FORUM TV-SATПонеділок
25.10.2021, 00:33

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Ресівери SD » ( DVB-S / QPSK / MPEG-2 ) » CosmoSAT - 74хх, 78х0 » Обговорення ПЗ (Discussion) CosmoSAT (Всі запитання по даних моделях ресіверів)
Обговорення ПЗ (Discussion) CosmoSAT
RATVODДата: Субота, 29.08.2009, 19:21 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26017
Статус: Оффлайн
Обговорення софтів, налаштувань,

файлів ключів
і проблем із завантаженням.

Всі запитання по ресіверах CosmoSAT

7400, 7405, 7410,



7800, 7810, 7820 USB PVR



3329D MINI USB PVR

Vooova_BДата: Вівторок, 28.09.2010, 18:46 | Повідомлення # 16
місцевий

Країна:
повідомлень: 21
Статус: Оффлайн
tessey, виклади системну інфу.
w124Дата: Субота, 02.10.2010, 19:44 | Повідомлення # 17
житель форуму

Країна:
повідомлень: 267
Статус: Оффлайн
хочу скинути дамп з космосата 7410 на комп не получається. вищезазначена інструкція не вірна я колись робив по іншому, але не можу нагадати може хто знає як вірно це зробити
w124Дата: Вівторок, 19.10.2010, 18:34 | Повідомлення # 18
житель форуму

Країна:
повідомлень: 267
Статус: Оффлайн
Завантажувач софта loader 7400 пише

а тюнер з лоад переходить в робочий стан, що це може бути?

w124Дата: Вівторок, 19.10.2010, 20:12 | Повідомлення # 19
житель форуму

Країна:
повідомлень: 267
Статус: Оффлайн
Quote (mykolak)
прошиваеш ресівер Cosmosat 7405 прогой Cosmosat Channel Editor v1.0.1 !!!!!!! таким чином:
1 Виключаєш тюнер хвилин на 10 і залишаеш виключеним (можно і на задній панелі )
2 запускаєш Cosmosat Channel Editor v1.0.1
3 нажимаєш UPGRADE SW
4 вказуєш файл з прошивкою
5 утримуєш на пульті кнопку включення тюнера

в мене далі тюнер вмикаэться в роботу і завантаження не відбувається, підкажіть будь-ласка як його прошити космосат7410.
добре подякую
mykolakДата: Середа, 20.10.2010, 00:13 | Повідомлення # 20
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
w124, попробуй ще таким чином:
Заливка софта
- Підключити приймач до мережі (не включаючи живлення!), Підключити нуль-модемний кабель, відео і сигнал.
- Запустити CosmoSat 7400 Prog_To_DVB (2007-01-05). Exe.
- Вибрати СОМ-порт.
- File -> Select -> вибираємо версію софта -> ok.
- File -> Transmit.
- Утримуючи кнопку "Power", подаємо живлення на ресівер (утримуємо кнопку до того, як на циферблаті не почнеться відлік відправки пакетів).
- Відпускаємо "Power". Чекаємо до повної відправки пакетів і перезавантаження ресивера (на екрані має з'явитися основне меню).
- Закриваємо CosmoSat 7400 Prog_To_DVB (2007-01-05). Exe, вимикаємо ресівер або налаштовуємо ресівер далі
w124Дата: Середа, 20.10.2010, 11:35 | Повідомлення # 21
житель форуму

Країна:
повідомлень: 267
Статус: Оффлайн
відлік відправки не починається
mykolakДата: Середа, 20.10.2010, 12:00 | Повідомлення # 22
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
w124, декілька разів пробуйте,на ресівер подавайте живлення відразу як тільки в проге натиснете Transmit
І добре тримайте "Power"
Перевірте свій кабель для прошивки!
Проблеми можуть бути і в ком-порті ресівера
w124Дата: Середа, 20.10.2010, 14:06 | Повідомлення # 23
житель форуму

Країна:
повідомлень: 267
Статус: Оффлайн
кабель в нормі - інші тюнери прошиває.
А скільки не приносять космосатів лишу один вдалося прошити - може виподковий збіг обставин, не знаю.
мабуть вкотре почну вводити ключі і сортувати канали пультом.
radiohamДата: Середа, 27.10.2010, 00:38 | Повідомлення # 24
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
Quote (w124)
кабель в нормі - інші тюнери прошиває. А скільки не приносять космосатів лишу один вдалося прошити - може виподковий збіг обставин, не знаю. мабуть вкотре почну вводити ключі і сортувати канали пультом.

попробуй спочатку вимкнуть ЕМУ
w124Дата: П`ятниця, 14.01.2011, 14:09 | Повідомлення # 25
житель форуму

Країна:
повідомлень: 267
Статус: Оффлайн
COSMOSAT 7800
model cs7800
CPU V-1.0.1
HW BMUS-302
loader V1.0.1
чи можна прошивати софтом від COSMOSAT 7400?
тому що менюшка взагалі інача
або підкажіть як увійти в меню ключів
нема пункту меню Ключі але емулятор працює тет травел і т.д. показують, хочу ввести інтер ртр


Повідомлення відредагував w124 - П`ятниця, 14.01.2011, 14:23
spaiderДата: Четвер, 17.02.2011, 20:57 | Повідомлення # 26
постійний користувач

Країна:
повідомлень: 78
Статус: Оффлайн
А де брати софти, ключі, і канали?
mykolakДата: Четвер, 17.02.2011, 21:08 | Повідомлення # 27
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Quote (spaider)
А де брати софти, ключі, і канали?

А з першої сторінки тяжко почитати?
spaiderДата: Четвер, 17.02.2011, 22:01 | Повідомлення # 28
постійний користувач

Країна:
повідомлень: 78
Статус: Оффлайн
mykolak, там всі прошивки старі...чи вони працюють зара?
mykolakДата: Четвер, 17.02.2011, 22:08 | Повідомлення # 29
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Quote (spaider)
там всі прошивки старі...чи вони працюють зара?

а нових і не роблять!всі останні працюючі викладені на перші сторінці,а ті ключі яких не буде вистачати Ви можете ввести з пульта
genavizitДата: Неділя, 13.03.2011, 09:36 | Повідомлення # 30
новачок

Країна:
повідомлень: 2
Статус: Оффлайн
таке питання чи е прошивка для COSMOSAT 7400 щоб був російський телетекст и показувало нтв-мир ?
Форум TV-SAT » « Ресівери SD » ( DVB-S / QPSK / MPEG-2 ) » CosmoSAT - 74хх, 78х0 » Обговорення ПЗ (Discussion) CosmoSAT (Всі запитання по даних моделях ресіверів)
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2021