FORUM TV-SATMonday
16.05.2022, 06:25

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: GLOBO, OPTICUM, ORTON, Digital » » GLOBO 7010CR, 8400 CR » Обговорення ПЗ (Discussion), проблем GLOBO 7010CR (Всі запитання по даних моделях ресіверів)
Обговорення ПЗ (Discussion), проблем GLOBO 7010CR
RATVODДата: Wednesday, 10.02.2010, 14:43 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26779
Статус: Оффлайн
Обговорення софтів, дампів, налаштувань,

проблем із заміною ПЗ GLOBO 7010CR

Всі запитання по даних моделях ресіверів
vlad55Дата: Tuesday, 01.11.2011, 21:43 | Повідомлення # 31
новачок

Країна:
повідомлень: 3
Статус: Оффлайн
Quote (RATVOD)
Я ще такого не знайшов - або ЕКСТРА ТВ, або ЕМУ. Плюс тюнер даної моделі в даний час відсутній, щоб поекспериментувати.
Видно доведеться чекати, поки хтось софт переробить під ЕКСТРу.

ну добре дякую ,а тоді софт без ЕМУ де можна взяти може підскажете
бо софти з ему не роблять
RATVODДата: Tuesday, 01.11.2011, 22:04 | Повідомлення # 32
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26779
Статус: Оффлайн
Зараз викладу. Перевіряв особисто - ЕКСТРА ТВ працює.

vlad55Дата: Tuesday, 01.11.2011, 22:55 | Повідомлення # 33
новачок

Країна:
повідомлень: 3
Статус: Оффлайн
Quote (RATVOD)
Зараз викладу. Перевіряв особисто - ЕКСТРА ТВ працює.

чекаю
і я там в лічку написав


Повідомлення відредагував vlad55 - Tuesday, 01.11.2011, 22:56
viskomДата: Tuesday, 08.11.2011, 10:07 | Повідомлення # 34
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Quote (Джанавар)
мой GLOBO 7010CR не видит Astra 1G-31.5*Е.


Джанавар, а Ваша антена налаштована на даний супутник . Він знаходиться в позиції 31.5*східної довготи.


Sat-Integral S-1237 HD Able
sergey193Дата: Sunday, 04.12.2011, 04:06 | Повідомлення # 35
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
Є прошивка 2.3.36 на FrocuSat.На на нІй є емулятор та робить Xtra.ВІдкриває канали Arqiva на СІрІусІ.Є також ключІ бІсс.Але редагувати Іх в мене не виходить.Може є якІсь думки.
RATVODДата: Sunday, 04.12.2011, 10:26 | Повідомлення # 36
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26779
Статус: Оффлайн
Quote (sergey193)
.Але редагувати Іх в мене не виходить.


І не тільки у Вас. На ресивери GLOBO 7010CR софта, щоб працювали канали пакету Xtra TV і можливо було редагувати ключі BISS в емуляторі особисто в Інтернеті ще не зустрічав.

Описане вище стосуються софта - truman_5119_house_emu_2.3.36_all

На софті globo_5119_cool_conax_homeshare_2.4.52_all. - Xtra TV працює - емулятор відсутній.


Барсик2012Дата: Sunday, 04.12.2011, 10:26 | Повідомлення # 37
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
Добрий вечір! Народ допоможіть будь ласка,терміново потрібний дамп , щоб були такі супутники: 4е,5е,13е,53е,75е,90е... Канали і ключі бажано на сьогоднішній день. Буду дуже вдячний!
FanatДата: Sunday, 21.04.2013, 22:05 | Повідомлення # 38
новачок

Країна:
повідомлень: 3
Статус: Оффлайн
Скажите пжл.,хочу прошить GLOBO-7010 CR ,какой пункт выбрать в загрузчике (AVUpgrade3.1.07)Что-бы обновилось все каналы,ПО...?
FanatДата: Sunday, 21.04.2013, 23:23 | Повідомлення # 39
новачок

Країна:
повідомлень: 3
Статус: Оффлайн
Скажiть,чому я не можу зкачати файл,з цього сайта?
viskomДата: Tuesday, 23.04.2013, 09:21 | Повідомлення # 40
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Цитата (Fanat)
Скажите пжл.,хочу прошить GLOBO-7010 CR ,какой пункт выбрать в загрузчике (AVUpgrade3.1.07)Что-бы обновилось все каналы,ПО...?

читаємо Повідомлення # 7 тут


Sat-Integral S-1237 HD Able
viskomДата: Tuesday, 23.04.2013, 09:29 | Повідомлення # 41
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Цитата (Fanat)
Скажiть,чому я не можу зкачати файл,з цього сайта?

Вкажіть точне місцезнаходження файла.


Sat-Integral S-1237 HD Able
mukomolДата: Wednesday, 31.07.2013, 21:25 | Повідомлення # 42
новачок

Країна:
повідомлень: 5
Статус: Оффлайн
тюнер Truman TM150plus після прошивки на дисплеї BOOT і дальше не грузиться , через com port прошивається але результат такий самий , флешка (AM29LV1600B) ? 031
RATVODДата: Wednesday, 31.07.2013, 21:57 | Повідомлення # 43
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26779
Статус: Оффлайн
А що конкретно Ви завантажували у свій Truman TM150 plus ???

Ви ситемну інформацію в Меню ресивера перед прошивкою дивилися ???

1. Якщо так, тоді напишіть її в дописі.

2. Якщо ні - зніміть кришку ресивера подивіться і напищіть нам марку процессора.

------------------------------------

P.S. По інформації з інтернету ресивер Truman TM-150 Plus є клоном GLOBO 3000 - 6010, але цю інфорсацію необхідно пепровірити.

Сам особисто з данною моделлю не працював.


mukomolДата: Thursday, 01.08.2013, 20:38 | Повідомлення # 44
новачок

Країна:
повідомлень: 5
Статус: Оффлайн
марка процессора Truman TM-150 Plus OMEGA ST-5105ALB
RATVODДата: Thursday, 01.08.2013, 22:08 | Повідомлення # 45
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26779
Статус: Оффлайн
А що конкретно Ви завантажували у свій Truman TM150 plus ???

Форум TV-SAT » « Ресівери SD: GLOBO, OPTICUM, ORTON, Digital » » GLOBO 7010CR, 8400 CR » Обговорення ПЗ (Discussion), проблем GLOBO 7010CR (Всі запитання по даних моделях ресіверів)
Search:

Copyright TV-SAT © 2009-2022