FORUM TV-SATЧетвер
18.04.2024, 17:22

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ » Новини "Триколор ТВ", "Триколор ТВ Сибір"
Новини "Триколор ТВ", "Триколор ТВ Сибір"
RatvodTechДата: Середа, 29.04.2009, 12:24 | Повідомлення # 1
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн


Новини

" Триколор - ТВ "


Tricolor TV on Eutelsat W4 at 36.0°E

" Триколор ТВ Сибирь "

Tricolor TV Sibir on Bonum 1 at 56.0°E
slavasamДата: Середа, 22.07.2015, 18:14 | Повідомлення # 391
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Новини від "Триколор ТВ"


З 28 липня 2015 року набуває чинності нова редакція Умов надання послуг «Триколор ТВ».
Зміни торкнулися Додатку №2 до Умов надання послуг «Триколор ТВ».Зокрема в зоні мовлення супутника «Експрес-АТ1» параметри мовлення каналів «Авто Плюс» і «Ля Мінор» змінюються на MPEG-4, DVB-S2.
джерело
slavasamДата: Вівторок, 11.08.2015, 15:56 | Повідомлення # 392
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Телеканал «БОБЕР» увійшов до складу «Триколор ТВ»


10 серпня 2015 року в складі пакету «Єдиний» почав трансляцію телеканал «БОБЕР».
«БОБЕР» – перший в Росії цілодобовий канал про те, як поліпшити простір навколо себе, а значить, і своє життя.
«Маленький простір», «Азбука ремонту», «Нові старі речі» – щодня на телеканалі «БОБЕР» поради з облаштування квартири, дачі і ома для щасливого життя.

Телеканал доступний у зоні мовлення супутника Eutelsat 36A і Eutelsat 36B у форматі MPEG-4 у складі пакету «Єдиний».

Для налаштування телеканалу натисніть Menu на пульті ДУ вашого приймача, виберіть пункт «Пошук каналів Триколор ТВ» = > OK і зробіть оновлення списку каналів, слідуючи підказкам на екрані.
Приємного перегляду!
джерело
slavasamДата: Понеділок, 17.08.2015, 13:17 | Повідомлення # 393
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
«Триколор ТВ» вивів на ринок дві нові моделі абонентських приставок


Найпопулярніший в Росії оператор супутникового телебачення "Триколор ТВ" через торговельну мережу свого основного дистриб'ютора "NoLimit Electronics" почав продажі двох нових моделей абонентського обладнання — ресиверів "GS E502" і "GS B212". Це перші новинки в модельному ряду рекомендованого обладнання, які представив Оператор в поточному році з анонсованих на CSTB-2015.
Ресивер "GS B212" не призначений для широкого продажу (за винятком акцій дистриб'ютора) і буде використаний в програмі обміну обладнання. Інформації про нього немає навіть на офіційному сайті виробника. За наявною інформацією кардинальних відмінностей від моделей "B 210" і "B 211" тут не очікується.

Більш цікавий як для установників супутникового обладнання так і для потенційних абонентів "Триколор ТВ" буде ресивер "GS E502".



Як і "молодша" модель, він має два супутникові тюнера.




Володар такого ресивера потенційно може дивитися передачі не тільки на телевізорі, а також на планшеті або смартфоні за допомогою спеціального мобільного додатку. Але самою головною особливістю новинки від "Триколор ТВ" став вбудований жорсткий диск на 500 Гб. Тепер абоненти "Триколор ТВ Full HD" зможуть повноцінно користуватися функціями запису телепередач і відкладеним переглядом.

Роздрібна вартість "GS E502" буде становити в районі 14-15 тисяч рублів. Продажі нового обладнання пару днів тому почалися у філіях мережі "NLE".

джерело
slavasamДата: П`ятниця, 16.10.2015, 08:41 | Повідомлення # 394
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
«Триколор ТВ» запустив дві акції для старих і нових абонентів



Російський супутниковий DTH-оператор «Триколор ТВ» з інтервалом у кілька днів запустив дві нові акції, які розраховані на старих і нових абонентів. Вони отримали назву «Обмін 0» і «Старт 0». Мета даних заходів — максимальне спрощення підключення абонентів до перегляду пакету «Триколор ТВ» і стимулювання старих абонентів пакету на обмін застарілого обладнання.


джерело
slavasamДата: Середа, 13.04.2016, 15:46 | Повідомлення # 395
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Телеканал «ДОН 24» увійшов до складу «Триколор ТВ»


13 квітня 2016 «Триколор ТВ» включив до складу пакету «Єдиний» телеканал «ДОН 24».

ДОН 24 — регіональний державний інформаційно-розважальний телеканал Ростовської області для сімейного перегляду. На одному телеканалі вся інформаційна картина дня: новини, події, думки, економіка, спорт. Розважальні, пізнавальні, культурно-освітні програми. Дивіться все це щодня, 24 години на добу.

Телеканал доступний у зоні мовлення супутника «Експрес–АМУ1» і Eutelsat 36B у форматі MPEG-4 у складі пакету «Єдиний».

Для налаштування телеканалу натисніть Menu на пульті ДУ вашого приймача, виберіть пункт «Пошук каналів Триколор ТВ» = > OK і зробіть оновлення списку каналів, слідуючи підказкам на екрані.

Приємного перегляду!


Повідомлення відредагував slavasam - Середа, 13.04.2016, 15:46
slavasamДата: Вівторок, 21.06.2016, 14:00 | Повідомлення # 396
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Переклад телеканалу «Наш Футбол» з формату MPEG-2 в MPEG-4.


20 червня 2016 року завершено мовлення телеканалу «Наш Футбол» у форматі MPEG-2.В рамках реалізації програми перекладу мовлення «Триколор ТВ» телеканал «Наш Футбол» перейшов у формат мовлення MPEG-4.

Якщо ваше обладнання підтримує тільки формат MPEG-2, для продовження перегляду рекомендуємо взяти участь у програмах обміну обладнання. З новим обладнанням ви зможете дивитися в 4 рази більше каналів пакету «Єдиний», серед яких десятки — у форматі високої чіткості. Вартість річної передплати збережеться, підключені послуги будуть перенесені на нове обладнання.
RATVODДата: Понеділок, 01.08.2016, 23:54 | Повідомлення # 397
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
«Триколор ТВ» включив 1HD Music Television



З 1серпня телеканал 1HD Music Television став доступний всім абонентам найбільшого
російського оператора цифрового телебачення
«Триколор ТВ» в складі пакету «Єдиний».


Тепер користувачі «Триколор ТВ» зможуть оцінити різноманітність музичних відеокліпів в HD-якості. На телеканалі 1HD Music Television глядачів чекають програми, що складаються з кліпів вітчизняних і зарубіжних виконавців, включаючи музичні відео Латинської Америки, Іспанії, Франції, Південної Кореї і багатьох інших країн, а також захоплюючі програми власного виробництва.

«Ми раді, що 1HD Music Television розпочав мовлення в складі « Триколор ТВ ». Завдяки співпраці з найбільшим російським оператором цифрового телебачення якісний музичний контент стане ще доступніше. Мільйони глядачів зможуть познайомитися з 1HD Music Television і, можливо, по-новому відкрити для себе світ музики », - прокоментував генеральний директор 1HD Music Television Павло Якось.

Михайло Горячев, директор по контенту «Триколор ТВ»: «Нам важливо пропонувати абонентам краще, задовольняти запити навіть самого вимогливого глядача. Сподіваємося, наші абоненти-меломани по достоїнству оцінять відеокліпи світових хітів у HD-якості, які стануть їм доступні на телеканалі 1HD Music Television ».

1HD Music Television - перший російський музично-розважальний телеканал у форматі високої чіткості для цінителів актуальної музики, орієнтований на телеглядачів у віці від 16 до 35 років.

01.08.2016.

Тricolor.tv


slavasamДата: Понеділок, 15.08.2016, 17:48 | Повідомлення # 398
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
«Страна FM» запускає телевізійний канал


З сьогоднішнього дня, 15 серпня, російська радіостанція «Страна FM» розпочинає телевізійне мовлення. Про це йдеться в офіційному прес-релізі, копією якого володіє редакція Mediasat.

Телеканал FM» доступний для перегляду на платформі супутникового телебачення «Триколор ТВ», на Android TV, Apple TV, Smart TV (LG, Samsung, Phillips), в додатку «Страна FM» для смартфонів і на сайті strana.fm/tv в онлайн-режимі.

Мовлення каналу«Страна FM» здійснюється у форматі RadioVision, який кілька останніх років набирає популярність на телерадиовещательном ринку України.

Суть формату полягає в тому, що в ефір каналу видається все, що відбувається в радіостудії. Ді-джеї набувають статусу ві-джеїв, пісні супроводжуються кліпами, а радіоефіри перетворюються у справжні телевізійні шоу.

Програми «Страна FM» будуть орієнтовані на чоловічу і жіночу аудиторію віком 20-45 років. В ефірі каналу глядачі зможуть побачити кращі пісні українською мовою різних жанрів: від хіп-хопу аж до репу, року, фанку та ню-диско.
джерело
slavasamДата: Вівторок, 29.11.2016, 19:18 | Повідомлення # 399
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
«Триколор ТВ» відключає всі канали Discovery


Договір між партнерами не відбувся і з 1 грудня супутниковий оператор припиняє мовлення низки каналів Discovery, повідомляє газета Коммерсантъ.

До відключається від оператора каналів належать також Eurosport і TLC. Домовленість про розподіл доходів досягнута не була і операторові довелося відмовитися від цілого пакету каналів. Інформацію підтвердив «Медіа альянс», до групи якого входять телеканали.

Раніше співробітництво відбувалося по системі розподілу доходу – «Триколор» виплачував частина коштів, отриманих від передплатників, «Медіа альянсу». Зараз, гендиректор останнього Григорій Лавров заявив, що супутниковий оператор висунув умови, за яких подальше співробітництво неможливе.

Представники ж «Триколора» просто заявили абонентам, що в пакеті передбачені аналогічні пізнавальні канали.

Уточнимо, що в ряду каналів, від яких відмовився «Триколор» — телеканали Discovery Channel, Animal Planet, Eurosport та жіночий канал TLC.

Discovery – великомасштабний гравець ринку. Чимало заробляючи на рекламі, він також тримає біля екрану близько 0,37% всіх росіян (дані на січень-жовтень поточного року).

«Триколор» ж, армія якого складається з третини всього ринку платного ТБ, веде себе дуже неоднозначно. Приміром, на початку осені поточного року оператор заявив про припинення мовлення низки телеканалів – «Моя планета», «Наука 2.0», «Російський роман» та ін. з причини перегляду договорів з партнерами. При цьому оператор запевнив, що цим каналам буде надана гідна заміна, а до того ж контент буде розширено за рахунок власних каналів «Триколора». Пізніше ситуація була врегульована, однак це вже не перший випадок, коли оператора не розуміють як представники ВГТРК, так і власні абоненти.
джерело
RATVODДата: Понеділок, 24.04.2017, 20:26 | Повідомлення # 400
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Понад 70% абонентської бази «Триколор ТВ»

підключено до HDTV




71,6% абонентів оператора платного супутникового телебачення «Триколор ТВ» дивляться канали у форматі високої чіткості (HDTV).


Про це кореспонденту Mediasat повідомили в прес-службі компанії.

За підсумками першого кварталу поточного року «Триколор ТВ» збільшив виручку до 4,4 млрд російських рублів. Це на 11,4% більше в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. В цілому, за останні два роки «Триколор ТВ» покращив даний показник більш ніж на 60%.

Оператор в I кварталі також збільшив кількість передплатників, що користуються послугами HDTV. Так в січні-березні до HD-пакетів підключилося 8,7 млн ​​домогосподарств. Завдяки цьому загальна абонентська база «Триколор ТВ» досягла позначки в 12,15 млн домогосподарств.

У «Триколор ТВ» також відзначають зростання кількості передплатників послуг телебачення в форматі надвисокої чіткості (Ultra HD). Для стиснення відеопотоку оператор використовує кодек HEVC / H.265. Тому дану категорію абонентів він позначає як HEVC-передплатники - з моменту запуску послуги в 2016 році вона була використана 1,77 млн ​​таких абонентів. А в першому кварталі цього року число HEVC-абонентів збільшилася ще на 21%.

У першому кварталі на 27% збільшилася кількість користувачів послугою «Кінозали «Триколор ТВ»», досягнувши позначки в 1,74 млн.

За даними на 31 березня 2017 року абонентам в зоні мовлення супутників «Експрес-АМУ1» і Eutelsat 36B, що підключили пакет «Єдиний», доступні 257 каналів, включаючи 40 телеканалів у форматі HD і 40 радіостанцій. З урахуванням додаткових пакетів абонентам доступні 298 теле- і радіоканалів, включаючи 48 телеканалів у форматі HD, 4 - в форматі UHD і 40 радіостанцій.

- 24 квітня, 2017

Редакція


slavasamДата: Четвер, 14.12.2017, 18:32 | Повідомлення # 401
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Новини від "Триколор ТВ"
19.12.2017 р деякі телеканали змінять параметри мовлення.


Доступно тільки для користувачів
джерело
RATVODДата: Четвер, 01.02.2018, 13:31 | Повідомлення # 402
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
З 1 ЛЮТОГО «ТРИКОЛОР ТВ» ПРИПИНЯЄ

НАДАННЯ ПОСЛУГ СТАНДАРТУ
MPEG-2



Фото: Shutterstock

Як повідомив «Теле-Супутнику» директор з продажу та абонентського обслуговування «Триколор ТВ» Олексій Карпов,
з 1 лютого компанія припиняє надання послуг абонентам, власникам приймальних пристроїв, що підтримує тільки формат MPEG-2.


До цього оператор обмежив термін заздалегідь оплаченого періоду перегляду одним місяцем. З 1 січня компанія призупинила прийом платежів за перегляд телеканалів в стандарті MPEG-2. Таким чином станом на 1 лютого біля «Триколор ТВ» не залишиться абонентів з оплаченим переглядом в стандарті MPEG-2.

«Триколор ТВ» вже кілька років активно веде програму з обміну устаткування з MPEG-2 на MPEG-4, за цей час компанія обміняла більше 5 млн абонентських комплектів. Проте, Олексій Карпов вважає, що обмін обладнання MPEG-2 на MPEG-4 залишається ще однією точкою зростання для дилерів оператора. Особливо перспективним для даного напрямку він вважає прийдешній дачний сезон.

30.01.2018

slavasamДата: Середа, 04.04.2018, 21:02 | Повідомлення # 403
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Новини від "Триколор ТВ"

Триколор ТВ розширює сервіс «Кінозали »

 

З 3 квітня 2018 року абонентам «Триколор ТВ» стали доступні ще 12 кінозалів, в яких діє новий принцип організації розкладу.

У загальному списку будуть відображатися канали під назвами «Кінозал 1-12», в кожному з яких протягом тижня транслюється один кінофільм; оновлення розкладу проходить щоп'ятниці.

Таким чином, в період з 3 по 6 квітня 2018 роки для телеглядачів оновлені «Кіно зали» транслюють такі фільми:
Кінозал 1: «Джейн бере рушницю»;
Кінозал 2: «Трамбо»;
Кінозал 3: «Принцеса спецій»;
Кінозал 4: «Йдемо зі мною»;
Кінозал 5: «Хлопець з Філадельфії»;
Кінозал 6: «Все про чоловіків»;
Кінозал 7: «Пазманскій диявол»;
Кінозал 8: «Рекрут»;
Кінозал 9: «Тримай удар, дитинко»;
Кінозал 10: «Король мавп»;
Кінозал 11: «Поліцейська історія»;
Кінозал 12: «Поліцейська історія 2».

Щоб зміни вступили в силу, необхідно виконати перепоіск каналів. Для цього натисніть «Menu» на пульті ДУ вашого приймача, виберіть пункт «Пошук каналів« Триколор ТВ », натисніть« OK »і зробіть оновлення списку каналів, слідуючи підказкам на екрані.
slavasamДата: Середа, 11.04.2018, 18:54 | Повідомлення # 404
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Новини від "Триколор ТВ"

18 квітня 2018 року - щоквартальна профілактика зі зняттям мовлення.
 
18 квітня 2018 року зі 00:00 до 10:00 за московським часом проводитимуться планові профілактичні роботи на обладнанні технологічного партнера, що відповідає за доставку сигналу на супутники. У зазначений період мовлення всіх теле- і радіоканалів буде призупинено.

Після закінчення робіт мовлення відновиться автоматично.
RATVODДата: Субота, 28.04.2018, 21:33 | Повідомлення # 405
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
У 2017 році російський оператор «Триколор ТВ»

заблокував понад 900 піратських web-ресурсів




Російський оператор платного телебачення поділився результатами антипіратської діяльності.


За підсумками 2017 року працівниками правоохоронних органів порушено 21 адміністративне провадження і 13 кримінальних справ у зв'язку з порушенням прав «Триколор ТВ». Про це йдеться на офіційному сайті провайдера.

В рамках роботи з припинення незаконної діяльності щодо неправомірного підключення фізичних осіб до послуг цифрового телебачення за допомогою установки піратського обладнання та шкідливих програм, працівниками правоохоронних органів вилучено понад 160 одиниць піратського обладнання, що використовується в протиправній діяльності (65 піратських приймачів, 46 смарт-карт, 44 мікросхеми і криптомодуль та іншого обладнання).

Також повідомляється, що за зверненням «Триколор ТВ» заблоковано понад 900 нелегальних інтернет-ресурсів.

Разом з тим оператор почав боротьбу з незаконною трансляції телеканалів в громадських місцях (кафе, залах очікування транспортних вузлів, спортивних клубах, готелях і т. Д.), Тобто без укладення юридичною особою договору про право публічного показу. У 2017 році в результаті перевірок, проведених представниками Прокуратури та МВС із залученням співробітників компанії було порушено 21 адміністративне провадження. На поточний момент по восьми з них юридичним особам призначено адміністративне покарання.

Значних результатів вдалося домогтися в такому напрямку боротьби з цифровим піратством, як виявлення правопорушень у сфері поширення шкідливих програм і модифікації устаткування для організації незаконного доступу до цифрових послуг. Винесено ще сім обвинувальних вироків громадянам Російської Федерації, всі вони притягнуті до кримінальної відповідальності і виплати штрафів. Всього за звітний період було порушено 13 кримінальних справ у Росії і країнах СНД.


- 27 квітня, 2018

Редакція


Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ » Новини "Триколор ТВ", "Триколор ТВ Сибір"
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024