FORUM TV-SATЧетвер
25.04.2024, 17:40

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ УКРАЇНИ » Новини "ВОЛЯ" - провайдера кабельного цифрового ТБ
Новини "ВОЛЯ" - провайдера кабельного цифрового ТБ
RATVODДата: Субота, 21.04.2012, 09:14 | Повідомлення # 31
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
ВОЛЯ в Полтаві пропонує HD-телебачення.



Всі ігри Євро-2012, видовищні всесвітньовідомі телеканали

у форматі високої чіткості - тепер доступні і полтавчанам


Полтава займає п'яте місце в Україні за темпами впровадження цифрового ТБ. Серед абонентів кабельної мережі Полтави більше 40% користуються цифровим телебаченням компанії ВОЛЯ. З 2 квітня у Полтаві провідний український провайдер кабельного телебачення та інтернету ВОЛЯ надав жителям телебачення нового покоління - HDTV.

Полтава стала четвертим містом країни, де ВОЛЯ провела прес-конференцію, присвячену запуску кабельного телебачення в форматі високої чіткості. Новинку полтавським ЗМІ презентували керівник відділу по зв'язках з громадськістю компанії ВОЛЯ Аліна Сігда, директор з регіонального розвитку компанії ВОЛЯ Володимир Федорчук, директор Полтавського регіонального підприємства компанії ВОЛЯ Володимир Дацюк.



В конференц-залі готелю «Палаццо» встановили два телевізори з широким екраном. І журналістам наочно продемонстрували: чим цифрове ТБ відрізняється від HDTV. Ось тут, як кажуть, краще було один раз побачити, що HD-формат це:
кришталева чіткість зображення
ефект присутності
реалістичність

Переваги HDTV перед цифровим ТБ ще й у тому, що:
картинка не обрізається, формат зображення 16:9 (у цифровому форматі - 4:3),
дозвіл (чіткість зображення) в 5 раз вище
цифровий об'ємний звук (dolbydigital 5.1.) дозволяє повністю зануритися в те, що відбувається на екрані

При цьому, зрозуміло, ніхто вже не згадує про старий добрий аналоговому телебаченні: з такими технологіями воно йде - поступово, але безповоротно.



9 каналів нової телевізійної ери


- Ми плануємо в 14 містах Україні впровадити HDTV: в 7-ми основних і 7-ми додаткових. Причому Полтава потрапила в першу сімку, це важливий для нас місто, з великим потенціалом, - зазначив Володимир Федорчук.

За його словами, ідея HDTV була у людства давно, але його розвиток не могло відбутися: було нерентабельним і не існувало телевізорів з відповідним розміром екрану. Тільки з 2000 року виробники почали масово випускати телевізори з широкоформатними рідкокристалічними екранами, які можуть передати глядачеві всі переваги цифрового ТБ і HDTV.

ВОЛЯ в Україну інвестувала в проект HDTV 25 мільйонів гривень.

- Глядачам пропонується 9 каналів в HD-форматі. Зазначу, що ми підбирали в першу чергу видовищні канали. Наприклад, про природу, моді і спорті, де дуже важливо бачити деталі. Трохи пізніше в нашому пакеті з'являться і фільмові канали, - зазначила Аліна Сігда.

Пакет «ВОЛЯ HD» в Полтаві включає такі канали: «NationalGeographic HD», «NatGeoWild HD», «ViasatHistory HD / ViasatNature HD», «OutdoorChannel HD», «TravelChannel HD», «MyZen. TV HD »,« FashionOne HD »,« HD Тоніс », а також« Футбол HD », який запуститься одночасно зі стартом чемпіонату Євро-2012.

Матчі Євро-2012 з VIP-ложі


Полтава не входить до числа міст, де проходитиме Євро-2012. А квитків, навіть самих дорогих, вже немає в продажу. Тому HD-формат допоможе вболівальникам в Полтаві створити додаткові вікна для перегляду футбольних матчів чемпіонату Європи в режимі реального часу.

В кінці минулого року ВОЛЯ та медіа-група «України» підписали меморандум про співпрацю, в рамках якого, окрім вже доступних абонентам ВОЛІ популярних каналів «Футбол» і «Футбол +», буде запущена в HD-версія каналу «Футбол». Це дозволить уболівальникам дивитися всі матчі Євро-2012 в прямій трансляції не тільки в цифровому, але і в HD-якості. «Футбол HD» стартує з 1 червня.

Так що HDTV надає унікальну можливість вболівальникам - дивитися футбол ніби з VIP-ложі.

До речі, саме через видовищних каналів у 2/3 домоволодінь США телебачення в форматі в HD. Адже сьогодні воно стало доступним і масовим.

Як підключити HDTV


Широкоформатні телевізори з рідкокристалічним екраном, які випущені після 2010 року, практично всі підтримують HD-формат. Абонентам необхідно буде тільки придбати у ВОЛІ модуль умовного доступу і картку умовного доступу. Якщо широкоекранний телеприймач придбаний до 2010 року, то його функціональних можливостей може бути недостатньо, - знадобиться спеціальний HD-тюнер.

Покупка модуля умовного доступу у ВОЛІ обійдеться в 299 гривень. HD-тюнер можна орендувати у компанії за ціною:

- 10 гривень на місяць за умови користування пакетом «ТВ + інтернет»;

- 19,90 гривень при підключенні тільки цифрового телебачення.

HD-тюнери в Полтаві з'являться в кінці квітня.

До речі, на даний момент ВОЛЯ - єдиний провайдер кабельної мережі, який витрати на придбання приймачів HD-формату взяв на себе, тоді як інші провайдери перекладають ці витрати на абонентів.

Всім абонентам цифрового телебачення, у яких вже є обладнання, необхідне для прийому HD-каналів (САМ - модулі), компанія ВОЛЯ відкриває безкоштовний промо-перегляд пакету «ВОЛЯ НD» до кінця травня 2012 року.

Три перші місяці після підключення HDTV полтавчани будуть користуватися ним безкоштовно. По закінченню цього часу постійна вартість пакета «ВОЛЯ HD» складе 40 гривень на місяць. Замовити його можна в як доповнення до будь-якого цифрового пакету, починаючи з базового «Україна і світ».

Замовити телебачення в HD-форматі себе додому можна кількома способами:
Відправити заявку на abonents@volia.com
Зателефонувати на єдиний всеукраїнський номер 0-800-212-800
Посетітьконтакт-центри ВОЛІ за адресами в Полтаві - вул. Калініна, 14 та вул. Фрунзе, 12
Через Портал абонента portal. volia. com (якщо САМ-модуль вже встановлений)

ВОЛЯ і HDTV в Полтаві


Як розповів Володимир Дацюк, 80% території Полтави охоплено оптоволоконною мережею компанії ВОЛЯ.

- 80% абонентів кабельного телебачення воліють послуги ВОЛІ, а 50% всіх користувачів інтернету користуються ним з нашою допомогою. ВОЛЯ в Полтаві з 2008 року інвестує кошти в розвиток оптоволоконної мережі за програмою «Оптоволокно - в кожен дім». При цьому ми робимо наш внесок у розвиток інфраструктури міста. Наприклад, при прокладці магістральних ліній коридори можуть використовуватися для інших телекомунікацій, - зазначив Володимир Дацюк.

До речі, за перші два тижні роботи по впровадженню HDTV кількість потенційних абонентів в Полтаві наблизилося до 200.



RATVODДата: Середа, 23.05.2012, 19:25 | Повідомлення # 32
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
ВОЛЯ надає HDTV-тюнер DCD 2104

Оператор ВОЛЯ для абонентів цифрового телебачення високої чіткості (HD) почав надавати в оренду новий HDTV-тюнер ВОЛЯ DCD 2104.
HDTV-тюнер DCD 2104 має сучасний дизайн і компактний розмір і підтримує телебачення високої чіткості «Воля HD» в стандарті MPEG4 HD-відео.



Тюнер працює на процесорі Zoran 180 (MPEG4 HD Secure Processor).
Пристрій підтримує електронну програму телепередач EPG, телетекст OSG і VBI, субтитри DVB.
Тюнер має роз'єми SCART, SPDIF і HDMI.
До речі, HDMI-кабель входить у комплект. Оснащений USB-портом.



Місячна оренда HDTV-тюнера DCD 2104 - 19,90 грн.
У червні чекайте огляд нового пристрою.


RATVODДата: Субота, 15.09.2012, 09:29 | Повідомлення # 33
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Ірина Стельмах, ВОЛЯ:

"Для українських компаній є безліч зручностей"




Керівник відділу продажів корпоративним клієнтам компанії ВОЛЯ розповідає про послуги дата-центру для бізнесу, в тому числі про віртуалізації, а також про нові тарифи хостингу та оренди серверів.

Ірина, розкажіть, будь ласка, про нові пропозиції дата-центру для бізнес-клієнтів.

До бізнес-сезону дата-центр компанії ВОЛЯ оновив лінійку тарифних планів, ми оновили конфігурацію устаткування, актуалізували ті пропозиції, які були, і запропонували новий тарифний план, розрахований для компаній з високопродуктивними серверами, що вимагають такого роду устаткування. Крім цього, ми продовжуємо роботу над впровадженням нової системи віртуалізації. Перший етап закінчився на початку літа. До кінця року ми плануємо запустити новий сервіс. Ми працюємо спільно з компанією Cisco, яка є нашим партнером по впровадженню даної послуги. І нова система віртуалізації здатна буде задовольнити потреби не тільки малого та середнього бізнесу, нашою основною цільової аудиторії, але розрахована і на корпоративного клієнта, і основною метою є оптимізація ІТ-інфраструктури за допомогою аутсорсингу в дата-центрі ВОЛЯ.

Але, що стосується віртуалізації, все ж цю пропозицію більш вигідно для малого та середнього бізнесу?

Сьогодні ми пропонуємо віртуалізацію саме для малого та середнього бізнесу. Дійсно, пороговий тарифний план від 100 грн. дає можливість для стартаперів заощадити первинні витрати на відкриття проекту, розміщення інтернет-ресурсу. Однак, це тільки перший етап. На другому етапі ми хочемо донести інформацію вже до великого замовника про те, що маються масштабовані віртуальні рішення, і можна розмістити серйозну ІТ-інфраструктуру, навіть серйозних фінансових компаній і банків.

Чим ваші пропозиції відрізняються від конкурентів?

Якщо говорити про конкурентні особливості, напевно, я б сказала про те, що компанія шість років працює на українському ринку комерційних ЦОДів, і вже досконально вивчила потреби даної аудиторії. Ми - команда професіоналів, яка може запропонувати послуги різного ступеня складності. Ми розуміємо, що потрібно стартаперам. Ми починали з ними працювати, і цим компанії вже виросли до серйозних великих проектів. Тому, напевно, це надійність, позитивний імідж дата-центру ВОЛЯ, і більш того, ми динамічні в ІТ-розвитку. Всі новинки ринку ми намагаємося впровадити в наших сервісах і постійно їх оновлювати.

У вас розміщуються не тільки українські проекти?

У нас клієнти і з Європи, і з Америки, і з Росії. Частка російських клієнтів істотно вище. Це різні компанії. Одним із пріоритетних напрямків є відеоконтент, який дійсно зберігається на серверах дата-центру, і він розрахований на російську аудиторію. Такі проекти займають достатній обсяг у серверному обладнанні, яке орендують у нас, і вони успішно працюють з нами вже більше двох років.

Якщо російські компанії у вас розміщуються, то, напевно, українським це набагато вигідніше?

Безумовно, тому що для українських компаній є безліч зручностей. Вони можуть приїхати подивитися на своє обладнання, вони можуть оперативно вирішити якесь питання, мають зручний документообіг та інше.

Тобто, вони можуть прямо на місці контролювати своє обладнання?

У нас система доступу до обладнання різного ступеня. Вони можуть працювати віддалено спільно з інженером з технічної підтримки, який стежить за сервером і може змінити ту чи іншу конфігурацію. Є серверні, розраховані на масовий сектор, а є серверні VIP-класу, посилені з точки зору ІТ-безпеки, спостереже. До речі, відеоспостереження ведеться по всіх серверних кімнатах і офісах дата-центру, і ці дані зберігаються більше трьох місяців.

Герман БОГАПОВ



RATVODДата: Понеділок, 08.10.2012, 19:50 | Повідомлення # 34
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Компенсація клієнтам «Волі»,

постраждалим від аварії на датацентрі,

буде в рахунках за листопад




Перерахунок абонплати за послуги дата-центру «Волі», які постраждали внаслідок аварії, буде pроблено 1 листопада 2012 року. Рахунок на оплату послуг хостингу серверів за листопад буде виставлений з урахуванням розміру компенсації. Про це «proIT» повідомили в компанії «Воля».

Команда дата-центру Воля розіслала своїм абонентам лист, в якому повідомляє про деталі аварії, що трапилася 3 жовтня.

У повідомленні називається причина перебоїв в роботі деяких ресурсів, що мали місце 3 жовтня 2012 з 16:00 до 18:10. За цей час в роботі системи електропостачання сталося три короткочасних збої - тривалістю не більше 1 секунди кожний, - викликаних одночасним виходом з ладу двох із трьох ДБЖ в системі гарантованого живлення основного вводу. Дані збої спричинили за собою перезавантаження серверів і технологічного обладнання, підключеного до основного контуру електропостачання.

Причиною обмеження доступу до багатьох ресурсів стала некоректна робота клієнтських серверів після перезавантаження, що зажадало згодом відновлювальних робіт за участю абонентів. Для допомоги в перевірці клієнтського обладнання була задіяна вся технічна команда дата-центру.

Після відновлювальних робіт за станом на 5 жовтня 2012 року всі три ДБЖ в системі гарантованого живлення основного уведення працюють коректно в штатному режимі, 99% клієнтських серверів перевірені.



RATVODДата: Неділя, 14.10.2012, 10:42 | Повідомлення # 35
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
«Воля» готує до запуску OTT



Телекомунікаційна компанія «Воля» збирається провести тендер на поставку рішень для послуг OTT (інтерактивне цифрове телебачення).
Про це повідомив представник однієї з компаній, що беруть участь в тендері.


На користь інформації про майбутнього запровадження інтерактивного ТВ свідчить і той факт, що влітку «Воля» шукала працівників на посади, пов'язані з наданням OTT.

Так, наприклад, в інтернеті розміщена вакансія розробника ПЗ / інженера IPTV / OTT-платформ, який повинен допомогти компанії в створенні, управлінні та доставці телевізійних послуг OTT на кілька пристроїв (абонентські пристрої, телевізори, планшети, мобільні телефони, і комп'ютери).

У «Волі» не змогли ані підтвердити, ані спростувати інформацію про запуск нової послуги та тендері.

«У компанії Воля регулярно проводиться досить велика кількість тендерів, у тому числі і під нові проекти. Але будь-які деталі по ним є закритою інформацією і не підлягають розголошенню з боку учасників тендерів », - повідомили в прес-службі компанії.

Нагадаємо, що, за оцінками керівника Divan.tv Андрія Колодюка, саме рішення для OTT обходиться в близько $ 5-10 млн, не кажучи про величезні витрати на контент.

«Крім того, якщо поїхати в Голлівуд, щоб домовитися про права, їх продадуть далеко не кожному, навіть якщо приїхати з мішком грошей. У нас вийшло, у деяких наших конкурентів - немає. Тому в операторів інтернет-доступу і виникає спокуса не витрачатися самим на рішення, а укласти контракт з готовою платформою, відразу ж отримавши живі гроші (частку від продажів) », - розповів Колодюк.



RATVODДата: Субота, 20.10.2012, 10:40 | Повідомлення # 36
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
HD-обладнання ВОЛІ

стало доступнішим




ВОЛЯ, провідний український загальнонаціональний провайдер кабельного телебачення і високошвидкісного Інтернету, з 18 жовтня 2012 спрощує для своїх абонентів купівлю обладнання, яке призначене для перегляду телевізійних програм у форматі високої чіткості (HD). Компанія пропонує своїм абонентам два нових додаткових пакету, які припускають придбання HD обладнання в розстрочку.

У нові додаткові пакети «HD комплект (САМ)» та «HD комплект (ТВ-тюнер)» входить пакет телеканалів високої чіткості «ВОЛЯ HD» та САМ модуль або HD-тюнер на вибір - в залежності від типу обладнання, підтримуваного телевізором абонента.

Відтепер абонентам не потрібно відразу оплачувати одноразово всю вартість обладнання: вони мають змогу придбати його в розстрочку на 12 місяців.

Протягом 12 місяців абонентська плата за додатковий пакет «HD комплект (САМ)» становитиме 49грн/мес., а за пакет «HD комплект (ТВ-тюнер)» - 69грн/мес.

По закінченні цього періоду обладнання (САМ-модуль або HD-тюнер) буде передано абоненту на правах власності. А програми «HD-пакету» продовжать надаватися за своєю звичайною ціною - 40 грн./міс.

Нагадаємо, що на початку 2012 року ВОЛЯ розширила територію надання телебачення в HD форматі. Сьогодні доступ до нього отримують абоненти компанії в 13 містах, де ВОЛЯ надає свої послуги. У «HD-пакет» входять преміальні телеканали у форматі високої якості (National Geographic HD, Nat Geo Wild HD, Viasat History HD / Viasat Nature HD, Outdoor Channel HD, Travel Channel HD, Fashion One HD, Футбол HD), а також єдиний в Україні кіносервіс «ВОЛЯ Кіно HD».

Для того щоб переглядати телеканали в HD-якості, необхідні сучасний телевізор з підтримкою HD-формату (Full HD або HD Ready) І додаткового обладнання (САМ-модуля або HD-тюнера).

Замовити пакет «ВОЛЯ HD» можна на додаток до будь цифровому пакету (починаючи з базового «Україна і світ» або «Стартового»).

Довідка про HD-обладнанні ВОЛІ
САМ-модуль призначений для перегляду цифрового телебачення в якості формату High Definition на сучасних телевізорах з вбудованим ТВ-тюнером стандарту DVB-C з відповідним CI + роз'ємом.
САМ-модуль - це управління ТВ одним пультом ДУ (від Вашого телевізора) і ніяких додаткових проводів і ТБ-тюнера.

HD-тюнер дозволяє переглядати HD- програми на сучасних телевізорах, які підтримують формат HD або Full HD. Зручність від використання HDMI - це об'єднання відеосигналу і багатоканального аудіо сигналу в єдиному кабелі, що дозволяє відмовитися від складної і незручною системи численних кабелів, яка в даний час використовується в більшості аудіо / відео систем.

Абонентське обладнання (СРЕ) ВОЛІ гарантує безпечну і дружню до навколишнього середовища доставку телекомунікаційних послуг. Воно відповідає обмеженням по використанню шкідливих компонентів міжнародного стандарту RoHS, є енергоефективності, а також припускає схему утилізації, яка не шкодить навколишньому середовищу.

Довідка про компанію
ВОЛЯ є українським загальнонаціональним кабельним провайдером, який надає комплекс послуг, а саме: доступ до телепрограм в аналоговому, цифровому і HD-форматах; високошвидкісний доступ до Інтернету і послуги найбільшого в Україні дата-центру.

Відділ по зв'язках з громадськістю компанії ВОЛЯ
Доступно тільки для користувачів



RATVODДата: Четвер, 20.12.2012, 13:36 | Повідомлення # 37
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
«Воля-Кабель»підготує нові пропозиції

для
Нацради з питань ТБ, - Е. Франке




Компанія «Воля-Кабель» погодиться з рішенням суду на користь Національної ради з питань телебачення і радіомовлення про заборону ретрансляції ряду зарубіжних телеканалів. Але до цього часу підготує нові пропозиції для регулятора. Про це в коментарі IT Еxpert розповів генеральний директор компанії «Воля» Ерік Франке.

«Ми працюємо публічно і в рамках закону, у нас є список каналів, які ми можемо транслювати в Україні, це не ми вирішимо, - це Національна рада з питань телебачення і радіомовлення вирішить, і ми приймаємо це рішення», - зазначив Ерік Франке.

Разом з тим, компанія не має наміру здаватися. «Ми спробуємо сформулювати нові пропозиції Нацраді, але в цілому ми готові підкоритися їхньому рішенню», - додав генеральний директор компанії.

Нагадаємо, що компанія «Воля-Кабель» програла у Вищому адміністративному суді судовий розгляд проти Нацради з питань телебачення і радіомовлення. «Воля-Кабель» намагалася визнати недійсними результати перевірки, в результаті якої регулятор знайшов порушення умов діючої ліцензії компанії. Так, перевірка показала, що оператор ретранслює 7 зарубіжних телеканалів («Перший канал. Всесвітня мережа», Ren TV, Comedy TV і ін), які на той момент (березень 2011 р.) не мали офіційного підтвердження від країн-підписантів Європейської конвенції про транскордонне телебачення. Оператор протягом одного місяця повинен привести свою діяльність у відповідність до умов ліцензії.

Юрій Григоренко



RATVODДата: Субота, 31.08.2013, 00:37 | Повідомлення # 38
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
"ВОЛЯ" оперативно допомагає абонентам через Тwitter



За даними аналітичного агентства Simply Measured , опублікованими mmr.ua , тільки 10 % компаній у світі , що використовують мікроблоги як канал для обслуговування , відповідають на запити користувачів протягом години. В Україні ВОЛЯ одна з небагатьох використовує переваги twitter для оперативного зворотного зв'язку з абонентами .

ВОЛЯ запустила свій твіттер- екаунт voliaua в грудні 2012 року в рамках розвитку каналів онлайн обслуговування.
- Ми почали допомагати абонентам через twitter , паралельно запустивши підтримку на 27 інтернет- форумах в містах присутності ВОЛІ і через наш «Клуб любителів ТБ » на Facebook , - ділиться Олена Іконникова , директор з обслуговування абонентів компанії ВОЛЯ. - Спочатку ми більше орієнтувалися на пошук відгуків про компанію на всьому twitter -просторі , і пропонували їх авторам допомогу. Зараз про наш еккаунті вже добре знають , і ми більше налаштовані на прийом запитів , хоча не перестали відстежувати відгуки . При зростанні загального числа twitter - звернень на день ми намагаємося на всі запити відповідати максимум протягом 1 години.

Сьогодні у екаунту ВОЛІ більше 800 передплатників. Вони можуть не тільки швидко отримати відповіді на питання щодо послуг компанії , але і першими дізнатися новини про акції , послуги та прем'єри , які з'являються тут одночасно з розміщенням на корпоративному сайті.
- Кожен абонент , згадуючи в своєму повідомленні про нашу компанію , сподівається на підтримку і оперативну допомогу з нашого боку , - розповідає Юлія Шевченко , керівник відділу з обробки письмових звернень та моніторингу соціальних медіа компанії. - І приємно відзначити , що дуже багато , мабуть , зазирнувши до стрічки попередніх твітів, відразу повідомляють свій номер договору , щоб прискорити з'ясування причин . Зрозуміло , що не завжди час рішення самого запиту залежить від швидкості нашого реагування . Якщо для цього необхідно підключення інших підрозділів , то багато чого буде залежати від зовнішніх факторів ( зручного абоненту часу приходу майстра , чи відкритий доступ до устаткування в даному будинку і багато чого іншого ) . При цьому ми намагаємося тримати в курсі автора запиту і коротко інформуємо його про розвиток подій на особисту електронну адресу .
Звернення на еккаунт ВОЛІ на twitter обробляє спеціальна група по роботі із зверненнями в соціальні медіа , яка була створена в компанії в жовтні 2011 року. У неї входять консультанти з багаторічним досвідом роботи в колл - центрі ВОЛІ . Група працює із зверненнями в щоденному режимі з 9-00 до 21-00 , без вихідних.


RATVODДата: Субота, 21.09.2013, 18:08 | Повідомлення # 39
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
ВОЛЯ розширює перелік приставок

для підключення послуги
« Воля Smart HD »




Компанія ВОЛЯ розширила набір обладнання для підключення послуги « Воля Smart HD » , запропонувавши своїм цифровим абонентам нові приставки Dune HD .
Для абонентів кабельного телебачення оператора « Воля Кабель» інтерактивна послуга « Воля Smart HD » доступна за рахунок використання спеціальних гібридних тюнерів , приймаючих як цифрове кабельне ТБ в кодуванні Conax , так і інтерактивне відео з Інтернету по IP в кодуванні Verimatrix . Інтерактивні послуги « Воля Smart HD » включають в себе « Кінотеатр » (відео за запитом ) з доступом до бібліотеки з 30 тисячами фільмів , серіалів і програм , YouTube прямо на екрані телевізора , зручному електронному програмному гіду ( EPG) .

Зараз перейти на послугу інтерактивного телебачення можуть абоненти ВОЛІ в Києві та Харкові. Нове гібридне обладнання адаптується окремо для кожного міста . Очікується , що до кінця року цією можливістю зможуть скористатися передплатники цифрових пакетів у всіх містах , де компанія надає доступ до телепрограм у цифровому форматі . У серпні перші 100 абонентів ВОЛІ вже підключилися до послуги « ВОЛЯ Smart HD ».

Крім абонентів Волі , до послуги можуть підключитися і будь-які користувачі мережі Інтернет з каналом від 5 Мбіт / с. У цьому випадку використовуються більш прості ОТТ- приставки.

Першим постачальником ОТТ і гібридних приставок для «Воля Smart HD » стала компанія Entone . Список обладнання незабаром збільшиться також за рахунок тюнерів від відомого виробника універсальних мультимедійних плеєрів - Dune HD . Пристрої цієї компанії перемогли у відкритому тендері ВОЛІ серед постачальників абонентських телевізійних ОТТ- тюнерів. Розширивши коло постачальників обладнання , компанія розраховує задовольнити зростаючий попит на нову послугу.

Різні моделі Dune HD будуть використовуватися в залежності від обраного варіанту послуги:
1) якщо в будинку абонента немає цифрового кабельного ТБ від компанії ВОЛЯ (або він користується аналоговим телебаченням) , інтерактивне телебачення « ВОЛЯ Smart HD » буде працювати через мережу Інтернет. При цьому абонент зможе використовувати IP модель приставки DUNE для роботи з сервісом Воля Smart HD
2) якщо в абонента є цифрове телебачення від компанії ВОЛЯ , йому пропонується унікальний гібридний тюнер Smart HD . У такому випадку телевізійний сигнал надходить по ТВ- кабелю , а всі інтерактивні функції працюють через мережу Інтернет. У цьому випадку у абонента встановлюється гібридна приставка DUNE IP + DVB -C.
Як пояснили нам у компанії Dune HD , ці приставки - частина нової лінійки гібридних STB , в яку входять моделі IP + DVB - C , DVB -S2 , DVB-T/T2 .
Вже цього року почнеться постачання цих пристроїв багатьом операторам по всьому світу.

Фахівці «ВОЛІ » також розповіли нам про те , що в найближчих планах компанії - підключення в IV кварталі цього року послуги Мультиекрани ТВ - відтворення поставляється компанією відеоконтенту на т.зв. « Другому екрані» - планшеті або смартфоні.

RATVODДата: Субота, 19.04.2014, 08:42 | Повідомлення # 40
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Подарунок до свята !

" Водя " вітає з Великожнем !




Традиційно у святкові дні кабельний оператор Воля дає можливість промо-перегляду всіх каналів з 19 по 21 квітня 2014 року.
RATVODДата: Вівторок, 03.06.2014, 08:44 | Повідомлення # 41
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
ВОЛЯ розпочала поштучний продаж кінохітів



ВОЛЯ розширила можливості інтерактивного телебачення, запустивши сервіс «МЕГАХІТ», орієнтований на кіногурманів. Він дає абоненту послуги «ВОЛЯ Smart HD» змогу окремо замовити перегляд стрічки, яка тільки-но з'явилася в прокаті, або шедевра з історії світового кіно.

− Наші абоненти люблять кіно, але не завжди мають час і бажання шукати потрібний фільм в Інтернеті, та й якість контенту часто не відповідає очікуваній. Від уже діючої послуги онлайн-кінотеатру новий сервіс відрізняється ретельнішим підходом до вибору стрічок. Тут ви знайдете тільки всесвітньо відомі й улюблені хіти. Це фільми, які можна дивитися знову і знову − у будь-якому віці, − говорить керівник проектів компанії ВОЛЯ Марія Сабадаш.

Нині в «МЕГАХІТІ» два розділи − «Прем'єри кіно» й «Класичне кіно». У них стрічки, що зібрали велику касу у світовому кінопрокаті: наприклад, мультфільм «Холодне серце» (2013), пригодницький фільм «Білий полон» (2006), мелодрама «Заклинатель коней» (1998), фантастична драма «Дежа вю» (2006 ), мюзикл «Евіта» (1996), бойовик «Багряний приплив» (1995) та інші. Список картин постійно оновлюється.

На відміну від сервісу «ВОЛЯ Сінема», який надає постійний доступ до фільмотеки із сотень найкращих фільмів із абонплатою 30 грн/міс., послуга «МЕГАХІТ» дає змогу вибрати й дивитися фільм протягом 48 годин.

Замовити вподобану стрічку абонент може прямо на екрані телевізора за допомогою пульта протягом лічених хвилин. Для цього слід зайти в меню «Кінотеатр» на екрані, перейти в розділ «МЕГАХІТ», вибрати фільм, увести для ідентифікації пін-код. Це універсальний пароль, який можна уточнити на Порталі абонента в розділі «Керування послугами», вкладка «Персональні дані».

На послугу «МЕГАХІТ» поширюються всі переваги онлайн-кінотеатру: бездоганна якість зображення і звуку, відсутність реклами, професійний переклад, можливість керувати переглядом («стоп», «пауза», «перемотування»).

Перед замовленням вибраної кінокартини в послузі «МЕГАХІТ» на рахунку абонента повинна бути сума, не менша від вартості фільму: 10 грн − для класики, 20 грн − для прем'єр. Перевірити баланс рахунку можна на Порталі абонента.

Прес-реліз
Завантажити, 277 КБ


28.05.2014



RATVODДата: Вівторок, 03.06.2014, 08:47 | Повідомлення # 42
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Весь HD-футбол із Бразиліїв новому пакеті ВОЛІ



Компанія ВОЛЯ і медіахолдинг «Медіа Група Україна» й далі просувають телебачення високої чіткості, яке користувачі ВОЛІ відкрили для себе під час ЄВРО-2012. Завдяки цьому абоненти цифрового й інтерактивного телебачення компанії зможуть побачити у форматі високої чіткості всі матчі чемпіонату світу з футболу 2014 року, який пройде в Бразилії.

Обидва флагманських спортивних телеканали «Медіа Групи Україна» у форматі високої чіткості, «Футбол 1 в HD-якості» і «Футбол 2 в HD-якості», буде представлено в новому цифровому преміальному пакеті телепрограм «Преміум Спорт HD», який ВОЛЯ відкриває для передплати 2 червня 2014 року. Перший із них, «Футбол 1 в HD-якості», дебютує в мережах ВОЛІ.

− Розвиток спортивних трансляцій HD-якості − наш пріоритетний напрям. Багаторічна співпраця з «Медіа Групою Україна» дала змогу запропонувати нашим абонентам виняткову можливість − спостерігати за подіями на футбольному полі й одночасно насолоджуватися чудовою якістю картинки і звуку. Важливо, що наші абоненти отримають преміальний пакет вже напередодні самого чемпіонату, − говорить програмний директор ВОЛІ Сергій Осадчий.
З 12 червня по 13 липня канали «Футбол 1 в HD-якості» і «Футбол 2 в HD-якості» покажуть всі матчі чемпіонату. Крім прямих трансляцій, на цих телеканалах очікується запуск низки спецпроектів, присвячених турніру у Бразилії.

На додачу до обох згаданих телеканалів абоненти цифрового телебачення ВОЛІ в пакеті «Преміум Спорт HD» дивитимуться всі телепрограми додаткового пакета «Спорт».

«Преміум Спорт HD» буде доступний для підписки користувачам цифрових телепакетів та інтерактивного телебачення «ВОЛЯ Smart HD» по IP-протоколу, починаючи з «Базового».

02.06.2014



RATVODДата: Середа, 11.06.2014, 12:20 | Повідомлення # 43
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
« Воля-кабель » з 1 липня залишає Крим



Провайдер кабельного телебачення та інтернету ТОВ «Воля-кабель» (Київ) з 1 липня вирішив припинити надання послуг у Криму.
Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна» з посиланням на прес-службу компанії.

«З 1 липня 2014 року "Воля-Кабель" припинить надання послуг на території Криму. Як компанія, яка завжди діє відповідно до закону, ми не можемо працювати в стані правового вакууму, в умовах, коли немає можливості дотримуватися українських законів», - повідомили в компанії.

У Криму «Воля», зокрема, не має можливості приймати і ретранслювати українські телеканали, як того вимагає українське законодавство.

«Крім того, відсутня можливість отримання оплати в рублях, що не можна зробити при роботі через філію або представництво української компанії», - повідомили у «Волі».

За повідомленням прес-служби, кримські абоненти будуть передані на обслуговування російської компанії ТОВ «Телекомунікаційні системи», з якою «Воля» уклала відповідний договір. «Згідно з угодою, цей провайдер буде надавати послуги нашим абонентам в тому ж обсязі і без істотних змін у ціні. Для цього "Телекомунікаційні системи" можуть тимчасово використовувати бренд "Воля", сплачуючи нам за це роялті», - уточнили в прес-службі «Волі».

«Воля-кабель» надавала послуги в Сімферополі та Севастополі. Досі на кримському сайті компанії висить оголошення: «Компанія "Воля" офіційно заявляє, що послуги кабельного телебачення та інтернет-доступу будуть і надалі надаватися стабільно, в повному обсязі та з урахуванням ваших побажань. Ми готові адаптуватися до нових умов роботи провайдерів у Криму».

Раніше про рішення згорнути бізнес у Криму повідомила ще одна телекомунікаційна компанія, CDMA-оператор PeopleNet.

10.06.2014
18:29
«Телекритика»


RATVODДата: Понеділок, 07.07.2014, 00:00 | Повідомлення # 44
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
ВОЛЯ запустить власні ексклюзивні телеканали світового рівня



Лідер ринку розваг компанія ВОЛЯ анонсує новий виток у розвитку власного ексклюзивного телеконтенту: вже 1 серпня на ринок України вийде її група з п'яти телеканалів Cine+.

Рік тому ВОЛЯ зробила перший амбітний крок до створення власного контенту, запропонувавши українському ринку телеканал «Воля Кіно HD», який почав завойовувати популярність аудиторії вже зі старту.

− Ми ніколи не зупиняємося на досягнутому, уважно вивчаємо світові тренди й переваги цільової аудиторії. Це зміцнює впевненість у тому, що наші інновації випереджають бажання споживача. Контент п'яти нових телеканалів Cine+ підбирався спільно з провідними світовими студіями таким чином, щоб він задовольняв бажання навіть найвибагливішого телеглядача. Партнери побачили в нашій ідеї стратегічну можливість для компанії ВОЛЯ розвивати власний ексклюзивний контент світового рівня. І я пишаюся тим, що ми будемо першими, хто це зробить в Україні, − зазначив генеральний директор компанії ВОЛЯ Джордж Жембері.

До нової групи Cine+ увійдуть телеканали двох форматів: цифрового (SD) й високої чіткості (HD).

02.07.2014



RATVODДата: Середа, 03.12.2014, 09:56 | Повідомлення # 45
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Новорічний марафон «ВОЛЯ Cine +» в пакеті «Стартовий»



1 грудня 2014 року ВОЛЯ починає новорічний кіномарафон для передплатників пакета «Стартовий» у послугах цифрового й інтерактивного телебачення.

Протягом останнього місяця 2014 року і першого 2015-го для них буде відкрито промо-перегляд трьох ексклюзивних цифрових кіноканалів – «ВОЛЯ Cine+ Legend», «ВОЛЯ Cine+ Mix» і «ВОЛЯ Cine+».

Промо-перегляд триватиме до 1 лютого 2015 року. Постійно ці телеканали доступні лише передплатникам додаткових пакетів «ВОЛЯ Cine+» і «ВОЛЯ Cine+ VIP».

«ВОЛЯ Cine +» містить великий каталог фільмів різних часів і жанрів. Глядачі побачать «екшн» і фантастику, комедії і драми, новинки фестивального кіно, дітей порадують яскраві мультфільми останніх років.

«ВОЛЯ Cine + Legend» – це картини, що залишили слід в душі мільйонів людей, які завжди приємно переглянути. Канал пропонує глядачам не тільки класику, а й сучасні картини, які встигли завоювати симпатії мільйонів глядачів.


«ВОЛЯ Cine + Mix» – фільми й серіали, близькі і зрозумілі вітчизняному глядачеві.

20.11.2014



Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ УКРАЇНИ » Новини "ВОЛЯ" - провайдера кабельного цифрового ТБ
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024