FORUM TV-SATП`ятниця
19.04.2024, 06:08

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 3 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Форум TV-SAT » « Технічний відділ ( майстерня ) » » Встановлення обладнання SAT TV » Новинки обладнання SAT TV
Новинки обладнання SAT TV
RATVODДата: П`ятниця, 01.05.2009, 01:15 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн


Новинки SAT TV обладнання

Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
RATVODДата: Понеділок, 25.01.2010, 21:36 | Повідомлення # 31
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Garmin вбудувала

в навігатор 1490TV цифровий ТВ-тюнер

Компанія Garmin об'єднала в одному компактному корпусі відразу два пристрої - навігатор і телевізор. Називається гібрид 1490TV, і у продажі його можна буде знайти на початку квітня цього року.

У Європі 1490TV від Garmin буде коштувати 300 євро в комплекті з детальними картами всіх європейських країн і міст. Цифровий ТБ-тюнер стане в нагоді для прийому сигналу цифрового мобільного телебачення. Пристрій забезпечує прийом 50 телеканалів та 24 радіостанцій. З міркувань безпеки при русі перегляд телетрансляцій блокується.

Навігаційна складова девайса 1490TV включає в себе сервіс, що попереджає про камери стеження за швидкістю, функцію text-to-speech, помічника у виборі смуги руху і базу даних точок POI, що налічує понад двох мільйонів записів. Крім того, цей GPS-навігатор можна використовувати як простенького медіаплеєра - є підтримка відео-і аудіоконтенту. Звук тут виводиться на два вбудованих стереодинаміки або на навушники з коннектором 3,5 міліметра, а зображення - на сенсорний дисплей з діагоналлю 5 дюймів.

Додаткова особливість новинки під назвою Garmin 1490TV - це наявність у ній модуля Bluetooth. Завдяки цьому можна відмовитися від покупки бездротової гарнітури - навігатор чудово підійде як гучномовця, достатньо просто синхронізувати його з мобільним телефоном або комунікатором через Bluetooth.

Ціна питання, нагадаємо, становить 300 євро.

"Вечірні новини"


RATVODДата: Вівторок, 26.01.2010, 09:32 | Повідомлення # 32
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Samsung і General Satellite: виробництво

спільних супутникових цифрових ресіверів

Корпорація General Satellite (Росія) і компанія Samsung Electronics (Південна Корея)
повідомили про підписання угоди про співпрацю і випуск цифрових супутникових ресіверів

Першим кроком, передбачено угодою, стане виробництво спільних супутникових цифрових ресіверів
під маркою Samsung DRE 8301 з функцією вивдеорекордера (PVR) і вбудованою SD-картою.
.

Ресівер випускатиметься з підтримкою системи умовного доступу DRE, єдиною в Росії програмно-апаратною системою управління операторською діяльністю (ПАСУ) GS 3.0, що є компонентом, від General Satellite. Поява нового ресівера дасть компанії Samsung технологічну можливість стати партнером найбільшого супутникового оператора «Тріколор ТБ». Виготовленням супутникових ресіверів займатиметься ВАТ «НВО «Цифрові телевізійні системи» (р. Гусев області Калінінграда), сучасне контрактне виробництво радіоелектронного устаткування, найбільший в Європі виробник цифрових телевізійних приставок, що здійснює виготовлення по повному циклу.


RATVODДата: Вівторок, 26.01.2010, 15:57 | Повідомлення # 33
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
AVerTV CaptureHD:

перший ТБ-тюнер з HDMI - входом

FullHD-відео вже міцно увійшло у повсякденне життя. На який тільки продукції не зустрінеш наклейки, що інформують про роботу з ним - на медіаплеєрах, ноутбуках, моніторах, відкритих, а іноді навіть на телефонах і комунікаторах! Ну а вся без винятку сучасна відеотехніка оснащена цифровим інтерфейсом HDMI (версії від 1.1 до 1.4). Не стали винятком і ТБ-тюнери. У першу чергу виробники забезпечили сумісність з HD-відео в автономних моделях, а ось тепер дійшла черга і до внутрішніх приймачів для шини PCI Express. До нас в лабораторію потрапив саме такий пристрій виробництва компанії AVerMedia Technologies. Це перший в світі ТБ-тюнер, оснащений HDMI-входом, що працює з дозволом до 1080i/720p.

Автор: Віталій Крилов
Читати докладніше


RATVODДата: Субота, 06.02.2010, 18:31 | Повідомлення # 34
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Компанія Samsung Electronics

і Корпорація Дженерал Сателайт

оголошують про старт 2-х спільних проектів

в рамках Угоди про співпрацю

04 лютого 2010

Москва., 3 лютого 2010 р. - Компанія Samsung Electronics (Південна Корея) і
Корпорація Дженерал Сателайт (Росія) підписали Угоду про запуск спільного 3D-проекту
і співпраці в розробці і комплектації телевізорів із вбудованим супутниковим тюнером
для найбільшого російського оператора супутникового телебачення
«Триколор ТБ»
іоператора супутникового HD-мовлення «Платформа HD».

Перша частина Угоди передбачає забезпечення доступу глядацької аудиторії до необхідних технічних засобів для перегляду 3D-телевидения.

Найближчим часом на базі підписаної Угоди сторонами планується укладення Договору в області 3D мовлення, що містить терміни запуску нових продуктів і послуг, обсяги випуску, їх вартість і інші умови.

«Ми упевнені, що наші успішно реалізовані рішення у сфері науково-технічних розробок для телебачення, досвід співпраці зі світовим лідером в області телекомунікацій, компанією Samsung Electronics, дають нам підстави для подальшої інтеграції наших продуктів в зарубіжні мовні проекти» - вважає Андрій Ткаченко, Президент Корпорації Дженерал Сателайт.

Друга частина Угоди передбачає співпрацю в розробці і комплектації телевізорів Samsung зі вбудованим супутниковим тюнером з підтримкою MPEG-4 для найбільшого російського оператора супутникового телебачення «Тріколор ТБ» і оператора супутникового HD-вещания «Платформа HD».

Корпорація Дженерал Сателайт планує забезпечити використання системи умовного доступу DRE і єдиної в Росії Програмно-апаратної системи управління операторською діяльністю (ПАСУ) GS 3.0.

Розглядається включення в комплектацію супутникових телевізорів CAM-модулей Samsung, сертифікованих під використання кодування DRE Crypt 3.0, карт доступу до цифрового супутникового телебачення «ТРІКОЛОРТВ» і «Платформа HD».

«Компанія Samsung розглядає Корпорацію Дженерал Сателайт як лідера і експерта російського ринку супутникового телебачення і рада початку нашої співпраці. Сподіваємося, що підписані Угоди відкриють перед всіма сторонами нові можливості по впровадженню передових технологій, зокрема - 3D, для російського користувача. Упевнені, що 3D технології, засновані на російському виробництві, є новим етапом розвитку телевізійних послуг, які зажадаються споживачем в самий найближчий час», - відзначив Санг Ву Хан, директор аудио-видео департаменту Samsung Electronics Rus Company.

Довідка:

Першим кроком у взаємовідношенні двох компаній стало підписання Угоди про співпрацю і випуск спільних цифрових супутникових ресіверів під маркою Samsung DRE 8301 в січні 2010 року. Ресівер випускатиметься з підтримкою системи умовного доступу DRE і єдиною в Росії Програмно-апаратною системою управління операторською діяльністю (ПАСУ) GS 3.0 від Корпорації Дженерал Сателайт. Поява нового ресівера дасть компанії Samsung технологічну можливість стати партнером найбільшого супутникового оператора «Тріколор ТБ». Випуском супутникових ресіверів займатиметься ВАТ «НВО «Цифрові телевізійні системи» (р. Гусев області Калінінграда), сучасне контрактне виробництво радіоелектронного устаткування, найбільший в Європі виробник цифрових телевізійних приставок, що здійснює виготовлення по повному циклу. Завод є членом Асоціації виробників і трейдерів радіоелектронного устаткування «Корпорація Дженерал Сателайт».

Одночасно з цим Корпорація Дженерал Сателайт і компанія Samsung Electronics приступили до реализациии 3D проекту, до підписання Угоди про співпрацю в цій області, і частина технічних питань пов'язаних з ним була вирішена. Наслідком цього стало відкриття 2 лютого 2010 року першого на території Росії і Східної Європи цифрового супутникового 3D мовлення з об'ємним зображенням на базі проекту «Платформа HD».

Угода про запуск спільного 3D-проекта і виробництві телевізорів зі вбудованим тюнером для найбільшого російського оператора супутникового телебачення «Тріколор ТБ», підписане 3 лютого 2010 року, є свідоцтвом розширення співпраці між Корпорацією Дженерал Сателайт і Компанією Samsung Electronics.

Samsung Electronics Co., Ltd. - світовий технологічний лідер в області напівпровідників, телекомунікаційного устаткування і цифрової конвергенції, об'єм продажів якого в 2008 році склав 96 млрд. дол. США. Штат Samsung Electronics - 164600 чоловік в 179 офісах 61 країни світу. Компанія складається з семи незалежних підрозділів: Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions, Semiconductor і LCD. Samsung Electronics, визнаний одним з самих швидкорослих брендів в світі, є провідним виробником цифрових телевізорів, карт пам'яті, мобільних телефонів і TFT-LCD моніторів. У 2008 році компанія завоювала Гран-прі конкурсу «Бренд года/Effie» в номінації «Нове ім'я» (телефон Duos), а в 2009 році завоювала три премії «Продукт року» (LED-телевизоры 7000 серій і міні-ноутбук WiTuPÑ).

Джерело:


RATVODДата: Понеділок, 08.02.2010, 13:41 | Повідомлення # 35
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Компанія "Rikor" отримала премію «Велика Цифра»
за кращий супутниковий телеприймач 2010 року

3 лютого в МВЦ «Крокус Експо» відбулося урочисте нагородження переможців
першої національної премії Росії в області багатоканального цифрового телебачення «Велика Цифра».

Премія була заснована в рамках щорічної виставки CSTB’2010, присвячена передовим тенденціям ринку телекомунікацій. Компанія Rikor була представлена в категорії «устаткування і технології для цифрового телерадіомовлення» і отримала головний приз в номінації «Російське устаткування» за інтерактивний видеорекордер Rikor HD IVR.

цифровий інтерактивний видеорекордер Rikor HD IVR - інноваційна вітчизняна розробка, що дозволяє по-новому поглянути на саму ідею телебачення. Відеорекордер Rikor дозволяє користувачеві робити телебачення персональним, фільтруючи інформацію і управляючи прямим ефіром. Оснащений двома тюнерами для прийому цифрового сигналу, жорстким диском до 1500 гігабайт, GPRS-модемом, lan-раз"емом, CI-модулем, RF-модулятором, HDMI-вИходом, цифровий приймач Rikor не має прямих конкурентів на російському ринку.

«Ця премія є для нас винагородою за 13 років напруженої праці. За ці роки над проектом працювали близько 1300 чоловік. Ми отримали більше 60 патентів на розробки, використовувані в нашому ресівері Rikor HD IVR. Багато хто з них не має аналогів в світі. Зараз ми пропонуємо ці унікальні технології абонентам «Рікор ТВ» і ми готові ділитися цими технологіями з іншими гравцями ринку супутникового і кабельного телебачення.
Адже «Рікор ТВ» - це оператор інтерактивних послуг для операторів. Ми відкриті до співпраці», - сказав президент «Рікор Холдинг» Армен Георгієвич Маргарян.

«Рікор Холдинг» - інноваційна компанія, що працює у сфері високих технологій. Компанія утворена в 1992 році, розробляє засоби медіа комунікацій і надає комплексні вирішення інтерактивного і персонального телебачення. До складу Холдингу входять оператор інтерактивних послуг «Рікор ТВ», розробник мультимедійних інтерактивних технологій «Інтерактивні Медіа Технології», виробничий комплекс «Рикор Электроникс», інтерактивний телеканал «ТДК».

На отримання національної премії «Велика Цифра» подали заявки 125 номинантов: федеральні і регіональні оператори кабельного і супутникового телебачення Росії і країн СНД, виробники, системні інтегратори, дистриб'ютори і інтегратори устаткування для прийому цифрового багатоканального телебачення, російські і іноземні телеканали, що віщають в мережах кабельного і супутникового телебачення російською мовою на території Росії і країн СНД, а також російські телеканали, що віщають за кордоном.


RATVODДата: Середа, 17.02.2010, 18:32 | Повідомлення # 36
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
« Меридіан » готовий налагодити

масовий випуск ТБ-тюнерів

за умови попиту на них

Український виробник ВАТ «Меридіан» готовий почати масовий випуск ТБ-тюнерів,
якщо в процесі переходу на цифрове ТБ їх пропозиція зацікавить провайдерів програмної послуги
.

Про це заявив президент «Меридіана» В'ячеслав Проценко, передає «IT-ИМК». За його словами, зараз орієнтовна ціна українського тюнера складає близько 500 грн. За умови відповідного попиту на продукцію ціна може знизитися на 30-40%.

«Ми готові виготовляти десятки тисяч приладів щомісячно, якщо буде відповідний попит. В такому разі сподіваємося понизити кінцеву ціну тюнера до 300-350 гривень. А за якістю наша продукція не поступається імпортною», - заявив Проценко.

Відзначимо, що зараз більшість українських провайдерів використовують призначене для користувача устаткування іноземних виробників.

proit.com.ua


RATVODДата: Субота, 27.02.2010, 16:02 | Повідомлення # 37
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Сервіс «Cablevision» дозволить глядачам

дивитися вміст комп'ютера по телевізору

Аби дивитися відео або інший вміст комп'ютера по телевізору, потрібно купити спеціальний пристрій,
як, наприклад
, Apple TV, або вставити деяку кількість дротів в правильні роз'єми ПК і телевізора.

Оператор кабельного телебачення «Cablevision Systems Corp.» тестує сервіс, який, як вони обіцяють, значно спростить завдання.

Він дасть вам можливість дивитися фільми, перевіряти електронну пошту і дивитися фотографії на екрані телевізора. Телевізор виступатиме як «дзеркало» комп'ютерного монітора.

Спершу потрібний викачати і встановити програмне забезпечення «Cablevision» на комп'ютер. Хоча компанія не повідомляє подробиці, програмне забезпечення працює як і більшість програм, які забезпечують видалений доступ на комп'ютер.

Новини США


RATVODДата: Середа, 17.03.2010, 12:12 | Повідомлення # 38
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Нижегородський завод ім. Фрунзе випустив

дослідну партію приставок

для прийому цифрового телебачення

НТА-Приволжье - ФГУП "Нижегородський завод ім. М.В. Фрунзе" (НЗіФ) в березні закінчив розробку
і приступив до випуску дослідної партії бюджетного варіанту приставок
для прийому
цифрового телебачення кабельного мовлення DVB-611 C.

Про це повідомляється на сайті НЗіФ.

Згідно повідомленню, в лютому підприємство також запустило в серійне виробництво бюджетний варіант приставки для прийому цифрового телебачення наземного (DVB-332 T SD) і кабельного мовлення (DVB-232 C SD).

ФГУП ним. Фрунзе виробляє високоточну продукцію цивільного і військового призначення. Підприємство виготовляє високочастотні генератори сигналів, вимірників потужності і модуляції, а також устаткування, призначене для метрологічної перевірки засобів зв'язку і іншу апаратуру.

НТА Пріволжье


RATVODДата: Субота, 20.03.2010, 14:41 | Повідомлення # 39
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Продажі телевізійних приставок

виростуть на 11,5%

По прогнозах аналітичної компанії iSuppli, об'єм продажів ТБ-приставок збільшиться
на
11,5% - до 147,8 млн. штук, що на 15,2 млн. більше, ніж в 2009 році.

Експерти також відзначають, що зростання продажів телевізійних ресіверів збережеться
і в подальші роки і в
2014 році їх об'єм досягне 193,9 млн. штук.

Прогнози відносно зростання попиту на ресівери збігаються з прогнозами по збільшенню числа підписчиків цифрового широкосмугового інтернет-мовлення (IPTV). У iSuppli передбачають, що до початку 2015 років у всьому світі число індивідуальних абонентів інтернет-телебачення складе понад 123 млн. користувачів. Таке зростання обумовлене зручністю IPTV, за допомогою якої користувачі зможуть дивитися все що завгодно і у будь-який час. І в цьому їм допоможуть спеціальні ТБ-приставки.

Крім того, аналітики також відзначають, що провайдери IPTV, які братимуть участь в розробці спеціальних пристроїв, займатимуть на ринку вигідніше положення. У iSuppli вважають, що такими пристроями можуть бути не лише ТБ-приставки, але і девайсы, які здатні приймати контент різного типа і об'єднувати в єдине ціле всі останні пристрої в будинку.

Джерело: DailyComm


RATVODДата: Середа, 31.03.2010, 00:51 | Повідомлення # 40
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Hama розробила фоторамку з функцією

прийому цифрового телемовлення

Напередодні Кубка світу по футболу в Південній Африці, фірма Hama анонсувала цифрову фоторамку,
в якій функції відображення картинок і відео доповнені можливістю прийому телепрограм,
завдяки вбудованому
ТБ-тюнеру DVB-T.

У останньому продукт досить стандартний для цього класу пристроїв. Він відтворює цифрові фото у форматі JPEG і відео Motion JPEG, AVI і MPEG1/2 на 8-дюймовому екрані (800Ч600, 4:3). Контент зберігається у вбудованій пам'яті (16 ГБ) або на флэш-картах, що встановлюються в наявний слот SD/SDHC/MMC/MS/MS Pro/MS Duo/MS Pro Duo. Звук MP3 виводиться на інтегровані спікери або, через аудіороз'єм, на навушники.

У комплект постачання входять ІЧ-пульт дистанційного керування і антена DVB-T. Вартість фоторамки біля €120.

Комп'ютерний Огляд


RatvodTechДата: П`ятниця, 02.04.2010, 12:16 | Повідомлення # 41
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн
Openbox 3D - вже цього року ?

Українська компанія «Sat Sistems» (м. Запоріжжя) знайома багатьом завдяки виробництву
устаткування для прийому супутникового телебачення під торгівельною маркою
Openbox.

В кінці березня 2010 року компанія досягла угоди з провідними виробниками контента у форматі 3D,
такими як 3ality Digital і IMAX Corporation.

Угода має на увазі запуск спільного супутникового проекту на супутнику Sirius 4, 4.8 гр.с.д.


Гадана назва платформи «Open Sat». Точна дата запуску доки тримається в секреті, але читачі новин на нашому сайті першими дізнаються про це. Відомо, що на першому етапі у складі платформи буде близько 10 телеканалів у форматі 3D.

Компанія «Sat Sistems» також вироблятиме ресівери для прийому телеканалів з даної платформи. З технічними характеристиками нового ресівера Openbox S 9000 PVR/3D можна ознайомиться на сайті нашого інтернет-магазина SatShop. Директор компанії, Владислав Бойко говорить, що наша компанія завжди прагнула бути першою, і тому було прийнято таке рішення, створення спільного проекту з провідними виробниками 3D-технологий. Ми стали першою українською компанією, яка займатиметься розробкою і впровадженням 3DTV.

Віталій Мосейчук

RATVODДата: Четвер, 08.04.2010, 21:55 | Повідомлення # 42
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
TX-SR508 - 3D ресівер Onkyo

Високоякісний ресівер для домашнього театру від американського підрозділу Onkyo - TX-SR508,
підтримує останні аудіо і відео технології, всі популярні інтерфейси.

TX-SR508 сертифікований на відповідність вимогам THX, має чотири HDMI порту версії 1.4a, сумісний з аудіосистемою у форматі 7.1. Вбудований два зонний підсилювач підтримує технології Dolby DTS і Dolby Pro Logic IIz. Ресівер використовує технології обробки звуку - Audyssey. Пропонується опциональный модуль для підключення iPod/ HDradio через USB порт.

www.hdtv.ru


RATVODДата: П`ятниця, 30.04.2010, 17:06 | Повідомлення # 43
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Ресівер yes Мах Total

- безкоштовно і по-російськи

Якщо ви вважаєте себе сучасною людиною або хочете таким здаватися, варто запам'ятати декілька азбучних істин 21-го століття. Істина перша: мобільний телефон призначений не лише і не стільки для розмов, скільки для навігації в "павутині", ігор і інших мультимедійних радощів. Істина друга: для того, щоб мати сто і більш за друзів, зовсім не обов'язково відмовлятися від ста рублів або мотатися по безконечних тусовках. Досить натиснення однієї кнопки - і всі друзі "під рукою". І, нарешті, істина третя: не говорите вголос про те, що вам необхідно повернутися додому вчасно, аби "записати на відик" улюблений серіал. Вас не зрозуміють.

Люди, що крокують в ногу з часом, давно забули про такі проблеми. Для цього є цифрові декодери з почасовим налаштуванням. Розумні апаратики запам'ятовують не лише час ефіру вашої улюбленої передачі, але і уміють вчасно перемкнути запис з потрібного каналу, навіть якщо ви в цей час дивитеся фільм по іншому каналу.

Зовсім недавно провідна ізраїльська компанія супутникового телебачення yes представила увазі широкій громадськості новинку - цифровий декодер yes Мах Total. Цей апарат здатний не лише перемикати канали, але і складати індивідуальну сітку передач відповідно до смаків його власників, записувати серіали, зупиняти прямий ефір і "прокручувати" запис спочатку, а також самостійно записувати вибрану передачу в потрібний час з будь-якого каналу, надавати послуги VOD і навіть транслювати канали високого дозволу HD.

Як з'ясувалося, компанія yes вирішила не зупинятися на досягнутому і до всіх вищеперелічених достоїнств запропонувала ексклюзивні умови для нових абонентів і для тих, що існують, які замовлять декодер yes Мах Total. Тим, хто побажає обміняти свій декодер на вдосконалену новинку yes Мах Total, по-перше, обширна відеотека VOD надається без щомісячної оплати - тобто послуги VOD безкоштовні, абонентові залишається лише сплатити замовлення вибраного фільму. І, по-друге, весь асортимент "російських" каналів художнього і документального кіно, а також серіалів в VOD надається безкоштовно для всіх російськомовних глядачів.

Справжні цінителі кіно вважають, що на фільм необхідно "набудуватися" і дивитися хороше кіно слідує неспішно, в тиші, а не тоді, коли показують, мечась між домашніми турботами і екраном. Цього місяця канал yes Веселка присвячує свій ефір головної кінопремії Росії "Ніка". Все 36 фільмів, наданих в програмі каналу, можна відшукати і поглянути на VOD в слушний час і без поспіху. Адже головна ідея всіх сучасних технологічних новинок полягає в тому, аби допомогти людині витягувати максимум задоволення і користі, прикладаючи мінімум зусиль.

cursorinfo.co.il


RATVODДата: Четвер, 06.05.2010, 13:07 | Повідомлення # 44
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Литва почне випуск DVB-T2-ресіверів

Шяуляйський завод по виробництву телевізорів (Šiaulių tauro televizoriai) цього літа
планує почати виробництво приставок телевізорів,
призначених для прийому
цифрового телебачення новітнього стандарту - сигналу DVB-T2.

Вони експортуватимуться до Великобританії, а потім і в інші країни Європи. Якщо все складатиметься вдало, то вже цього року завод зможе збільшити виробництво на 10-20%.
Як не дивно, але всупереч кризі ситуація на ринку телевізорів в Європі складається досить благополучний. Торік їх продано на 5 млн більше, в першому кварталі реалізація виросла майже на третину, і експерти будують оптимістичні прогнози на другий квартал.

Šiaulių tauro televizoriai сповна вписується в цю тенденцію завдяки тому що 98% продукції експортує до Великобританії, Франції і Німеччини.. Його доля на литовському ринку складає лише 15%.

Для місцевого ринку характерна ситуація депресії, і краще, на що сподіваються торговці, це збереження її на тому ж рівні. Тому підприємство має намір запропонувати споживачам телевізори з обмеженим набором функцій, що дозволить понизити їх вартість. На місцевому ринку сьогодні в ходу телевізори середнього сегменту - вартістю від 600 до 1500 льоту (170-430 EUR), відзначає Жукауськас.

www.times.lv


RATVODДата: Четвер, 06.05.2010, 17:10 | Повідомлення # 45
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Огляд гібридного USB ТБ-тюнера

iconBIT TV-Hunter Hybrid HD Stick U500 FM

Введення

Компанія iconBIT, відома своїми відмінними FULLHD мережевими медіаплеєрами, з недавнього часу почала займатися і ТБ-тюнерами. І на цьому ринку амбітна iconBIT має намір потіснити таких грандів, як AverMedia і Beholder. Принаймні, заявити про себе iconBIT вирішила релизом відразу трьох моделей - два з інтерфейсом USB (гібридна U500FM і аналогова U100FM) і внутрішній ТБ-тюнер з інтерфейсом PCI Express, що має дуже довге ім'я, - Spider Hybrid HD PCI-E 905FM. Вся трійця, як можна здогадатися по маркіровці, має і FM-тюнер.

Але сьогодні ми торкнемося лише USB-гибрида. Ця модель цікава не лише лише тим, що це перший ТБ-тюнер від iconBIT, але і перший ТБ-тюнер на російському ринку, який побудований на новітньому чіпі ATI Theater HD750. Спочатку скажемо пару слів про цей чіп.
ATI Theater HD 750

Взагалі, компанія ATI, нині частина AMD, вже давно займається чіпами для ТБ-тюнерів. Раніше вони використовувалися, в основному, в дорогих відеокартах серії All-In-Wonder зі вбудованим ТБ-тюнером. Але популярністю ці плати ніколи особливо не користувалися із-за дуже високої ціни і поганої якості прийому, та і велика їх частина не підтримувала SECAM, що необхідне для російського ринку.

Новий чіп ATI Theater HD 750 має підтримку стандартів PAL, SECAM, NTSC, ATSC, QAM і DVB-T. Він підтримує мовлення у високому дозволі, має вбудований демодулятор (що позитивно позначається на вартості кінцевого продукту) COFDM і має підтримку інтерфейсів PCI, PCI Express і USB 2.0. Плюс, в чіпі застосовуються власні розробки ATI для поліпшення якості картинки. Природно, для аналогових ТБ-каналів є підтримка стереозвуку у форматі NICAM. Загалом, якщо без надлишок, то все, що треба сучасному ТБ-тюнеру, проте детальних специфікацій ATI не розкриває і обговорювати можливості чіпа поки що рано. Принаймні, ми повинні побачити продукти, що реалізовують весь закладений в чіп потенціал.

ТБ-тюнер iconBIT TV-Hunter Hybrid U500 FM поставляється в маленькій картонній коробочці. Комплектація традиційна: разом з USB-стиком ви отримаєте пульт ДУ, диск з софтвером і компактну антену для FM/DVB-T.

USB-тюнеры iconBIT мають однакові корпуси, що хіба що відрізняються кольором: аналогова модель - чорна, гібридна - біла. Корпус дуже компактний, частково завдяки тому, що антенний роз'єм розташовується усередині нього, а не зовні.

Під великою чорною смужкою ховається гик-датчик, розташований з одного боку корпусу.

Збоку на корпусі встановлене A/V гніздо для підключення розгалуджувача з відеовходами. ICONBIT TV-Hunter Hybrid U500 FM має вхід S-Video, і композитний аудіо/відео вхід.

Корпус легко розбирається, і нашому погляду з'являється проста за сучасними мірками плата. Тут всього два чіпи - згаданий ATI Theater HD 750 і ВЧ-блок NXP TDA18271. ВЧ-блок ми вже ні раз зустрічали в ТБ-тюнерах AverMedia, і він показував відмінну якість прийому, порівнянну з якістю «баночного» Philips MK5 і Xceive XC5000.

Власне, а більше чіпів і не потрібний - відеопроцесор ATI Theater HD750 не вимагає зовнішнього COFDM-демодулятора (він вбудований в чіп) і моста на USB, оскільки контроллер інтерфейсу вбудований в процесор. Ось вам і секрет низької вартості USB-стика: менше чіпів на платі - менше грошей з вашої кишені.

Звернемо увагу на аксесуари - антеннка з комплекту постачання нам так само зустрічалася в інших ТБ-тюнерах: вона може легко встановлюватися на гладку поверхню, чіпляючись за допомогою присоска і має прищіпку для установки на екран ноутбука. Що стосується ефективності антени, то спочатку вона призначена для прийому радіо і цифрового телебачення (яке за стандартом DVB-T повинне прийматися в приміщенні на кімнатну 10-сантиметрову антену). Але в зоні упевненого прийому цієї антени вистачає і для аналогового телебачення, хоча, сказати по-чесному, особливо на це не розраховуйте - в нашій країні таких місць не дуже-то багато.

У комплекті з ТБ-тюнером поставляється вже знайомий нашим читачам пульт дистанційного керування. Таким пультом сьогодні комплектуються багато ТБ-тюнерів, але у випадку з iconBIT ПДУ має небагато іншу розкладку. Пульт досить зручний, але при цьому чималий для компактного ТБ-тюнера. Загалом, якщо ви возитимете iconBIT TV-Hunter U500 FM разом з ноутбуком, пульт вам навряд чи знадобиться, а ось якщо підключите до домашнього медіацентру або компактного комп'ютера - ось тут ви не пошкодуєте про його розміри.


Форум TV-SAT » « Технічний відділ ( майстерня ) » » Встановлення обладнання SAT TV » Новинки обладнання SAT TV
  • Сторінка 3 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024