FORUM TV-SATСубота
20.04.2024, 03:42

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 3 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Комп'ютери. Ноутбуки. Наука та Технології » Новини Software ( Програмне забезпечення ) (Програмне забезпечення)
Новини Software ( Програмне забезпечення )
satBuffonДата: П`ятниця, 29.04.2011, 17:51 | Повідомлення # 1
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
Новини Software




Програмне забезпечення
RATVODДата: Середа, 01.09.2021, 17:39 | Повідомлення # 31
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Microsoft оголосила дату виходу Windows 11


Фото: Microsoft

Операційна система Windows 11 вийде 5 жовтня 2021 року.


Дату виходу релізу Microsoft повідомила в своєму корпоративному блозі.

Безкоштовне оновлення до Windows 11 буде проходити поетапно.

Процес безкоштовного оновлення до Windows 11 розпочнеться 5 жовтня і проходитиме в кілька етапів. Спочатку оновлення буде доступно для нових пристроїв, які відповідають всім необхідним вимогам. Потім з часом оновлення буде поширюватися на пристрої, котрі перебувають на ринку, на основі інтелектуальних моделей, які враховують відповідність апаратного забезпечення всім вимогам, показникам надійності, віку пристрою та іншим факторам, що впливає на процес оновлення.

"Ми очікуємо, що всі відповідні пристрої отримають можливість безкоштовного оновлення до Windows 11 до середини 2022 року. Якщо у вас є комп'ютер з Windows 10, який відповідає вимогам для оновлення, служба Windows Update повідомить вам, коли воно стане доступним. Ви також можете перевірити , чи готова Windows 11 для вашого пристрою, перейшовши в Параметри > Windows Update і вибравши пункт Перевірити наявність оновлень", - відзначили в компанії.

11 ключових особливостей Windows 11


1. Новий дизайн і звуки.

2. Меню Пуск в центрі екрану. Тепер Пуск використовує можливості хмари і Microsoft 365 для відображення останніх файлів незалежно від того, на якому пристрої їх переглядали.

3. Snap Layouts, Snap Groups і Desktops забезпечують більш ефективну мультизадачність і оптимізацію простору екрану.

4. Чат Microsoft Teams інтегрований в Панель завдань.

5. Віджети і нова персоналізована новинна стрічка на базі ІІ.

6. Windows 11 - це найкраща Windows для геймерів. Вона розкриє весь потенціал пристрою завдяки таким технологіям, як DirectX12 Ultimate,
DirectStorage і Auto HDR. А Xbox Game Pass for PC або Ultimate дає доступ до більш ніж сотні ігор для ПК з Windows 11.

7. У Windows 11 з'явиться новий Microsoft Store з переробленим дизайном, завдяки якому буде простіше знаходити програми, ігри, фільми і серіали в одному перевіреному джерелі. Microsoft чекає продовження впровадження Android-додатків в Windows 11 і Microsoft Store завдяки співпраці з Amazon і Intel; компанія почне тестування для учасників програми Windows Insiders в найближчі місяці.

8. Windows 11 - сама інклюзивна версія ОС Windows з новими поліпшеними спеціальними можливостями для людей з особливими потребами.

9. Windows 11 відкриває нові можливості для розробників і креаторів. Тепер ще більше розробників і незалежних постачальників програмного забезпечення (ISV) зможуть розміщувати свої додатки в Microsoft Store. Створено нові інструменти для девелоперів, які допомагають спростити розробку нативних і веб-додатків, а також оновлювати зовнішній вигляд і інтерфейс додатків.

10. Windows 11 оптимізована для швидкості, продуктивності і поліпшених можливостей цифрового пера, сенсорного і голосового введення.

11. Windows 11 - операційна система для гібридної роботи, адаптується під особливості і потребах вашої роботи і з безпекою, покладеною в основу. Комерційні замовники також можуть протестувати Windows 11 в попередньою версією вже сьогодні в Azure Virtual Desktop або після відкриття загального доступу і в новій Windows 365.

У компанії підкреслили, що Windows 11 дозволить підвищити продуктивність пристроїв і ефективність роботи з додатками.

» 24 червня Microsoft провела захід What's Next for Windows, на якому анонсувала наступне покоління ОС - Windows 11. Подробиці - тут. Також повідомлялося, що компанія не буде перешкоджати встановленню Windows 11 на ПК з низькою продуктивністю процесорів.

Юрій Тарасівський

31 серпня 2021




RATVODДата: Середа, 29.09.2021, 15:29 | Повідомлення # 32
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Microsoft продовжує розвивати Skype,

запускаючи черговий редизайн та кілька нових функцій




Незважаючи на те, що Microsoft не стала інтегрувати Skype в нову операційну систему Windows 11
(а має намір зосередитися на просуванні сервісу Teams), компанія все ж продовжує розвивати цей месенджер.


Так, Microsoft анонсувала плани щодо «поліпшеного, більш швидкого, надійного і суперсучасного Skype». Компанія заявляє, що вона прислухається до відгуків і в найближчі кілька місяців почне модернізацію Skype, повідомляє The Verge

Зміни торкнуться сітку, яка відображається під час дзвінків. Вона буде включати всіх учасників дзвінка, незалежно від того, чи включили вони відео чи ні. Така організація дозволить розмістити зображення всіх учасників поруч, включаючи власне відео користувача.



Microsoft також додає нові теми і варіанти розміщення елементів, впроваджуючи настройки для основного інтерфейсу дзвінків в Skype. Користувач зможе вибирати між різними варіантами відображення, включаючи вид того, хто говорить, вид сітки, вид великої галереї, режим Together Mode і демонстрацію вмісту. При цьому в параметрах можна буде вибрати відображення тільки тих людей, у яких активована трансляція відео.

Крім того, Microsoft розробляє нові барвисті теми Skype з градієнтними кнопками, поліпшеною бічною панеллю на мобільних пристроях і значками Fluent Design у всіх додатках. Користувачі Skype без аватарів також отримають барвисті градієнти, щоб було легше розрізняти чати.



Крім зовнішніх змін команда розробників також має намір зайнятися і внутрішньою оптимізацією.

«Нам потрібно було зосередитися на продуктивності, щоб зробити досвід приємним», - заявляють розробники.

Microsoft стверджує, що приріст продуктивності версії Skype для Android досягає більше 2000% в «ключових сценаріях», а для настільної версії приріст сягає 30%.



Microsoft також зобов'язується підтримувати всі браузери в майбутніх змінах Skype, так як месенджер «повинен бути безперебійним, доступним і надійним незалежно від того, який браузер або пристрій ви використовуєте».

Деякі зі згаданих поліпшень вже реалізовані в актуальних версіях Skype, а інші з'являться в найближчі місяці. Наприклад, призначені для користувача звуки повідомлень є частиною вже реалізованих нових функцій. Однак нова функція TwinCam, що дозволяє додати камеру телефону для виклику, з'явиться пізніше.

Автор: Вадім Карпусь

29 вересня 2021




Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Комп'ютери. Ноутбуки. Наука та Технології » Новини Software ( Програмне забезпечення ) (Програмне забезпечення)
  • Сторінка 3 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024