FORUM TV-SATП`ятниця
29.03.2024, 16:22

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 29 з 29
  • «
  • 1
  • 2
  • 27
  • 28
  • 29
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ » Новини "Триколор ТВ", "Триколор ТВ Сибір"
Новини "Триколор ТВ", "Триколор ТВ Сибір"
RatvodTechДата: Середа, 29.04.2009, 12:24 | Повідомлення # 1
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн


Новини

" Триколор - ТВ "


Tricolor TV on Eutelsat W4 at 36.0°E

" Триколор ТВ Сибирь "

Tricolor TV Sibir on Bonum 1 at 56.0°E
RATVODДата: Четвер, 17.12.2020, 11:06 | Повідомлення # 421
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
«Наш Кінороман» стає телеканалом «Душевне кіно»!



Для душі є своє, особливе кіно.


У ньому розкривається нескінченне різноманіття душевних поривів і краса щирих почуттів.

Тепер у такого кіно з'явився свій телеканал.

З 12 грудня шукайте в списку телеканалів «Душевне кіно». Це російські фільми та серіали про нашу любов і життя. Близькі, зрозумілі історії, які торкнуться таємні струни душі і зігріють сердечним теплом.

З 12 грудня телеканал «Душевне кіно» номер 211/212 в загальному списку телеканалів.

11 грудня, 2020



RATVODДата: Четвер, 17.12.2020, 11:12 | Повідомлення # 422
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Зустрічайте - новий телеканал «Хокейний»

вже в Триколор!




Дивіться під №605 в загальному списку каналів пакету «Єдиний»,
а також в додатку «Триколор Кіно і ТБ» і веб-версії онлайн-кінотеатру kino.tricolor.tv


✔ Фільми, серіали і документальні фільми про хокей.
✔ Ігри Нічної хокейної ліги.
✔ Жорсткі льодові протистояння.

15 грудня, 2020



slavasamДата: Понеділок, 28.12.2020, 22:45 | Повідомлення # 423
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Дивись Амедіатеку в триколор 30 днів за 1 руб.


з 28 Грудня 2020 по 31 Марта 2021

Кращі серіали планети * одночасно з усім світом тепер і в триколор! Тільки до 31 березня 2021 р підключи послугу AMEDIATEKA (18+) і дивись серіали та фільми від провідних студій 30 днів всього за 1 руб.

Продовження доступу до послуги здійснюється за діючими тарифами
(349/599 руб / міс).

* За версією IMDb.

Пропозиція в рамках акції «Перший місяць Амедіатекі за 1 руб.» доступно для клієнтів, які раніше не оформляли доступу до послуги. Терміни проведення акції: з 28.12.2020 р по 31.03.2021 р
RATVODДата: Понеділок, 01.03.2021, 21:04 | Повідомлення # 424
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Нові телеканали: «Триколор» запускає

спортивний проект




«Триколор» запускає новий проект, спрямований на підтримку російського спорту.


Оператор представив телеканали «Спортивний», «Хокейний» і «Футбольний», а також пул сервісів для прямих трансляцій подій, повідомляє прес-служба.

Згідно з даними, для запуску проекту «Триколор» уклав ряд угод з професійними лігами і федераціями: Російським футбольним союзом, Федерацією хокею Росії, Молодіжною і Жіночою хокейними лігами, а також з наймасштабнішою в Росії аматорською Нічною хокейною лігою.

«При створенні спортивного телеканалу можна або купити вже готовий телевізійний продукт - права на трансляції вже розкручених закордонних або міжнародних турнірів, або створювати його самостійно. Триколор вибрав другий шлях. Він складніший, але при цьому відкриває можливості для розвитку російського спорту в цілому. Нам разом треба буде довга і копітка робота з метою створення на цій базі спортивних телеканалів, затребуваних широкою аудиторією вболівальників»- підкреслив генеральний продюсер ТРК «Старт» (творчого та технічного підрядника «Триколору» в проекті «Спортивний») Володимир Широков.

В рамках проекту «Спортивний» глядачам будуть представлені трансляції хокейних і футбольних матчів, турнірів зі змішаних єдиноборств, боксу, армрестлінгу, боротьби, більярду, змагання зі стрільби, скелелазіння, гірськолижного спорту, мотоспорту, веслування, снегохідного фрістайлу. У той же час буде доступний і різний близькоспортивний контент, наприклад, документальні фільми про легендарні клуби і спортивні зірки.

Нагадаємо, за 2020 рік «Триколор» значно розширив спектр власних пропозицій і збільшив кількість користувачів. За підсумками попереднього року клієнтська база оператора зросла до 12,257 млн. Число UHD-клієнтів «Триколору» за рік зросло вдвічі - до 250 тисяч. База HD-клієнтів за підсумками минулого року збільшилася і досягла позначки в 10,3 млн домогосподарств.

Лада Васюкова

01 березня, 2021.



RATVODДата: Четвер, 04.03.2021, 20:45 | Повідомлення # 425
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
«Перший ТВЧ»спільно з Роскосмосом і Триколором

запускає новий тематичний канал




Державна корпорація з космічної діяльності «Роскосмос» і телекомпанія «Перший ТВЧ»
запускають телеканал
«Перший Космічний»
.


Стратегічним партнером проекту виступає мультиплатформенний оператор Триколор.

Ефірне наповнення «Першого Космічного» складуть новини російської космічної галузі, науково-популярні передачі про будову Всесвіту, тематичні художні та документальні фільми російського і закордонного виробництва. Запуск нового тематичного каналу відбувся 4 березня 2021 року. Він доступний глядачам супутникового і онлайн-телебачення.

Генеральний інформаційний партнер проекту - радіостанція «Ретро FM». Зустрічі з легендарними космонавтами і ексклюзивні новини «Першого Космічного» -тільки в ефірі «Ретро FM».

«Перший Космічний» об'єднає в собі науковий підхід і доступність оповідання, а головною відмінністю від телеканалів даної тематики стануть прямі ефіри запусків, включення з космосу і контент за участю експертів і космонавтів «Роскосмосу».

«У запуску телеканалу "Перший Космічний" ми бачимо важливу місію популяризації космічної галузі і дякуємо колегам з корпорації "Роскосмос" за довіру і покладену відповідальність. Тим більше, що 2021 рік особливий для історії освоєння космосу. Безумовно, на ринку присутні досить багато телеканалів схожої тематики, але "Перший Космічний" стане першопрохідцем в питанні висвітлення для масової аудиторії успіхів космічної індустрії», - коментує генеральний директор телекомпанії «Перший ТВЧ» Максим Полухін.

«Інформаційно-освітні проекти завжди викликають особливу увагу у глядача. Перші трансляції пуску ракет з космодрому Байконур Триколор провів в 2019 році в рамках онлайн-проекту «Великий ефір». За останні два роки ми зафіксували зростання інтересу аудиторії до космічної тематики. Сьогодні ми масштабуємо цей досвід - запускаємо окремий тематичний канал на супутниковому ТБ і онлайн», - прокоментував заступник генерального директора по тематичній політиці Триколору Микола Орлов.

04 березня, 2021



RATVODДата: Четвер, 06.05.2021, 21:58 | Повідомлення # 426
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Суцільна розважалівка: Триколор розпочав

мовлення
СТС Kids в пакеті каналів «Дитячий»




Новий телеканал з розважальним і пізнавальним контентом для дітей
доступний передплатникам мультиплатформенного оператора з
1 травня.


Юним телеглядачам контент CTC Kids допоможе зрозуміти, як влаштований світ, розповість про правила хорошого тону і навчить орієнтуватися в різних життєвих ситуаціях. Мультфільми та передачі, включаючи шкільну анімовану програму «Развлечёба», рецензовані фахівцями факультету психології МГУ, що гарантує безпеку перегляду каналу.

Передплатники пакету каналів «Дитячий» у триколор побачать світові хіти кіностудії Dream Works, такі як «Тролі: свято триває», «Пригоди кота в чоботях», «Дракони: гонки по краю», «Хай живе король Джуліан», а також розвиває контент власного виробництва CTC Kids.

«Триколор постійно працює над своєю контентною пропозицією для клієнтів. СТС Kids став 21-м за рахунком каналом нашого пакету «Дитячий». Напередодні травневих свят і довгих літніх канікул, які наближаються, цей запуск - відмінна новина для наших дорослих клієнтів і юних телеглядачів», - каже Арсен Хомутов, директор по контенту Триколору.

«Місія нашого каналу не тільки розважати, а й створювати корисний і цікавий контент. Ми намагаємося складати нашу сітку збалансовано, щоб дітям було не нудно, але при цьому вони дізнавалися щось нове. Наприклад, наш флагманський проект «Развлечёба», завдяки якому діти вивчають шкільну програму. Крім математики, російського та навколишнього світу, можна також вивчити основи іноземних мов, в арсеналі Кубокота їх уже три - англійська, французька та іспанська. А такі теми як екологія, будова ядерного реактора і фінансова грамотність будуть цікаві не тільки дітям, а й їхнім батькам. Ми дуже раді, що Триколор розділяє наші цінності і тепер ще більше дітей отримають доступ до нашого контенту», - говорить Лев Макаров, директор СТС Kids.

З нагоди початку мовлення телеканалу в складі Триколору оператор спільно з CTC Kids запустив конкурс в Instagram і «ВКонтакте». Щоб виграти один з п'яти яскравих дитячих рюкзаків необхідно підписатися на співтовариства Триколору і CTC Kids в соціальних мережах, уважно переглянути анімацію і написати в коментарях слоган, який був зашифрований. Відповіді приймаються до 8 травня, а підсумки будуть підведені 11 травня. Переможців виберуть за допомогою спеціальної формули серед тих, хто виконає умови конкурсу і дасть правильну відповідь.

06 травня, 2021

RATVODДата: Субота, 14.08.2021, 08:58 | Повідомлення # 427
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Перший постпандемійний турнір IMMAF на континенті:

Триколор покаже фінальні поєдинки Чемпіонату Європи з ММА



Фото: Прес-служба Союзу ММА Росії

Союз змішаних єдиноборств ММА Росії і мультиплатформенний оператор Триколор
домовилися про показ фінального дня відкритого чемпіонату і першості (18-20 років) Європи
за змішаному бойовому єдиноборству (ММА).


З 16 по 20 серпня в Казані пройде перший після пандемії турнір об'єднаної Міжнародної федерації змішаних єдиноборств IMMAF на континенті.
Турнір має відкритий статус, тому участь в ньому візьмуть понад 250 спортсменів з Вірменії, Бахрейну, Болгарії, Фінляндії, Греції, Італії, Казахстану, Нової Зеландії, Польщі, Португалії, Росії, Іспанії, Таджикистану та Естонії. В даний час національна команда Росії займає перше місце в юніорському рейтингу і друге місце - в дорослому. У чемпіонаті серед чоловіків бої пройдуть в дев'яти вагових категоріях, серед жінок - в шести.

Триколор в прямому ефірі телеканалу «Спортивний» покаже фінальний день змагань. Перегляд буде доступний як через супутник, так і в інтернеті. Також за трансляцією можна буде спостерігати без авторизації і реєстрації в онлайн-плеєрі «Наш спорт 2» в додатку «Триколор Кіно і ТБ» на мобільних пристроях і планшетах, телевізорах з функцією Smart TV і в онлайн-сервісі kino.tricolor.tv. Вболівальники, які не встигнуть подивитися чемпіонат в прямому ефірі, зможуть побачити всі поєдинки в архіві сервісу протягом 7 днів з будь-якого пристрою.

«Змішані бойові мистецтва є ключовим контентом каналу «Спортивний», у якого вже сформувалася стійка аудиторія. Глядачі «Спортивного» з нетерпінням чекають появи в ефірі європейського чемпіонату, де у нашої збірної є всі шанси на перемогу. Я впевнена, що трансляція буде цікава й іншим клієнтам Триколору завдяки видовищності цього виду спорту і тому факту, що турнір такого рівня приймає саме наша країна. Спасибі нашим друзям і партнерам Союзу ММА Росії за співпрацю і просування бойових єдиноборств. Будемо разом вболівати за російських спортсменів!», - прокоментувала директор проекту «Спортивний» Триколору Марія Гришко.

«У цьому році спостерігається стрімке розширення географії Союзу ММА Росії. Практично з кожного другого суб'єкта хлопці увійшли в збірну країни. Підготовка до чемпіонату і першості Європи проходить за планом. Команда, яка зібрана для організації цього заходу, працює не покладаючи рук. Це дуже важливий момент для проведення змагань, тому що були і залишаються проблеми, пов'язані з поширенням коронавірусу і вводяться обмеженнями. Ми очікували, що в турнірі візьмуть участь близько сорока країн, але в підсумку повинні приїхати сімнадцять. При цьому чемпіонат від цього не стане слабшим: всі найсильніші країни будуть представлені і в кожній ваговій категорії у наших бійців будуть гідні опоненти. Ми раді, що вболівати за наших спортсменів буде величезна база Триколору - найбільшого оператора країни», - говорить президент Союзу ММА Росії Радмір Габдуллін.

Програма на 20 серпня (фінальний день):

11:00 Початок змагань

19:00 Церемонія нагородження


13 серпня, 2021

Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ » Новини "Триколор ТВ", "Триколор ТВ Сибір"
  • Сторінка 29 з 29
  • «
  • 1
  • 2
  • 27
  • 28
  • 29
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024