Обговорення (Discussion), ПЗ, проблем комп'ютера, ноутбука - Форум TV-SAT
FORUM TV-SATСубота
10.12.2016, 20:30

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Сторінка 1 з 11
Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Комп'ютери. Ноутбуки. Наука та Технології » Обговорення (Discussion), ПЗ, проблем комп'ютера, ноутбука (Всі запитання і відповіді по ПК)
Обговорення (Discussion), ПЗ, проблем комп'ютера, ноутбука
RATVODДата: П`ятниця, 10.10.2014, 11:40 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 20103
Статус: Оффлайн
Обговорення ПЗ комп'ютера, ноутбука,

проблем із працездатністю

Всі запитання і відповіді по ПК
geitotaДата: П`ятниця, 31.10.2014, 08:20 | Повідомлення # 2
знаток

Країна:
повідомлень: 177
Статус: Оффлайн
ноутбук Acer Aspire 5742Z після перестановки віндовс працював все нормально . ноутбук виключив ніч постояв і зранку не включається пише проблеми з запуском віндовс після того пише що проблеми невдалось рішити і далі востановление віндовс і після цього ноутбук включився. (віндовс7 х64максимальна). Де шукати причину ???
geitotaДата: Четвер, 06.11.2014, 07:37 | Повідомлення # 3
знаток

Країна:
повідомлень: 177
Статус: Оффлайн
причина у вінчестирі треба купляти новий. програмоу вікторія 3.52 вилічив пару секторів але казали це ненадавго.
STALKER_71Дата: Субота, 15.11.2014, 16:08 | Повідомлення # 4
новачок

Країна:
повідомлень: 3
Статус: Оффлайн
Якщо правильно прогнати вікторію, то все буде норм.
STALKER_71Дата: Субота, 15.11.2014, 16:08 | Повідомлення # 5
новачок

Країна:
повідомлень: 3
Статус: Оффлайн
Почитай мануали по ній.
geitotaДата: Субота, 15.11.2014, 18:19 | Повідомлення # 6
знаток

Країна:
повідомлень: 177
Статус: Оффлайн
проганяв вікторію читав мануели після того поставив два віндовси ХР і Віндовс 7 х32 ніч постояв сімка не запускається (при кожному включені ноут перезапускається) ХР працює нормально
DMishaДата: П`ятниця, 03.06.2016, 19:55 | Повідомлення # 7
V.I.P

Країна:
повідомлень: 1084
Статус: Оффлайн
Придбав ПК з материнською платою BIOSTAR з птанням: Як поставити Windovs з діска (sp3 Zver) ??? В інтернеті знайшов щось подібне, прошу поправити мене, якщо щось не так...

Цитата: Для того, чтобы установить WINDOWS XP, необходимо загрузиться с CD/DVD диска.Для этого существует два способа:
а) Выход в Boot Menu при перезагрузке компьютера.
б) Настройка в BIOS.
Для того, чтобы выйти в Boot Menu, нужно использовать горячие клавиши. (Постоянно нажимая их с интервалом 1-2 секунды, вплоть до появления бут меню) Для материнских плат эти горячие клавиши следующие: (приведу лишь наиболее распространенные).
ASUS – Горячая клавиша F8
Intel – Горячая клавиша F10
MSI - Горячая клавиша F11
ASrock – Горячая клавиша F12
Foxconn – Горячая клавиша F11 или ESC
Biostar – Горячая клавиша F9
При запуске Boot Menu необходимо выбрать DVD/СD - ROM. Тогда компьютер начнет загружаться с вставленного в ваш дисковод установочного диска Windows.

2. Вторым вариантом для запуска ПК с дисковода, является запуск BIOS (клавишей DEL) и вход в вкладку ADVANSED BIOS FEATURES. В этой вкладе в разделе FIRST BOOT DEVICE (первое загрузочное устройство) нужно первым загрузочным устройством выбрать CD - ROM. После чего сохраниться и выйти (SAVE and EXIT) в ручную, либо сделать сохранение клавишей F10 а затем выйти из BIOS клавишей ESC. Как потверждение операций сохранения и выхода, надо подтвердить изменения клавишей (Y) - YES, при подобном запросе.


Доброта-вище всіх якостей.
Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Комп'ютери. Ноутбуки. Наука та Технології » Обговорення (Discussion), ПЗ, проблем комп'ютера, ноутбука (Всі запитання і відповіді по ПК)
Сторінка 1 з 11
Пошук:

      
Copyright TV-SAT © 2009-2016 * Відповідальність за форму та зміст рекламних оголошень, за якість та гарантію рекламних продуктів та послуг несе рекламодавець! *