FORUM TV-SATЧетвер
25.04.2024, 19:50

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум TV-SAT » « Технічний відділ ( майстерня ) » » Встановлення обладнання SAT TV » Технологія Unicable (можливість перегляду каналів САТ ТВ на декількох ресіверах)
Технологія Unicable
RATVODДата: Неділя, 27.09.2009, 22:42 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Технологія Unicable


RATVODДата: Неділя, 27.09.2009, 22:44 | Повідомлення # 2
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Що таке Unicable ?

Технологія Unicable розроблена для можливості перегляду каналів супутникового мовлення
на декількох ресіверах за допомогою лише одного кабелю.

Вживання технології Unicable дозволяє легко модернізувати вже наявну систему
без допомоги фахівця або установника
.

UniCable представляє готове апаратне рішення зі вбудованим програмним забезпеченням, що дозволяють підключити до блоку LNB (конвертору) декілька користувачів одночасно. Це аналогічно вживанню універсально конвертора з чотирма виходами (V-Hi, V-Lo, H-Hi, H-Lo) і 4/8 і мульти перемикача.

Що це дає ?

Істотно полегшує установку нових антен і модернізацію вже працюючих систем, зберігаючи час і зменшуючи вартість витратних матеріалів.

Простота заміни устаткування - потрібно лише замінити LNB, не міняючи при цьому ні саму “тарілку”, ні кабель, ні вже використовуваний ресівер. Проте ресівер має бути DiSEqC - сумісний.

Гнучкість вживання - Unicable виконує канальну маршрутизацію до антени, встановленої на даху будинку. Немає необхідності прокладати новий кабель для підключення нового ресівера.

Естетичне рішення для користувачів, які хочуть уникнути прокладення багаточисельних кабелів від даху до квартири.

Скільки користувачів можна підключити до Unicable LNB ?

Unicable LNB може одночасно працювати з чотирма ресіверами в повному Ku-диапазоне і може працювати з безліччю ресіверів за умови роботи в одному з діапазонів Ku (верхньому або нижнем), наприклад для верхнього діапазону Ku при прийомі каналів з НТВ+. В цьому випадку потрібно буде в обов'язковому порядку вставити в LNB пластину знявши кришку з конвертора заздалегідь помістивши лише білу кришку на 5-7 хвилин в киплячу воду у міру її розм'якшення обережно зняти кришку і вставити пластину, після повернути все у вихідний стан. До одного кабелю може бути підключені багато ресіверів, але незалежно управляти в реальному режимі часу можуть лише четыре- ця умова стосується саме режиму повного Ku-диапазона, для НТВ+ це не відноситися. У деяких ресіверах є два незалежні тюнери, що дозволяють в один і той же час здійснювати перегляд улюбленої передачі і записувати в той же час іншу. Можна дивитися одну передачу і в той же час в маленькому віконці спостерігати, що відбувається на іншому каналі, при цьому комбінація пакетів і програм може бути будь-яка.

В більшості випадків рідко потрібне вживання більш ніж чотири паралельно підключених ресівера в один і той же період часу. Тобто якщо хтось з трьох користувачів в даний момент не користуються ресівером і ці ресівери знаходяться в черговому режимі, то останні користувачі можуть користуватися Unicable LNB без обмежень, так само як і інші - ця умова стосується саме режиму повного Ku-диапазона, для НТВ+ це не відноситися.

Переваги технології:

Пряма перевага - зменшення матеріальних витрат і часу на монтаж і установку для подальшого нарощування в будинку додаткових ресіверів.

Але, є непрямі переваги. Часто споживачі не можуть собі дозволити додаткових матеріальних витрат при розширенні можливостей перегляду за рахунок установки додаткової апаратури.

Дуже важно, що Unicable не вимагає необхідності при прокладенні другого кабелю для здійснення одночасного незалежного прийому і запису на ресіверах з двома тюнерами.

Джерело:


Форум TV-SAT » « Технічний відділ ( майстерня ) » » Встановлення обладнання SAT TV » Технологія Unicable (можливість перегляду каналів САТ ТВ на декількох ресіверах)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024