FORUM TV-SATПонеділок
21.09.2020, 04:03

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: GLOBO, OPTICUM, ORTON, Digital » » GLOBO,7010A, 8300 A » Увага !!! Перед прошивкою GLOBO 7010A читати тут !!!
Увага !!! Перед прошивкою GLOBO 7010A читати тут !!!
RATVODДата: П`ятниця, 01.01.2010, 15:47 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 24596
Статус: Оффлайн
GLOBO 7010 A / Opticum 7100A / Оpenfox 7010

Увага !!! Перед прошивкою читати тут !!!
gost^Дата: П`ятниця, 01.01.2010, 15:47 | Повідомлення # 2
новачок

Країна:
повідомлень: 4
Статус: Оффлайн
прочитав на якомусь форумі, що на Globo7010a можна ставити П/З версій 1.3.ххх .Чи можна ставити П/З версій 1.4.ххх
sergeugushinДата: П`ятниця, 01.01.2010, 15:47 | Повідомлення # 3
користувач

Країна:
повідомлень: 41
Статус: Оффлайн
привет форумчане боюсь что то сделать не так чтоб не испортить есть тюнер оптикум 7100а s-w 1.3.38 версия h-w 1.0.0 я понимаю что это чейто клон подскажите чем его лучше шить и каким дампом загрузщик надо менять или нет буду очень признателен!
RATVODДата: П`ятниця, 01.01.2010, 15:47 | Повідомлення # 4
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 24596
Статус: Оффлайн
Quote (gost^)
прочитав на якомусь форумі, що на Globo7010a можна ставити П/З версій 1.3.ххх .Чи можна ставити П/З версій 1.4.ххх


Дивлячись на яке Globo7010А.

Якщо ви впевнені в оригінальності свого тюнера , то можете встановлювати ПЗ від1.3.хх до 1.4.18 ( і далі, по мірі оновлення ).

Якщо не впевнені , тоді встановлюйте ПЗ не вище 1.3.98 на завантажувачі 1.1.1.

В пізніших версіях софта є захист виробника від підробок . І при "заливці" софта , версії вище 1.3.98 в тюнер -підробку - ресивер перестає працювати повністю. Тоді відновлення - тільки через JTAG.


viskomДата: П`ятниця, 01.01.2010, 15:47 | Повідомлення # 5
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1935
Статус: Оффлайн
Quote (sergeugushin)
привет форумчане боюсь что то сделать не так чтоб не испортить есть тюнер оптикум 7100а s-w 1.3.38 версия h-w 1.0.0 я понимаю что это чейто клон подскажите чем его лучше шить и каким дампом загрузщик надо менять или нет буду очень признателен!

подивіться тут


Sat-Integral S-1237 HD Able
mnogolikДата: П`ятниця, 01.01.2010, 15:48 | Повідомлення # 6
новачок

Країна:
повідомлень: 4
Статус: Оффлайн
А які є ознаки оригінальності? В мене Globo 7100а. Це вже "підробка" чи може бути оригінал?
RATVODДата: П`ятниця, 01.01.2010, 15:48 | Повідомлення # 7
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 24596
Статус: Оффлайн
Quote (sergeugushin)
привет форумчане боюсь что то сделать не так чтоб не испортить есть тюнер оптикум 7100а s-w 1.3.38 версия h-w 1.0.0 я понимаю что это чейто клон подскажите чем его лучше шить и каким дампом загрузщик надо менять или нет

Opticum 7100A являється клоном GLOBO 7010 A ( 3329 В ). Все необхідне для прошивки викладено в відповідному розділі. При завантаженні дампа в завантажувачі виставляєте : тип оновлення - allcode + bootloaderі завантажувач в тюнері зміниться автоматично.
Перед прошивкою тюнера обов"язково прочитайте тут: Обговорення проблем із заміною ПЗ - щоб визначити, який конкретно процесор стоїть у Вашому тюнері.


mnogolikДата: П`ятниця, 01.01.2010, 15:48 | Повідомлення # 8
новачок

Країна:
повідомлень: 4
Статус: Оффлайн
Quote (mnogolik)
А які є ознаки оригінальності? В мене Globo 7100а. Це вже "підробка" чи може бути оригінал?

quote=Shulya from frocus.net

Globo 7010 и клоны - слет прошивок .

===================================

Маркировка проца
ALI M3329 B1 0744

Маркировка флеш
spansion
S29AL016(M)90TCIR1

Умирает не шейте!!!!!!!!!!! ТОЛЬКО СТАРАЯ ПРОШИВА!

=========================================

Маркировка проца
ALI M3329 B1 0745

Маркировка флеш
spansion
S29-----(M)----------

Часто слетае прошивка и в списке каналов "ууууууууууууууу" не страшно , можно прошить потом с ком порта без проблем. ТОЛЬКО СТАРАЯ ПРОШИВА!

=========================================

Маркировка проца
ALI M3329 B1 0746

Маркировка флеш
spansion
S29-----(D)----------

Полностью рабочий аппарат можно заливать свежую прошиву!!!!!

Это моя статистика умераемости аппаратов пока еще не подводила :D
Если у кого есть 7010 умершие после нового софта напишите какая там маркировка проца и памяти.

Добавлено спустя 19 минут 40 секунд:

Прикол! купили мы с конкурентами 3 ящика OpenFox 7010 у меня 1 ящик и 2 у другого Я свой распечатываю и достаю 1 тюнер (мне нужно было отдать) прошиваю и отдаю через день мне говорят что он умер! остальные 7 я потихоньку доставал прошивал делал 5 включений и продавал все в норме. Спрашиваю что там у товарища у которого 2 ящика он говорит 2 достал и 2 умерло больше боится их доставать ну взял он ко мне 1 тюнер и попробывали прошить моей прошивой хлоп и тот умер всё у него дипресняк. Я всё это добро разбираю замечаю отличие и начинаю вести статистику. Теперь если люди приносят все что относится к 3329B я перед прошивкой вскрываю и смотрю на железо имею две готовые прошивы одну старую 2-ю новую.

sergey1931795Дата: П`ятниця, 01.01.2010, 15:48 | Повідомлення # 9
місцевий

Країна:
повідомлень: 178
Статус: Оффлайн
У openfox 7010 залив новий дамп з загрузчиком 1.1.2 після прошивки не включається що з ним можна зробити???
дуже дякую!!!


SIRIUS+AMOS+HOT-BIRD+ЭКСПРЕСС+ABS+ЯМАЛ
RATVODДата: П`ятниця, 01.01.2010, 15:48 | Повідомлення # 10
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 24596
Статус: Оффлайн
Quote (mnogolik)
А які є ознаки оригінальності? В мене Globo 7100А.

Не " ОРИГІНАЛ" Globo 7010А :

Процесор
ALI M3329 B1 0743

Флеш-пам"ять
МХ ТО80520
29 LV 160 CBTC-70G

Висновок:

GLOBO 7010 A/ Opticum 7100A / Оpenfox 7010 ( + ) на Процесорах ALI M3329 B1 0743, 0744 і 0745,

"Помирають" не прошивайте новими прошивками ( софт до v1.3.98 ) !!!!!!!!!!!

ТІЛЬКИ СТАРА ПРОШИВКА НА ЗАВАНТАЖУВАЧІ 1.1.1!

viskomДата: П`ятниця, 01.01.2010, 15:48 | Повідомлення # 11
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1935
Статус: Оффлайн
залийте Дамп софта 1.3.96 від 31.10.2009р. 4W+5E+13E+75E Openfox 7010A

Sat-Integral S-1237 HD Able
mnogolikДата: П`ятниця, 01.01.2010, 15:48 | Повідомлення # 12
новачок

Країна:
повідомлень: 4
Статус: Оффлайн
Ех, по флешці із поста Shulya визначив що в мене підробка 94 017
sergey1931795Дата: П`ятниця, 01.01.2010, 15:48 | Повідомлення # 13
місцевий

Країна:
повідомлень: 178
Статус: Оффлайн
пробував тюнер мовчить, не включається

SIRIUS+AMOS+HOT-BIRD+ЭКСПРЕСС+ABS+ЯМАЛ
RATVODДата: П`ятниця, 01.01.2010, 15:48 | Повідомлення # 14
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 24596
Статус: Оффлайн
Quote (sergey1931795)
У openfox 7010 залив новий дамп з загрузчиком 1.1.2 після прошивки не включається що з ним можна зробити??? дуже дякую!!!

Постом вище я написав, що потрібно робити перед прошивкою GLOBO 7010 A/ Opticum 7100A / Оpenfox 7010 і т.д.
Необхідно було визначити , який процесор у Вас стоїть, почитавши Обговорення проблем із заміною ПЗ ....

В ресівериOpenFox7010 і (+) не можна заливати прошивки із завантажувачем 1.1.2 для їх працездатності,
завантажувати софти тільки із завантажувачем 1.1.1.

Тепер - тільки Відновлення працездатності тюнера за допомогою JTAG - Реанімація Globo 7010А, 8300А


kor4noyДата: П`ятниця, 22.01.2010, 14:20 | Повідомлення # 15
новачок

Країна:
повідомлень: 13
Статус: Оффлайн
Здравствуйте!!!
Подскажите пожалуйста!
Как определить процессор, у меня на нем наклеен радиатор. Какой дамп можно залить?
память S29AL016D70TFI02
S/W 1.3.39 EMU
H/W 1.0.00
Load Ver 1.1.1

обновление 20.11.2006

Форум TV-SAT » « Ресівери SD: GLOBO, OPTICUM, ORTON, Digital » » GLOBO,7010A, 8300 A » Увага !!! Перед прошивкою GLOBO 7010A читати тут !!!
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2020