трамп зазначає, що «все виглядає дуже добре».

Нагадаємо, указ про заборону використання обладнання Huawei американський Президент видав в середині минулого місяця.

З тих пір від співпраці з китайським виробником відмовилося безліч найбільших технічних і телеком-компаній США (Google, Intel, Qualcomm, Xilinx, Broadcom) і Японії (Panasonic, SoftBank, KDDI (au), NTT Docomo). Також взаємодії з ТехноГігантом припинили Wi-Fi Alliance і Корпорація Microsoft.

Однак, як з'ясувалося, деякі американські компанії весь цей час працювали з Huawei. Зокрема, Intel і Micron продовжують поставляти китайському виробникові техніку, вироблену за межами США. Така, по суті, не вважається американською, а заборона Трампа чітко обмежує продаж конкретно місцевого обладнання.

Лада Васюкова

01 липня, 2019.



RATVODДата: Субота, 13.07.2019, 16:29 | Повідомлення # 58
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Huawei презентував свій 5G-смартфон


HUAWEI Mate 20 X

На азіатському ринку був представлений перший 5G-смартфон від Huawei.


У США продажі HUAWEI Mate 20 X анонсовані були, передає Інтерфакс.

Повідомляється, що новий пристрій має дисплей діагоналлю 7,5 дюймів, три камери дозволом в 40, 20 і 8 Мп, 6Гб оперативної пам'яті і акумулятор, ємністю 4 200 мАг.

Продажі HUAWEI Mate 20 X почнуться вже з наступного тижня в Кувейті, а в Китаї - з 26 липня. За попередніми даними, ціна смартфона складе близько 1 100 доларів.

Нагадаємо, після виходу корейського Samsung Galaxy S10 5G, практично відразу ж світ побачили смартфони з підтримкою п'ятого покоління від трьох світових виробників: Huawei Mate 20 X 5G, Xiaomi Mi Mix 3 5G і Oppo Reno 5G. Їх вартість склала 982, 833 і 983 долара відповідно.

Пізніше віце-президент Xiaomi Лю Вейбінг розповів, що вартість смартфонів з підтримкою мережі п'ятого покоління поступово падає. Вже через рік, за його словами, можна буде придбати такий пристрій за трохи більше 7,5 тисячі гривень.

У свою чергу аналітична компанія Canalys оприлюднила прогноз щодо стану ринку смартфонів на найближчі роки. Уже в 2023 році частка пристроїв з підтримкою 5G становитиме більше половини всіх поставляємих телефонів.

Лада Васюкова

12 липня, 2019.



RATVODДата: Понеділок, 15.07.2019, 21:12 | Повідомлення # 59
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Мода на технології: Більшість людей купують 5G-смартфони,

не маючи доступу до
нового стандарту зв'язку




Смартфони з підтримкою 5G набирають неабияку популярність
серед користувачів з усього світу.


Як показують дані компанії Counterpoint Technology Market Research, споживачів при цьому абсолютно не бентежить той факт, що технології п'ятого покоління на сьогодні ще не встигли набути глобального поширення, передає портал Мобільні Технології.

Згідно з даними, в травні поточного року більшість продажів 5G-пристроїв припало якраз на регіони, в яких мережа п'ятого покоління ще не функціонує. Більш того в звіті Counterpoint прогнозується, що протягом 2019 року користувачі скуплять понад 5 мільйонів смартфонів з підтримкою новітніх технологій.



Ймовірно, причина такого ажіотажу криється в бажанні людей йти в ногу з технічним прогресом і не бути захопленими зненацька, коли технології прийдуть в їх країни. Однак, варто розуміти, що розгортання мереж 5G в окремих регіонах може зайняти роки, а якість сигналу спочатку буде залишати бажати кращого.

Нагадаємо, минулого місяця компанія Canalys оприлюднила прогноз щодо стану ринку смартфонів на найближчі роки. Уже в 2023 році частка пристроїв з підтримкою 5G становитиме більше половини всіх поставляємих телефонів.

Більш того, віце-президент Xiaomi Лю Вейбінг анонсував значне падіння вартості смартфонів з підтримкою мережі п'ятого покоління в найближчому майбутньому. Вже через рік, за його словами, можна буде придбати такий пристрій за трохи більше 7,5 тисячі гривень.

Логічно припустити, що, незважаючи на перераховані вище фактори, ринок 5G-смартфонів буде тільки набирати силу. Що активно демонструють світові ТехноГігант, представляючи широкий вибір пристроїв з підтримкою новітніх технологій.

Так, після виходу корейського Samsung Galaxy S10 5G, практично відразу ж світ побачили смартфони трьох найбільших виробників: Huawei Mate 20 X 5G, Xiaomi Mi Mix 3 5G і Oppo Reno 5G. Їх вартість склала 982, 833 і 983 долара відповідно.

Лада Васюкова

15 липня, 2019.



RATVODДата: Вівторок, 16.07.2019, 19:59 | Повідомлення # 60
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Samsung запатентувала

новий розсувний смартфон



Фото: LetsGoDigital

Компанія Samsung запатентувала новий смартфон.


Екран пристрою може розсуватися до розмірів планшета, передає Andro News.

Згідно з даними, смартфон має екран, що розширюється в праву сторону. У розкладеному стані пристрій нагадує планшет. Можливо, саме так може виглядати Samsung Galaxy S11.

«Смартфон може отримати виріз на дисплеї під динамік і фронтальну камеру, а на тильній стороні встановлять потрійну основну камеру, яка буде розташована горизонтально у верхньому правому куті. На нижній межі встановлять динамік і порт USB Type-C», - пише ресурс.

Нагадаємо, минулого місяця Samsung також отримав новий патент. Компанія розробила смартфон з гнучким екраном.

Лада Васюкова

16 липня, 2019.



Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Комп'ютери. Ноутбуки. Наука та Технології » Новини Нardware ( Апаратне забезпечення )
  • Сторінка 4 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024