FORUM TV-SATЧетвер
25.04.2024, 02:49

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум TV-SAT » « Ресівери HD / 4К » ( DVB-S2 / 8PSK / MPEG-4 / HD / 4К ) » Galaxy Innovations HD » Опис. Тех.характеристики Galaxy Innovations HD (Без обговорення !!!)
Опис. Тех.характеристики Galaxy Innovations HD
mykolakДата: Субота, 04.02.2012, 12:23 | Повідомлення # 1
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Опис.



Технічні характеристики

Galaxy Innovations HD.




mykolakДата: Субота, 04.02.2012, 12:59 | Повідомлення # 2
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Огляд ресівера
GI S9995 Vu + Ultimo


Пропонуємо вашій увазі огляд однієї з найбільш очікуваних моделей комбінованих HD ресіверів від корейського виробника
Galaxy Innovations
- GI 9995 VU + ULTIMO
:







Новинка, зібрана на базі сучасного високопродуктивного двоядерного процесора Broadcom BCM7413 з тактовою частотою 400 MHz, з об'ємом оперативної пам'яті 512MB і 1GB флеш-пам'яті, підтримує одночасну роботу з трьома тюнерами.

Знімемо кришку корпусу і заглянемо всередину ресівера:



Якість збірки і паяння не викликає жодних сумнівів, що перед нами дійсно відмінний і надійний апарат з великими можливостями.

Модульна технологія Plug & Play дозволяє користувачеві на свій розсуд вибрати потрібну комбінацію тюнерів і самостійно встановити їх в ресівер. У базовій комплектації встановлено два високочутливих супутникових тюнера стандарту DVB-S2, що підтримують прийом сигналу з транспондерів DVB-S і DVB-S2 і один комбінований ефірно-кабельний тюнер з підтримкою двох стандартів DVB-C / T:



Ресивер GI 9995 VU + ULTIMO працює на відкритій операційній системі Linux, що вже стала звичною багатьом користувачам графічна оболонка Enigma2. Даний інтерфейс отримав популярність завдяки поєднанню необхідних функцій для комфортного управління, налагоджених і вдосконалених стандартних плагінів, різноманіттю додатків і збірок, написаних програмістами різних країн. В результаті чого, у користувачів значно розширилися можливості при роботі з ресиверами, наприклад, встановивши торрент-клієнт (ruTorrent, Transmission), можна обмінюватися файлами в інтернеті без допомоги комп'ютера. За допомогою додаткових плагінів стало можливим користуватися Google Maps, YouTube, RSS, eMail та інше, не відходячи від телевізора.

Крім цього, для GI 9995 VU + ULTIMO доступний web-інтерфейс, за допомогою якого віддалено можна управляти ресівером, а також транслювати аудіо-відео потік по локальній мережі й переглядати телеканали на комп'ютері або ноутбуці. Додатково до Enigma2 виробником заявлена ​​підтримка абсолютно нового графічного інтерфейсу з 3D екранним меню, який поки знаходиться в експериментальній стадії на тестуванні і стане доступним користувачам в майбутньому.

Ресивер GI 9995 VU + ULTIMO підтримує підключення різних накопичувачів даних. Можлива установка всередину корпусу SATA жорсткого диска формату 2.5 "або 3.5" об'ємом до 1Tb:

Або ж використовується підключення зовнішнього накопичувача eSATA і USB. Також підтримується доступ до дисків в локальній комп'ютерній мережі. В результаті чого можливий одночасний перегляд і запис до восьми телеканалів і доступна функція відкладеного перегляду Timeshift, коли пряма трансляція передачі ставиться на паузу і її перегляд продовжується в будь-який зручний час. Дуже важливою особливістю даного ресівера є додаткові мультимедіа можливості, що дозволяють відтворювати з внутрішнього або зовнішнього накопичувача переважна більшість медіаформатів.

Серед зовнішніх особливостей ресивера GI 9995 VU + ULTIMO хочеться особливо відзначити великий монохромний VF (вакуумно-флуоресцентний) графічний дисплей 256x64 пікселів, розташований на передній панелі по центу. До завдань дисплея входить відображати не тільки цифри і текстові повідомлення (як англійською, так і російською мовами), але також і графічні зображення:

Зліва на лицьовій панелі розташовані сенсорні кнопки управління з підсвічуванням синього кольору, додають ще більшу оригінальність зовнішнього вигляду ресивера і спрощуючи користування апаратом в умовах низької освітленості. Праворуч під відкидною кришкою вбудовані два картоприймача для різних типів смарт-карт доступу, застосовуваних телевізійними операторами для перегляду кодованих каналів. У разі якщо оператор використовує прив'язку карти до модуля, є два слота Common Interface для установки CAM-модулів. Також, при встановленні додаткових емуляторів та наявності підключення до інтернету, можна буде скористатися «альтернативним» доступом до перегляду платних каналів.

Підключити ресивер GI 9995 VU + ULTIMO до інтернету можливо різними способами. На задній панелі є стандартний (100 Mb / s) Ethernet порт для мережевого кабелю. Підтримується робота з Wi-FI USB адаптерами стандарту IEEE 802.11 b / g / n, що дозволяють передавати інформацію зі швидкістю до 300 Mb / s. Такий адаптер поставляється в комплекті з ресивером:



Це робить можливим перегляд телеканалів у HD якості по бездротовій мережі, наприклад, на ноутбуці. Але необхідно врахувати, що для цього в ноутбуці також повинен бути Wi-Fi адаптер стандарту IEEE 802.11 n. Додатково для доступу до інтернету є можливість підключення USB 3G модемів за допомогою спеціального плагіна (як це зробити написано в нашій минулій статті).

До телевізору ресивер GI 9995 VU + ULTIMO можна підключити як за допомогою сучасного цифрового HDMI, так і старих аналогових інтерфейсів: YPbPr, SCART і RCA. Максимально доступне дозвіл зображення складе 1080i. Завдяки продуманій апаратної частини і програмного забезпечення ресивер якісно обробляє зображення телеканалів SD (стандартної чіткості), що дозволить отримати чітку і яскраву картинку при перегляді. Крім цього в ресівері є оптичний цифровий аудіовихід, за допомогою якого можна виконати підключення до домашнього кінотеатру для відтворення об'ємного звукового супроводу, що транслюються на деяких телеканалах:

Ще одна важлива особливість ресивера GI 9995 VU + ULTIMO це його оригінальний двосторонній пульт дистанційного управління ECO. Працює пульт на двох літієвих дискових елементах живлення. Пульт ДУ підтримує управління телевізійними приймачами по протоколу HDMI-CEC. Зі зворотного боку пульта розташована повноцінна зменшена клавіатура стандарту QWERTY. За умовчанням вона відключена і для початку її використання потрібно натиснути кнопку розблокування:



Пульт досить легкий і простий в управлінні, проте, не дивлячись на всі видимі переваги, він нам здався не до кінця продуманим. По-перше, через компактного розміру деякі кнопки (наприклад, кнопка «Menu») виявилися занадто малі, через що можливі помилкові натиснення, особливо у користувачів з великими пальцями. По-друге, клавіатурі не вистачає курсорних клавіш або свого, другого, джойстика. У разі використання вбудованого в програмне забезпечення ресівера, наприклад, web-браузера для серфінгу по інтернету, клавіатура значно спрощує введення адрес і даних. Але, щоб перемістити курсор, потрібен джойстик, а він є тільки на звороті пульта. Тому доведеться часто перевертати пульт, що не дуже зручно.

GI 9995 VU + ULTIMO - новий трехтюнерний комбінований HD ресивер, який не має аналогів у своєму класі, прийдется до смаку багатьом любителям супутникового телебачення. Поєднуючи в собі трехтюнернность, широку фунціональном, багату мультимедійність, оригінальність дизайну корпусу і пульта дистанційного керування, ресивер GI 9995 VU + ULTIMO можна по праву вважати топ-моделлю серед HD Linux-ресіверів компанії Galaxy Innovations (і не тільки) з великим майбутнім.

Виробництво:

Країна розробник: Корея
Країна збирання: Корея

Комплект поставки:

приймач
Кабель з'єднувальний HDMI-HDMI
пульт ДУ
2 батарейки типу AAA (для ПДУ)
Cіловой кабель
Комплект кріплення для жорсткого диска
Керівництво користувача російською мовою

Технічні характеристики і недокументовані функції
RATVODДата: Субота, 25.02.2012, 10:10 | Повідомлення # 3
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Ресивер Galaxy Innovations 8820



Недорогий трехтюнерний ресивер з ОС Linux. Оснащений: двома DVB-S2 і DVB-T / C тюнерами, двома картопріємникамі, Ethernet портом, двома USB портами. Підтримує відтворення різних мультимедіа файлів, а також Web-Browsing і YouTube.

По суті ресивер GI 8820 (Galaxy Innovations 8820) є багатофункціональним апаратом, який підтримує прийом телевізійного мовлення у всіх цифрових форматах, використовуваних в даний час на території РФ. Таким чином, його можна застосовувати для супутникового мовлення в стандартах DVB-S і DVB-S2, а наявність двох встановлених тюнерів DVB-S2 дозволить не тільки дивитися один вподобаний канал, але і записувати інший, не менш цікавий. Комбінований тюнер DVB-T / C стандарту дозволить приймати цифрове мовлення в ефірному та кабельному діапазонах. При цьому ресівер не тільки може використовуватися для перегляду каналів в стандартному дозволі, але й так само чудово справляється з відтворенням телеканалів у високій чіткості HD.

GI 8820 (Galaxy Innovations 8820) підтримує функції - PVR і TimeShift, при підключенні до нього зовнішнього USB вінчестера або USB флешки. Що допоможе записувати різні уподобані передачі, які також можна буде в подальшому переглянути і відредагувати на комп'ютері. А також скористатися відкладеним переглядом, в ті моменти, коли потрібно перерватися від перегляду і поставити «живу» трансляцію на паузу. Додатково програмне забезпечення ресивера підтримує різні мультимедійні можливості: відтворення наступних файлів в форматах - MKV, H.264, AC3, LPCM, LC-AAC, AAC, MP3, WMA, WAV, XVID, DivX, Jpeg, використання YouTube інтернет-сервісу, перегляд веб сайтів за допомогою Web-Browsing, читання новинних стрічок - RSS і інших.

Застосування відкритої операційної системи Linux в апараті GI 8820 (Galaxy Innovations 8820) дозволяє зробити установку і конфігурування різних емуляторів. В результаті чого в ресівері можна буде використовувати різні офіційні карти доступу в двох слотах для установки смарт-карт, а також наявність Ethernet (Lan) порту дозволить підключити його до інтернету, для реалізації популярної функції кардшарінга. . Ми не надаємо кардшарінг і не займаємося його налаштуванням. Додатково в ресівері передбачається підтримка USB Wi-Fi адаптерів, побудованих на чіпах: RT73, RT2870, RT3070. Що дозволить підключити ресівер до бездротової комп'ютерної мережі, щоб уникнути непотрібної прокладки комп'ютерного мережевого кабелю по всій квартирі до місця установки апарату. Також програмістами проводиться роботи над створенням софта з підтримкою 3G USB модемів.

Крім розглянутих вище переваг, ресивер GI 8820 (Galaxy Innovations 8820) побудований на основі сучасного та потужного процесора - STi7162, який крім інших мультемедійних нововведень, підтримує вивід відео через HDMI порт в максимальному дозволі - 1080p (Full HD). Додатково апарат оснащений роз'ємами: SCART і RCA («тюльпани»), що допоможе в свою чергу підключити його до застарілих моделей телевізорів. Крім цього в ресівері присутні коаксіальний і оптичний аудіовиходи S / PDIF для підключення до домашнього кінотеатру, в результаті чого можна буде прослуховувати звуковий супровід у форматі Dolby Digital, якщо воно є на каналах.

Перед покупкою ресивера GI 8820 (Galaxy Innovations 8820) необхідно ознайомитися на форумах з його настройками і зважити всі доводи за і проти покупки. Так як - це не той апарат, який після першого включення зможе надати вам всі заявлені функції в повному обсязі. Зате якщо Ви впевнені, що зможете впоратися з ним, то отримаєте досить непоганий функціонал за розумні витрати.

Опис приймача Gi 8820:

RATVODДата: Субота, 25.02.2012, 19:38 | Повідомлення # 4
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Ресивер Galaxy Innovations S7799



GI S 7799 (Galaxy Innovations S 7799) недорогий комбінований HD ресивер на базі нового процесора ALI 3606. В ресівері можлива заміна приймального СВЧ блоку. Завдяки цій можливості ресивер можна перетворити на кабельний (DVB-C). В штатній комплектації в апарат встановлені два тюнера - супутниковий (DVB-S2) і ефірний (DVB-T2) тюнер. Мабуть це один з перших комбінованих ресіверів в якому встановлений цифровий ефірний тюнер стандарту DVB-Т2, але ж саме цей стандарт прийнятий в Росії. Приємно що розробники заздалегідь подбали про це, на відміну від деяких виробників, які до цих пір "втюхують" застарілий стандарт. Дозвіл відео до 1080p, вбудовані: картоприймач Conax, CI, два порти USB 2.0, RF-модулятор; підтримуються USB Wi-Fi адаптери, VFD дисплей з підтримкою російської мови.

Основні характеристики S7799:

RATVODДата: Субота, 25.02.2012, 19:47 | Повідомлення # 5
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Ресивер Galaxy Innovations S6638





GI S6638 (Galaxy Innovations S6638) перш за все звертає на себе увагу своїм стильним зовнішнім виглядом, ресивер буде до місця і прикрасить собою будь-яку стійку. Наявність в GI S 6638 (Galaxy Innovations S 6638) сучасного супутникового тюнера, що підтримує стандарт DVB-S2, дозволяє приймати всі доступні в даний час супутникові телеканали. Пристрій, поєднує в собі широку функціональність: HD супутниковий ресивер, мережевий HD медіаплеєр, інтернет-пристрій для перегляду YouTube, RSS, веб-сторінок. Дозвіл відео до 1080р, вбудовані: картоприймач, CI, два порти USB 2.0, Ethernet; підтримуються USB Wi-Fi адаптери, доступний "сліпий пошук".

Основні характеристики S6638:

RATVODДата: Субота, 25.02.2012, 19:54 | Повідомлення # 6
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Ресивер Galaxy Innovations S2238





GI S2238 (Galaxy Innovations S2238) - бюджетний ресивер в сегменті апаратів приймаючих канали DVB-S2 (HDTV) і мають Ethernet порт. В ресівері GI S 2238 (Galaxy Innovations S 2238) використовується нова модифікація процесора ALi 3606, яка в порівнянні з ALi 3602 підтримує виведення зображення в форматі Full HD - 1080p і підтримку USB Wi-Fi адаптерів. І другий важливий момент, в ресівері можлива заміна приймального СВЧ блоку. Завдяки цій можливості ресивер може перетворитися з супутникового в кабельний (DVB-C) чи ефірний (DVB-T/DVB-T2). В штатній комплектації йде супутниковий DVB-S2 тюнер. Цей малюк має розміри всього 220 х 150 х 40 і буде хорошим вибором!

Основні характеристики S2238:

RATVODДата: Вівторок, 16.10.2012, 11:40 | Повідомлення # 7
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Супутниковий HDTV ресивер

Gi Avatar




HD ресивер Gi Avatar - можна по праву назвати першим бюджетним многотюнерним HD ресівером на ринку.

Gi Avatar побудований на новому процесорі ST7162 HD, який і дозволяє ресіверу працювати відразу в трьох стандартах мовлення - DVB-S2 / DVB-T2 / DVB-С.

Gi Avatar_2T



Gi Avatar_3T




Gi Avatar побудований на відкритій операційній системі Linux (ENIGMA 2, Spark) і має величезні можливості, наприклад такі як підтримка Інтернет сервісів (Youtube, RSS Reader, SHOUTcastRadio, прогноз погоди та ін), при бажанні можна поставити торрент-клієнт (ruTorrent, Transmission), клієнт для роботи з Google Maps, YouTube, переглядач прогнозу погоди, RSS-читалку, eMail і масу інших корисних речей.

Gi Avatar підтримує відтворення більшості найбільш поширених відео форматів AVI, MKV, WMA, MPG і інших файлів.

Під фальш-панеллю ресівера знаходяться два слоти для смарткарт і один з двох USB портів. Другий USB порт розташований на задній панелі. Саме на зовнішніх USB-накопичувачах пропонується зберігати записані телепрограми, а також медіафайли (аудіо, відео, фото).
Через USB порти підтримується робота USB Wi-Fi адаптерів, які допоможуть підключити ресівер до комп'ютерної мережі без прокладання мережевого кабелю.

Технічний опис Gi Avatar:

Відкрита операційна система Linux
Повна сумісність зі стандартами DVB-S2/DVB-T2/DVB-C
Декомпресія MPEG2/MPEG4
Підтримка дозволу відео: 1080p, 1080i, 720p, 576p, 480p, 576i, 480i
Два вбудовані слоти для установки смарт-карт
Цифровий мультимедіа вихід HDMI
Оптичний і коаксіальний аудіо-виходи S / PDIF
SCART і RCA аудіо-відео виходи
Порт Ethernet LAN 10/100 Mbps
Два порти USB 2.0
Оновлення ПЗ через порти USB 2.0, Ethernet або RS-232
Функція PVR і TimeShift з використанням USB носіїв
Відтворення різних мультимедіа файлів MKV, H.264, AC3, LPCM, LC-AAC, AAC, MP3, WMA, WAV, XVID, DivX, Jpeg
Підтримка різних Інтернет сервісів: Web-Browsing, YouTube, RSS і т.д.
Можливість установки додаткових плагінів
Підтримка USB Wi-Fi адаптерів
Функція запису каналу при перегляді іншого каналу
Підтримка протоколів DiSEqС 1.0, 1.1, 1.2 і USALS
Електронний путівник програм (EPG)

Комплект поставки:

Ресивер Gi Avatar
Кабель HDMI
Пульт ДУ
2 батарейки типу AAA (для ПДУ)
Керівництво користувача
RATVODДата: Вівторок, 16.10.2012, 11:49 | Повідомлення # 8
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Ресивер Gi Avatar

******************************************************


Доступно тільки для користувачів


RATVODДата: Понеділок, 02.09.2013, 22:12 | Повідомлення # 9
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Ресивер Galaxy Innovations S 8120

2 LINUX OS / DVB-S2 / HDTV/ 1080P )




Gi S - 8120 ( Galaxy Innovations S - 8120 )
- Супутниковий ресівер на Linux c двухваріантним завантаженням ( SPARK , ENIGMA2 ) , підтримкою дозволу 1080P FULL HD , функціями медіаплеєра (AVI , MKV , MPG , TS , WMA , WMV , M2TS , FLV , DAT , ASF , MP3 ) та інтернет сервісами ( Інтернет браузер Opera , YouTube , Інтернет радіо , Picasa , Прогноз погоди та Rss рідер ) , підтримкою USB WIFI , можливістю доустановки плагінів і відмінним співвідношенням ціна / можливості . Аналог AMIKO SHD - 8900 Alien

Приблизно з 05.2012 дана модель комплектується пультом нового дизайну


Нова версія пульта Gi 8120


Маленький , недорогий , мультимедійний - так можна описати Gi S - 8120 ( Galaxy Innovations S - 8120 ) . Апарат у першу чергу цікавий своїми компактними габаритами (фактично як у Dreambox 500 /800 HD ) , якісною HD - картинкою і мультимедійними функціями ( Youtube , Інтернет браузер Opera , інтернет-радіо , прогноз погоди , плеєр DivX/Matroska/WMA/MP3 ) . На рідному софті все це дійсно коректно працює. При бажанні є можливість доустановити потрібні емулятори ( MgCamd , OSCamd ) , або перетворити картоприймач в мультиформатний (шляхом установки MCAS ). Також у ресівері передбачена можливість самооновлення ПЗ через інтернет з сайту виробника і електронна інструкція з експлуатації вбудована в ПЗ ресивера . Що стосується плеєра , то звичайно не можна сказати що Gi S - 8120 ( Galaxy Innovations S - 8120 ) може замінити повноцінний медіаплеєр , але невеликі HD - файли і майже будь-які DivX він програє без проблем (перемотування працює) . Цікава особливість : розробники залишили можливість встановити на Gi S - 8120 ( Galaxy Innovations S - 8120 ) паралельно рідному софту , також Enigma 2 . Тобто, ресивер піддається повній модифікації .

Ресивер вміє приймати SD / HD - канали у форматах MPEG-2/MPEG-4 ( DVB-S2/H.264 ) . Gi S - 8120 підтримує дозвіл до 1080p . Меню приймача відмінно промальоване і має логічну структуру. Російська мова інтерфейсу присутня. Ніяких складнощів з налаштуванням виникнути не повинно , навіть у недосвідчених користувачів .

Якщо у вас встановлена ​антена / антени з кількома голівками підключеними через DiSEqC і ви забули на якому порту , які супутники знаходяться , дуже допоможе режим Auto DiSEqC . З його допомогою приймач самостійно опитає порти вашого DiSEqC-а і визначить де , які супутники підключені. Запис телепрограм допускається на зовнішні USB - накопичувачі (диски , флешки) . Доступний режим моментальної запису , за таймером , а також таймшифт . До речі перед записом дуже зручно в меню Gi 8120 ( Galaxy Innovations S - 8120 ) можна оцінити швидкість вашого накопичувача , і заодно обчислити, скільки годин запису SD і HD- каналів на нього поміститься.

Для підключення ресивера до Інтернету не потрібно ніяких додаткових пристроїв або пристосувань . Просто підключіть до Ethernet- порту тюнера мережевий кабель і в меню пропишіть налаштування ( IP -адреса , DNS , маску підмережі і т. д.). Також він вміє працювати з 3G модемами. Проблема доступу в мережу вирішується скрізь , де є стільниковий зв'язок . При бажанні апарат можна доукомплектувати спеціальним USB Wi- Fi адаптером , який привнесе підтримку Wi - Fi мереж , так що тягнути мережевий кабель до телевізора не знадобиться .

Завдяки можливості заміни штатного супутникового DVB-S2 тюнера, ресівер легко може "перевтілюватися" в DVB-C кабельний або DVB-T ефірний приймач.

Технічні характеристики :



Тест- огляд Gi 8120



RATVODДата: Вівторок, 08.04.2014, 16:42 | Повідомлення # 10
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
RATVODДата: Субота, 21.06.2014, 17:42 | Повідомлення # 11
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Пре-реліз нової супутникової приставки Spark 2

від ТМ Galaxy Innovations



Пре-реліз (частина 2) нової супутникової приставки Spark 2

від ТМ Galaxy Innovations. Огляд в графічних скріншотах.




Форум TV-SAT » « Ресівери HD / 4К » ( DVB-S2 / 8PSK / MPEG-4 / HD / 4К ) » Galaxy Innovations HD » Опис. Тех.характеристики Galaxy Innovations HD (Без обговорення !!!)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024