FORUM TV-SATНеділя
19.05.2024, 03:17

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ » Новини "РАДУГА ТВ"
Новини "РАДУГА ТВ"
RatvodTechДата: Середа, 29.04.2009, 15:01 | Повідомлення # 1
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн
RATVODДата: Субота, 10.04.2010, 23:52 | Повідомлення # 76
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28378
Статус: Оффлайн
Новини від "Радуга ТВ"

Прийом платежів через відділення Пошти Росії

в 65 регіонах країни!

З квітня істотно розширився список регіонів, де оплата послуг Радуга ТВ можлива через відділення Пошти Росії!

Пошта Росії включає 86 філій, близько 42 000 об'єктів поштового зв'язку, що надають послуги поштового зв'язку на всій території Російської Федерації, у всіх містах і сільських населених пунктах. Сьогодні Пошта пропонує своїм клієнтам понад 80 поштових, фінансових, инфокоммуникационных і інших послуг.

Сплатити послуги Радуга ТВ можна у відділеннях зв'язку Пошти Росії на території 65 регіонів країни!Платежи можна зробити через операторів по прийому платежів і платіжні термінали, встановлені в холах відділень.


RATVODДата: Четвер, 15.04.2010, 23:59 | Повідомлення # 77
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28378
Статус: Оффлайн
Російський супутниковий оператор

"Радуга ТВ" оцінений в $45 млн

Оператор супутникового телебачення "Радуга ТВ" (70 тис. підписчиків) коштує $45 млн,
виходить із звітності його покупця - шведською Modern Times Group (MTG).

Тим самим MTG оцінила одного абонента майже в $643. Проте оцінка "Радуги ТВ" не показова для інших операторів супутникового ТБ, наприклад "Тріколора ТБ", на покупку якого претендує "Газпром-медіа". В "Веселки ТБ" і "Тріколора ТБ" принципово різні бизнес-модели.

Про покупку MTG (у Росії також володіє 38,9% акцій холдингу "СТС Медіа") 50% люксембурзькою Raduga Holdings S.A., засновника російського ТОВ "Далгеоком", що надає послуги супутникового оператора під брендом "Радуга ТВ", "'" повідомляв ще 9 лютого. Операція була грошовою, але її сума тоді не розкривалася. У опублікованому річному звіті MTG призналася, що заплатить за 50% компаній $22,5 млн (операція ще не закрита), тобто вся "Радуга ТВ" оцінена в $45 млн.

ТОВ "Далгеоком" почало надавати послуги супутникового ТБ-мовлення в лютому 2009 року. Сигнал поширюється більш ніж на 90% територій Росії. Фінансові показники не розкриваються. За підсумками 2009 року доля компанії на ринку платного ТБ, за даними iKS-Consulting, складала менше 1%. Для порівняння: аналогічний показник що працює теж в сегменті супутникового ТБ Національної супутникової компанії (НСК; надає послуги під брендом "Триколор ТБ") - 19%, "НТВ-плюс" - 3,3%, Orion Express - також менше 1%.

Бенефіціарами "Далгеокома" учасники ринку називають групу фізичних осіб, в числі яких гендиректор компанії Ростислав Громова (сам він це не коментував). Вчора пан Громів відмовився коментувати і суму операції.

Раніше опитані експерти "'" оцінювали вартість "Радуги ТБ" в одну-два річні виторги, тобто в 250-500 млн крб. ($8,6-17,2 млн по вчорашньому курсу Центробанку). Гендиректорові "НТВ-плюс" Дмитро Самохин важко оцінити, наскільки адекватна заявлена сума операції. "Компанія не розкриває фінансові показники - не ясно, які у неї EBITDA і борг, а це сильно впливає на вартість активу", - відзначає він.

За підсумками минулого року "Радуга ТВ" обслуговувала 70 тис. абонентів. Виходячи з суми операції, одного абонента оператора оцінили в $642,9. На думку аналітика iKS-Consulting Олени Крилової, це адекватна ціна. "Середнє ARPU операторів платного телебачення за підсумками першого кварталу дорівнювало 118 крб., але в "Радуги ТВ" цей показник значно вищий - більше 300 крб. (місячна вартість стандартного пакету каналів для підписчиків.- "'")",- пояснює вона. Пані Крилова оцінює вартість одного абонента кабельних операторів в $200-250.

Торік "Газпром-медіа" (контролює "НТВ-плюс") оголосила про намір купити контрольний пакет НСК (див. "'" від 16 вересня 2009 року). Операція ще не закрита, її сума не розкривалася. За підсумками червня минулого року, в НСК було 5 млн клієнтів, з них 3,7 млн були платними абонентами. Виходячи з суми, яку MTG заплатить за одного абонента "Радуги ТВ", вартість НСК можна оцінити в $2,4 млрд. Але Олена Крилова оцінює одного абонента НСК значно дешевше, ніж в "Радуги ТВ": приблизно у $120. "В компаній різні бизнес-модели. На відміну від "Радуги ТВ", НСК спочатку працювала без абонентської плати, а зараз ARPU цього оператора складає 60-70 руб.",- говорить вона. Виходячи з цього вартість всього "Триколора ТБ" влітку минулого року складала $444 млн.

www.sat24.ru

Повідомляє:www.kommersant.ru


RATVODДата: П`ятниця, 23.04.2010, 23:30 | Повідомлення # 78
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28378
Статус: Оффлайн
Новини від "Радуга ТВ"

Новий зручний спосіб продовження підписки

став доступний абонентам Радуга ТВ.

За допомогою карт оплати продовжити підписку на пакет супутникового телебачення Радуга ТВ можна з будь-якої точки Росії! Час зарахування платежу - 1 година

На рахунок зараховується сума рівна номіналу карти.
Активація карт можлива по телефону Центру Підтримки Клієнтів: 8 (800) 333-91-00, на сайті Веселці ТБ або через SMS.

У продажу доступні карти оплати номіналом 900 рублів.

Запитуйте карти оплати в усіх точках продажу супутникового телебачення Веселка ТБ.


RATVODДата: Середа, 12.05.2010, 09:41 | Повідомлення # 79
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28378
Статус: Оффлайн
Новини від "Радуга ТВ"

З травня оплата послуг Радуга ТВ можлива

через систему прийому платежів Comepay.

Мережа платіжних терміналів Comepay - одна з найбільших в Росії. За масштабом поширеності вона охоплює велику частину території країни. Апарати самообслуговування Comepay встановлені в містах Центральної і Південної частини Росії, в Сибіру і на Уралі, як в мегаполісах, так і в невеликих населених пунктах.

Для стабільного зв'язку Comepay користується послугами лише магістральних Інтернет-провайдерів. Завдяки надійному безперебійному зв'язку, прийом платежів і їх зарахування на рахунок організації або користувача на платіжних апаратах самообслуговування Comepay здійснюються в максимально короткі терміни.

Детальну інформацію про місця розташування терміналів Ви можете взнати по телефону: 8 (800) 100-70-50.


RATVODДата: Четвер, 13.05.2010, 21:09 | Повідомлення # 80
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28378
Статус: Оффлайн
Новини від "Радуга ТВ"

Оплата в салонах "Євромережа"!

Оплата продовження підписки на пакет Радуга ТВ можлива у всіх салонах зв'язку «Євромережа».

«Євромережа» - найбільша компанія, що працює на ринку стільникового ритейла і провідний ділер найбільших операторів зв'язку. В даний час мережа компанії включає більше 4 300 магазинів, розташованих в 1373 населених пунктах Росії.

Скориставшись послугами на касі, Ви можете сплатити продовження підписки на пакет супутникового телебачення Радуга ТВ.


RATVODДата: Середа, 19.05.2010, 10:49 | Повідомлення # 81
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28378
Статус: Оффлайн
Новини від "Радуга ТВ"

Платіжна система e-port

З травня оплата послуг Радуга ТВ можлива через систему прийому платежів e-port.

Група e-port заснована в 1999 році і є організатором платіжної системи e-port. Група e-port входить в трійку лідерів російського ринку електронних платіжних систем.

Представництва e-port функціонують в 14 регіонах Російської Федерації. На сьогоднішній день з платіжною Системою e-port працюють більше 5 тис. агентів, платежі приймаються в більше 90 тис. пунктах в користь близько 750 компаній. Основним напрямом діяльності компанії є інтеграція платіжних систем в реальний сектор ринку і створення інструментів і інфраструктури для оплати повсякденних послуг.

Радуга ТВ - ще простіше і доступніше для Вас!


RATVODДата: П`ятниця, 21.05.2010, 09:43 | Повідомлення # 82
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28378
Статус: Оффлайн
Новини від "Радуга ТВ"

У травні канали Eurosport і Eurosport2 почали

передавати зображення в широкоекранному форматі.



RATVODДата: Понеділок, 14.06.2010, 11:38 | Повідомлення # 83
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28378
Статус: Оффлайн
Акція від "Радуга ТВ": 500 за перехід

Вирішили змінити супутникового оператора?
Не хочеться витрачати гроші на новий комплект устаткування? Вибирайте Радугу!
Ми робимо унікальну пропозицію для переходу на Радугу цього літа!

Активувавши карту доступу Радуга ТВ з передоплаченою підпискою на 6 місяців в період проведення програми (з 12 червня по 15 серпня 2010 року), і виславши нам карту доступу свого колишнього супутникового оператора, Ви отримаєте в дарунок 500 бонусных балів, якими можна буде сплатити продовження підписки на пакет Радуга ТВ.

Бонусні бали будуть автоматично зараховані при продовженні підписки на пакет Радуга ТВ, за умови наявності на особовому рахунку достатньої для продовження підписки кількості грошових коштів.

Кому нараховуються бонусні бали

500 бонусних балів нараховуються будь-якому учасникові програми, що активував карту Радуга ТВ доступу з 6-ти місячною підпискою в період з 12 червня по 15 серпня 2010 року і Організаторові, що в обов'язковому порядку відправив, в зазначені терміни, власну електронну карту доступу будь-якого іншого оператора супутникового телебачення, що належить абонентові на праві власності.
Бонусні бали нараховуються після отримання Організатором від учасника заяви і карти доступу будь-якого іншого оператора супутникового телебачення.
Бонусні бали нараховуються на спеціальний бонусний рахунок. Інформація про стан бонусного рахунку доступна в особистому кабінеті абонента.

Як скористатися бонусними балами

Бонусні бали автоматично зараховуються як знижка при першому продовженні підписки учасника на Радуга ТВ по курсу 1 бал = 1 рубель.
Продовження підписки має бути здійснене без припинення користування послугами Радуга ТВ і без використання послуги «Обіцяний платіж».
Бонусниє бали не можуть бути надані іншому абонентові або виплачені в грошовому еквіваленті.

У яких випадках бонусні бали анулюються

Бонусні бали анулюються в день блокування карти доступу і послуги.
Бонусні бали анулюються в день дати блокування карти доступу і послуги, що планувалася, при використанні послуги «Обіцяний платіж».
При розірванні договору про надання послуг зв'язку з ТОВ «ДалГеоКом» бонусні бали анулюються і не підлягають конвертації і виплаті в грошовому еквіваленті.


RATVODДата: Субота, 19.06.2010, 10:39 | Повідомлення # 84
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28378
Статус: Оффлайн
Новини від "Радуга ТВ"

Обережно! Контрафактне ПЗ

Радуга ТВ не гарантує працездатність ресіверів

з контрафактним не сертифікованим ПЗ Irdeto.

За інформацією, що поступає від партнерів і абонентів Радуга ТВ, у ряді регіонів Росії у продажу з'явилися комплекти для прийому супутникового телебачення на базі ресіверів з контрафактним ПО Irdeto.
Один з таких приймачів: Globo 4060 CX.

Звертаємо вашу увагу, що:

Ресівери з не сертифікованим ПЗ не входять в список устаткування, рекомендованого Радугою ТВ і Irdeto для перегляду пакету телеканалів Радуга ТВ.

Радуга ТВ не гарантує працездатність таких комплектів у зв'язку з наявністю в них не рекомендованих ресіверів.

Радуга ТВ не здійснюватиме безкоштовну підтримку абонентів з не рекомендованим устаткуванням і не гарантує працездатність таких ресіверів після оновлення ПЗ системи управління, яке буде проведено в середині 2010 року.

Остерігайтеся контрафакту!


RATVODДата: П`ятниця, 25.06.2010, 20:11 | Повідомлення # 85
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28378
Статус: Оффлайн
Новини від "Радуга ТВ"

Оплата продовження підписки

на пакет Радуга ТВ можлива Яндекс.Деньгами.

Яндекс.Деньги - доступний і безпечний спосіб сплатити товари і послуги через Інтернет.
Оплачувати замовлення можна в реальному часі на сайті платіжної системи.

Інтерфейс платіжної системи Яндекс.Деньги простий, зрозумілий і зручний як для дослідних, так і для початкуючих користувачів.

Для відкриття рахунку в Яндекс.Деньгах досить реєструватися на сайті.

Наступний крок - внесення грошей на рахунок. Це можна зробити через термінали, системи грошових переказів, передоплачені карти, а також банки (у тому числі банківські карти) у всіх регіонах Росії.

Гроші з рахунку можна у будь-який момент використовувати для розрахунків за послуги і покупки через інтернет.


RATVODДата: П`ятниця, 25.06.2010, 20:13 | Повідомлення # 86
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28378
Статус: Оффлайн
Новини від "Радуга ТВ"

Оплата продовження підписки на пакет Радуга ТВ

можлива електронними грошима WebMoney.

WebMoney - популярна міжнародна система для швидких і безпечних розрахунків в Інтернеті.

Сьогодні в системі WebMoney зареєстровано понад вісім мільйонів користувачів. WebMoney стає не лише локальним рішенням по розрахунках між учасниками при реалізації товарів і послуг через мережу інтернет, але і зручним середовищем для висновку операцій, побудови довготривалих ділових стосунків, будівництва «автоматизованого» бізнесу, в якому виробництво і реалізація товару або послуги, розрахунки з постачальниками, підрядчиками і персоналом «занурені» в Мережу.


RATVODДата: Понеділок, 05.07.2010, 23:53 | Повідомлення # 87
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28378
Статус: Оффлайн
Новини від "Радуга ТВ"

По технічних причинах сервіс оплати продовження підписки на Радуга ТВ

банківськими картами через систему Хронопей тимчасово не доступний.



RATVODДата: Вівторок, 20.07.2010, 00:37 | Повідомлення # 88
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28378
Статус: Оффлайн
Новини від "Радуга ТВ"

21 липня 2010р у період з 03:00 до 10:00 за московським часом
проводитимуться профілактичні роботи на супутнику ABS-1.

В період проведення профілактики можливі короткочасні перерви в трансляції каналів.



SAT24Дата: Вівторок, 20.07.2010, 18:42 | Повідомлення # 89
новачок

Країна:
повідомлень: 2
Статус: Оффлайн
Новини від "Радуга ТВ"

Профілактичні роботи на каналах зв'язку.

22 липня 2010 на каналах зв'язку Центру Підтримки Клієнтів з 3:00 до 04:30 за Московським часом будуть проводитися профілактичні роботи.

На час профілактичних робіт Центр Підтримки Клієнтів буде цілком недоступний.

Приносимо свої вибачення за можливі незручності..

Повідомлення відредагував SAT24 - Вівторок, 20.07.2010, 18:44
SAT24Дата: Вівторок, 20.07.2010, 18:49 | Повідомлення # 90
новачок

Країна:
повідомлень: 2
Статус: Оффлайн
ЗАМІНА СМАРТ-КАРТ IRDETO

Шановні колеги!
Доводимо до Вашого відома, що компанія Irdeto провела роботу з модернізації засобів системи умовного доступу Irdeto, в результаті чого з'явилася необхідність заміни використовуваних на даний момент смарт-карт Irdeto на смарт-карт Irdeto нового покоління.

Заміна старих смарт-карт на нові відбуватиметься безоплатно. Нові карти будуть вислані експрес поштою. Для оптимізації нашої роботи по відправці карт просимо Вас повідомити точну адресу доставки та контактна особа.
Увага! 1 жовтня 2010 карти старого зразка будуть заблоковані. Прохання після отримання нових карток доступу старі карти повернути в ТОВ «Контент Юніон». Дякуємо за взаємовигідне співробітництво!

ТОВ «Контент Юніон» (бренд «Клуб 100»)

Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ » Новини "РАДУГА ТВ"
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024