FORUM TV-SATП`ятниця
19.04.2024, 23:44

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ УКРАЇНИ » "Воля - Львів"
"Воля - Львів"
RATVODДата: П`ятниця, 08.05.2009, 22:22 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Телекомпанія " Воля - Львів "

Знайомтесь: Телекомпанія “ Львів - КТБ ”
більше 15 років на ринку кабельного телебачення

Про компанію

Телекомпанія “Львів-КТБ” – один з провідних львівських провайдерів телекомунікаційних послуг, що надає високоякісні послуги кабельного телебачення та доступу до Інтернет для населення і юридичних осіб і входить в групу компаній «ВОЛЯ».

«ВОЛЯ» – один з найбільших кабельних провайдерів Європи, який входить до десятки світових компаній з єдиною сучасною телекомунікаційною мережею. Тільки в Україні послугами «ВОЛІ» користуються вже близько двох мільйонів родин.

Наша історія

1994 р.


Телекомпанія “Львів-КТБ” розпочала свою діяльність, як дочірнє підприємство одного з найбільших операторів кабельного телебачення міста Києва – АТ “Київтелемонтаж” (КТМ). Завдяки залученню інвестицій засновника, “Львів-КТБ” першим у Львові почало будівництво й експлуатацію мереж кабельного телебачення, що дало в подальшому поштовх для бурхливого розвитку галузі в цілому місті.

1994 – 2002 рр.
Збудовано три мережі КТБ (одна вузькосмугова та дві сучасні широкосмугові) загальною ємністю понад 35 тисяч абонентів (квартир), що охоплює приблизно одну шосту частину населення Львова для створення сучасної інфраструктури обслуговування абонентів.

2002 р.
Рішенням засновників Телекомпанію “Львів-КТБ” було перетворено в закрите акціонерне товариство, яке ввійшло в групу компаній “ВОЛЯ” – провідного українського провайдера високоякісних послуг у сфері інформації, розваг та комунікацій.

2005 р.
Розпочато надання послуги високошвидкісного Інтернету.

2008 р.
Розпочато надання послуги кабельного телебачення у цифровому форматі.

Телекомпанія “ Львів - КТБ ” сьогодні

Сьогодні Телекомпанія “Львів-КТБ” займає провідне місце серед провайдерів Львова, надаючи сучасні, якісні та потрібні послуги:

- Кабельне телебачення у цифровому форматі« Воля Преміум ТВ »
- Високошвидкісний доступ до Інтернету « Воля Бродбенд »
- Аналогове кабельне телебачення

Місія Телекомпанії « Львів - КТБ »

«Ми відкриваємо світ для наших клієнтів, надаючи доступ до кращих джерел інформації, розваг і комунікацій. Ми віримо, що запорука нашого успіху полягає в нашій здатності приносити постійну користь нашим клієнтам, співробітникам, інвесторам і Україні в цілому. Тому ми створюємо усе більш високі стандарти якості, надаючи високопрофесійні, інноваційні і надійні послуги.»

Компанія здійснює свою діяльність відповідно до вимог діючого законодавства України, має всі необхідні дозволи та ліцензії для проведення діяльності, та займає позицію активної співпраці з органами влади та управління, засобами масової інформації, громадськими організаціями.

Вже зараз Телекомпанія “Львів-КТБ” є дійсним членом Спілки кабельного телебачення України, асоціації „Західно-Українська гільдія операторів кабельного телебачення” та бере активну участь у їхній діяльності.

Наші плани на майбутнє

Сьогодні Телекомпанія “Львів-КТБ” всі свої капітальні інвестиції спрямовує на модернізацію кабельних мереж, будівництво волоконно-оптичних ліній зв’язку, поліпшення сервісу, а також на розширення спектру пропонованих послуг.

У планах Телекомпанії “ Львів - КТБ ”:

подальший розвиток та оновлення діючих кабельних мереж;

впровадження нових технологій ( DOCSIS 2.0. ) на існуючих кабельних мережах;

розширення спектру послуг – введення цифрового аудіо, відео на замовлення, антивірусного захисту комп’ютера та інших;

введення нових зручних видів оплати.

Політика компанії

Основними принципами Телекомпанії “Львів-КТБ” є:

Задоволення потреб користувачів

Перелік телеканалів, що входять до основних та тематичних пакетів, формується з урахуванням побажань споживачів, на основі регулярних опитувань;
Гнучка система тарифних планів дозволяє більшості користувачів обрати відповідний до потреб та бюджету;

Якість та надійність

Якісне обладнання, що закуповується у провідних світових виробників, гарантує надійність функціонування кабельної мережі.
Постійний моніторинг стану мережі дозволяє уникнути неполадок і забезпечити постійну високу якість сигналу, що дає можливість комфортно користуватися усіма послугами.

Високі стандарти обслуговування

Ми прагнемо зробити спілкування користувачів з компанією якомого зручнішим. Кожен може звернутися до компанії через кол-центр, контакт-центри, та по електронній пошті.
Кваліфікація та професіоналізм співробітників компанії регулярно перевіряється на відповідність стандартам, що забезпечує найвищу якість обслуговування користувачів.

Джерело:


RatvodTechДата: Субота, 09.05.2009, 11:27 | Повідомлення # 2
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн
Телебачення

Послуга кабельного телебачення - телекомунікаційна послуга, змістом якої є надання можливості споживачам перегляду пакетів телевізійних програм за індивідуальною підпискою з використанням телекомунікаційної мережі.
Послуга може надаватися в аналоговому або цифровому форматах (для пакетів в цифровому форматі – під торговою маркою Воля Преміум ТВ.
Аналогове кабельне телебачення – це доступ до найпопулярніших українських та зарубіжних телеканалів, це перш за все стабільність і надійність прийому ТВ-сигналу.

Цифрове телебачення від « Воля-Львів » - це:

* Доступ до більше ніж до 100 найкращих світових ТВ-програм

* Студійна якість зображення та звуку

* Індивідуальний план підписки, який може бути сформовано з 1 основного та від 3-х до 6-ти додаткових пакетів

* Стереозвук

* EPG – електронний гід з описом передач на екрані телевізора

* Favorites – групування улюблених ТВ-програм за кількома списками (до 8 списків)

* Батьківський контроль – функція блокування окремих програм для дорослих («нічних») від перегляду дітьми

* Наявність в деяких програмах багатомовних субтитрів та кількох мов трансляції

З 2007 року ми почали перехід наших кабельних мереж на оптичне волокно, що дозволить суттєво покращити якість сигналу та повністю використовувати можливості цифрового телебачення.

Увага! Згідно розпорядження Кабінету міністрів України № 592-р від 30.11.2006 р. та Регламенту (правил надання послуг) з 15 квітня 2008 р. наша компанія розпочинає здійснювати перехід на цифровий формат мовлення, в зв'язку з чим проводиться поступове переведення каналів з аналогового (звичайного) формату до цифрового методу трансляції.
Довідки про стан переходу та зміни в складі пакетів можна отримати за телефоном 232-33-33 (багатоканальний), або в контакт-центрах компанії.

Якщо Вас зацікавила ця інформація, пропонуємо ознайомитися з Пакетами ТВ-програм і Тарифами на Послугу кабельного телебачення.


RatvodTechДата: Субота, 09.05.2009, 11:42 | Повідомлення # 3
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн
Пакети ТВ - програм

Пакет " Універсальний "

УТ-1
Український

УТ-1 – єдиний в Україні телевізійний канал, який забезпечує покриття 97% території держави. Тому його програми орієнтовані на всі, без виключення, соціальні верстви населення, враховуючи і національні меншини. Серед пріоритетних напрямків каналу – інформаційно-публіцистичне, науково-популярне, культурологічне, розважальне і спортивне мовлення.

1+1
Український

Український телеканал «1+1»
— канал для глядачів, його пріоритет і завдання — подобатися різній аудиторії, але, перш за все — активним верствам суспільства, молодому поколінню, яке формується в умовах незалежності і розвитку демократичного суспільства. Технічне покриття: 95% України.

Інтер
Український

Український продукт в мережі мовлення «Інтеру» складається з двох сегментів — програм власного виробництва і програм українських «студій-виробників». Щодня на «Інтері» виходить 10 випусків новин з оперативною інформацією про поточні події. Серед програм власного виробництва — публіцистичні «Післязавтра», «Кримінал», «Спецпроект», «Справжній детектив», документально-публіцистичні серіали «На лінії вогню», «Українські мандри», «Кримінальні війни», соціальна програма «Народна платформа», спортивні новини, а також трансляції футбольних матчів.

ICTV
Український

ICTV — перший в Україні недержавний загальнонаціональний ТВ-канал. Позиція ICTV: ми працюємо для людей, усвідомлюючи, що довіру телеглядачів потрібно виправдовувати. Ефір каналу — це гармонійне поєднання інформаційних і розважальних програм. На каналі виходять інформаційна програма «Факти», «Ділові Факти», інформаційно-аналітична програма «Детально з Дмитром Кисельовим». Візитна картка каналу — авторська програма Ігоря Пелиха «Галопом по Європам». Останні новинки — шоу «Кулінарний бестселер» і «Ранкова гімнастика» з Катериною Серебрянською. Популярні програми: «Каламбур», «Обережно, модерн!», «Автопарк», «Телевізійний центр моди», «Квартирне питання», «Школа ремонту», «Жіночий погляд Оксани Пушкіної», і документальний цикл «Кримінальна Росія», а також безперечний хіт «Фабрика краси».

Новий канал
Український

Новий канал — це останні новини з України і світу. «Новий канал» — це ексклюзивні і неординарні матеріали, широке охоплення тем, респектабельність і високий професіоналізм в подачі інформації.

СТБ
Український

СТБ — один з провідних загальнонаціональних телевізійних каналів України. Заснований 7 років тому. Зараз СТБ можна дивитися (18 годин на добу) в 24 обласних центрах України і в Автономній Республіці Крим. СТБ став першим в Україні телеканалом, який освоїв супутникову технологію розповсюдження сигналу. Три «кити», на яких тримається ефір телеканалу СТБ, — це новини, спорт (трансляція італійської прем'єр-ліги) і кіно.

ТРК "Україна"
Український

Телерадіокомпанія «Україна» об'єднала в своєму ефірі новини, спорт, культуру, розваги.

НТН
Український

НТН — молодий всеукраїнський інформаційний телеканал. Щоденні 11 випусків новин. Девіз інформаційної служби телеканалу - "новини зараз". В цілому, шість годин гарячого інформаційного продукту цілодобово: новини України, новини економіки. В ефірі каналу присутні також і програми власного виробництва: кримінально-соціальна «Свідок», розважальна «Вершки», інформаційна «Вчасно Київ», новини бізнесу — «Ціна питання», а також «Вчасно підсумки» і «Вчасно про головне». Підбір фільмів орієнтований на різновікову аудиторію. Глядачам будуть представлені шедеври світового кіно, вітчизняні і зарубіжні телесеріали.

ТЕТ
Український

Український канал «ТЕТ» об'єднав у своєму ефірі як новинні і розважальні програми, так і фільми, які стали класикою. Крім своїх телепередач, «ТЕТ» передає програми російського розважального ТВ-каналу СТС. З 24 квітня програма працює цілодобово, як розважальна.

К1
Український

К1 - новий український телеканал, що претендує на статус загальнонаціонального. За словами генерального продюсера телеканалу Ганни Безлюдної, назва «К1» означає «культ першості», а сам канал розрахований на думаючого глядача. Кажучи про інформаційне мовлення, основним на каналі буде модний зараз жанр «інфотейнмент» (поєднання інформаційного і розважального характеру програми). Сітка мовлення каналу представлена шедеврами світового кіно, художніми фільмами, і серіалами, і документальними фільмами, і програмами власного виробництва - публіцистичними. Небачена ексклюзивність і об'єктивність інформаційних програм - ось головні відмінні риси каналу К1.

М1
Музичний

М1 — один з кращих музичних телеканалів українського ринку телебачення. Крім відмінної музики, вас чекають: eMOneNews — новини музичного каналу, де рідко говорять про музику, проте дуже люблять багатих і знаменитих. Ви станете свідками всього того, що відбувається в будинку сімейки Сімпсонів — те, що Америка спостерігала на своїх екранах протягом 15 років — ви зможете побачити за 1 рік, а подивитися, повірте, є на що! А ще — «Web.cam» — усевидюще око в світі зірок! Шоу «SHAKEанемо, бейбі!», хіт-парад «Pop.UA» і багато що інше!

5 канал
Український

«5 канал» — єдиний в Україні суто інформаційний канал. Це найсвіжіші новини політики і фінансів в Україні і світі, аналітичні програми, ток-шоу, поточні події зі світу спорту, моди і шоу-бізнесу. Серед аналітичних програм такі, як «Година Пік», «Закрита Зона», «5 копійок», «VIP-жінка», «5 елемент», «Година за Гринвічем» та інші.

НТА
Український

Сьогодні Незалежне Телевізійне Агентство (НТА) є провідним виробником телевізійної продукції у Західному регіоні. Спеціалізується на економічних, публіцистичних, розважальних телевізійних програмах. Також НТА транслює передачі телеканалу "ТОНІС".

Канал 24
Український

Телевізійний канал новин «24» — це оперативне, об'єктивне і неупереджене подання новин, цікавої та корисної для глядача інформації будь-якої пори дня. Не треба чекати наступного випуску новин на інших телеканалах — достатньо включити канал новин «24» і за півгодини взнати про найголовніше. Ніяких ток-шоу, серіалів, довгих розмов телеведучих, нескінченних рекламних блоків — тільки об'єктивні новини 24 години на добу.

12-й канал / ЛТБ
Український

"12-й канал / ЛТБ" - регіональний телевізійний канал.

Парламентський канал "РАДА"
Український

Парламентський канал "РАДА" передає передачі згідно плану-графіка виступів депутатських фракцій і груп, а також позафракційних депутатів, затверджених узгоджувальною радою депутатських фракцій і груп на кожен пленарний тиждень.

Тоніс
Український

Тоніс – український загальнонаціональний телеканал. Телеканал дотримується інформаційно-пізнавальної програмної концепції, яка спрямована на задоволення конкретних запитів глядача. «Тоніс» відомий своїми циклами документальних фільмів, був і залишається новатором у такій області телепоказу як документальні серіали. Канал також віддає перевагу популярному вітчизняному кіно. Вся продукція каналу різна за жанрами і тематикою, і тижнева сітка враховує смаки різних вікових груп. Мовлення цілодобове.


RatvodTechДата: Субота, 09.05.2009, 11:47 | Повідомлення # 4
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн
Пакети цифрових ТВ-програм

Перелік цифрових каналів чинний з 1 травня 2009 р.

Базовий пакет " Україна і світ "

І.Канали, що транслюються в аналоговому форматі

№ з/п. Найменування --- Опис каналу --- Мови трансляції

1. Перший національний (УТ-1) / Ера --- універсальний ---укр.
2. 1+1 --- універсальний --- укр.
3. Інтер --- універсальний --- укр.
4. ICTV --- універсальний --- укр.
5. Новий канал --- універсальний --- укр.
6. СТБ --- універсальний --- укр.
7. ТРК "Україна" --- універсальний --- укр.
8. НТН --- універсальний --- укр.
9. ТЕТуніверсальний --- --- укр.
10. К1 --- універсальний --- укр.
11. М1 --- музичний --- укр.
12. 5-й канал --- інформаційний --- укр.
13. НТА --- універсальний --- укр.
14. Канал 24 --- інформаційний --- укр.
15. 12-й канал / Львів-ТБ / Міст-ТБ --- універсальний --- укр.
16. Парламентський канал "Рада" --- інформаційний --- укр.
17. Тоніс --- універсальний --- укр.
18. ТБМ --- універсальний --- укр.
19. УТР --- універсальний --- у кр.
20. Enter-музика --- музичний --- укр.
21. RU Music --- музичний --- укр.
22. Перший діловий (ТВ-1) --- інформаційний --- укр.
23. Кіно --- фільмовий --- укр.
24. Мегаспорт --- спортивний --- укр.
25. Enter-фільм --- фільмовий --- укр.
26. К2 --- у ніверсальний --- укр.
27. OTV --- музичний --- укр.
28. TV Polonia --- універсальний --- пол.
29. ПКВС --- універсальний --- рос.
30. TV5 Europe --- універсальний --- франц.
31. BBC World News --- інформаційний --- англ.
32. Maxxi-TV --- наукова фантастика --- укр.
33. Music Box UA --- музичний --- укр.
34. МЕНЮ-ТВ --- розважальний, кулінарний --- укр.
35. ТРК Футбол --- спортивний --- укр.
36. NEWS ONE --- інформаційний --- укр.
37. НТВ-Мир --- універсальний --- рос.
38. Real Estate TV --- про нерухомість --- укр.
39. Star TV --- музичний --- укр.
40. ЧП.INFO --- інформаційний --- укр.
41. QTV --- розважальний для молодих чоловіків --- укр.

ІІ. Канали, що транслюються в цифровому форматі

1. КРТ (Київська Русь) --- Універсальний --- укр.
2. ДТРК "Культура" --- пізнавальний --- укр.
3. М2 Естрада --- музичний --- укр.
4. Глас --- релігійний --- укр.
5. ТВі --- розважальний --- укр.
6. MTV Україна --- музичний --- укр.
7. UBC (Український бізнес-канал) --- бізнесовий --- укр.
8. Перший автомобільний --- автомобілі, автоспорт --- укр.
9. FOX Crime --- розважальний, фільмовий --- рос./англ
10. Euronews --- інформаційний --- рос./англ./франц./нім./італ./іспан.
11. CNN --- інформаційний --- англ.
12. Discovery Channel --- пізнавальний --- рос./англ.
13. Animal Planet --- пізнавальний --- рос./англ.
14. Jetix --- дитячий --- рос./англ.
15. Eurosport --- спортивний --- рос./англ.
16. Cartoon Network / TCM --- дитячий / фільмовий --- рос./англ.
17. CNL --- релігійний --- рос.
18. DW --- інформаційний --- нім., англ.
19. Ностальгия --- музика, кіно, ретро --- рос.
20. Fashion TV --- мода --- рос.
21. AXN Sci-Fi --- наукова фантастика --- рос./англ.
22. Спорт 1 --- спортивний --- укр.


RatvodTechДата: Субота, 09.05.2009, 12:50 | Повідомлення # 5
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн
Розширений пакет " Всесвіт "

(включає всі канали базового пакету " Україна і світ ")

23. National Geographic Channel --- пізнавальний, пригодницький --- рос./англ.
24. Discovery Science --- світова наука --- рос./англ.
25. Discovery World --- розвиток людства --- рос./англ.
26. Discovery Travel & Living --- подорожі --- рос./англ.
27. Travel Channel --- подорожі --- рос./англ./пол.
28. Viasat Explorer --- пізнавальний, пригоди --- рос./англ.
29. Viasat History --- історичний --- рос./англ.
30. Совершенно секретно --- розслідування --- рос.
31. 24ТЕХНО --- пізнавальний --- рос.
32. Nat Geo Wild --- пізнавальний --- рос./англ./пол.
33. VH1 --- музичний --- англ.
34. Mezzo --- музичний --- англ.
35. A-ONE --- музичний --- рос.
36. Star TV --- музичний --- укр.
37. BIZ-TV --- музичний --- укр.
38. Music Box UA --- музичний --- укр.
39. Тур-бюро --- рос.
40. Шансон ТВ --- музичний --- рос.
41. ТДК --- жіночий канал --- рос.
42. Здоровое телевидение --- медицина --- рос.
43. Усадьба --- побут, дизайн, будівництво --- рос.
44. Парк развлечений --- музичний, розважальний --- рос.
45. Wedding TV --- розважальний, для наречених --- рос.
46. Zone Club --- розважальний, пізнавальний --- рос./англ.
47. Мать и Дитя --- пізнавальний, про материнство та дитинство --- рос.
48. Real Estate TV --- про нерухомість --- укр.
49. FOX Life --- розважальний канал для жінок --- рос.
50. LUXE.TV --- розважальний --- рос./англ./франц./італ.
51. Zone Reality --- пригодницький, пізнавальний --- рос./англ.
52. Nickelodeon --- дитячий --- рос.
53. РБК --- бізнесовий --- рос.
54. НСТ (Настоящее Смешное ТВ) --- розважальний, юмористичний --- рос.
55. Гумор ТВ/Бабай ТВ --- розважальний --- рос.
56. People --- універсальний
57. Охота и рыбалка --- розважальний, пізнавальний --- рос.
58. RTVI --- інформаційний, публіцистичний --- рос.
59. МЕНЮ-ТВ --- розважальний, кулінарний --- укр.
60. Maxxi-TV --- розважально-пізнавальний для жінок --- укр.
61. Теленяня --- дитячий, сімейний --- рос.
62. QTV --- розважальний для молодих чоловіків --- укр.
63. ЧП.INFO --- інформаційний --- укр.


RatvodTechДата: Субота, 09.05.2009, 12:55 | Повідомлення # 6
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн
Додатковий преміальний пакет " Спорт "

1. ESPN Classic --- спортивний
2. Extreme Sports Channel --- спортивний --- рос./англ.
3. Eurosport 2 --- спортивний --- рос./англ.
4. Русский Экстрим --- спортивний, розважальний --- рос.
5. AB Moteurs --- спортивний --- фр.

Додатковий преміальний пакет " Кіно "

1. Наше кино --- фільмовий --- рос.
2. Детский мир / Teлеклуб дитячий / --- фільмовий --- рос.
3. TV 1000 East --- фільмовий --- рос./англ.
4. ТВ 1000 Русское кино --- фільмовий --- рос.
5. TV-XXI --- фільмовий --- рос.
6. Русский Иллюзион --- фільмовий --- рос.
7. MGM (Metro Goldwyn Mayer) --- фільмовий --- рос./англ.
8. Настоящее Страшное ТВ --- канал жахів та чорного гумору --- рос.
9. Комедия ТВ --- фільмовий --- рос.
10. Дом Кино --- фільмовий --- рос.

Додатковий преміальний пакет " Нічний "

1. Spice --- еротичний --- англ.
2. Playboy TV --- еротичний --- англ.
3. Adult Cahannel --- еротичний --- англ.
4. XXL --- еротичний --- фр.

Додатковий тематичний пакет " Планета знань "

1. National Geographic Channel --- пізнавальний, пригодницький --- рос./англ.
2. Discovery Science --- світова наука --- рос./англ.
3. Discovery World --- розвиток людства --- рос./англ.
4. Discovery Travel & Living --- подорожі --- рос./англ.
5. Travel Channel --- подорожі --- рос./англ./пол.
6. Viasat Explorer --- пізнавальний, пригоди --- рос./англ.
7. Viasat History --- історичний --- рос./англ.
8. Совершенно секретно --- розслідування --- рос.
9. 24ТЕХНО --- пізнавальний --- рос.
10. Nat Geo Wild --- пізнавальний --- рос./англ./пол.

Додатковий тематичний пакет " Меломан "

1. VH1 --- музичний --- англ.
2. Mezzo --- музичний --- англ.
3. A-ONE --- музичний --- рос.
4. Star TV --- музичний --- укр.
5. BIZ-TV --- музичний --- укр.
6. Music Box UA --- музичний --- укр.
7. Шансон ТВ --- музичний --- рос.

Додатковий тематичний пакет " Стиль життя "

1. ТДК --- жіночий канал --- рос.
2. Здоровое телевидение --- медичний --- рос.
3. Усадьба побут, дизайн, будівництво рос.
4. Парк развлечений --- музичний, розважальний --- рос.
5. Wedding TV --- розважальний, для наречених --- рос.
6. Zone Club --- розважальний, пізнавальний --- рос./англ.
7. Мать и Дитя --- пізнавальний, про материнство та дитинство --- рос.
8. Real Estate TV --- про нерухомість --- укр.
9. FOX Life --- розважальний канал для жінок --- рос.
10. LUXE.TV --- розважальний --- рос./англ./франц./італ.

Примітки:
*В склад розширеного пакету "Всесвіт" входять всі канали базового пакету "Україна і світ".
*Додаткові тематичні пакети ("Планета знань", "Меломан", "Стиль життя") можуть бути замовлені тільки разом з базовим пакетом "Україна і світ".
*Преміальні пакети ("Спорт", "Кіно", "Нічний") можуть бути замовлені додатково тільки до базового пакету "Україна і світ" або до розширеного пакету "Всесвіт".
*Перелік каналів може несуттєво змінюватись шляхом адекватної тематичної заміни, тому уточнюйте в операторів контакт-центрів або за тел. 232-33-33.


RatvodTechДата: Субота, 09.05.2009, 13:16 | Повідомлення # 7
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн
ТАРИФИ НА ПОСЛУГИ ДОСТУПУ ДО ТЕЛЕПРОГРАМ

( КАБЕЛЬНЕ ТЕЛЕБАЧЕННЯ )

Тарифи є чинними з 1 травня 2009 року

Аналогове телебачення

Соціальний пакет " Універсальний " ( 17 каналів ) 24,00 грн

Цифрове телебачення

Основні пакети

Базовий пакет « Україна і світ » 42,00 грн

Пакет включає більше 60 каналів, і орієнтований на більшість сучасних українських сімей, які цікавляться телепрограмами різноманітної направленості, виготовленими найкращими українськими, російськими та іншими зарубіжними телекомпаніями.

Розширений пакет « Всесвіт » 69,00 грн

Пакет включає 100 каналів, і орієнтований на телеглядачів, що цінують максимальну свободу вибору у задоволенні своїх вподобань. Пакет включає всі канали пакету «Україна і світ», і надає можливість перегляду найбільшої кількості телепрограм українських, російських та світових телекомпаній.

Додаткові тематичні пакети

Пакет « Планета знань » 20,00 грн

Пакет пізнавальної тематики, що містить програми про науку, техніку, історію, географію, надзвичайні події, катаклізми. Документальні фільми про історичні події і світові досягнення, цикли відео програм про видатних людей науки та мистецтва, визначні відкриття транслюються на 10 телеканалах для тих, хто прагне дізнатися більше про світ.

Пакет « Стиль життя » 15,00 грн

Містить 11 каналів для тих, кого цікавлять останні новинки моди, оформлення інтер’єру, для тих, хто веде клубне життя, хто цікавиться своїм здоров'ям і здоров'ям своїх близьких, а також для шукачів кулінарних шедеврів.

Пакет « Меломан » 10,00 грн

Кращі музичні ТВ-програми, передачі про шоу-бізнес та інтерактивні шоу, класика і джаз, естрада, хіти минулих років та життя зірок, і звичайно ж багато кліпів усіх тематик на 7 каналах для тих, хто не може уявити свого життя без музики.

Додаткові преміальні пакети

Пакет « Кіно » 30,00 грн

Тематичний пакет для глядачів, що цікавляться світом кіно, насолоджуються переглядом фільмів, полюбляють слухати історії зйомок, розповіді про життя зірок. У пакеті транслюються 10 телепрограм, що задовольнять смаки найвибагливіших кіногурманів.

Пакет « Спорт » 30,00 грн

Тематичний пакет для справжніх вболівальників, а також для тих, хто цінує і любить активний відпочинок. Усі улюблені види спорту: від футболу до шахів, від Формули 1 до полювання і рибалки. Гучні спортивні тріумфи і нищівні поразки, історія й огляди усіх важливих спортивних подій на 5 телеканалах не залишать осторонь нікого, хто не байдужий до спорту.

Пакет « Нічний » 30,00 грн

Тематичний пакет для дорослих. Створений для справжніх цінителів краси неприхованого кохання, палких бажань та хвилюючих емоцій. На 4 телеканалах кожен зможе знайти те, що подобається – і поринути в світ неймовірних еротичних фантазій та гострих відчуттів.

Примітки:
1. Пакет «Універсальний» транслюється в аналоговому режимі та, відповідно, не потребує використання декодера.
2. Підписка на додаткові тематичні пакети здійснюється тільки при умові підключення до пакету «Україна і світ».
3. Замовити додаткові преміальні пакети «Кіно», «Спорт» і «Нічний» можливо тільки до базового пакету «Україна і світ» або до розширеного пакету «Всесвіт».
4. Послуга цифрового кабельного ТБ може бути надана тільки при наявності телевізора з НЧ–входом (RCA ("тюльпан") або SCART).

Не забудьте подивитися акції і спеціальні пропозиції, що діють цього місяця!

Підключення

Назва послуги --- Вартість з ПДВ, грн.

Доставка й оформлення документів --- 42,00
Штатне підключення --- 69,00 ( Підключись за 1 гривню ! )

Обладнання

Назва послуги --- Вартість з ПДВ, грн.

ТВ-тюнер для програм цифрового кабельного телебачення (купівля) --- 399,00

АКЦІЯ « ТВ-ТЮНЕР ЗА 99 ГРИВЕНЬ! »

Записуючий ТВ-тюнер для програм цифрового кабельного телебачення Handan --- 1999,00
Надання в користування ТВ-тюнера для програм цифрового кабельного телебачення --- 12,90
Надання в користування ТВ-тюнера для програм цифрового кабельного телебачення --- 9,90 *
Надання в користування записуючого ТВ-тюнера для програм цифрового кабельного телебачення Handan --- 49,00

* За умови підключення додаткових точок перегляду, обладнання надається в тимчасове користування по спеціальній ціні --- 9,90 грн/міс для усіх точок перегляду, незалежно від кількості точок, які орендуються. У випадку відмови від послуги цифрового телебачення від додаткової точки перегляду (від другої та третьої точок) – вартість обладнання для основної (першої) точки перегляду з цього моменту буде тарифікуватися за регулярною ціною – --- 12,90 грн./міс.

Витяг з планів підписки на пакети послуги кабельного телебачення:

Price_VPTV_090301.pdf - 106 кБ

Тарифи на матеріали, обладнання, додаткові послуги та ресурси:

Price-list_abon_090501.pdf -73 Кб


RATVODДата: Четвер, 25.02.2010, 00:04 | Повідомлення # 8
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Львів може стати

другим цифровим містом України

Український національний телекомунікаційний провайдер «Воля» планує перейти
на
цифровий формат роботи у Львові і інших містах України, які прийматимуть Євро-2012.

За словами президента компанії "Воля" Сергія Жваво, компанія починає у Львові завершальний етап переходу на цифровий формат мовлення. Його планується завершити до 2012 року.

"Ми фактично почали такий перехід в 2008 році. З 1 березня починається завершуючий етап в містах, які прийматимуть Євро-2012, він закінчиться до 2012 року. В цілому перехід на цифровий формат в 19 містах, з якими ми працюємо, запланований до 2015 року", - розповів Сергій Жваво.

За його словами, на сьогодні у Львові є 200 тис. квартир, 50% яких за офіційною статистикою користуються телекомунікаційними послугами (близько 109 тис.), по неофіційній - 114-116 тис. 48 тисяч львів'ян дістають доступ до пакетів телепрограм компанії "Воля", понад 6 тисяч користуються або підписані на здобуття цифрового пакету.

У 2010 році "Воля" планує витратити для переходу на цифровий режим роботи у Львові понад 5 млн грн., а до 2012 року - близько 9-10 млн доларів (за умови збереження сьогоднішнього курсу валют).

Як відзначив заступник директора по обслуговуванню абонентів компанії "Воля" у Львові Микола Музала, аналогове телебачення залишилося технологією минулого, тому у Львові успішно упроваджується цифрове. "Воно дає кращу якість звуку і зображення і ряд інших можливостей. Львів найближчим часом зможе стати другим цифровим містом в Україні і одним з перших в Європі", - підкреслив він.

М. Музала відзначив, що зона покриття компанії у Львові серед інших кабельних операторів є найбільшою, в той же час, компанія надає послуги як інтернет-провайдер. "Тут ми також рухаємося до найбільшого покриття в місті", - відмітив Н. Музала.

Компанія "Воля" працює на ринку України з 2002 року. Вона першою в Східній Європі перейшла на надання послуг доступу до телепрограм в цифровому форматі.

ZAXID.NET


Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ УКРАЇНИ » "Воля - Львів"
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024