FORUM TV-SATЧетвер
25.04.2024, 16:33

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ » Новини "НТВ Плюс"
Новини "НТВ Плюс"
RatvodTechДата: Середа, 29.04.2009, 12:14 | Повідомлення # 1
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн
Новини від " НТВ Плюс "



NTV Plus on Eutelsat W4 at 36.0°E
slavasamДата: Понеділок, 15.08.2016, 17:02 | Повідомлення # 316
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Планова профілактика на телеканалах НТВ-ПЛЮС

17 серпня 2016 р. з 01:00 до 10:00 на телеканалах НТВ-ПЛЮС будуть проводитися планові профілактичні роботи.

Перегляд телеканалів, а також абонентські сервіси сайту в зазначений період часу будуть недоступні.

Прийміть, будь ласка, вибачення за можливі незручності.
джерело
slavasamДата: Понеділок, 29.08.2016, 18:12 | Повідомлення # 317
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Новини від "НТВ ПЛЮС"
Зміни в мовленні НТВ-ПЛЮС з 1 вересня 2016 року.


З 1 вересня 2016 року на платформі НТВ-ПЛЮС відбудуться наступні зміни в мовленні:

Почнеться мовлення телеканалу RT Documentary/Документальний телеканал РТ російською мовою у складі пакету Базовий (Захід).

Почнеться мовлення телеканалу Boomerang у складі пакету Дитячий (Захід).

Припиниться мовлення телеканалу RTД англійською мовою у складі додаткового пакету Пізнавальний (Захід).

Телеканали ID Xtra і TLC HD будуть переведені з пакету Пізнавальний (Захід) у пакет Розважальний (Захід).

Телеканал Paramount Channel буде переведений з пакету Базовий (Захід) у пакет " VIP-Кіно (Захід).

Крім того, назва телеканалу Gulli зміниться на Gulli Girl, при цьому телеканал продовжить мовлення у складі пакеті Дитячий (Захід).
джерело


Повідомлення відредагував slavasam - Понеділок, 29.08.2016, 18:13
slavasamДата: Четвер, 24.08.2017, 21:31 | Повідомлення # 318
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Новини від "НТВ-ПЛЮС"


Зміна в мовленні НТВ-ПЛЮС

 
20 вересня 2017 року на платформі НТВ? ПЛЮС припиняється мовлення телеканалу CBS Drama. Це пов'язано з рішенням правовласника про припинення трансляції телеканалу на території Російської Федерації.

Зараз телеканал входить до складу Базового пакета.
slavasamДата: Вівторок, 17.10.2017, 21:27 | Повідомлення # 319
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Новини від "НТВ-ПЛЮС"
Планова профілактика на телеканалах НТВ-ПЛЮС.
 
18 жовтня 2017 року з 02:00 до 10:00 за московським часом на телеканалах НТВ-ПЛЮС проводитимуться планові профілактичні роботи. Перегляд телеканалів, замовлення інтернет-трансляцій, а також абонентські сервіси сайту в зазначений період часу будуть недоступні.
slavasamДата: Четвер, 23.11.2017, 21:41 | Повідомлення # 320
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Новини від "НТВ-ПЛЮС"

1 грудня 2017 року на платформі НТВ-ПЛЮС почнеться мовлення нового телеканалу «Мультімузика».

Він увійде до складу пакетів «Базовий» і буде доступний в зоні мовлення супутників Eutelsat 36B і Експрес-АМУ1.

З цієї ж дати за рішенням правовласника припиниться мовлення телеканалу «Країна».

«Мультімузика» - цілодобовий дитячий телеканал, в ефірі якого пісні і музика з популярних мультфільмів і анімаційних серіалів. Програмна сітка каналу створена з урахуванням рекомендацій дитячих психологів і містить наступні тематичні блоки: «Прокидайтеся, малята!» (Ранкова добірка бадьорих музичних композицій), «Музична школа» (пісні для розучування), «Пісеньки-засипайкі» (вечірній блок з колисковими) , «Час танців» та інші.


Повідомлення відредагував slavasam - Четвер, 23.11.2017, 21:42
slavasamДата: Вівторок, 26.12.2017, 19:10 | Повідомлення # 321
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Новини від "НТВ-ПЛЮС"

29 грудня 2017 припиняється мовлення телеканалів «КРИК-ТВ», «МИР» (+4), «ПСІХОЛОГІЯ21» і «Полювання та риболовля», а 1 січня 2018 року - телеканалу «Russian Extreme TV».

джерело
slavasamДата: Понеділок, 15.01.2018, 17:29 | Повідомлення # 322
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Новини від "НТВ-ПЛЮС"

Планова профілактика на телеканалах НТВ-ПЛЮС

 
17 січня 2018 року зі 02:00 до 10:00 за московським часом на телеканалах НТВ-ПЛЮС проводитимуться планові профілактичні роботи. Перегляд телеканалів, замовлення інтернет-трансляцій, а також абонентські сервіси сайту в зазначений період часу будуть недоступні.
slavasamДата: Вівторок, 10.04.2018, 20:44 | Повідомлення # 323
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
НТВ-плюс налаштувався на Грузію.

Супутниковий оператор «НТВ-плюс» вперше виходить на міжнародний ринок. Вчора компанія розпочала мовлення в Грузії.
 
На пострадянському просторі оператор може зустрітися з жорсткою конкуренцією з локальними гравцями і піратством, попереджають учасники ринку. Виходив у 2013 році на ринок Киргизії оператор «Оріон» згорнув проект з цих причин.

Супутниковий оператор «НТВ-плюс» розпочав мовлення у Грузії з 9 квітня під брендом NTV PLUS, повідомили "Комерсант" в головному холдингу «Газпром-медіа». Партнером «НТВ-плюс» в Грузії стала компанія «Медіа група», яка є ексклюзивним дистриб'ютором більше 20 телеканалів «Газпром-медіа», розповів гендиректор холдингу Дмитро Чернишенко. За його оцінкою, це створює передумови для успішної співпраці. «Медіа група» буде продавати обладнання, надавати технічну підтримку і просувати продукт в регіоні. Крім того, грузинський партнер взяв на себе функції по антипіратській діяльності. Обсяг ринку «сірих» трансляцій контенту «НТВ-плюс» на території Грузії перевищує 200 тис. Абонентів, оцінює оператор.

«НТВ-плюс» відповідає за доставку сигналу, сертифікацію обладнання, підтримку білінгу і отримує за це фіксовану винагороду, пропорційне абонентській базі, пояснив гендиректор «НТВ-плюс» Михайло Дьомін. За його словами, партнери будуть розподіляти дохід за формулою, що включає як фіксовану частину, так і поділ доходів. Останній варіант буде діяти щодо тих каналів, очищенням прав на які займається російська сторона.
 
Глядачам в Грузії будуть запропоновані на вибір два пакети з набором більше 50 і більше 90 каналів, включаючи російські, зарубіжні та ефірні грузинські телеканали. «Сьогодні існує запит на російські канали і легальний російськомовний контент», - вважає гендиректор «Медіа групи» Давид Накашідзе.

Грузія - привабливий ринок, де рівень проникнення послуг не перевищує 50% на 3,7 млн ​​осіб, оцінює Михайло Дьомін. Оператор планує набрати в регіоні не менше 30 тис. Абонентів до кінця 2018 року. «НТВ-плюс» уже отримав мовну ліцензію на території Грузії і розглядає можливість відкриття філії. У перспективі «НТВ-плюс» не виключає вихід в інші країни СНД, додав він.

У Грузії з 2016 року працює оператор платного ТБ «Оріон», який виступає технічною платформою і організовує доставку супутникового сигналу до абонентів кабельного оператора SuperTV. «Такий формат дозволяє нам не будувати свою інфраструктуру, а використовувати партнерську. У нинішніх умовах цей варіант найбільш ефективний », - пояснив гендиректор ГК« Оріон »Кирило Махновський. «Ми не вважаємо за доцільне виходити в Грузію під власним брендом, оскільки ринок платного телебачення в цій країні досить розвинений і сильні позиції місцевих гравців», - зазначив він. У 2013 році ДК «Оріон» також починав роботу в Киргизії. «Оріон» планував стати прибутковим в регіоні вже на другий рік роботи. Розвиток проекту в цій країні було призупинено через низьку маржинальність ринку і високого рівня піратства, повідомив Кирило Махновський. У «Триколор ТВ» повідомили, що планів щодо виходу на інші ринки у компанії немає. У МТС від коментарів відмовилися.

Ринок платного ТБ Грузії оцінюється в 1,1 млн домогосподарств, половина з яких не має технічної можливості підключення кабельного ТБ, розповів "Комерсант" співрозмовник на ринку. Частину домогосподарств ділять понад 30 місцевих операторів. «Ринок жорстко регулюється спільнотою кабельних операторів, яке припиняє всі спроби демпінгу за цінами від зарубіжних гравців», - додав він.

Послуги ще одного оператора в Грузії можуть мати попит, вважає гендиректор Telecom Daily Денис Кусков. Однак заявлену мету «НТВ-плюс» в підключенні 30 тис. Абонентів до кінця року він вважає недосяжною. «Потенційна аудиторія оператора знаходиться не в Тбілісі і Батумі, а в малих містах і поселеннях країни, і, щоб її залучити, буде потрібно більше часу», - пояснив він. Втім, партнерська схема роботи навряд чи зажадає від компанії значних вкладень, оцінює експерт.
slavasamДата: Середа, 25.04.2018, 18:42 | Повідомлення # 324
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Новини від "НТВ-ПЛЮС"

1 травня 2018 року на платформі НТВ-ПЛЮС припиняється мовлення телеканалу DTX в зв'язку зі зміною умов договору з правовласником.
slavasamДата: Вівторок, 15.05.2018, 21:13 | Повідомлення # 325
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
НТВ-ПЛЮС запускає для супутникових абонентів новий сервіс - «Мультірум»

 
НТВ-ПЛЮС запускає для супутникових абонентів новий сервіс - «Мультірум», який дозволяє дивитися різні канали в цифровій якості одночасно на декількох телевізорах в рамках одного абонентського договору. Сервіс розрахований на нових і діючих абонентів НТВ-ПЛЮС з підпискою, що включає Базовий або основні архівні пакети, на всій території Російської Федерації.

«Мультірум» НТВ-ПЛЮС дає можливість підключити до однієї супутникової антени до трьох ТБ-комплектів в рамках одного домогосподарства. При цьому абоненту на кожному телевізорі буде доступний однаковий набір телеканалів зі знижкою на абонентську плату. Для двох ТВ-комплектів знижка складе 25%, для трьох - 30%.

Щоб скористатися пропозицією, необхідно придбати обладнання - ресивер або САМ-модуль, оформити підписку і отримати безкоштовну смарт-карту умовного доступу на кожен підключається екран.

Підключити сервіс «Мультірум» можна самостійно через Особистий кабінет або в найближчому центрі абонентського обслуговування і продажів НТВ-ПЛЮС. Необхідне обладнання є в інтернет-магазині, центрах обслуговування, філіях і у партнерів компанії.
slavasamДата: Понеділок, 21.05.2018, 21:10 | Повідомлення # 326
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Новини від "НТВ-ПЛЮС"

Планові профілактичні роботи

 
З 22 на 23 травня 2018 року в період з 22:00 до 10:00 за московським часом проводитимуться планові профілактичні роботи. Можливі перерви в роботі телефонів Відділу абонентського обслуговування: 8 (495) 755-67-89, 8 (800) 555-67-89; сайту і мобільного застосування НТВ-ПЛЮС. Мовлення телеканалів при цьому буде здійснюватися в штатному режимі.
slavasamДата: Понеділок, 02.07.2018, 20:29 | Повідомлення # 327
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Новини від "НТВ-ПЛЮС"

Оновлення лінійки спортивних пакетів НТВ-ПЛЮС.

 
З 1 липня 2018 року любителі спорту - абоненти НТВ-ПЛЮС зможуть оформити підписку на новий пакет «Спорт Плюс», який на східній території мовлення складається з 8 телеканалів та включає «МАТЧ! Футбол 1 »,« МАТЧ! Футбол 2 »і« МАТЧ! Футбол 3 »в HD якості,« Eurosport 2 »,« Extreme Sports »,« M-1 Global »,« Спортивний телеканал Віасат »і« Точка відриву ». Вартість пакету складе 399 рублів.

Також з 1 липня 2018 року підвищується вартість пакета «Суперспорт» (телеканали «Eurosport 2», «Extreme Sports», «МАТЧ! Футбол 1», «МАТЧ! Футбол 2», «МАТЧ! Футбол 3», «Наш Футбол» в HD якості, «Спортивний телеканал Віасат», «M-1 Global» і «Точка відриву»), яка складе 599 рублів. Це пов'язано зі змінами цінової політики субхолдингу «ГПМ Матч» - власника прав на спортивний контент і виробника сімейства спортивних каналів «МАТЧ» для всіх операторів платного телебачення. Пакет «Суперспорт» - це 9 якісних каналів, які транслюють події світового рівня в самих різних видах спорту, від футболу до силового екстриму.

З новою лінійкою спортивних пакетів ви можете оформити оптимальний варіант підписки!
slavasamДата: Понеділок, 16.07.2018, 20:36 | Повідомлення # 328
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Новини від "НТВ-ПЛЮС"

Планові профілактичні роботи.


18 липня 2018 року зі 02:00 до 11:00 за московським часом проводитимуться планові профілактичні роботи. Перегляд телеканалів, замовлення інтернет-трансляцій, абонентські сервіси сайту, мобільні додатки, а також телефони відділу абонентського обслуговування в зазначений період часу можуть бути недоступні.


Повідомлення відредагував slavasam - Понеділок, 16.07.2018, 20:37
slavasamДата: П`ятниця, 20.07.2018, 20:38 | Повідомлення # 329
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Новини від "НТВ-ПЛЮС
"
Зміна в мовленні НТВ-ПЛЮС

 
З 6 серпня 2018 року на платформі НТВ-ПЛЮС припиняється мовлення телеканалу «Інтерактивний телевізійний канал« Дамський клуб "» (ТДК) у зв'язку зі зміною умов договору з правовласником.
slavasamДата: Четвер, 26.07.2018, 21:11 | Повідомлення # 330
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Новини від "НТВ-ПЛЮС"

28 липня на кнопці каналу «Наш футбол» почне мовлення преміальний канал «МАТЧ ПРЕМ'ЄР» з оновленою сіткою мовлення, новою графікою і тематичним контентом.
 
На цьому каналі абоненти НТВ-ПЛЮС зможуть побачити всі матчі Російської Прем'єр-Ліги сезону 2018/19 в прямому ефірі. Одночасно пакет «Наш футбол» буде перейменовано в «МАТЧ ПРЕМ'ЄР».
 
Телеканал «МАТЧ ПРЕМ'ЄР» зможуть дивитися передплатники пакетів «Суперспорт» та «МАТЧ ПРЕМ'ЄР».
 
Вартість передплати на ці пакети залишиться колишньою.
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ » Новини "НТВ Плюс"
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024