FORUM TV-SATП`ятниця
19.04.2024, 18:10

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ » Новини "НТВ Плюс"
Новини "НТВ Плюс"
RatvodTechДата: Середа, 29.04.2009, 12:14 | Повідомлення # 1
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн
Новини від " НТВ Плюс "



NTV Plus on Eutelsat W4 at 36.0°E
RATVODДата: Субота, 27.06.2009, 20:03 | Повідомлення # 16
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Увазі підписчиків НТВ+, які позбавлені

можливості дивитися мовлення НТВ+

.

Вчора нам стало відомо, що популярний супутниковий телемовець "НТВ+" - несподівано вніс до свого потоку зміни, які привели до того, що перегляд телепередач НТВ+ виявився заблокованим для ряду офіційних підписчиків даного мовця (які вже встигли отримати картки від НТВ+ нового зразка). Тут ми говоримо, природно, лише і виключно про справжнісіньких легальних абонентів НТВ+, що офіційно платять, з позитивним балансом. ( Тобто про тих, про кого мовець міг би і поклопотатися, хочаб зрідка. )
Наскільки нам вдалося з'ясувати, ситуація йде таким чином: НТВ+, як і будь-який інший мовець, що поважає себе, веде боротьбу з нелегальним переглядом своїх телепередач (через піратські картки, а також через технологію "шаринга"). Для цього - вводяться нові нано-команди в інформаційний потік, які направлені на ускладнення роботи технологій «шаринга», для боротьби з піратськими картками і тому подібне Природно, це сповна очевидний і виправданих крок, використовуваний будь-яким європейським телемовцем. Лише з одним «але»!!! Всім пристойним мовцям в Европі - вочевидь, що такі зміни повинні проводитися без збитку для офіційних абонентів. Тому що багатолітній абонент, що платить, - це найбільше надбання компанії.
Компанія ж НТВ+ (що була років з десять монополістом на ринку платного телебачення) - мабуть, в силу ось такої своєї історії - здолати своє традиційне відношення до клієнтів виявилася не в силах. І зайвий раз показала, як вона «поважає» своїх клієнтів.
Природно, якщо ви сьогодні подзвоните в службу підтримки НТВ+ - то вам тут же пояснять що не маєте рації саме ви, і треба було купувати « схвалене устаткування НТВ+ ». І вони були б в чомусь мали рацію, якби у випадку з даною компанією (і кампанією) не було б наступного:
1. Список схваленого устаткування не мінявся б, як хамелеон. Наприклад, що купили в 1998 році сповна рекомендований X-SAT 300 (або тим більше, X-SAT 200) - вже в 2003 році зіткнулися з серйозними проблемами, коли декілька десятків відсотків ресіверів зламалися при спробі автоматизованого завантаження софта з супутника. Абонентам сказали «А викинете його - ми його більше не рекомендуємо, купите Humax». А тепер - скажуть замість старенького Humax купити новий Самсунг. А ще роки два тому - був рекомендований Opentel (і де зараз на нього новий софт???) Як хочу - так поверну. До речі, якщо в Європі заміну устаткування для абонентів завжди оплачує мовець - то «тут», цього вам ніхто не запропонує.
2. Якби НТВ+ віщало б в якому-небудь стандарті «ntvcrypt», а не підписало б угоди з компанією Viaccess, правовласником на кодування, використовувану НТВ+. І ось такий логотип «Viaccess» - ми бачимо на кожному контракті абонента, на всіх абонентських ресіверах, І НА КОЖНІЙ СМАРТ-КАРТОЧЦІ, яка продана абонентам. Як відомо, логотип «Viaccess», легітимно нанесений - означає наявність підтвердженого офіційного сертифікату відповідності стандарту Viaccess, і все устаткування з таким «логотипом» - просто зобов'язане 100% стійко працювати з будь-яким телемовцем, що працює в стандарті Viaccess. А мовець («НТВ+») - повинен в своєму потоці передавати лише дозволені стандартом команди і лише в дозволеному порядку.
Ось так все просто і ясно. Стандарт є, його треба б дотримувати (тут питання можуть бути поставлені і на НТВ+ і на Віакцесс). В історії можна було б ставити «крапку». Але є ще дещо, про що НТВ+, можливо, недостатньо подумало.
Давайте поглянемо по сторонах - і відмітимо, що не дивлячись на деякі до того спроби - але все таки виявилося не можна всіх змусити їздити на «Жигулях» і «Москвичах» (обов'язково знайдуться «відщепенці», які чомусь хочуть їздити на VW, Mercedes і, навіть страшно сказати, на Porsche!!!) . Так само безглуздо заставляти всіх абонентів НТВ+ дивитися тільки «схвалений Самсунг». До речі, в такому технічному обмеженні можливості використання моделей, які за стандартом Viaccess 100% технічно сумісні (є десятки найменувань устаткування сертифікованого для Viaccess + сертифікованого для ввезення до Росії), - багато юристів вбачають порушення антимонопольного законодавства. Але ми зараз не про це.Є люди, яких ось цей Самсунг, - не влаштовує, і ці люди купили інші схвалені і сертифіковані ресівери Viaccess. Або ресівери із слотом Common Interface (до речі, обов'язкова умова для продажу ресівера в Європі, відповідно до європейського анти-монопольного законодавства), в яких встановлений офіційний і сертифікований модуль Viaccess. Покупка альтернативного ресівера - це єдиний варіант отримати замість звичайного «ширвжитку» - сповна адекватний ресівер, а саме:
Ресівер з цифровим виходом по HDMI, з пристойно працюючою функцією апскейлинга (up-scaling), для якіснішого перегляду на великих панелях телеканалів в звичайному дозволі.
Ресівер з функцією PVR, тобто з можливістю записувати телепрограми і дивитися в слушний час. А також ресівери з функцією «Time-shift» - тобто з можливістю ставити «живу» трансляцію на паузу у міру потреби, перемотувати назад і тому подібне Тобто функції, якраз дуже важливі для сучасних, таких, що звичайно ж не мають не надто багато вільного часу, людей.
До речі, нам напевно відомо що більшість розуміючих людей, як то керівники Адміністрації Президента Російської Федерації, Мерії Москви, власники банків, підприємств і багато керівників з « Тор 1000 Росії » - користуються зовсім не «Самсунгом» для перегляду НТВ+. (Не говоритимемо, яке устаткування вони використовують, тому що це не рекламна стаття). Та що там гріха таїти - не є таємницею, що і самі керівники НТВ+ чомусь Самсунг собі навіть на дачу не беруть (до чого б це?), а використовують ресівери більш серйозніші (і яких в списку «рекомендованих НТВ+» немає).
Ну ось і давайте поглянемо, а що вийшло? А вийшло як в безсмертних словах «Хотіли як краще, а вийшло - як завжди.» У дусі кращих традицій боротьби з піратством (як воно вже і було минулої восени) - спостерігаємо презабавнійшу картину. Безпринципні «пірати» - вже відбили дану атаку, для них - це всього лише неприємні на пару годин. А ось самі кращі і самі платоспроможні абоненти НТВ+ (тобто ті, кого в Самсунг калачем не заманиш) - як завжди отримали «на горіхи». (Слава богу, не все - наприклад, тих, хто придбав модулі Aston - це не торкнулося.)
Ну як тут не сказати - ох, прав був Черномирдін, ой як прав! А що про майбутнє?
А варіанту - два:
1. НТВ+ одумається, перестане так відноситися до абонентів - і поверне свій потік до стандарту Viaccess. І всі будуть задоволені.
2. НТВ+ проявить силу волі і наполягатиме на своєму праві «що хочу з потоком робити - те і зроблю», чим змусить всіх зайнятися апгрейдом програмного забезпечення устаткування. На «самсунг», звичайно, даунгрейдиться все одно ніхто не буде, а ось супутникові фірми - хоча і переживуть неприємні пару тижнів, але у результаті лише запрацюють більше - просто перешиють старі модулі і ресівери новою прошивкою, або запропонують клієнтам купити дорожчий, але захищеніший від ось таких «ескапад» з потоком модуль Aston і тому подібне
Правда, в разі другого варіанту - є ще один мінус для клієнтів. НТВ+ ускладнить для своїх абонентів роботу з PVR, точніше відніме частину функцій від PVR-ресиверов. Можуть виникнути проблеми з розкодуванням раніше записаних на « вінт » передач (не дивлячись на наявність сповна валідної сплаченої карти підписки), а також з переглядом передач в режимі «Time-shift». Ну щож , так тому і бути. Монополії на мовлення - більше вже немає, і абоненти охоче мігрують до адекватнішого «Оріон-експресу», « Радуги» і тому подібне
Також, нам дуже не хотілося б, але може так виявитися, що ось такі «заходи по боротьбі з піратством» - тільки підштовхнуть людей до нелегального перегляду, адже «нелегалам» не треба ні міняти прошивки, ні розбиратися: у них питання вже вирішені, і нічого міняти взагалі не треба. Нам дуже хотілося б, аби цього не сталося.
Зі свого ж боку - пояснюємо:
Ми робимо всі можливі зусилля по відновленню нормального функціонування устаткування. В даний момент торкнулися офіційні модулі SMiT CAM, і ресівери з офіційним Viaccess: Topfield TF6200VI. Можливо, деякі ще моделі (проводиться повторна перевірка всіх моделей). Аналіз потоку зроблений, потік записаний і висланий виробникам, найближчим часом чекаємо софти на ВСІ ресівери, яких це торкнулося, і модулі.
Приносимо вибачення за тимчасові незручності, хоча про дійсну їх причину - кожен робить вивід сам.
Сподіваємося що ситуація вирішиться найближчим часом.


RATVODДата: Четвер, 09.07.2009, 20:59 | Повідомлення # 17
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
В середу, 15 липня 2009р, з 02:00 до 10:00 за московським часом

ФГУП "Космічний зв'язок" проводить щоквартальні профілактичні роботи на устаткуванні, що забезпечує доставку тв-сигналу на супутник Eutelsat W4, 36E.

У вказаний період мовлення всіх каналів пакетів "НТВ-плюс" буде припинено.


RATVODДата: Середа, 15.07.2009, 23:31 | Повідомлення # 18
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Телеканал "MTVNHD"

З'явився в пакеті "НТВ-ПЛЮС"

MTVNHD - це перший інтернаціональний сервіс
"MTV Networks International", присвячений музиці і дітям.

Він об'єднує програми власного виробництва і шоу, куплені в контент-провайдера, а також власної бібліотеки MTVNI.

На сьогоднішній день програмне наповнення каналу MTVNHD складає музичне відео, виступи виконавців в прямому ефірі, а також блок "Nickelodeon".

MTVNHD, який стратував у вересні 2008 р. доступний в 21 країні світу (Аргентина, Карібські острови, Чилі, Колумбія, Еквадор, Фінляндія, Німеччина, Угорщина, Ізраїль, Нідерланди, Норвегія, Польща, Росія, Швеція, Швейцарія, Венесуела, Уругвай, Британія і Ірландія). MTVNI планує до кінця 2009 р. почати трансляцію в Австрії, Бразилії, Хорватії, Італії, Перу, Португалії і Іспанії.

www.sat24.ru

Повідомляє: www.smi.liga.net


RATVODДата: Понеділок, 20.07.2009, 23:57 | Повідомлення # 19
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Новини від "НТВ-ПЛЮС"

З 20 липня по 09 серпня 2009 року у Вас є можливість отримати Комплект устаткування НТВ-ПЛЮС в дарунок
при покупці в торгівельній роздрібній мережі Ельдорадо
плазмової панелі або Full HD ЖК телевізора Samsung.

Якщо ви знаходитеся в зоні мовлення супутника«Eutelsat W4»
в Комплект устаткування НТВ-ПЛЮС входять:

Комплект устаткування SD*
Термінал SD - 1 шт.
Антена 0,55 м - 1 шт.
Конвертор «Single» - 1 шт.
F-разъем - 2 шт.
Абонентський комплект SD
Послуга з перегляду програм на суму
Послуга з підключення
Договір - 1 шт.
Карта доступу - 1 шт.

Якщо ви знаходитеся в зоні мовлення супутника «Бонум 1»

у Абонентський комплект НТВ-ПЛЮС входять:

Комплект устаткування НТВ-ПЛЮС SD:
Термінал SD - 1 шт.
Антена 0,55 м - 1 шт.
Конвертор «Single» - 1 шт.
F-разъем - 2 шт.
Піврічна карта «НТВ-ПЛЮС Схід».

* Вартість установки і налаштування комплекту устаткування не входить в
склад дарунку і оплачуються окремо.

Інші умови Акції:

У Акції беруть участь лише фізичні особи.
Комплекти устаткування, що беруть участь в Акції на території мовлення супутника
«Eutelsat W4», передаються Споживачеві лише за умови заключення абонентського договору.

Споживачі, що підключаються до послуг ССТ «НТВ-ПЛЮС» з даної Акції, не беруть участь в інших цінових акціях Телекомпанії, направлених на залучення нових абонентів, що діють в період 20 липня, - 09 серпня 2009 року.


RATVODДата: Вівторок, 21.07.2009, 00:08 | Повідомлення # 20
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Новини від "НТВ-ПЛЮС"

Оновлення програмного забезпечення

для терміналів Humax VA-Ace+

Для терміналів Humax VA-Ace + з 20 липня доступне
чергове оновлення програмного забезпечення з супутника
.

У пропонованій новій версії ПЗ ( MRFSVA 1.01.08 ):

усунені зависання на приймачах даної моделі;
усунені проблеми із завмиранням зображення на деяких каналах;
покращена робота з новими картками;
виправлені дрібні помилки в призначеному для користувача інтерфейсі.

Нове ПЗдоступно автоматично при включенні терміналу або з
Меню / Установка / Состояние / Обновление прогр. обесп.

Параметри:

Частота 12322
Поляризація Вертикал.
Швидкість передачі символів 27500
FEC 3/4
Зразковий час завантаження - 10 хвилин.

Увага!
Під час завантаження ПО не робіть з терміналом жодних дій і не
відключайте живлення. Після закінчення завантаження він включиться автоматично.

Після завантаження нового ПЗ, рекомендується зробити скидання терміналу на заводські установки
(МЕНЮ / УСТАНОВКИ / ЗАВОДСЬКІ УСТАНОВКИ).


RATVODДата: Вівторок, 28.07.2009, 01:04 | Повідомлення # 21
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Новини від "НТВ-ПЛЮС"

Оплата послуг на сайті
за допомогою банківських карт

Шановні абоненти!

Раді Вас повідомити, що з 27 липня 2009 року на сайті Телекомпанії доступний новий спосіб оплати з використанням банківських карт міжнародних платіжних систем Visa і MasterСard.
Партнером Телекомпанії по прийому платежів є «Газпромбанк» (Відкрите акціонерне суспільство).

Оплата з використанням банківських карт на сайті Телекомпанії здійснюється із застосуванням найсучасніших технологій захисту операцій в мережі Інтернет, розроблених міжнародними платіжними системами і підтримуваних «Газпромбанк» (ВАТ) для проведення безпечних платежів через мережу Інтернет.
Тепер Ви можете здійснити оплату не виходячи з "Офісу абонента" або по засланню в розділі "Способи оплати".


RATVODДата: Вівторок, 28.07.2009, 01:09 | Повідомлення # 22
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Новини від "НТВ-ПЛЮС"

Повідомлення про відміну турніру «Трилогія»,
організованого «M1 Global» - «Affliction»

Шановні абоненти!

Повідомляємо Вас про те, що відповідно до офіційної заяви M-1 Global від 25 липня 2009 р. турнір «Трилогія», організований «M1 Global» - «Affliction», який повинен був відбутися 1 серпня 2009 р., скасований.

Причиною відміни турніру служить позитивний результат допінг-проби Джоша Барнетта, у зв'язку з якою бій Федір Емельяненко, - Джош Барнетт не може відбутися.
Зроблені M-1 Global спроби врятувати турнір шляхом домовленості про заміну Джоша Барнетта на іншого гідного претендента не привели до успіху у зв'язку з відмовою американської сторони (компанії Affliction і телеканалу ShowTime), мотивованою тим, що згідно законодавству США, така заміна розглядалася б як обман споживачів, була б протизаконною і могла спричинити претензії і позовні вимоги.
Телекомпанія НТВ-ПЛЮС приносить свої вибачення всім абонентам, що замовили перегляд даної події.
Абонентам, що замовили перегляд турніру "Серія Аффлікшн. Трілогия/affliction. Trilogy", трансляція якого була запланована на 1-2 серпня 2009 року, грошові кошти і бонуси, списані з лицевого/бонусного рахунку за перегляд вказаної події, будуть повернені в повному об'ємі на лицевой і бонусный рахунок відповідно


RATVODДата: П`ятниця, 31.07.2009, 22:29 | Повідомлення # 23
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Новини від "НТВ-ПЛЮС"

АКЦІЯ ! Лише у серпні і вересні

установка НТВ-ПЛЮС - безкоштовно!

З 01 серпня по 30 вересня 2009 року, купуючи Комплект «НТВ-ПЛЮС» у філіях
і Центрах абонентського обслуговування
НТВ-ПЛЮС,
Ви отримуєте в дарунок безкоштовну установку обладнання*.

Склад комплекту «НТВ-ПЛЮС»:

1. Абонентський комплект «НТВ-ПЛЮС» (3000,00 рублів):

* абонентський договір
* карта доступу «НТВ-ПЛЮС» ( SD або HD ).

1. комплект устаткування SD / HD

* склад і вартість комплектів устаткування з одним або двома цифровими терміналами (SD/HD) вказані в прайс-листах Телекомпанії на устаткування і послуги з установки, обслуговування і ремонту системи супутникового телебачення «НТВ-ПЛЮС», що діють в період проведення Акції.

Оформити заявку на установку устаткування можна:

1. по телефонах 8 800 200 55 45, (495) 755-55-45,
2. при зверненні в Центр Абонентського Обслуговування (м. Москва, вул. 2-я Фрунзе, д. 10)
3. при зверненні у філії НТВ-ПЛЮС в містах:

* м. Ростов-на-Дону
* м. Самара
* м. Санкт-Петербург
* м. Катеринбург

Виконання заявок на установку устаткування, зареєстрованих в НТВ-ПЛЮС з 01 серпня 2009 року по 30 вересня 2009 року, виробляється до 14 жовтня 2009 року.

Безкоштовна установка устаткування здійснюється на наступній території:

* м. Москва і Московська область (30 км. від МКАД)
* р. Ростов-на-Дону і Ростовська область (100 км. від міста)
* м. Катеринбург і Свердловська область (100 км. від міста)
* р. Самара і область (100 км. від міста) Самари
* г .Санкт-Петербург і Ленінградська область (100 км. від міста).

Підключайтеся до НТВ-ПЛЮС в серпні і вересні і економте на вартості установки!

* установка устаткування проводиться за рахунок Телекомпанії за допомогою надання споживачеві - учасникові Акції знижки на комплект устаткування SD/HD у розмірі вартості робіт по установці «НТВ-ПЛЮС».


RATVODДата: П`ятниця, 31.07.2009, 22:34 | Повідомлення # 24
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Новини від "НТВ-ПЛЮС"

Кінодром: з 01.08.2009 починає діяти пропозиція

« Десять фільмів за ціною дев'яти »

З 1 серпня, лише в Кінодромі,Ви можете дивитися 10 фільмів за ціною 9 !

Як це працює?

Якщо Ви, починаючи з 1 серпня 2009 року, замовили перегляд 9 фільмів, то при замовленні 10-го на Ваш особовий рахунок буде нараховано 99 бонусних балів, з них 98 бонусних балів в рахунок перегляду 10-го фільму.

При замовленні 10-го фільму з Вашого особового рахунку буде списано 98 бонусних балів і 1 рубель *.

Залишок бонусних балів може бути використаний в рахунок оплати послуг Телекомпанії відповідно до Загальних умов накопичення і витрачання бонусів за Програмою лояльності. Бонуси.

Отримати інформацію про кількість замовлених фільмів Ви зможете:

* у Офісі абонента на сайті телекомпанії
* через оператора Колл-центра по телефону (495) 755-67-89

* В разі відсутності грошових коштів на Вашому особовому рахунку у момент замовлення буде сформована негативна заборгованість у розмірі 1 рубель, при цьому після списання 1 рубля в рахунок оплати перегляду 10-го фільму заборгованість на абонентському особовому рахунку не повинна перевищити 130 рублів.
Інші умови пропозиції:

Відлік переглядів починається з 01 серпня 2009 року (замовлення переглядів, зроблені до 01 серпня 2009 року, не враховуються).

Пропозиція дійсна для абонентів - фізичних осіб, що знаходяться в зоні мовлення супутника «Eutelsat W4».


RATVODДата: П`ятниця, 31.07.2009, 22:36 | Повідомлення # 25
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
НТВ-ПЛЮС - кращий бренд

в категорії Супутникове телебачення

За результатами міжнародного дослідження «Марка Доверия 2009»,
Телекомпанія «НТВ-ПЛЮС» вибрана як бренд,
якому довіряють більш всього в категорії
Супутникове телебачення.

Міжнародне дослідження «Марка Доверія» проводиться з 2001 року в 16 країнах світу. Щорік в дослідженні беруть участь більше 20 000 чоловік. Мета дослідження - визначити, яким брендам європейці довіряють більш всього і чому.

Респондентами є підписчики журналу Рідерз Дайджест. Вони отримують анкету з «відкритими» питаннями і можуть назвати будь-який бренд на свій розсуд.

За час існування дослідження більше 200 000 європейців висловили свою думку про різні бренди. Саме тому «Марка Доверія» по праву вважається одним з наймасштабніших досліджень споживчих переваг в Європі.


RATVODДата: П`ятниця, 07.08.2009, 08:52 | Повідомлення # 26
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Новини від "НТВ-ПЛЮС"

Телеканали "Євроспорт 2" і "Ля Мінор"

в Базовому пакеті НТВ-ПЛЮС

Повідомляємо, що з 17.08.09 телеканали «Євроспорт 2» і «Ля Мінор»

будуть включені в Базовий пакет послуг НТВ-ПЛЮС.



RATVODДата: П`ятниця, 07.08.2009, 09:03 | Повідомлення # 27
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Новини від "НТВ-ПЛЮС"

Нові музичні канали в Базовому розширеному

і HD пакетах НТВ-ПЛЮС!

Раді повідомити Вам про те, що з 10 серпня 2009 року на платформі НТВ-ПЛЮС
починають мовлення відразу два нові музичні канали:

MTV TWO

Пакет: Базовий розширений
Мовлення: цілодобове
Мова: англійська

Параметри налаштування :

Транспондер: 30
Частота: 12283 MHz
Поляризація: права кругова
FEC: 3/4
SR: 27500

MTVNHD

Пакет: HD
Мовлення: цілодобове
Мова: англійська

Параметри налаштування:

Транспондер: 19
Частота: 12072 MHz
Поляризація: ліва кругова
FEC: 3/4
SR: 27500


RATVODДата: П`ятниця, 07.08.2009, 23:53 | Повідомлення # 28
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Новини від "НТВ-ПЛЮС"

Завершена планова заміна

окремих серій карт умовного доступу.

Повідомляємо, що Телекомпанія завершила планову заміну окремих серій карт умовного доступу.

Смарт-карти з номерами в діапазоні з 032475900350 по 032481305699, що підлягали заміні, заблоковані.

Якщо Ви не отримали нову смарт-карту, будь ласка, звернетеся в Абонентську службу Телекомпанії по тел. (495) 755 67 89, або за адресою електронної пошти abonent@ntvpus.com .


RATVODДата: Понеділок, 10.08.2009, 19:17 | Повідомлення # 29
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Eutelsat W4. 36E

Телеканал " MTV Two " З'явився в пакеті " NTV Plus " на 12284 R 27500 3/4. Промінь "W4 Russia"
Viaccess2.5, Viaccess2.6, Viaccess3.0, Viaccess4.0

Телеканал " MTV - HD " З'явився в пакеті " NTV Plus " на 12073 L 27500 3/4. DVB-S2. Промінь "W4 Russia" Viaccess2.5, Viaccess2.6, Viaccess3.0, Viaccess4.0


RATVODДата: Четвер, 13.08.2009, 11:09 | Повідомлення # 30
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Як будуть показані

футбольні єврокубки на НТВ+ і НТВ

Начальник відділу програмування дирекції спортивних каналів телекомпанії
НТВ-ПЛЮС
Володимир Горбачов про систему показу футбольних єврокубків.

У основний контракт, який заключений НТВ і НТВ-ПЛЮС на найближчі три роки, включені матчі раунду плей-офф Ліги Чемпіонів, а, починаючи з групового раунду, всі матчі Ліги Чемпіонів і Ліги Європи, але вони почнуться вже у вересні. У серпні будуть показані лише стикові матчі Ліги Чемпіонів. Перші ігри пройдуть 18 і 19 серпня, відповіді - 25 і 26 серпня.


Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ » Новини "НТВ Плюс"
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024