FORUM TV-SATВівторок
23.04.2024, 22:41

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Форум TV-SAT » « Технічний відділ ( майстерня ) » » Встановлення обладнання SAT TV » Супутникові антени
Супутникові антени
RatvodTechДата: Середа, 29.04.2009, 11:40 | Повідомлення # 1
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн
Супутникові антени

Інструктаж при покупці супутникової антени

Супутникові антени вже давно і міцно увійшли в наше життя, але мало хто звертає увагу на те, що супутникову антену необхідно вибирати з особливою ретельністю, оскільки від вашого вибору буде прямо залежати якість прийому.

Супутникові антени підбираються під потужність променя супутника і залежно від місця установки, де будуть встановлюватися супутникові антени. Використовуючи супутникові антени, ви маєте унікальну можливість не просто дивитися масу нових каналів, а дивитися їх з істотно підвищеною якістю.

Супутникові антени - це один із специфічних способів освіти двадцять першого століття. Але багато людей все-таки роблять помилки, вибираючи супутникові антени. Давайте коротко Проінструктуємо їх найпростішими правилами при придбанні такого значного в наші дні товару.

Отже, перше, зайдіть на популярні сайти, журнали, де пропонують на ваше огляд величезну кількість і розмаїтість варіантів супутникових тарілок. Кожна Європейська або Російська компанія з виробництва та продажу супутникових антен прагне інформувати нас, про свої послуги і товари, для збільшення кількості обслуговуваних ними сегментів ринку, тому постарайтеся не помилитись в якості продукції. Але нам простим споживачам хотілося б, купувати якісний товар і безпосередньо від виробника. Як не помилитися у виборі, при придбанні супутникової тарілки?

Існують різні тонкощі при купівлі супутникових тарілок. Пам'ятайте, що місцевість, де буде проводитися встановлення, грає важливу роль.

Супутникові антени підбираються строго індивідуально і повинні мати як можна більш повну відповідність вашим місцевим особливостям. Розглянемо, наприклад, як правильно підібрати діаметр. Оскільки супутник виводиться в космос з метою мовлення на якусь окрему ділянку землі, отже, він має свою власну зону покриття.

На супутник ставиться декілька транспондерів. Кожен транспондер може випромінювати невелика кількість передач, а так як їх багато, то і загальне число переданих каналів може бути і сто і навіть тисячі. Для спрощення розуміння питання, давайте уявімо, що супутниковий сигнал, це конус, спрямований основою на землю, і як би освітлює собою певну площу.

Оскільки цей «конус» супутника може бути різної форми, то для нього придумали різні класифікації: широкий чи вузький, місцевий (для певного регіону чи навіть об'єкта) або ж інтернаціональний (для покриття кількох державних утворень). Промінь супутника в кожній своїй точці відрізняється по щільності, до центру він щільніший, а до країв - розрідженіший.

Від щільності та потужності цього променя залежить дуже багато чого. Промінь великої щільності і потужності досягши місця установки супутникової антени, дозволить використовувати меншу за діаметром антену. Також діаметр супутникової тарілки залежить і від близькості до центру випускаємого з супутника проміеня. Чим ближче до нього, тим діаметр потрібен менше, а чим ближче до країв, тим більше. На території Росії і України, віщають багато супутників, проте великим попитом користуються ті, що дають можливість приймати на супутникові тарілки (причому невеликого розміру) національні і деякі європейські канали.

Сподіваємося, цей невеликий інструктаж, дозволить вам зробити правильний вибір супутникової тарілки.

Джерело: МетаМаркет


DMishaДата: Понеділок, 25.02.2019, 19:32 | Повідомлення # 16
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Моя рідна хата...



Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував mykolak - Четвер, 02.02.2012, 23:33
valeri74Дата: Понеділок, 25.02.2019, 19:32 | Повідомлення # 17
житель форуму

Країна:
повідомлень: 43
Статус: Оффлайн
ЦЕ МІЙ БУДИНОК -І МОЕ ХОБІ

valeri74Дата: Понеділок, 25.02.2019, 19:33 | Повідомлення # 18
житель форуму

Країна:
повідомлень: 43
Статус: Оффлайн
ЦЕ МІЙ БУДИНОК -І МОЕ ХОБІ

valeri74Дата: Понеділок, 25.02.2019, 19:33 | Повідомлення # 19
житель форуму

Країна:
повідомлень: 43
Статус: Оффлайн
ЦЕ МІЙ БУДИНОК -І МОЕ ХОБІ

RATVODДата: Субота, 02.03.2019, 22:31 | Повідомлення # 20
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Негарно: Уряд Мінська хоче прибрати

супутникові антени з будинків




Влада Мінська виступає за вилучення супутникових антен з фасадів будинків.


На думку уряду, тарілки порушують естетику міста. Про це пише Office life.

Заступник мера Олександр Дорохович заявив, що супутникові антени і кондиціонери, розміщені на фасадах будинків, спотворюють зовнішній вигляд вулиць, зокрема особливо значущих культурно-архітектурних зразків Мінська. За його словами, уряд діє в інтересах «естетизації міського середовища».

Відзначається, що дана заява не перша в своєму роді. У 2000-х жителі столиці вже отримували листи від влади з вимогою позбутися антен і кондиціонерів. Ще раніше був введений спеціальний порядок голосування, що визначає умови установки подібних пристроїв квартирантам, які проживають на особливо значущих вулицях. Однак, городяни даний проект переважно ігнорували.

У зв'язку з цим уряд в 2013 році затвердив загальне «Положення про умови і порядок встановлення на дахах і фасадах багатоквартирних будинків індивідуальних антен та інших конструкцій». Регулювання знову-таки не набуло успіху, на цей раз з причини ускладненого процесу отримання дозволу.

У підсумку, в 2015 році влада Мінська реорганізували процедуру узгодження, спростивши деякі моменти з подачами заяв, замовлень і актів. Однак культурна цінність зовнішнього вигляду будівель і раніше залишилася в пріоритеті. Городянам рекомендують встановлювати тарілки не на фасаді, а на даху не тільки під естетичним виглядом, а й через побоювання обвалу конструкцій.

Таким чином, на сьогоднішній день порушники вимог законодавства можуть отримати штраф у розмірі від 2 до 15 базових величин (одна базова величина = 25.50 білоруських рубля).

Нагадаємо, станом на першу половину 2017 року в Білорусі було зафіксовано 1,6 млн. користувачів IPTV.

Лада Васюкова

25 лютого, 2019.



Форум TV-SAT » « Технічний відділ ( майстерня ) » » Встановлення обладнання SAT TV » Супутникові антени
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024