FORUM TV-SATП`ятниця
26.04.2024, 08:56

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 4 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Комп'ютери. Ноутбуки. Наука та Технології » Програми для комп"ютерів
Програми для комп"ютерів
лідаДата: Субота, 11.09.2010, 22:57 | Повідомлення # 46
знаток

Країна:
повідомлень: 350
Статус: Оффлайн
Download Master 5.75.1227

Основними рисами, що виділяють Download Master серед інших програм, є висока ефективність роботи і зручний інтерфейс. ownload Master дозволяє значно підвищити швидкість закачування файлів через інтернет з використанням HTTP, HTTPS і FTP протоколів. Для цього використовується розбиття файлу на потоки, які закачуються одночасно. Програма також підтримує докачку файлу з поточної позиції після обриву зв'язку. Щоб підвищення зручності використання, Download Master інтегрується в Internet Explorer, Firefox, Mozilla, Opera, Netscape Communicator та інші, замінюючи стандартний модуль закачування. Крім того, програма стежить за буфером обміну, виявляючи посилання.

http://download.downloadmaster.ru/dm/dmaster.exe

лідаДата: Субота, 23.10.2010, 14:13 | Повідомлення # 47
знаток

Країна:
повідомлень: 350
Статус: Оффлайн
23.10.2010р
K-Lite Mega Codec Pack 6.5.0

- Оновлено Media Player Classic Home Cinema до версії 1.4.2689
- Оновлено FFDShow до ревізії 3612
- Оновлено Codec Tweak Tool до версії 4.5.4
- Оновлено Win7DSFilterTweaker до версії 3.7
- Незначні зміни

http://www.download.hr/software-k-lite-mega-codec-pack.html

лідаДата: Неділя, 31.10.2010, 11:58 | Повідомлення # 48
знаток

Країна:
повідомлень: 350
Статус: Оффлайн
Paint.NET 3.56.3955.29199.Beta

Відмінна заміна стандартному редакторові графічних зображень з складу операційних систем Windows 2k/XP. Програма повністю безкоштовна, але, в той же час, володіє багатьма функціями, які присутні в дорогих графічних редакторах: - Підтримка шарів - Різні варіанти кисті - Різні графічні ефекти - Видалення ефекту "червоних очей" - Підтримка прозорості PNG - Діапазон зума від 1% до 3200% - і багато чого іншого.


http://www.getpaint.net/files....all.zip

satBuffonДата: П`ятниця, 17.12.2010, 17:12 | Повідомлення # 49
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн

Opera 11 - Ви цього хотіли

Як вже багато хто здогадався, приводом для сьогоднішньої статті послужив вихід чергової фінальної версії браузера Opera під номером 11. Практично всі основні нововведення, що відрізняють дану версію від попереднього релізу 10.63, вже були озвучені раніше після виходу бета-версії, тому я не буду знову забирати ваш час на їх докладний розбір - за минулий час вони зазнали лише косметичні зміни. Втім, не згадувати про них зовсім не вийде, але зроблю я це трохи в іншому контексті.

На всіх публічних виступах і в інтерв'ю ми постійно говоримо, що браузер Opera розвивається більшою мірою слідуючи запитам користувачів. «Не факт» - заперечать деякі. Так, це не факт. Це більше, ніж факт. Так і є насправді. І приклад Opera 11 вельми показовий у даному випадку. Давайте заглиблюватися в подробиці. І почнемо ми прямо з процесу установки.

Існує досить велика група користувачів, незадоволених відсутністю деяких налаштувань в інсталяторі Opera, а також не менш активна група тих, хто просив зробити портативну версію браузера, яку можна було б носити завжди із собою на флешці і використовувати на підвернулися під руку комп'ютерах. Що ж, ось вам подарунок до Нового року - тепер вже при установці можна вибрати і встановити Opera для всіх користувачів комп'ютера, тільки для себе коханого або на якийсь мобільний носій.

Інший популярний запит, який можна нерідко зустріти на форумах - «дуже хочу Lite-версію браузера, щоб нічого зайвого». Тут питання складне, звичайно. Особливо, якщо подивитися на свіжовстановленому браузер Opera:

Теоретично існує можливість винести частину елементів управління на пластикову рамку дисплея, але чи підуть на це виробники комп'ютерів - велике питання. Втім, для тих, кому навіть існуючий вид здається великоваговим, ми передбачили повноекранний режим, при цьому всі функції, необхідні для управління переглядом сторінок, доступні за допомогою мишачих жестів і клавіатурного управління. Не найгірше рішення, до речі. Втім, хоч ідеал і недосяжний, але ми до нього прагнемо: інсталяційний пакет Opera «схуд»на декілька мегабайт - тепер програми Unite будуть завантажуватися тільки при їх активації.

До речі, про мишачні жести. Зізнайтеся чесно - хто відправляв запит на додавання шлейфу до курсора, що показує виконане рух мишею, хто просив зробити опис усіх доступних жестів більш наочним, кому не вистачало відео-уроків з вивчення цієї функції? Втім - гаразд, чого вже тепер. Ось - отримайте і розпишіться. Наочно, дохідливо, креативно. Так, і ще з штучним інтелектом: виконуєте рух повільно - з'являється детальна підказка, почали виконувати трохи швидше - буде відображатися тільки повідомлення про виконане дії, а якщо ви вже вийшли на рівень профі - нічого Opera вам не покаже. Зате і на нерви діяти не буде.

Розширення. О, це страшне слово. На всіх холіварах воно виконувало роль контрольного пострілу в голову, було цвяхом у кришку труни, срібною кулею в серці вампіра, ну і так далі за списком. Що ж, якщо розширення існують - значить це комусь потрібно. Тепер в Opera вони є. Число їх у нашому каталозі постійно зростає, так що зацікавлені в розширеннях користувачі зможуть підібрати що-небудь і для своїх потреб. Насправді великий плюс навіть не те, що розширення в Opera з'явилися, а те, що тепер бажаючі можуть не чекати, поки розробники займуться реалізацією саме їх запиту на нову функцію - багато речей можна реалізувати самостійно у вигляді розширення.

Напевно, одним з найбільш популярних запитів був про угруповання вкладок. Тому не дивно, що ми цим активно зайнялися. Звичайно, не всі встигли зробити до релізу Opera 11, але ж це як ремонт: його не можна закінчити, можна тільки припинити. Втім, припиняти розвиток функції угруповання ми не плануємо, навіть навпаки - планів громаддя, варіантів маса, залишилося тільки вибрати найбільш оптимальний. Та й взагалі - розвиток функціоналу вкладок є нашим улюбленим заняттям з найперших версій Opera - карта нижче наочно це показує.


Все перераховане вище - це лише вершина айсберга насправді. Є ще й маса непомітних на перший погляд поліпшень, зроблених на прохання все тих же невгамовних користувачів. Як правило вони хочуть нових функцій вже вчора і щоб було крутіше, ніж у Х ... ніж у Ф ... ну, в загальному, ніж в інших. Взяти, скажімо, пошту (зручно, до речі - все одно ні в кого більше вбудованого клієнта немає). Дуже просили папки для стрічок новин - зробили, хотіли можливість розставляти на поштовій панелі елементи на свій розсуд - додано, вбудовані налаштування для популярних локальних поштових сервісів - та ще й без проблем. Є, до речі, і сюрпризи. Наприклад, відкрийте поштову панель, відкрийте список отриманих листів. Тепер перейдіть на іншу вкладку з якою-небудь поточної сторінки і закрийте бічну панель (F4, якщо хто не в курсі). А тепер поверніться на вкладку з поштою. Ну як, оцінили? Здавалося б - дрібниця, але дуже зручно. Ось так і б'ємося за кожен зайвий клік.

На цьому, мабуть, і закінчимо. У сенсі - дану статтю, а не додавання нових функцій на прохання користувачів. Тут політика залишиться незмінною: ви говорите - ми робимо. Або не кажіть - а ми все одно робимо. Сюрпризи теж іноді потрібні для різноманітності. Просто крім вимог користувачів є ще й вимоги ринку - а з ними домовитися про відстрочку дуже складно.

Відео-бонус для тих, хто дочитав до кінця:

Opera 11.00 for Windows

лідаДата: Субота, 02.04.2011, 12:54 | Повідомлення # 50
знаток

Країна:
повідомлень: 350
Статус: Оффлайн
вийшла нова версія Advanced SystemCare 3.8.0

Що нового в Advanced SystemCare 3.8.0

+ Поліпшена підтримка Internet Explorer 9 + Покращена підтримка Firefox 4.0
+ Покращений модуль сканування + Покращене керування ліцензіями + Покращений інтерфейс
+ Покращена підтримка декількох мов + Виправлені помилки

My WebPage

RATVODДата: Вівторок, 24.07.2012, 17:41 | Повідомлення # 51
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
FinePrint 7.05: помічник при друку документів



Нова версія програми FinePrint - відмінного помічника для тих, кому за родом своєї діяльності доводиться мати справу з редагуванням усіляких документів і виведенням їх на друк. Утиліта розширює можливості будь-яких принтерів при друці документів, додаючи такі функції як попередній перегляд, друк декількох сторінок на одному аркуші, створення брошур, автоматична вставка заголовка, створення фірмових бланків і т.п. За допомогою FinePrint можна також друкувати водяні знаки й печатки. Результат роботи може бути збережений у форматах *. Bmp, *. Tiff, *. Emf або *. Jpeg.

В останній версії доданий новий інструмент Snapshot для копіювання вмісту. Також додані нові мови інтерфейсу, виправлені помилки.

Розробник: FinePrint LLC
Поширюється: shareware, 50 дол
Операційна система: Windows All
Розмір 5,5 Мбайт

Скачати можна звідси.

Сергій і Марина Бондаренко



RATVODДата: Вівторок, 31.07.2012, 10:55 | Повідомлення # 52
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
ExtractNow 4.69: швидке розпакування файлів



Оновилася безкоштовна програма для одночасної розпакування великої кількості файлів. Якщо є багато архівів, на витягування файлів з яких піде чимало часу, ExtractNow виявиться не зайвою. Програма дозволить розпакувати архіви одним клацанням мишки з "Провідника". Підтримує архіви ZIP, RAR, ISO, BIN, IMG, IMA, IMZ, 7Z, ACE, JAR, GZ, LZH, LHA і SIT. Програма має можливості проведення пошуку по папкам і архівам, видалення файлів після розпакування, витягу файлів в зазначену або поточну папку, а також працює в режимі "поверх всіх вікон".

В останній версії додані нові параметри у вікна діалогу, що виникають при появі конфліктів, з'явилася можливість завантаження оновлень.

Розробник: Nathan Moinvaziri
Розповсюджується: безкоштовно
Операційна система: Windows All


Скачати можна звідси:

Сергій і Марина Бондаренко




RATVODДата: Неділя, 19.08.2012, 11:08 | Повідомлення # 53
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Fraps 3.5.7: захоплення екрану в іграх



Вийшла нова версія цікавої програми, призначеної для використання в DirectX чи OpenGL-іграх. Програма може використовуватися в якості тесту на продуктивність - граючи в гру, ви можете бачити поточне значення кадрів в секунду в кутку екрану. Цю статистику можна зберігати.
Крім цього, програма може використовуватися для захоплення екрану, причому зберігаються не тільки скріншоти, але і відеофайли. Графічні файли автоматично зберігаються на жорсткому диску з вказаним ім'ям і часом створення, а відеофайли можна записувати з роздільною здатністю до 2560x1600.

В останній версії виправлені помилки, пов'язані з синхронізацією звуку і створенням скріншотів.

Розробник: ACN
Поширюється: shareware, 37 дол
Операційна система: Windows All
Розмір 2,2 Мбайт
Завантажити можна звідси:

Сергій та Марина Бондаренко



RATVODДата: Вівторок, 11.09.2012, 20:35 | Повідомлення # 54
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
ICE Book Reader Professional 9.0.9b:

універсальна читалка


Вийшла нова версія функціонального рідера електронних книг ICE Book Reader Professional, призначеного для роботи в середовищі Windows. У програмі є три режими перегляду: плавний скролінг, автоматичне і ручне перегортування сторінок. Можливості програми дозволяють читати тексти з TXT, HTML, RTF, документи Microsoft Word, книги PALM (. PDB і. КНР) і Microsoft Reader (. LIT).



Програма також дозволяє читати файли безпосередньо з архівів ZIP, RAR, ARJ, LZH і HA без використання зовнішніх архіваторів. ICE Book Reader Professional автоматично розфарбовує будь-який текст. Перші букви кожного параграфа і всі заголовки також розфарбовуються в обрані користувачем кольору. Це допомагає очам знаходити додаткові опорні точки під час читання. ICE Book Reader Professional автоматично визначає швидкість читання і задає відповідні швидкості скролінгу або перегортання сторінок. Для цього необхідно прочитати в ручному режимі дві сторінки. Крім усього іншого, програма є безкоштовною для користувачів з країн колишнього СРСР.

В останній версії:
додана автоматичне регулювання швидкості в залежності від розміру картинок;
додана окрема настройка швидкості для зображень;
виправлений експорт оригіналів книг для файлів розміром більше 1 Mбайт;
внесено кілька виправлень.

Розробник: ICE Graphics
Поширюється: безкоштовно (для мешканців колишнього СРСР)
Операційна система: Windows All
Розмір 3,25 Мбайт
Завантажити можна звідси:

Сергій і Марина Бондаренко



RATVODДата: Середа, 07.08.2013, 22:55 | Повідомлення # 55
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Нова версія 2.0.5

програми Flash Cleaner від ddv122


******************************

- Виправлено пару грубих помилок
+ Нові функції в ремонті системи
+ Детальніший лог
+ Можливість сканувати HDD (*stasis)
RATVODДата: Середа, 26.02.2014, 14:43 | Повідомлення # 56
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Програма "Екранна Камера"

«Екранна Камера» - це компактна програма, що дозволяє швидко і якісно захоплювати будь-яке відео з екрану монітора.

Тепер ви можете без зусиль створити навчальний видеоролік, закарбувати онлайн трансляцію, відеодзвінок, гру або презентацію Power Point.

Короткий навчальний ролик по роботі з програмою:




DepositFiles: ScreenCamera2. rar ( 61,83 Мб )

Turbobit: ScreenCamera2. rar ( 61,83 Мб )


RATVODДата: П`ятниця, 04.04.2014, 08:14 | Повідомлення # 57
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Прощай, Windows XP!



З 8 квітня 2014 закінчується оф. підтримка Windows XP


Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Комп'ютери. Ноутбуки. Наука та Технології » Програми для комп"ютерів
  • Сторінка 4 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024