FORUM TV-SATЧетвер
28.03.2024, 16:58

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 23 з 23
  • «
  • 1
  • 2
  • 21
  • 22
  • 23
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ » Новини "НТВ Плюс"
Новини "НТВ Плюс"
RatvodTechДата: Середа, 29.04.2009, 12:14 | Повідомлення # 1
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн
Новини від " НТВ Плюс "



NTV Plus on Eutelsat W4 at 36.0°E
slavasamДата: Субота, 26.01.2019, 19:16 | Повідомлення # 331
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Новини від "НТВ-ПЛЮС"

З 1 лютого 2019 року на платформі НТВ-ПЛЮС припиняється мовлення телеканалів Bloomberg Television і Теленовела.
slavasamДата: П`ятниця, 29.03.2019, 20:20 | Повідомлення # 332
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Новини від "НТВ-ПЛЮС"



Новий телеканал «МАТЧ! КРАЇНА »


З 2 березня 2019 року на платформі НТВ-ПЛЮС розпочав мовлення новий спортивний телеканал «МАТЧ! КРАЇНА ». Телеканал увійшов до чинних супутникові пакети «Базовий», «Базовий Онлайн», в архівні супутникові пакети «Базовий Плюс», «Базовий» і «Лайт Плюс», а також в пакет онлайн-телебачення «Суперспорт», замість каналу «МАТЧ! НАШ СПОРТ ».

Телеканал «МАТЧ! КРАЇНА »присвячений спортивному житті країни і розвитку російського спорту. Ви зможете побачити національні чемпіонати з усіх олімпійських видів спорту, а також події Континентальної Хокейної Ліги, баскетбольної Єдиної ліги ВТБ, Чемпіонату Росії з волейболу. У планах телеканалу освітлення чемпіонатів, на яких буде проходити відбір спортсменів до олімпійської збірної країни. Крім спортивних трансляцій в програмі каналу представлений цикл документальних фільмів про російських спортсменів і тренерів, які здобули світову славу, і про спортивні династії, які приносили славу радянському і російському спорту протягом багатьох десятиліть.

Дивіться найкраще з російського спорту на телеканалі «МАТЧ! КРАЇНА »
RATVODДата: Середа, 24.04.2019, 21:49 | Повідомлення # 333
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Українські телеканали Star Cinema і BOLT увійшли

в пакети російського супутникового оператора
«НТВ-ПЛЮС»




Телеканали Star Cinema і BOLT почали мовлення на платформі "НТВ-ПЛЮС».


Обидва канали доступні в пакетах «Базовий» і «Базовий Онлайн», а також в архівному пакеті «Лайт Плюс», повідомляє сайт оператора.

Згідно з даними, канали почали мовлення на «НТВ-ПЛЮС» вчора, 23 квітня. Однак з 21 липня поточного року «BOLT» буде переведений в пакети «Кіно Плюс» і «VIP Кіно».

Відзначається, що контент телеканалів, в основному, зосереджений на сфері кіновиробництва: глядачам будуть доступні новини зі світу кіно, сюжети про кінозйомки, історії створення відомих фільмів, а також огляди світових кіноновинок.

Нагадаємо, двома роками раніше Film.ua та Star Media підписали з групою компаній «1 + 1 медіа» партнерську угоду про ексклюзивну дистрибуцію каналів Bolt, Star Family і Star Cinema на території України.

У Росії дистриб'ютором каналів є «Медіа Альянс».

Лада Васюкова

24 квітня, 2019.

Редакція


RATVODДата: Вівторок, 14.01.2020, 11:11 | Повідомлення # 334
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Новий рік - нові канали



Це тільки здається, що новорічні канікули і так пройдуть на ура.
Ми точно знаємо: потрібно добре підготуватися.


Щоб улюблені абоненти, маленькі і дорослі, не занудьгували в свята, НТВ-ПЛЮС запускає три нових канали!

«СТС Kids» - дитячий освітній і розважальний канал для молодших школярів. Вітчизняні та зарубіжні мультфільми, музичні виступи юних талантів і маса ідей для спільного дозвілля з дітьми. Канал буде транслюватися в пакетах «Базовий», «Базовий Онлайн», в архівних пакетах «Все включено 549», «Все включено 999», «Базовий», «Базовий Плюс» і «Лайт Плюс», а також в пакеті «Дитячий» в Онлайн ТВ.

«Кіноужас» - канал фільмів жахів. Страшні новинки і класика жанру хоррор зібрані разом. Два рази на місяць - ексклюзивні прем'єри, які ви побоялися дивитися в кінотеатрі.

«FlixSnip» - канал для кіногурманів. Короткометражні, не довше 20 хвилин, фільми і серіали різних жанрів: комедії, мелодрами, трилери, бойовики, анімація. Новий формат для сімейного перегляду.

До 15 січня 2020 року канали «Кноужас» і FlixSnip доступні в пакетах «Базовий» і «Базовий Онлайн». З 16 січня 2020 року канали будуть транслюватися в пакеті «Кіно Плюс», а також в архівних пакетах «Все включено 549», «Все включено 999».

Новорічного перегляду!

31 грудня, 2019.

RATVODДата: Вівторок, 14.01.2020, 11:39 | Повідомлення # 335
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Зміни в мовленні НТВ-ПЛЮС



У зв'язку зі зміною умов договорів з правовласниками на платформі НТВ-ПЛЮС

в січні 2020 року відбудеться ряд змін в мовленні каналів:


> З 16 січня 2020 року канал «BRIDGE TV» переводиться в пакети «Базовий» і «Базовий Онлайн», а канал «BRIDGE TV DELUXE» - в пакет «Музичний»;

> З 16 січня 2020 року припинить мовлення канал «Bollywood». Канал «Bollywood HD» продовжить мовлення на платформі;

> З 20 січня 2020 року припинять мовлення канали «History» і «History HD»;

> З 16 січня 2020 року призупиниться мовлення каналу «Мультиманія. ТВ». Про відновлення його трансляції буде повідомлено додатково.

13 січня, 2019.



slavasamДата: Четвер, 31.12.2020, 22:46 | Повідомлення # 336
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
НТВ-ПЛЮС запускає мовлення

нових каналів




З 31 грудня 2020 року на платформі НТВ-ПЛЮС починають мовлення відразу 7 нових телеканалів:
«Мосфільм. Золота колекція», «Танцюй!», «Моторспорт ТВ», «Полювання та риболовля», «NickToons», «НGTV» і «HSR24».


«Мосфільм. Золота колекція» - це телеканал ексклюзивного і прем'єрного доступу до золотого фонду вітчизняного кінематографа, створеного провідною кіностудією країни. Це неповторне поєднання класики радянського і російського кіно, а також сучасних російських фільмів - лідерів прокату і телеефіру.

Канал шукайте в пакеті «Базовий Онлайн», а також в архівних пакетах «Базовий», «Базовий Захід», «Базовий Плюс», «Все включено 549» і «Все включено 999».

«Танцюй!» - розважальний телеканал познайомить глядачів із захоплюючими танцювальними шоу з усього світу, трансляціями кращих подій зі світу танцювального спорту, масштабними реалітішоу, а також документальними проектами про кращих танцюристів і знаменитих спортсменів. Все це і багато іншого дивіться на телеканалі «Танцюй!».

Канал шукайте в пакеті «Розважальний», а також в архівних пакетах «Базовий», «Базовий Плюс» і «Все включено 999».

«Моторспорт ТВ» - це найяскравіші авто- і мотоспортивних трансляції з усього світу, а також документальні фільми, пізнавальні передачі і спеціальні проекти власного виробництва. В ефірі каналу преміальні гоночні серії, такі як Moto GP, WEC, Isle of Man TT, Xtrial і багато іншого.

Канал шукайте в пакеті «Базовий Онлайн», а також в архівних пакетах «Базовий», «Базовий Захід», «Базовий Плюс», «Все включено 549» і «Все включено 999».

«Полювання та риболовля» - розважальний телеканал для тих, чиє хобі - полювання та риболовля. Програми, зняті в різних регіонах країни і за кордоном, цікаві і досвідченим рибалкам, і мисливцям, і тим, хто робить перші кроки. Фахівці дають поради по використанню рибальських снастей, розповідають про породах риб і способи лову; діляться інформацією про мисливське зброю, особливості зимового полювання, про експедиції в гірські райони, відкривають секрети приготування кулінарних шедеврів з дичини і риби. Зйомки найкрасивіших місць, природна екзотика - заради цього теж варто налаштуватися на телеканал «Полювання та риболовля».

Канал шукайте в пакеті «Базовий Онлайн», а також в архівних пакетах «Базовий», «Базовий Захід», «Базовий Плюс», «Все включено 549» і «Все включено 999».

NickToons - популярні мультсеріали, наповнені пригодами і гумором, підліткові телесеріали про школу, справжній дружбі і таємничих пригодах, що виходять під брендом Nickelodeon. В ефірі зібралася перевірена компанія, яка не дасть нудьгувати: Губка-Боб, Черепашки-ніндзя, пінгвіни Мадагаскару, Садж з Крейгом і Елвін з бурундуками. До них приєдналися і нові мультперсонажі: чотириногі спортсмени з «Атлетікуса» і загадкові істоти з мультсеріалу «Дарго ван Данго».

Канал шукайте в пакеті «Дитячий», а також в архівних пакетах «Базовий», «Базовий Плюс», «Все включено 549» і «Все включено 999».

HGTV - телеканал про дизайн, ремонт, облаштування будинку та саду, сучасному рівні комфорту. Основна аудиторія - жінки 25-49 років і все, хто хоче привнести в своє життя більше краси, гармонії, зручності. Основа сітки мовлення - програми власного виробництва телеканалу, такі як «Мисливці за нерухомістю», «Гра наосліп», «Джек-пот: Ми купуємо будинок», «Зоряний ремонт», «Надійні стіни».

Канал шукайте в пакеті «Базовий Онлайн», а також в архівних пакетах «Базовий», «Базовий Захід», «Базовий Плюс», «Лайт Плюс», «Все включено 549» і «Все включено 999».

HSR24 - це телемагазин цікавих, функціональних і корисних речей: ексклюзивна косметика, оригінальний одяг і взуття, незвичайні товари для дому і саду.

Канал шукайте в пакеті «Базовий Онлайн», а також в архівних пакетах «Базовий», «Базовий Захід», «Базовий Плюс», «Лайт Плюс», «Все включено 549» і «Все включено 999».

Приємного перегляду!
RATVODДата: Вівторок, 18.05.2021, 09:04 | Повідомлення # 337
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Оновлюється програмне забезпечення

для ТВ-модулів SMiT CAM CI+ 1.2.




18 травня 2021 з 12:00 мск. стане доступним оновлення програмного забезпечення
для призначених для користувача ТВ-модулів SMiT CAM CI + 1.2
.


Оновлення програмного забезпечення до версії 3.1.7.9 (номер: 20) забезпечить стабільну роботу ТВ-модуля в разі можливої ​​зміни супутникового сигналу НТВ-ПЛЮС в майбутньому.

Увага!

Щоб оновити програмне забезпечення ТВ-модуля дотримуйтесь повідомленнями на екрані телевізора.

Процес оновлення триває не менше 3 хвилин.

До завершення процесу оновлення ТВ-модуля категорично забороняється:

> вимикати телевізор в режим очікування (standby) або відключати його від електромережі;

< витягувати ТВ-модуль з PCMCIA-слотa телевізора;

> переривати прийом телевізором супутникового сигналу НТВ-ПЛЮС.

Зазначені вище дії призводять до необоротного виходу модуля з ладу.

Після завершення оновлення ТВ-модуль автоматично перезавантажиться і через 2 хвилини (а на деяких телевізорах і раніше) відновиться показ поточного каналу НТВ-ПЛЮС.

Якщо на екрані вашого телевізора не з'являється інформація про знайдене оновлення програмного забезпечення:

«Нове ПЗ знайдено. Новий номер: 20. Поточний номер: 10. Так/Ні »

або після вашої згоди на оновлення шляхом виділення параметра «Так» з наступним натисканням кнопки «OK» пульта дистанційного керування телевізора - з'являється помилка, дотримуйтесь даної інструкції.

17 травня, 2021.

RATVODДата: П`ятниця, 06.08.2021, 10:24 | Повідомлення # 338
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Зміни в мовленні каналів



Шановні користувачі!


З 1 серпня 2021 року на всій території Російської Федерації, в тому числі на платформі НТВ-ПЛЮС, припинилося мовлення телеканалу
Outdoor Channel.

04 серпня, 2021.

RATVODДата: Вівторок, 24.08.2021, 16:33 | Повідомлення # 339
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Короткі факти і розгорнуті історії

до
25-річчя НТВ-ПЛЮС (випуск 3)



Лого НТВ-ПЛЮС з реклами початку 2000-х рр.

Чергова публікація із серії до 25-річчя НТВ-ПЛЮС
.

Сьогодні про маловідомий епізод з багатої історії мовлення найстарішого в Росії супутникового оператора.

І в цьому матеріалі ми поговоримо про проект «НТВ-ПЛЮС Інтернет», який був найпершою спробою на території Російської Федерації забезпечити користувачів супутниковим інтернетом. І це було ще до появи в широкому поширенні телефонів. А адже саме такі телефони потім широко використовувалися в технології одностороннього супутникового інтернету.

Спочатку сервіс «НТВ-ПЛЮС Інтернет» планувалося запустити на початку 2000-го року, але його запуск неодноразово відкладався. Можливо, тому що відпрацьовувалася сама технологія.

Не треба забувати, що сам по собі Інтернет в Росії тоді тільки-тільки почав набирати користувачів. Сам автор цих рядків активно почав користуватися світовою мережею тільки в 1999-му році, коли до світової мережі стало можливо підключитися через дротову телефонну лінію.
Швидкість користування була в той час надзвичайно мала - всього 64 кбіт/сек. Тому не дивно, що сервіс «НТВ-ПЛЮС Інтернет» багатьох зацікавив. З супутника була обіцяна швидкість, яка в ті часи здавалася просто манною небесною для користувачів світової мережі - цілих 365 кбіт/сек. Нам зараз можуть здатися такі дані просто смішними і не вартими уваги. Але ж, нагадаємо, це було дуже давно - більше двадцяти років тому. Наприклад, в 2000-му році максимальна швидкість підключення користувачів до Інтернету в Москві становила смішні, з точки зору нинішньої дійсності, 56 кбіт/сек.

Скільки коштувало обладнання для користування супутниковим Інтернет-доступом? Ось що про це писалося в російському виданні «Комерсант» в квітні 2000-го року:

«Послуги «НТВ-ПЛЮС Інтернет» розраховані в першу чергу на абонентів супутникового НТВ +, у яких вже є майже все необхідне для прийому «супутникового» Інтернету. На додаток до вже наявної супутниковій тарілки і декодера їм знадобиться придбати плату за $ 120 (мається на увазі, що комп'ютер у клієнта «НТВ-ПЛЮС Інтернет» вже є). Гроші за доступ в мережу (проект запрацює вже в цьому місяці) новий провайдер стягує помісячно - $ 60 з корпоративних клієнтів і $ 21 з приватних користувачів. Ця плата має на увазі необмежене використання мережі».

На першому етапі планувалося, що оператор підключить близько 7 тисяч абонентів. Тим більше, на той період «НТВ-ПЛЮС Інтернет» представлявся для російських користувачів найдешевшим провайдером доступу до світової мережі.

Але ... Не склалося. У 2002-му (за іншими відомостями - в 2003-му році) сервіс припинив свою роботу. Причини події, як кажуть в таких випадках, лежать на поверхні.

В якійсь мірі «НТВ-ПЛЮС Інтернет» випередив час. Трохи пізніше на ринку з'являться оператори одностороннього доступу в інтернет, які врахують всі нюанси роботи такого сервісу. А найголовніше - з'являться мобільні телефони, які на порядок спростять схему доступу в мережу.

Подешевшають DVB-карти, які використовувалися для отримання даних з супутника. З'являться інтернет-прискорювачі - slonax, globax і ін., що на порядок поліпшать якість роботи сервісу.

Всього цього не було у «НТВ-ПЛЮС Інтернет», але слід визнати, що саме цей проект, в якому використовувалися антени НТВ-ПЛЮС, став піонером ринку супутникового Інтернет-доступу, що зароджувався на початку століття,.

Так що, НТВ-ПЛЮС, дійсно, перший оператор в багатьох сенсах. І, як ми нагадали в нашій замітці, вже самому початку це було «більше, ніж телебачення», якщо обігравати сучасний слоган оператора.

22 серпня, 2021.

Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ » Новини "НТВ Плюс"
  • Сторінка 23 з 23
  • «
  • 1
  • 2
  • 21
  • 22
  • 23
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024