Увага !!! Перед прошивкою GLOBO 7010A читати тут !!! - Сторінка 3 - Форум TV-SAT
FORUM TV-SATНеділя
04.12.2016, 05:54

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Сторінка 3 з 3«123
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: GLOBO, OPTICUM, ORTON, Digital » » GLOBO,7010A, 8300 A » Увага !!! Перед прошивкою GLOBO 7010A читати тут !!!
Увага !!! Перед прошивкою GLOBO 7010A читати тут !!!
borisДата: Понеділок, 30.12.2013, 19:32 | Повідомлення # 31
V.I.P

Країна:
повідомлень: 189
Статус: Оффлайн
Sergey-606, Шийте любим дампом,чи софтом із процесором Ali 3329B.
Вони підходять до Вашого ресивера і знаходяться у відповідній темі.


GI 8120 HD,SI 1210S-Aron HD,Opticum 4060 CX.
4W,5E,9E,13E,31.5E,36E,73E,85.2E,90E.
qw07Дата: П`ятниця, 29.08.2014, 23:50 | Повідомлення # 32
новачок

Країна:
повідомлень: 3
Статус: Оффлайн
Так і не зрозумів як підібрати дампи під мої супутники.
Ось список:
AMOS 1_2 4W
SIRIUS 2_3 5E
HOTBIRD 13E

Залив цей дамп http://tv-sat.at.ua/forum/14-96-44563-16-1407062160
а показує лише HOTBIRD решта спутників не відображаються.
Вроді ж 4W 5E 13E сходяться.

В чому причина?
RATVODДата: Субота, 30.08.2014, 09:29 | Повідомлення # 33
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 20069
Статус: Оффлайн
Канали з заявлених супутників в дампі присутні. Перевірив редактором каналів.

Ви, напевно, не виставили входи комутатора DiSEgC (1/4, 2/4, 3/4, 4/4 ) в Меню ресівера згідно підключенням конверторів на Вашій антені.


qw07Дата: Субота, 30.08.2014, 12:09 | Повідомлення # 34
новачок

Країна:
повідомлень: 3
Статус: Оффлайн
Справді, причина була в цьому.

Ще питання. А має значення що в мене ираніше софт був 1,4,.. а цей дамп S/W--1.3.93 EMU?


Повідомлення відредагував qw07 - Субота, 30.08.2014, 12:30
viskomДата: Субота, 30.08.2014, 14:01 | Повідомлення # 35
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1777
Статус: Оффлайн
Цитата qw07 ()
А має значення що в мене ираніше софт був 1,4,.. а цей дамп S/W--1.3.93 EMU?

ні,немає значення.


Sat-Integral S-1225 HD Able
gost^Дата: Неділя, 04.01.2015, 13:25 | Повідомлення # 36
новачок

Країна:
повідомлень: 3
Статус: Оффлайн
доброго дня!! з Новим Роком!!!!!
є таке запитання : satcom dvb-t4050c це клон globo 4100c -?
gost^Дата: Неділя, 04.01.2015, 13:27 | Повідомлення # 37
новачок

Країна:
повідомлень: 3
Статус: Оффлайн
а і ще чи можна його прошити прошивками для globo 7010a ?
RATVODДата: Неділя, 04.01.2015, 13:55 | Повідомлення # 38
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 20069
Статус: Оффлайн
Цитата gost^ ()
це клон globo 4100c

Так. Програмне забезпечення повністю відповідає платформі "4100С"

Цитата gost^ ()
чи можна його прошити прошивками для globo 7010a ?

Ні. Різні процесори - різне ПЗ.

Satcom T4050C - Ali 3329С.

GLOBO 7010A - Ali 3329B.


turbo9Дата: Субота, 21.03.2015, 23:16 | Повідомлення # 39
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
Можливо прошити usb-com?

Адаптер USB2.0 to COM (RS232), Prolific. pl2303ra (версия чипа)
RATVODДата: Неділя, 22.03.2015, 10:29 | Повідомлення # 40
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 20069
Статус: Оффлайн
В кожному конкретноиу випадку прошивка ресивера через Адаптер USB2.0 to COM (RS232) залежить від встановленого драйвера нього і ОС ПК.
Необхідно пробувати.


Форум TV-SAT » « Ресівери SD: GLOBO, OPTICUM, ORTON, Digital » » GLOBO,7010A, 8300 A » Увага !!! Перед прошивкою GLOBO 7010A читати тут !!!
Сторінка 3 з 3«123
Пошук:

      
Copyright TV-SAT © 2009-2016 * Відповідальність за форму та зміст рекламних оголошень, за якість та гарантію рекламних продуктів та послуг несе рекламодавець! *