FORUM TV-SATП`ятниця
19.04.2024, 21:51

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ » Новини Платного телебачення світу
Новини Платного телебачення світу
RATVODДата: П`ятниця, 20.07.2018, 11:17 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Новини Платного телебачення світу

RATVODДата: П`ятниця, 20.07.2018, 11:31 | Повідомлення # 2
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Платне телебачення в Росії

виявилося одним з найдешевших у світі



Гендиректор Telecom Daily Денис Кусков пов'язує низьку вартість послуг
з високою конкуренцією на російському ринку платного ТБ
- Максим Стулов / Відомості

У США абоненти платять в 38 разів більше


Аналітична компанія Telecom Daily порівняла вартість послуг платного телебачення в 2017 р в 20 найбільших по ВВП країнах світу (за паритетом купівельної спроможності). У Росії ціна на послугу виявилася найнижчою, прийшли до висновку експерти. Середній щомісячний платіж абонента (ARPU) в Росії становить $ 2,95 (за курсом ЦБ на 31 грудня 2017 г.). Перед нею - Індія, де ARPU - $ 3,9, а перше місце займають США, де передплатники платного ТБ витрачають в середньому $ 112,7 щомісяця. Друге місце ділять Австралія та Канада ($ 67), далі - Великобританія ($ 44). Даних по одній з країн - Ірану - Telecom Daily виявити не вдалося.

Гендиректор Telecom Daily Денис Кусков пов'язує низьку вартість послуг з високою конкуренцією на російському ринку платного ТБ - тривалими ціновими війнами між операторами. А тепер, коли проникнення платного ТБ досягло 75% домогосподарств і ринок наситився, піднімати тарифи вже неможливо - це призведе до відтоку абонентів до інших гравців, вважає Кусков.

Росія за цінами на платне ТБ на останньому місці серед найбільших країн, згодна аналітик «ТМТ консалтингу» Олена Крилова. Причина в тому, що в Росії добре розвинене ефірне ТБ - по ньому телеглядачі безкоштовно можуть дивитися більше 20 каналів, зазначає вона. Крім того, в російських багатоквартирних будинках є колективні антени, плата за користування якими становить близько 100 руб. в місяць, зазначає вона.

Шматків і Крилова згодні, що нарощувати ARPU за рахунок збільшення тарифів у російських операторів платного ТБ навряд чи вийде. Зростання доходів можливий за рахунок додаткових сервісів, таких, наприклад, як відео за запитом, і платного додаткового контенту, вважають вони.

Вартість платного ТБ в Росії дійсно невелика через конкуренцію між операторами, відзначає гендиректор «Іскрателекома» Алхас Мирзабеков. На ринок дійсно тисне безкоштовне ефірне телебачення з безліччю каналів, згоден він. Додаткові сервіси можуть лише незначно вплинути на доходи провайдерів платного ТБ, вважає Мирзабеков. Телеперегляд зараз йде в інтернет і віджети (спеціальні додатки для смарт-телевізорів, також підключаємих до інтернету), каже він.

Валерій Кодачігов

07 березня 2018.


RATVODДата: П`ятниця, 20.07.2018, 12:02 | Повідомлення # 3
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
В Європі на платне телебачення

підписано 185 мільйонів абонентів




У першому кварталі обсяги ринку платного ТБ в Європі
досягли позначки в 185 мільйонів передплатників


Дані дослідження, проведеного компанією Dataxis, свідчать про те, що за перший квартал 2018 року обсяги ринку платного ТБ в Європі досягли позначки в 185 мільйонів передплатників, при цьому в цілому ринок зріс лише на 0.3% в порівнянні з показниками четвертого кварталу 2017 року. І це найнижчий чистий приріст даного ринку, зазначений в дослідженнях Dataxis.

Приблизно 35% передплатників послуг платного телебачення є абонентами кабельних мереж, 31% - абонентами супутникових платформ і 28% - IPTV.
На частку OTT і DTT припадає лише 3% від загальної кількості абонентів.

Мережі кабельного телебачення як і раніше є найбільш часто використовуваною технологією доступу до контенту платного телебачення в Європі - їх послугами користується майже 65 мільйонів абонентів, серед яких передплатниками цифрових мереж є 42 мільйони осіб. Втім, в першому кварталі 2018 року частка цього сектора трохи знизилася. На частку Liberty Global / Vodafone припадає 31% передплатників. На непрямому кабельному ринку кількість абонентів становить 18 мільйонів чоловік.

Ринок супутникових DTH платформ в першому кварталі 2018 року просів більш істотно - число передплатників знизилося на 400 000 або 0.72% у порівнянні з четвертим кварталом 2017. За приблизними підрахунками Dataxis, компанія Sky Group і російська компанія Tricolor, яким в сукупності належить 50% ринку, втратили 140 000 і 80 000 абонентів відповідно.

Ринок DTT в першому кварталі 2018 року зберіг стабільність - число абонентів в даному сегменті знизилася всього на 0.35%, проте, з тенденцією до падіння - незважаючи на запуск в 2017 році в Німеччині мережі Freenet, яка зуміла залучити до за останній квартал 47 000 передплатників, досягнувши позначки в 18% від всього ринку DTT.

З іншого боку, на ринку IPTV в Європі в першому кварталі 2018 року збереглося зростання - число передплатників збільшилася на 1 000 000 в порівнянні з четвертим кварталом 2017 роки (+ 2%). Основні гравці на цьому ринку - Orange (Франція) і Ростелеком (Росія), на їх частку припадає 10 і 13% всього ринку IPTV.

Незважаючи на те, що частка OTT становить всього 3% від загальних обсягів ринку платного ТБ, в цьому сегменті спостерігалося найбільш високе зростання числа передплатників, особливо, якщо порівнювати з даними за четвертий квартал 2016 роки (+ 47%). 25% цього ринку OTT в Європі належить польському оператору Play Now.

Борис Скуратівський

- 18 липня, 2018



RATVODДата: П`ятниця, 20.07.2018, 12:22 | Повідомлення # 4
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Платним телебаченням в європейських екс-СРСР країнах

користується
53.2 млн абонентів




У європейських країнах, що раніше входили до складу СРСР,
налічується 53,2 мільйона передплатників послуг платного ТБ.


Число передплатників послуг платного телебачення в європейських країнах, що раніше входили до складу СРСР, в першому кварталі 2018 року досягла позначки в 53,2 мільйона чоловік, а річний приріст склав 3%. Про це свідчать дані дослідження, проведеного компанією Dataxis.

Кількість передплатників послуг кабельного телебачення в усіх країнах регіону знижується (-2% за рік), що, в общем-то, відповідає глобальним тенденціям.



Втім, кабель залишається найбільш поширеним способом доступу глядачів до контенту платного ТБ - на його частку на початку 2018 року припадало 44% всіх підключень. Найбільш висока частка кабельного телебачення - в Україні, Вірменії, Литві та Молдові. При цьому більше половини абонентів невеликих кабельних операторів, що працюють в цих країнах, дивляться через кабель аналогове телебачення.

На думку гравців ринку, 100% перехід їх абонентів на цифру слід очікувати не раніше, ніж через два-три роки.



Найбільш потужний зростання було відзначено в секторі IPTV (+ 19%), де найбільшого успіху змогли досягти такі оператори, як Ростелеком з Росії, OLL TV з України і Белтелеком з Білорусі. Досить високим проникнення даної технології в сектор платного ТБ було і в Грузії, де її зростання пов'язане з розширенням покриття широкосмугових мереж.

До числа європейських країн, що раніше входили до складу СРСР, відносяться Литва, Латвія, Естонія, Біларусь, Україна, Молдова, Грузія та Вірменія.

Борис Скуратівський

- 19 липня, 2018

RATVODДата: Вівторок, 19.02.2019, 10:55 | Повідомлення # 5
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Американські оператори зазнають збитків

- абоненти відмовляються від
платного ТБ




У США оператори супутникового і кабельного ТБ втрачають абонентів.


За минулий рік від платних послуг відмовилися понад 2,5 млн. користувачів, пише Cord Cutter News.

Повідомляється, що найбільш масштабні втрати поніс оператор супутникового телебачення Dish. За останній квартал 2018 роки від його послуг відмовилися 334 тис. абонентів. Інший відомий постачальник аналогічних послуг - DirecTV - втратив понад 650 тис. користувачів. Значне зниження показників демонструють також і кабельні оператори: Spectrum з втратами в 36 тис. абонентів, а також Comcast і Fios з 19 тис. І 46 тис. відмовившигся відповідно.

Як зазначає джерело, ситуація може набути куди більш поганий результат для маленьких компаній. Наприклад, кабельний оператор RTC планує припинити надання ТВ-послуг. Очікується, що, у зв'язку з поточною проблемою, його приклад можуть наслідувати багато.

Нагадаємо, раніше Mediasat повідомляв про намір найбільших американських операторів платного ТБ підняти тарифи з поточного року.

Лада Васюкова

- 15 лютого, 2019



RATVODДата: Понеділок, 24.06.2019, 20:21 | Повідомлення # 6
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Кількість передплатників послуг платного телебачення

виросте по всьому світу на 81 мільйон




Експерти агентства Digital TV Research прогнозують, що в період з 2018 по 2024 рік
кількість передплатників послуг платного ТВ виросте на 81 мільйон - або ж на 8%.


Таким чином, загальна абонентська база провайдерів послуг платного телебачення по всьому світу досягне позначки в 1.10 мільярда.
Виходячи з даних по 138 країнам загальна кількість передплатників послуги перевалила за позначку в 1 мільярд в 2018 році.

Старший аналітик агентства Digital TV Research Саймон Мюррей заявив: «Кожен квартал ми чуємо тривожні новини про зростання «кабельного відказу» в США. Ця тенденція буде тривати, і в період з 2018 по 2024 рік кількість передплатників послуг платного ТВ в США знизиться майже на 10 мільйонів. Також приблизно 28 з 138 країн втратять передплатників в період з 2018 по 2024 рік».

Він продовжив: «Однак у нас є і хороші новини. У 110 країнах кількість передплатників виросте. Шість з десяти країн з найбільшим приростом кількості передплатників послуг платного телебачення будуть країнами Азіатсько-Тихоокеанського регіону. З 81 мільйона нових абонентів, які підпишуться на послугу з 2018 по 2024 рік, 29 мільйонів будуть представляти Індію, 16 мільйонів - Китай, а 8 мільйонів - Індонезію».

У Китаї і надалі буде проживати приблизно третина від загальної кількості передплатників послуг платного телебачення в світі - до 2024 року це буде приблизно 356 мільйонів. На частку Індії в 2024 року доводитиметься ще 17% - або 187 мільйонів. Таким чином, до 2024 року на частку Індії та Китаю в сукупності припадатиме половина від загальної кількості передплатників послуг платного телебачення в світі.

IPTV є платформою-чемпіоном в світі платного телебачення. У період з 2018 по 2024 рік кількість передплатників послуг IPTV зросте на 100 мільйонів чоловік - до позначки в 357 мільйонів. Уже в 2018 послуга IPTV обійшла супутникове телебачення за кількістю передплатників.

Послуги супутникового телебачення і платного DTT в період з 2018 по 2024 рік зростуть лише на 7 мільйонів передплатників кожна. Кількість передплатників цифрового кабельного телебачення збільшиться в період з 2018 по 2024 рік на 18 мільйонів, при цьому аналогове кабельне телебачення втратить 62 мільйони передплатників - таким чином, для кабельного телебачення намічається період чистих втрат.

Якщо відкинути результати аналогового кабельного ТБ, зростання цифрових платформ платного ТБ просто вражає: кількість його абонентів стрімко зросла з 380 мільйонів у 2010 році до 954 мільйонів за станом на кінець 2018, а до 2024 року має досягти позначки в 1.096 мільярда.

21 червня, 2019

Редакція


RATVODДата: Субота, 25.01.2020, 10:21 | Повідомлення # 7
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Доля угоди про злиття індійських операторів Dish TV і Airtel DTH

зависла в повітрі через розбіжності щодо структури угоди




Переговори між операторами DTH-платформ Dish TV India і Airtel Digital TV
зайшли в глухий кут через розбіжності щодо структури угоди, - передає агентство Bloomberg.


У повідомленні агентства мовиться, з посиланням на анонімні джерела, що належача Essel Group компанія Dish TV розглядає можливість продажу бізнесу за грошові кошти, а не через угоду про обмін акціями. У той же час, компанія Bharti Telemedia, що є DTH-підрозділом компанії Bharti Airtel, бажає запропонувати акції.

Зіткнувшись з величезними боргами, медіа-магнат Субхаш Чандра вирішив позбутися від ряду активів, щоб зменшити борговий пресинг на Essel Group. Компанія продала 26.7% акцій ZEEL за 8567.18 індійських рупій. Це знизило її частку в ZEEL до менше 5%.

У повідомленні агентства мовиться, що остаточне рішення ще не прийнято, і переговори можуть відновитися в будь-який момент. При цьому самі компанії Bharti Airtel і Dish TV відмовилися коментувати ситуацію.

Можливе злиття між гравцями сектора DTH розглядається компанією Bharti Airtel як стратегічне рішення, яке допоможе виграти конкурентну боротьбу з належачою Мукешу Амбані компанією Reliance Jio Infocomm, яка нещодавно придбала контрольні пакети акцій компаній DEN Networks і Hathway Cable & Datacom, що займаються дистрибуцією кабельних каналів.

Згідно з даними за липень-вересень зі звіту Індикатор ефективності (PIR), підготовленого Індійським регулятором телекомунікацій (TRAI), частка компаній Dish TV і Airtel Digital TV на ринку склала 31.23% (21.64 мільйона) і 23.39% (15.93 мільйона) відповідно.

Після злиття компаній Dish TV і Videocon d2h і подальшого за цим закриття компанії Independent TV (раніше - Reliance Digital TV) ринок DTH в Індії розділений між чотирма гравцями - Tata Sky, Dish TV, Airtel і Sun Direct.

Борис Скуратівський

24 січня, 2019

Редакція


RATVODДата: Четвер, 07.01.2021, 16:10 | Повідомлення # 8
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
У Румунії платформа супутникового телебачення

відмовилася від трансляції телеканалів
Discovery



Фото: Focus Sat

Румунська DTH-платформа Focus Sat прибрала зі своєї пропозиції
цілий ряд телеканалів, не зумівши дійти згоди з компанією Discovery Group
.


Про це пише Broadband TV News.

З початку поточного місяця телеканали Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Investigation Discovery, Eurosport 1 SD and Eurosport 2 SD більш не надаються в пакеті «Сімейний». Разом з тим Furthermore, Discovery Channel HD, Fine Living, Discovery Science, DTX, Animal Planet HD, Travel Channel SD and HD, Eurosport 1 HD і Eurosport 2 HD більше не входять в пакет Mozaic Plus.

Відзначимо, що в Discovery Group раніше повідомляли про те, що з 31 грудня 2020 року із портфеля групи будуть виключені телеканали Fine Living і Discovery Showcase HD.

Тим часом, починаючи з 4 січня, в базовий телевізійний пакет Focus Sat були додані нові телеканали - LookSport 2 і LookSport 3, BBC Earth (версії SD і HD), Love Nature, Crime & Investigation і Stingray C-Music. У той же час пакет Mozaic Plus включає канали LookSport 2 HD і LookSport 3 HD, Love Nature HD, travelxp HD, Timeless Dizi Channel, Stingray iConcerts і Stingray Classica.

Коментуючи ці зміни, генеральний директор компанії Eviso Marketing Advisory Romania SA Міхай Тіліна, зокрема, сказав: «Ми постійно відстежуємо зміни споживчого інтересу до різних жанрів, конкретних телевізійних каналів або типів телепрограм і намагаємося інтегрувати їх в нашу пропозицію контенту. Це є однією з тих причин, за якими в жовтні минулого року ми запустили преміальну відеотеку National Geographic з сотнями унікальних позицій, які доступні виключно в додатку Focus Sat безкоштовно для наших клієнтів. Ми зосереджуємо всю нашу увагу на поповнення відеотеки новими фільмами, серіалами, документальними фільмами та іншим привабливим телевізійним контентом, який доступний для наших клієнтів в інтернеті в будь-який час, в будь-якому місці і на всіх пристроях».

Нагадаємо, раніше про виключення телеканалів сімейства Discovery також заявив український оператор кабельного телебачення Volia.

Борис Скуратівський

06 січня, 2020.



RATVODДата: Понеділок, 08.02.2021, 19:33 | Повідомлення # 9
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Сейм Латвії дозволив штрафувати

за перегляд
російських каналів



Фото: Stern

У Латвії будуть штрафувати за використання послуг
по нелегальному доступу до супутникового ТБ.


Таким чином Сейм має намір скоротити перегляд заборонених в країні російських телеканалів, передає DELFI.

Повідомляється, що латвійський Сейм остаточно прийняв поправки до закону про захищені послуги, які покладають на глядачів відповідальність за нелегальний перегляд супутникових каналів. Раніше заборона поширювався тільки на осіб, які використовують ці послуги в комерційних цілях.

Поки що фізичні особи за використання нелегальних систем доступу до супутникового ТБ не штрафуються. Однак якщо кількість абонентів нелегальних послуг не вдасться скоротити, може бути введена і адміністративна відповідальність і для них.

Нагадаємо, влітку минулого року в Латвії затвердили поправки до закону, що обмежують телемовлення російською мовою. Відповідно до правок, оператори платного ТБ повинні формувати 80% пакету з телеканалів, які виробляються на офіційних мовах Євросоюзу або Європейської економічної зони (без російськомовного ТБ).

Лада Васюкова

08 лютого, 2021.



RATVODДата: Вівторок, 23.03.2021, 15:09 | Повідомлення # 10
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Нові канали в складі

телеканалів
супутникового ТБ МТС !




До уваги абонентів супутникового ТБ МТС !
З 23 березня 2021 року до складу канального плану вносяться зміни.


З 23 березня 2021 року всі основні пакети ( «Базовий», «Розширений», «Базовий Плюс» і «Розширений Плюс») поповняться телеканалами: «Shopping Live», «LEOMAX +», «Шансон» в SD-форматі, а також «Mezzo Live» і «Старт» в HD-якості.

Пакети «Розширений» і «Розширений Плюс» додатково включать в себе ще 3 фільмових телеканали: «Hollywood HD», «Дорама», «FlixSnip»,
а також:

> дитячий канал: «Da Vinci»;
> канали для дорослих: «Brazzers TV Europe», «Babes TV», «Blue Hustler», «Playboy TV», «Шовк»

Канал «Da Vinci» також буде доступний в рамках тематичного пакету «Дитячий».

Тематичний пакет «Для дорослих» змінить свою назву на пакет «Після опівночі» і поповниться каналами «Babes TV» в HD-якості,
«Brazzers TV Europe», «Blue Hustler», «Playboy TV» і «Шовк» - в SD- форматі.

З усіх пакетів будуть виведені телеканали: «RTД HD», «360о Новини», «Санкт-Петербург», «Чаваш Ен», «ОТВ Прим».

Всі зміни в складі ТВ-пакетів, що надаються абонентам послуги «Супутникове ТБ»,проводяться без зміни встановленої за договором абонентської плати.

Для перегляду телеканалів необхідно приймальне обладнання з підтримкою формату відеосстиснення HEVC / H.265. Подробиці в розділі «Обладнання». Впровадження новітнього кодека H.265 / HEVC дозволяє збільшувати кількість каналів у форматах HD і Ultra HD. Кодек H.265 розроблявся з урахуванням всіх особливостей формату 4К, що дозволяє досягти найвищого рівня якості зображення.

Детальніше про склад телеканалів:

23 березня 2021

RATVODДата: Четвер, 06.05.2021, 21:35 | Повідомлення # 11
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Viasat і Canal Digital тепер стають Allente !



І ми будемо найбільшими в сфері розваг.


Для вас це просто означає, що всі ваші розважальні потреби покриті. Сьогодні і в майбутньому.

Незалежно від того, живете ви наодинці чи з іншими, або завжди хочете побачити останні серії з найкращою якістю, або якщо вам потрібні найкращі розваги для дачі.

І хоча всі люди різні, в Алленте кожен знайде щось для себе.

Розваги пов’язують нас між поколіннями та за кордоном.

І тепер ще більше людей може взяти участь у спільноті емоцій, яку дарують нам кіно та телебачення.

Нам краще разом.

RATVODДата: Вівторок, 08.06.2021, 17:52 | Повідомлення # 12
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Аналітики прогнозують

фрагментацію ринку платного телебачення



Фото: Tech.pinions

Згідно з прогнозами авторів нового звіту, підготовленого агентством Digital TV Research,
до 2026 року в світі налічуватиметься в цілому 1.02 мільярда передплатників послуг платного ТБ,
при цьому 62% від цієї кількості будуть обслуговуватися провідними 50 операторами.


Дані звіту свідчать про фрагментацію глобального бізнесу в сфері послуг платного телебачення, а також вказують на те, що в 2026 році провідні 50 операторів даних послуг обслуговуватимуть 62% від 1.02 мільярда передплатників в усьому світі. Станом на кінець 2020 року їхня частка, згідно з даними Digital TV Research, становила 64%.

У новому «Глобальному прогнозі майбутнього операторів платного телебачення», підготовленому компанією, йдеться про те, що 10 найбільших в світі операторів втратять за прогнозований п'ятирічний період близько 11 мільйонів абонентів, а їх загальна абонентська база скоротиться в 2026 році до 412 мільйонів передплатників. При цьому сукупні втрати абонентів 50 найбільших операторів складуть близько 20 мільйонів, а їх загальна абонентська база до 2026 року скоротиться до приблизно 627 мільйонів передплатників.

У той же час, автори звіту прогнозують, що оператори, які не входять у верхню сотню, навпаки збільшать свої абонентські бази.

Старший аналітик агентства Digital TV Research Саймон Мюррей зазначив, що «в той час як більшість галузей в міру свого розвитку переживає процес консолідації, індустрії платного телебачення властиво зворотне: вона фрагментується. Основне зростання числа передплатників матиме місце в країнах, що розвиваються, де оператори не контролюються великими корпораціями».

Станом на кінець 2020 року абонентська база 13 операторів послуг платного телебачення перевищувала 10 мільйонів передплатників. У звіті наголошується, що Китай і Індія продовжать домінувати в рейтингах операторів платного телебачення. Це частково буде відбуватися через зростання їх абонентської бази, але також через те, що оператори США втрачають своїх абонентів.

У період з 2020 по 2026 рік 307 з 503 операторів (61%) зможуть збільшити свої абонентські бази, 13 операторів збережуть стабільність, а 183 компанії (36%) втратять передплатників.

У 2020 році дохід у розмірі понад 1 мільярд доларів отримали 28 операторів послуг платного телебачення, проте до 2026 року, на думку авторів звіту, їх число знизиться до 24.


Глобальний прогноз майбутнього операторів платного телебачення


Звіт «Глобальний прогноз майбутнього операторів платного телебачення» складено на підставі даних, отриманих від 503 операторів з 135 країн, які керують 726 платформами платного телебачення (132 - цифровий кабель, 116 - аналоговий кабель, 279 - супутник, 142 - IPTV і 57 - DTT) .

Борис Скуратівський

08 червня, 2021.



RATVODДата: Четвер, 22.07.2021, 11:27 | Повідомлення # 13
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Нові канали в складі

телеканалів
супутникового ТБ МТС




З 21 липня 2021 року до складу канального плану вносяться зміни.

До уваги абонентів супутникового ТБ МТС!


З 21 липня 2021 року основні пакети ( «Базовий», «Розширений», «Базовий Плюс», «Розширений Плюс», а також Базовий комерційний для корпоративних клієнтів) поповняться телеканалами: «Red» і «Sci-Fi».

Пакети «Розширений» і «Розширений Плюс» додатково включать в себе ще 3 телеканали: «Фенікс плюс Кіно», «Зброя» і «ЗІРКА Плюс».

В рамках тематичного пакету «Після півночі» буде доступний телеканал «Barely Legal».

З усіх пакетів будуть виведені телеканали: «Ю (+7)», «Канал Disney (+4)», «Канал Disney (+7)», «2х2 (+4)», «ЧЄ (+4)» і « WFC ».

Всі зміни в складі ТВ-пакетів, що надаються абонентам послуги «Супутникове ТБ», проводяться без зміни встановленої за договором абонентської плати.

* Для перегляду телеканалів необхідно приймальне обладнання з підтримкою формату відеосжатія HEVC / H.265. Подробиці в розділі «Обладнання». Впровадження новітнього кодека H.265 / HEVC дозволяє збільшувати кількість каналів у форматах HD і Ultra HD. Кодек H.265 розроблявся з урахуванням всіх особливостей формату 4К, що дозволяє досягти найвищого рівня якості зображення.

Детальніше про склад телеканалів:

21 липня 2021.

RATVODДата: Вівторок, 03.08.2021, 22:22 | Повідомлення # 14
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
«Сигнал Медіа» виводить телеканал

«Мосфільм. Золота колекція» на ринок платного ТБ Франції




«Сигнал Медіа» і компанія «Thema», яка відповідає за поширення телеканалу «Мосфільм. Золота колекція» у Франції
уклали великий контракт на трансляцію каналу з провідним французьким оператором «Orange».


Телеканал познайомить передплатників «Orange» з золотим фондом вітчизняного кінематографа, створеного провідною кіностудією Росії.

«Сигнал Медіа» вітає команду творців телеканалу і радий, що у французьких телеглядачів з'явилася можливість дивитися хороше і улюблене в нашій країні кіно.

«Orange» - оператор зв'язку і телебачення №1 у Франції, послугами якого користуються понад 21 мільйона чоловік у всій країні. Компанія однією з перших почала пропонувати послуги 5G своїм абонентам і вже надала доступ до мереж нового покоління жителям 300 французьких міст. Швидке зростання популярності і проникнення оператора обумовлене універсальною пропозицією, в яку входять широкосмуговий оптоволоконний доступ в інтернет і підписка на пакети «Livebox» і «Open», що поєднують в собі послуги мобільного зв'язку, мобільного інтернету і телебачення.

Телеканал «Мосфільм. Золота колекція »- спільний проект «Цифрового Телебачення», медіа-холдингу ВГТРК і найбільшого російського кіноконцерну «Мосфільм». Основа сітки каналу - більше 1 000 картин радянської і російської класики виробництва «Мосфільму» і сучасне російське кіно. Фільми, що стали брендами вітчизняного кінематографа, вже багато років є подіями федерального телевізійного ефіру та збирають багатомільйонну аудиторію різного віку. Офіційний дистриб'ютор телеканалу «Мосфільм. Золота колекція»- компанія «Сигнал Медіа».

28 липня 2021



Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ » Новини Платного телебачення світу
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024