FORUM TV-SATЧетвер
25.04.2024, 23:41

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Форум TV-SAT » « Технічний відділ ( майстерня ) » » Встановлення обладнання SAT TV » Новинки обладнання SAT TV
Новинки обладнання SAT TV
RATVODДата: П`ятниця, 01.05.2009, 01:15 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн


Новинки SAT TV обладнання

Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
RATVODДата: Вівторок, 12.05.2009, 15:46 | Повідомлення # 2
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Супутниковий термінал для судів

Виробник устаткування для мобільного зв'язку компанія KVH представила свою нову модель супутникового устаткування для морських судів Tracvision M1, завдяки своїм мінімальним розмірам, всього 33 см на 34 см, дану антену можна використовувати на судах невеликого розміру, що у свою чергу раніше було не можливо.

Tracvision M1 повністю адаптований для використання в Російських широтах, і під час тестування прекрасно зарекомендувала себе при роботі з такими супутниковими операторами, як НТВ+ і Триколор ТБ. Tracvision M1 надає можливість користувачам цифрового супутникового ТБ завжди отримувати сигнал високої якості. У арсеналі KVH Industries, Inc є устаткування для автобусів і легкових автомобілів.

Компанія KVH так само займається розробкою устаткування що забезпечує високошвидкісним двостороннім супутниковим доступом в Інтернет і телефонією морські судна. В даний час KVH Industries прагне до глобального покриття для надання послуг супутниковому зв'язку.

www.sat24.ru Повідомляє: www.kvh.ru

Новину прислав: Атрошенко Микола


RATVODДата: Субота, 16.05.2009, 01:46 | Повідомлення # 3
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Росія: Старт найбільшого виробництва ТБ-приставок

У липні 2009 р. в області Калінінграда запрацює підприємство по виробництву приймачів супутникового і ефірного цифрового телебачення, інвестиції на будівництво якого залучила компанія « Дженерал Сателайт ».

Завод зможе виробляти до 3,5 млн приставок в рік. По оцінках експертів, завод стане найбільшим в Росії.

У технополісі "Гусев" області Калінінграда закінчується будівництво двох заводів - ЦТС і «Пранкор». «Дженерал Сателайт» хоча і залучала інвестиції в будівництво підприємств, але не є їх власником. Проте обоє підприємства входять в асоціацію «Корпорація Дженерал Сателайт». У весь технополіс корпорація інвестувала 5 млрд руб, а витрати на будівництво заводів склали порядка 1 млрд крб.

До запуску нових заводів «Дженерал Сателайт» з 2007 р. виробляла в Гусеве телевізійні приставки на орендованих площах. Обсяг випуску в 2008 р. склав близько 500 тис. цифрових приймачів.

Підприємство «Пранкор» спеціалізуватиметься на виготовленні корпусів для телевізійних приймачів і антен. Заявлена потужність - 300 тис. корпусів і близько 65-70 тис. антен в місяць. Контрактний виробник радіоелектронної продукції ЦТС зосередиться на самих приставках для прийому цифрового телевізійного сигналу. Будівництво виробничих корпусів вже закінчене. Повний цикл виробництва включатиме і монтаж материнських плат.

За словами Людмили Танавськой, представника «Дженерал Сателайт», ЦТС - найбільше російське підприємство подібного профілю, яке потенційно здатне скласти конкуренцію китайським заводам (PBI, Coship, DTT). «Завод вже має замовлення на виробництво цифрових телевізійних приставок, - говорить Танавськая. - Все устаткування для прийому цифрового телевізійного сигналу виготовлятиметься на основі російських розробок».

«Потужності Калінінграда дійсно стануть після введення в експлуатацію найбільшими в країні, - упевнений Михайло Маслов, виконавчий директор Асоціації виробників електронної апаратури і приладів. - Ринок доки не переварить таку кількість апаратури. Основними покупцями приставок зараз, як правило, є крупні компанії-інтегратори і організації, що займаються кабельним цифровим телебаченням, а також прийомом і поширенням супутникового сигналу. Використання ефірного цифрового ТБ в країні доки дуже обмежене».

«Два майданчики компанії «Інкотекс» в Марксі і Москві здатні випускати до 5 млн приставок в рік, - говорить Сергій Бушин, заступник генерального директора організації. - Доки реально виробляється декілька десятків тисяч таких пристроїв, що пов'язане з обмеженим попитом на них. Купують їх, як правило, регіональні кабельні мережі і компанії, що поширюють супутниковий сигнал».

Арзамаський завод компанії «Рікор Холдинг» за оцінкою Володимира Шестакова, генерального директора організації, здатний випускати до 1,2 млн приставок щорік. Виробництво може бути орієнтоване на виготовлення як супутникових, так і кабельних ресіверів. Виробляти ефірні приставки «Рікор» не планує.

Про підприємство, що відкривається в Калінінграді, згадав глава Мінкомсвязі Ігор Щегольов на минулій в Держдумі урядовій годині, де йшла мова про програму розвитку цифрового ТБ до 2015 р. Також міністр заявив, що 10% російських домогосподарств вже користуються цифровими ресіверами.

«Якщо скласти офіційні дані по кількості абонентів найбільших проектів супутникового телебачення, таких як Тріколор ТБ і НТВ+, то в сумі вийде аудиторія понад 6 млн сімей, - оцінила Людмила Танавськая. - Це вже більше 10% населення. Сюди не входять аудиторії дослідних зон, що попали під регіональні проекти цифровизации, які були пов'язані з бюджетним фінансуванням, і аудиторії інших, у тому числі кабельних проектів».

Члени асоціації «Корпорація Дженерал Сателайт» виробляють і поставляють приймачі для ефірного цифрового ТБ в прийнятому Мінзв'язку стандарті DVB-T MPEG4 в 4 регіони Росії: Свердловську область, Татарстан, ХМАО і Курганну область. Загальне число ефірних абонентів в цих регіонах на травень 2009 р. складає близько 90 тис. сімей.

Всього в країні порядка 50 млн. домогосподарств, відповідно 10% від них складає 5 млн. «Досконало точно є 2-3 млн підключених домогосподарств, - оцінює Іван Покровський, директор ІД «Електроника». - Але потрібно мати на увазі, що в це число включається не лише слабо розвинене ефірне, але і супутникове мовлення, і IPTV».

www.sat24.ru Повідомляє:www.cnews.ru


RATVODДата: Неділя, 17.05.2009, 16:47 | Повідомлення # 4
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Повноцінне 3D - телебачення обіцяно через 10 років

На думку вчених, до 2018 р. буде випущений перший комерційний продукт, який зможе відображати тривимірне зображення в повітрі.

Тривимірні відеосистеми, що відображають об'єкт або сцену кінофільму в повітрі, будуть випущені на ринок через 10 років. Такий прогноз дає група учених з Університету Абердіна ( University of Aberdeen ) в Шотландії на чолі з професором Джоном Ватсоном ( John Watson ). Щоб прояснити майбутнє технологій тривимірної візуалізації, там був заснований спеціальний дослідницький проект.

Його учасники з'ясували не тільки основоположні принципи 3D-візуалізації, але і знайшли найбільш вірогідні і корисні області його практичного застосування, повідомляє physorg.com.

Телевізори і монітори з підтримкою стереоскопічного зображення, для проглядання якого необхідно надягати спеціальні окуляри, вже є, і, на думку учених, це перший етап розвитку даної галузі. Згідно їх прогнозу, вже через 2 - 3 роки на ринку з'являться телевізори, які зможуть передавати тривимірне зображення без використання додаткових пристосувань. Деякі компанії вже представили подібні пристрої.

Проте найбільший інтерес викликають повністю тривимірні зображення, не поміщені в який-небудь предмет, а довільно розташовані в повітрі, " як в “Зоряних війнах”, коли Люк Ськайвокер ( Luke Skywalker ) вперше бачить на голограмі принцесу Лею ( Princess Leia )" . На думку дослідників, подібні системи візуалізації з'являться на ринку рівно через 10 років - в 2018 р.

Експерти говорять, що 3D - пристрої " як в “ Зоряних войнах ” "з'являться у продажу в 2018 р.

Університет Абердіна - одна з 19 дослідницьких установ, що беруть участь в програмі Network of Excellence з бюджетом в $6 млн., що фінансується Євросоюзом. В ході його досліджень були проаналізовані поточні технології тривимірного відтворення і їх подальший розвиток. " Наша робота також торкнулася питань про те, як саме можуть використовуватися системи тривимірної візуалізації в медичній промисловості, системах управління трафіком повітряних суден, глибоководних дослідженнях і ігровій індустрії, - розповідає Ватсона. - Ми хотіли зрозуміти, навіщо це взагалі потрібне, і в яких сферах 3D може застосовуватися з найбільшою ефективністю ".

На думку учених, до 2018 р. системи тривимірної візуалізації, в яких об'єкт, що зображається, знаходиться у відкритому просторі, зможуть поміщатися в стіл або в стіну. На шляху до таких пристроїв доведеться зробити силу - силенну відкриттів. Перш за все, потрібно придумати, як взагалі створити тривимірний фільм, а також вирішити проблему передачі величезного об'єму цифрових даних. У випадку якщо це буде голограма, творцям фільму доведеться обзавестися вельми дорогою лазерною установкою.

" Дуже ймовірно, що через три роки ми побачимо у продажу так званий автостереоскопічний телевізор, який відтворюватиме тривимірну картинку без окулярів. А років через десять ми зможемо купити систему, яка поміщатиме тривимірний об'єкт в повітря ".

04.12.08. Текст: Сергій Попсулін / Фото: flickr by SuperlativeQuip


RATVODДата: Неділя, 17.05.2009, 16:49 | Повідомлення # 5
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Супер тонкий бездротовий

REAL LCD телевізор від Mitsubishi

22 серпня 2008

Нова 40'' модель REAL LCD телевізора від компанії Mitsubishi має товщину всього 40мм і оснащена окремим бездротовим тюнером, який дозволяє скоротити кількість кабелів до мінімуму.

Дисплей телевізора і тюнер здатні передавати один одному відео сигнал за бездротовою технологією. Завдяки солідному радіусу передачі сигналу в 30 метрів, ви можете помістити тюнер достатньо далеко від телевізора. Що стосується таких характеристик як рівень контрастності, показник яскравості і стандарт для бездротової передачі, то поки вони не розголошуються.


RATVODДата: Неділя, 17.05.2009, 16:52 | Повідомлення # 6
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
LG випустить 3D - телевізор в 2009 році

3D - монітор LG ( технологія відрізняється від 3D - телевізора ). Фото з сайту t3.com

LG має намір випустити 3D - телевизор в 2009 році на одному або двох ринках, пише T3 з посиланням на віце-президента корпорації Чи Чун. Очікується, що першими передачами для таких пристроїв стануть комікси і "магазини на дивані". Потім очікується показ серіалів. Крім того, в LG стверджують, що для " тривимірних " телевізорів порівняно нескладно знімати анімаційні фільми. Покупка 3D - телевізорів не приведе до повної заміни компонентів домашнього кінотеатру. Як затверджують представники LG, буде потрібно невелика модифікація приводу Blu-ray, але самі диски міняти не доведеться. У Японії під тривимірне супутникове віщання вже відведено дві години в день.
У США технологія 3D - показу застосовується в кінотеатрах.

www.lenta.ru


kozakuaДата: Вівторок, 19.05.2009, 08:04 | Повідомлення # 7
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Плазменні телевізори здаватися не збираються

Незважаючи на застережливі заяви аналітиків, найбільші виробники плазменних панелей Panasonic, Samsung й LG упевнені в тім, що Жк-телевізори не зможуть витиснути «плазму», принаймні, у середньостроковій перспективі. Видання HD Guru провело опитування серед представників Panasonic, Samsung й LG, за результатами якого з'ясувалося, що жодна з компаній не сумнівається в перспективах «плазми». Про це повідомляє CNews.
В Panasonic підкреслили, що ріст попиту на ЖК відбувається у зв'язку з переходом людства з кинескопных на плоскі ТВ. Більшість вибирає невеликий екран, і Жк-телевизоры тут є більше доступними. А от у технічно грамотних людей, що оснащують телевізором свої домашні кінотеатри, більшою популярністю користується саме «плазма». На сьогоднішній день ця технологія не має собі рівних у телевізорах з великою діагоналлю, уважають експерти.
Вендоры вважають, що згодом витрати на виробництво плазменних панелей будуть знижуватися, і ця технологія продовжить залишатися конкурентноздатної, у всякому разі, у більших телевізорах. У даний момент кожен третій телевізор на ринку з діагоналлю від 40 дюймів є плазменним. У сегменті 50 дюймів і більше «плазма» займає 50% ринку. Очікується, що такий розклад буде зберігатися не менш 3-4 років.


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
kozakuaДата: П`ятниця, 22.05.2009, 13:53 | Повідомлення # 8
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Panasonic і Toshiba разом

випустять OLED - телевізори

Компанія Panasonic буде випускати OLED-телевізори разом з Toshiba на заводі IPS Alpha, повідомляє Smarthouse з посиланням на заяву представників Panasonic.
Діагональ екрана першого OLED-телевізора, випущеного на спільному підприємстві Panasonic й Toshiba, складе 37 дюймів. Його товщина не перевищить одного дюйма.
В Panasonic уважають, що серійне виробництво 37-дюймового OLED-телевізора почнеться не пізніше, ніж через два роки. Уперше про плани компанії по випуску такого пристрою стало відомо влітку 2008 року. Тоді повідомлялося, що партнером Panasonic у цьому підприємстві буде Hitachi.
У цей час єдиним серійним OLED-телевізором є Sony XEL-1. Діагональ його екрана дорівнює 11 дюймам, роздрібна ціна в США - 2,5 тисячі доларів. До кінця поточного року почнеться серійне виробництво OLED-телевізорів LG.
На відміну від Жк-панелей, OLED-телевізори більше тонкі й споживають мало енергії. Однак їхнє виробництво досить дорого. Одна із причин дорогого виробництва - великий відсоток браку.
Іншим недоліком OLED-телевізорів є нетривалий час роботи, щодо Жк-панелей - 30 тисяч годин проти ста тисяч. Однак Panasonic й Toshiba розробили технологію, що дозволяє збільшити термін служби OLED-телевізорів до 50 тисяч годин.


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
kozakuaДата: П`ятниця, 22.05.2009, 13:55 | Повідомлення # 9
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
ASUS випустив Тв-тюнер Express TV Stick,

що підтримує DVB - T

й аналоговий стандарти телевізійного мовлення

Компанія ASUS випустила новий Тв-тюнер ASUS Express TV Stick, що підтримує як цифровий (DVB-T), так й аналоговий стандарти телевізійного мовлення. Пристрій включає 4 ГБ флеш-накопитель і поставляється разом з комплектом корисних мультимедийных програм.
ASUS Express TV Stick - це гібридний Тв-тюнер, оснащений 4 ГБ флеш-накопителем із предустановленным програмним забезпеченням і можливістю підключення до порту USB. Для перегляду й запису телепрограм необхідно підключити тюнер до ПК або ноутбука, після чого функція автоматичної установки виконає інсталяцію драйверів і запустить користувальницький інтерфейс.
Крім забезпечення процедури автоматичної інсталяції ПО для роботи тюнера, цей накопичувач пропонує користувачам зручний інструмент для перенесення даних між різними пристроями. Записавши телевізійні програми на убудований накопичувач ASUS Express TV Stick, ними можна в наслідку поділитися з родичами й друзями.
Перебуваючи в дорозі, користувачі зможуть із комфортом переглядати телевізійні програми, просто підключивши ASUS Express TV Stick до порту USB свого ноутбука. Технологія ASUS Pop-Up TV дозволяє моментально переглядати телевізійні канали без ручного запуску програми перегляду. Крім того, Тв-тюнер повністю сполучимо з операційними системами Microsoft Vista Home Premium, Vista Home Basic, Vista Ultimate й Windows XP.
ASUS Express TV Stick включає корисний гаджет для ОС Windows Vista, що дозволяє вести перегляд і запис програм телебачення безпосередньо з бічної панелі Windows Vista. Гаджет являє собою невелике вікно, розташоване в правій частині бічної панелі, у якому демонструється телепрограма, і включає елементи керування для запису програм і виконання знімків екрана. Все це користувачі зможуть робити одночасно з роботою в мережі Інтернет або виконуючи інші завдання. У будь-який момент вікно можна розгорнути на весь екран для повноцінного перегляду телепрограми.


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
RATVODДата: Понеділок, 25.05.2009, 18:49 | Повідомлення # 10
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Завод по виробництву приставок

почне роботу в липні

Підприємство по виробництву приймачів для супутникового і ефірного цифрового телебачення в технополісі Гусев області Калінінграда почне роботу в липні поточного року. Про це агентство ІТАР-ТАРС повідомив президент компанії ЗАТ "Корпорація Дженерал Сателайт" /General Satellite/ Андрій Ткаченко.

За його словами, завод "технічно готовий до запуску на нових площах в технополісі "Гусев" області Калінінграда". "На даний момент узгоджується дата пуску, плануємо почати повноцінну роботу після 6 липня, - сказав А.Ткаченко. - Виробнича потужність складе 3,5 млн приставок в рік". "Ефективність виробництва висока, тому ми конкурентоздатні по відношенню до Японії і Кореї", - додав він.

А.Ткаченко пояснив, що розробка цифрових телевізійних приставок йде в Санкт-Петербурзі, а в області Калінінграда здійснюється виробництво корпусу, набивання плат, налаштування і тестування. Він уточнив, що ціна приставки для телебачення високої чіткості /HDTV/ складе від 7 тыс руб, вартість приймача для найбільшого в Росії оператора супутникового телебачення "Тріколор ТБ" складе від 5 тыс руб, а приставки для прийому цифрового сигналу ефірного мовлення обійдуться споживачам в 2 тыс крб.

На даний момент виробництво об'ємом близько 500 тыс приставок в рік здійснюється на орендованих площах. По словах Ткаченко, "приймачами вже користуються в Свердловській і Курганній областях, окрузі Ханти-Мансійська, Татарстані і Катеринбургу". "Тобто вже близько 12 проц населення Росії можуть приймати цифровий сигнал через супутник", - пояснив він.

У технополісі "Гусев" області Калінінграда закінчено будівництво виробничих корпусів двох заводів - ЦТС і "Пранкор". "Корпорація Дженерал Сателайт" здійснювала залучення інвестиції в будівництво підприємств. У весь технополіс корпорація інвестувала 5 млрд руб, а витрати на будівництво заводів склали порядка 1 млрд крб. Підприємство "Пранкор" спеціалізуватиметься на виготовленні корпусів для телевізійних приймачів і антен. Заявлена потужність - 300 тыс корпусів і близько 65-70 тыс антен в місяць. Контрактний виробник радіоелектронної продукції ЦТС зосередиться на самих приставках для прийому цифрового супутникового і ефірного телевізійного сигналу. Повний цикл виробництва включатиме і монтаж материнських плат.

Перехід на цифровий формат телерадіомовлення на території РФ проходить поетапно. Згідно федеральній цільовій програмі, мережа цифрового ефірного телебачення повинна охопити всю територію країни до 2015 р.

ЗАТ "Корпорація Дженерал Сателайт", засноване в Санкт-Петербурзі в 1991 г, займається розробкою і виробництвом цифрових телевізійних ресіверів для прийому супутникового і ефірного телебачення, а також забезпечує дистрибуцію і сервісне обслуговування устаткування для прийому і передачі телевізійного сигналу.

www.sat24.ru Повідомляє: "ПРАЙМ-ТАСС"


RATVODДата: Понеділок, 08.06.2009, 18:29 | Повідомлення # 11
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Ресівер RIKOR HD IVR 3100 за 8500 рублів

Науково-дослідний інститут холдингу « Рікор » розробив новітнього типу
супутниковий ресівер для прийому цифрового телебачення.

Сучасна елементна база, виконана на основі 65 nm технологій і 100% використання можливостей мікросхем і програмного забезпечення апаратних платформ, дозволили, з одного боку, розширити функціональні можливості ресівера, з іншої - понизити його собівартість, замінивши наявні мікросхеми, однокристальною системою, яку можна створити лише на базі нанотехнологій. В результаті для споживача вартість ресівера знизилася з 29 000 до 8500 рублів. Супутникові термінали RIKOR HD IVR 3100 запущені в серійне виробництво. Перша партія нових ресіверів скоро з'явиться у продажу.


RATVODДата: Неділя, 14.06.2009, 12:35 | Повідомлення # 12
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Тюнер VideoMate Vista E800F

Compro VideoMate Vista E800F - це цікава модель, що є сумішшю цифрового і аналогового тюнерів, яка «заточена» під стандарт DVB-T. Тюнер встановлюється в порт PCI Express і дозволяє здійснювати перегляд як програм в цифровому так і в аналоговому мовленні зі всіма додатковими функціями а ля Timeshift.
Ліцензійний і сертифікований майкрософт кодек MPEG-2 дає можливість переглядати телепередачі прямо в пакеті ПО Microsoft Media Center, з яким також поєднаємо і пульт ДУ, який йде в комплекті постачання VideoMate Vista E800F.

Тюнер поставляється разом з фірмовим повнофункціональним ПО COMPRODTV 4, яке володіє рядом можливостей:

• Одночасний прийом цифрового і аналогового телебачення
• Дистанційне керування
• Функція відкладеного перегляду
• Таймшифт
• Підтримка розкладу і роботи за розкладом
• Індивідуальне налаштування параметрів зображення для кожного каналу
• «Картинка в картинці»
• Функція «відеодесктоп», яка дозволяє замінювати wallpaper абочего столу на зображення одне з каналів
• Можливість одночасної роботи з декількома тюнерами пакету COMPRODTV 4.
• Розміщення телетрансляції прямо в бічну панель Windows Vista.

Крім того, тюнер VideoMate Vista E800F дозволяє окрім перегляду цифрового і аналогового телебачення приймати радіо в FM діапазоні і записувати його в будь-який з популярних аудіо-стандартів.

Підтримка SAP/MTS/NICAM/Stereo і HDTV зробить перегляд улюблених програм максимально комфортним. Система апаратної підтримки таймшифта дозволяє позбавити процесор комп'ютера від додаткових навантажень, а функція запису цифрових і аналогових програм на диск збереже потрібні програми прямо у Вас на вінчестері.

VideoMate Vista E800F підтримує режим «картинка-в-картинці», який дозволяє відкривати відразу декілька (до чотирьох) цифрових каналів на одному екрані і одночасно переглядати записані програми і телепередачі.

Функція «Живий робочий стіл» зробить Ваш десктоп повноцінним екраном для телетрансляції, а індивідуальний підбір налаштувань зображення і звуку для кожного каналу дозволить насолоджуватися улюбленими передачами саме в тій кольоро - звуко - світловій конфігурації, яка найбільш Вам імпонує.

І на цьому можливості тюнера не закінчуються: підтримка MPEG-2 на апаратному рівні і MPEG 4 на програмному дозволяють здійснювати прямий запис передач на жорсткий диск як у форматі цифрового, так і аналогового мовлення з подальшим їх відтворенням.

Не дивує наявність стандартних функцій на зразок підтримки телетексту, програми на тиждень і титрів, якщо такі є в трансляції.

Тюнер сертифікований для роботи з Windows Vista 32/6


RATVODДата: Субота, 25.07.2009, 21:19 | Повідомлення # 13
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
"Горизонт" готовий запустити у виробництво

розробки в області цифрового ТБ

24.07.2009 » Білорусь, Техніка

«Горизонт» готовий приступити до промислового виробництва абонентських приставок для прийому цифрового телемовлення, як тільки на ринку з'явиться стійкий попит, заявив агентству «Інтерфакс-захід» УП «Інститут цифрового телебачення Горизонт» Володимир Лакотко.

«У нас є розробка абонентської приставки для прийому цифрового наземного телебачення стандарту DVB-T MPEG-4, вироблена підготовка до її виробництва на „Заводі електроніки і побутової техніки Горизонт“, вона прошла сертифікацію», - розповів В.Лакотко. Він додав, що приставка буде запущена до масового виробництва з появою стабільного попиту на неї на ринку.

Співбесідник агентства відзначив, що також розроблений аналого- цифровий LCD-телевизор з діагоналлю 32 дюйми, які також дозволяють приймати сигнал в стандарті DVB-T MPEG-4. Він висловив думку, що доки гібридний телевізор більш зажадався на ринку, чим телевізор, що працює лише з цифровим сигналом, повідомляє www.interfax.by.

Проте, продовжив В.Лакотко, «Горизонт» веде розробку LCD-телевизора, який прийматиме лише цифрове телебачення. Він підкреслив, що по цьому напряму галузь розвиватиметься, а тому необхідно мати напрацювання в цій сфері, аби оперативно запропонувати їх ринку.

Співбесідник агентства також розповів про роботу «Горизонту» в області розробки устаткування для кабельного цифрового телемовлення DVB-C. Він пояснив, що це приставки формату MPEG-2, по якому працюватимуть оператори в Беларусиі.

Співбесідник агентства чекає підвищення інтересу до цифрового наземного телебачення вже цього року. Він нагадав про роботу оператора «КОСМОС-ТБ» в області впровадження цифрового ефірного телебачення стандарту DVB-T MPEG-4 з умовним, а не відкритим доступом до сигналу. В.Лакотко відмітив, що в разі оголошення цією компанією тендеру, підприємства холдингу «Горизонт» в нім братимуть участь і зможуть запропонувати устаткування з можливістю умовного доступу.

В той же час співбесідник відмітив, що вартість приймача MPEG-4 вища, ніж MPEG-2. Він пояснив, що європейські країни, які вже повністю перейшли на цифрове мовлення, упроваджували MPEG- 2. Формат MPEG-4 доки не настільки широко застосовується, але активно упроваджується в багатьох країнах.

www.sat.net.ua


RATVODДата: Четвер, 13.08.2009, 13:41 | Повідомлення # 14
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Фірма Comag випустить ресівери

для платформи HD+

Німецька компанія Comag планує випустити цифрові приймачі, рекомендовані до перегляду супутникової платформи HD+, власником якої є SES ASTRA. Фірма Comag вже уклала договір з супутниковим оператором. Приймачі поступлять в продаж осінню.

Ресівери Comag, які вже присутні у продажу, теж можна використовувати для перегляду платформи HD+, за допомогою слотів CI.

Платформа HD+ буде запущена пізньою восени на супутнику Astra (19,2E) з каналами RTL і VOX (у січні 2010 р. залучать телеканали Sat.1, ProSieben і Кabel Еins. Платформа використовуватиме систему умовного доступу Nagravision і буде платною, проте перегляд за перших 12 місяців включатиметься в ціну приймача.

www.sat.net.ua по матеріалах satkurier.pl


RATVODДата: Середа, 19.08.2009, 09:41 | Повідомлення # 15
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
DishPointer - додаток для налаштування

супутникових антен за допомогою iPhone.

Протягом найближчих місяців iPhone може перетвориться на основний інструмент
для налаштування супутникових антен завдяки додатку
"DishPointer".

"DishPointer" - це нове застосування, засноване на понятті "Збільшеній Реальності". Якщо дане застосування насправді функціонуватиме оскільки його описують творці, то це просто геніально.

За допомогою даного застосування, користувач може бачити на екрані iPhone всі супутники, які знаходяться в зоні видимості відносно місцеперебування.

Для надання інформації про супутники додаток "DishPointer" використовує цифровий компас iPhone, GPS і відеокамеру терміналу.

Додаток "DishPointer" буде сумісний з iPhone 3GS, а його вартість складе всього 1,59 Євро.

Віталій Мосейчук

www.sat.net.ua


Форум TV-SAT » « Технічний відділ ( майстерня ) » » Встановлення обладнання SAT TV » Новинки обладнання SAT TV
  • Сторінка 1 з 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024