FORUM TV-SATЧетвер
28.03.2024, 20:08

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ » Новини "POLSAT", "NC+"
Новини "POLSAT", "NC+"
RATVODДата: Середа, 04.05.2011, 15:13 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Цифровий Польсат



Cyfrowy Polsat Packages

Hot Bird, 13.0°E


---------------------------------------------------------------------
пакет NC+


kosoleg5Дата: Середа, 04.05.2011, 15:13 | Повідомлення # 2
користувач

Країна:
повідомлень: 20
Статус: Оффлайн
TVN HD, TVN HD+1 в Цифровому Польсаті

Цифровий Польсат і Група TVN підписали угоду o присутності каналів Групи TVN в цифровому Польсат а канали Групи Польсат в послузі телебачення нової генерації n. За цим договором абоненти Цифрового Польсат отримають доступ до нових каналів - TVN HD, TVN HD +1, TVN CNBC і Religia TV завдяки чому зможуть дивитися включно десять каналів мовлення Групи TVN: TVN, TVN HD і TVN HD +1, TVN 7, TVN24 , TVN Turbo, TVN Meteo, TVN Style, TVN CNBC і Mango 24 - це канал покупок.

Одночасно послуга телебачення нової генерації n буде охоплювати канали Групи Польсат: Polsat, Polsat HD, Polsat 2, Polsat News, Polsat Cafe, Polsat Play, Polsat Film, TV Biznes, Superstację, Polsat JimJam і Polsat Sport News, kоторие приєднаються до послуги трохи пізніше .

Договір набуде чинності першого травня цього року. Угода дійсна до 30 квітня 2015 року.


мир всим
slavasamДата: Середа, 21.11.2012, 13:47 | Повідомлення # 3
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Український канал 1+1 Int. в EPG Цифрового Польсата

2012-11-20

Платформа Цифровий Польсат додала до списку некодированых каналів українську станцію 1+1 International. Канал зареєструвався на позиції 216.

1+1 International віщає в компресії MPEG-4 і цим самим прийом цього каналу можливий тільки на декодерах HD.
RATVODДата: П`ятниця, 06.08.2021, 09:40 | Повідомлення # 4
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Тематичні канали Телебачення Полсат

з новими логотипами




Telewizja Polsat почала змінювати свої логотипи.


Ребрендинг тематичних каналів - ще одна частина трансформації всієї групи Polsat Plus. Раніше були представлені нові логотипи ключових і стратегічних брендів, таких як Polsat, Plus, Polsat Box, Polsat Box Go і Polsat Go.

«Polsat - це найкращі емоції, контент і продукція - розваги, спорт, фільми, серіали, програми і найнадійніша інформація. Завдяки сімейству каналів Polsat наші глядачі можуть насолоджуватися контентом і відчувати пов'язані з ним емоції. Ми представляємо абсолютно нову візуальну ідентичність як для основних каналів Polsat, так і для тематичних каналів - щоб глядач знав, що це канали з однієї групи і що вони пропонують кращий контент, який можна дивитися різними способами в будь-якому місці і в будь-який час за їх вибором» , - говорить Катаржина Вишомірска-Верчевска, член правління Telewizja Polsat Sp. z o. o., директор з маркетингових комунікацій Polsat Plus Group.

Всі логотипи і графічні елементи стратегічних брендів Polsat Plus Group належать до одного сімейства і схожі один на одного, тому візуалізація тематичних станцій змінюється точно так же.

«Новий слоган, загальний для всіх брендів Polsat Plus Group: «Вибери все», ідеально відображає комплексну, різноманітну і ідеально адаптовану до індивідуальних потреб кожного глядача програмну пропозицію Telewizja Polsat і його каналів», - додає Катаржина Вишомірска-Верчевска[u].

Зміни в ідентифікації торкнулися ключових тематичних каналів:

Polsat News, Super Polsat, Polsat Play, Polsat Cafe, Polsat Games, Polsat Rodzina, Polsat Doku, Polsat Film, Polsat Seriale, Polsat 1 і Polsat 2 і всіх спортивних каналів, наприклад, Polsat Sport, Polsat Sport News, Polsat Sport Extra, Polsat Sport Fight, Polsat Sport Premium 1 і Polsat Sport Premium 2.

04 серпня 2021

Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ » Новини "POLSAT", "NC+"
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024