FORUM TV-SATMonday
16.05.2022, 06:55

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: GLOBO, OPTICUM, ORTON, Digital » » GLOBO 7010CR, 8400 CR » Обговорення ПЗ (Discussion), проблем GLOBO 7010CR (Всі запитання по даних моделях ресіверів)
Обговорення ПЗ (Discussion), проблем GLOBO 7010CR
RATVODДата: Wednesday, 10.02.2010, 14:43 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26779
Статус: Оффлайн
Обговорення софтів, дампів, налаштувань,

проблем із заміною ПЗ GLOBO 7010CR

Всі запитання по даних моделях ресіверів
mukomolДата: Friday, 02.08.2013, 09:10 | Повідомлення # 46
новачок

Країна:
повідомлень: 5
Статус: Оффлайн
Софт 7010CR
RATVODДата: Friday, 02.08.2013, 10:24 | Повідомлення # 47
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26779
Статус: Оффлайн
Тому тюнер і не включається.

Софт для 7010CR призначений під процесор STI 5119, а у Вашому ресивері проц. ST - 5105 ALB - тому він і не включається .

З перепрошивкою через JТAG не поспішайте, у Вас тонер "стартує" , сам завантажувач "не вбитий" ( на дисплеї висвічується BOOT )

Правда що Вам необхідно завантажувати, затруднююся сказати, як я зрозумів Ви ситемну інформацію в Меню ресивера перед прошивкою не дивилися.

Якби Ви це зробили, то отримали б конкретну відповідь.

Мені відома модель ресивера на проц. sti 5105 - це ARION AF-2000CR, але я не впевнений, що це Ваш клон і софт підійде.

Перед прошивкою ресивера поспішати не потрібно.

Спочатку зважити всі за і проти, впевнитися в повній сумісності ПЗ, а вже потім приступати до роботи.


runnerДата: Tuesday, 24.09.2013, 16:44 | Повідомлення # 48
новачок

Країна:
повідомлень: 2
Статус: Оффлайн
Привіт! Допоможіть прошити 7010CR, потрібен нуль-модемний кабель RS 232 типу мама-мама. ЛЬВІВ

Повідомлення відредагував runner - Tuesday, 24.09.2013, 16:44
RATVODДата: Wednesday, 25.09.2013, 12:11 | Повідомлення # 49
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26779
Статус: Оффлайн
Необхідно купити готовий нуль-модемний кабель RS 232, або читаємо: Нуль-модемный кабель - зроби сам!

runnerДата: Wednesday, 25.09.2013, 16:39 | Повідомлення # 50
новачок

Країна:
повідомлень: 2
Статус: Оффлайн
RATVOD, порадьте будь-ласка, можна ставити прошивку останню, яку знайшов 5119_2.4.75? тюнер оригінал, проц sti5119, старий з 2006 року, якщо не помиляюсь. причина прошивки- стоїть софт під мітріс для роботи conax, нема емуля.
RATVODДата: Wednesday, 25.09.2013, 23:02 | Повідомлення # 51
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26779
Статус: Оффлайн
Мені ще не зустрічалося в даному модельному ряду прошивок з "бомбою."

Та я б рекомендував Вам зберегти свій дамп, список каналів і файл ключів , а потім заватажити дамп на потрібному софті ( або сам софт).

Якщо щось піде не-так, у Вас завжди буде можливість повернути ресивер на свої налаштування.

Перед прошивкою ознайомлюємося уважно тут: Програми та Інструкції (Tools) GLOBO 7010 CR (5119)


Форум TV-SAT » « Ресівери SD: GLOBO, OPTICUM, ORTON, Digital » » GLOBO 7010CR, 8400 CR » Обговорення ПЗ (Discussion), проблем GLOBO 7010CR (Всі запитання по даних моделях ресіверів)
Search:

Copyright TV-SAT © 2009-2022