FORUM TV-SATП`ятниця
29.03.2024, 08:28

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 6 з 6
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ » Новини "Оріон Експрес" ( «Телекарта» )
Новини "Оріон Експрес" ( «Телекарта» )
RATVODДата: П`ятниця, 15.05.2009, 17:22 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Новини " Оріон Експрес " - " «Телекарта» "

RATVODДата: Середа, 17.04.2013, 11:36 | Повідомлення # 76
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
"Оріон" натиснув на газ



Оператору «Оріон Експрес» за підсумками 2012 року вдалося стати другим гравцем на ринку супутникового телебачення в Росії. Втім, цього року компанія має намір відвоювати додаткову частку «пирога» російського ринку платного ТБ, одного з найбільш швидко зростаючих у Європі та світі.

Однією з головних подій 2012 року для «Оріона» став запуск федерального сервісу «Телекарта»: він став третім на додаток до існуючих «Континент ТВ» і «Східному експресі» (останній призначений для мешканців Сибіру і Далекого Сходу).

«Телекарта» створювалася як відповідь «Триколор ТВ» - з відповідною ціновою політикою. Нагадаємо, "Триколор" пропонує підключитися на один з базових пакетів каналів за 600 рублів з другого року (перший - безкоштовно), його абонентська база вже перевищила 13 млн користувачів. Абонентська база «Оріона» (сукупно за всіх сервісів) становила на кінець 2012 року 1 млн абонентів, на кінець першого кварталу 2013 року - 1,2 млн. Третє місце серед супутникових гравців займає «НТВ-Плюс». У перерахованих компаній 28%, 3% і 2% ринку платного ТБ відповідно (дані J'son & Partners Consulting).

У 2013 році, як стало відомо TelecomDaily, «Оріон Експрес» може повністю відмовитися від сервісу «Східний експрес», хоча напряму цю інформацію в компанії не коментують. Однак, вже зараз на територію покриття «Східного експреса» віщають і інші сервіси компанії. Так що в майбутньому відмова від «Східного експреса» представляє логічним: «Оріон» буде позиціонувати «Телекарт» як більш економний варіант, а «Континент ТВ» - як «старший» сервіс, причому переключитися з одного на інший буде легко по всій країні.

Другою складовою частиною стратегії «Оріон Експрес» є збільшення доступного контенту, у тому числі в HD якості. Як розповіли TelecomDaily представники гравця, зараз в позиції 85 градусів східної довготи у компанії велика кількість вільної супутникової ємності - потенційно на ній можна розмістити понад 300 телеканалів. Зараз «Оріон Екапресс» включає в свої пакети нові телеканали майже щотижня. У компанії розраховують, що до кінця року на платформі буде більше 150 телеканалів, 20 з яких у форматі HD.

У орбітальної позиції 140 градусів для Далекого Сходу і Сибіру додатково і без збільшення абонентської плати HD TV з'явиться вже влітку цього року. «Ми плануємо істотно розширитися на новому супутнику Експрес АМ5, який повинен бути запущений в цьому році. На новому супутнику ми зможемо надати нашим абонентам до 120 телеканалів », - заявили в« Оріон Експрес ».

Крім того, в кінці березня 2013 вперше в історії «Оріон Експрес» запущена федеральна маркетингова компанія на телебаченні, обличчям якої став Леонід Якубович. Рекламні ролики з його участю, розроблені креативним агентством «Схід», транслюються на каналах з максимальним охопленням: «Першому», «Росії», «П'ятому». «Всі додаткові інструменти ми плануємо задіяти до сезону - він для нас починається в травні. Ефект від запуску рекламної кампанії ми бачимо вже зараз - він виражається у зростанні продажів і в зростанні активацій », - запевнили представники супутникового гравця.

За даними J'son & Partners Consulting, сегмент супутникового телебачення в Росії є другим за темпами зростання після IPTV: у 2012 році він зріс порівняно з попереднім роком на 20%, причому 73,7% нових абонентів у цьому сегменті припав на «Триколор ТВ» .



RATVODДата: П`ятниця, 28.06.2013, 10:31 | Повідомлення # 77
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Новини від "Оріон Експрес"

У період з 27 червня (18:00) до 28 червня (10:00) 2013 р.,
у зв'язку з переїздом «Оріон Експрес» в новий офіс, буде обмежений доступ до «Особистим кабінетах» партнерів, а також менеджерам Комерційного департаменту та співробітникам служби партнерської допомоги за телефонами. 

Крім того, у зазначений період не проводитиметься обслуговування абонентів та активація карт «Континен ТВ», «Телекарта» і «Телекарта Схід».
Активуйте карти заздалегідь.



slavasamДата: Субота, 14.03.2015, 11:53 | Повідомлення # 78
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
«Оріон-Експрес» оновив свій архівний тариф


Російський оператор "Оріон-Експрес", який віщає з позиції 85 гр.в.д. під торговими марками "Континент" і "Телекарта", оновив склад каналів, доступних для перегляду з архівної тарифного плану "Улюблений". Абоненти, які оплачують пакет "Континент", отримали можливість за 1800 рублів на рік переглядати більше телеканалів. Але і розмір абонентської плати теж підвищився - на 600 рублів. Оператор позиціонує новий тариф як "Улюблений NEW".


джерело
slavasamДата: Понеділок, 12.10.2015, 09:06 | Повідомлення # 79
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
«Оріон-Експрес» розширить список рекомендованого обладнання



Другий за чисельністю абонентської бази DTH-оператор супутникового телебачення «Оріон-Експрес» до кінця поточного року розширить лінійку абонентських супутникових ресіверів, які використовуються для перегляду пакету каналів «Телекарта». Раніше повідомлялося, що готується до виходу на ринок комбінована приставка, що забезпечує перегляд супутникових, так і ефірних цифрових каналів, але в продажу вона так і не з'явилася.
Дана новинка теж буде звичайним супутниковим HD-ресівером, який забезпечить доступ до перегляду каналів пакету. Його назва — «EVO-08 HD» та найголовнішою відмінністю від «07»-ой моделі даної лінійки приймального обладнання буде те, що дана приставка працює з картами в кодуванні Irdeto. Дана СУД (система умовного доступу) використовується оператором з самого початку свого мовлення (з 2005 р.), але останнім часом на нових моделях рекомендованого абонентського обладнання не використовувалась.

Розміри нового ресівера кардинально не будуть відрізнятися від параметрів ресивера «EVO-07 HD» (СУД Conax), який з'явився в продажу в кінці минулого року.
джерело
slavasamДата: Четвер, 21.01.2016, 19:09 | Повідомлення # 80
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Два супутникових slow-телеканалу почали мовлення





Абоненти «Оріон Експрес» з Білорусії, Росії і Казахстану вже можуть приймати сигнал супутникових телеканалів.

Медитативний телеканали російського режисера Юрія Гримова Noise і Slow TV почали своє мовлення на супутниковій платформі оператора «Оріон Експрес».

Також відомо, що почне роботу і третій телеканал – Relax, але станеться це не раніше 2017 року.

Нагадаємо, що про бажання режисера запустити свою «повільне телебачення» Mediasat повідомляв ще в серпні 2014 року.

Як зазначає Юрій Гримов, програмне наповнення його ТБ-каналів буде цікаво тим людям, які втомилися від психологічного й інформаційного тиску сучасного ТБ. Контент каналів призначений для широкої аудиторії і сімейного перегляду.

Slow TV буде виходити в двох версіях – SD і HD. Задумка Юрія Гримова була в тому, щоб перетворити невикористовувані домашні і офісні телевізори в «Вікно в світ»: глядачам представлені зняті одним планом (без монтажу) фільми в різних куточках земної кулі. Приймати сигнал телеканалу з супутника Horizons-2 (85° ст. д.) можна за такими параметрами:

Супутник Horizons-2 (85° сх. д.)

SD-версія

HD-версія

Частота 11960

11840

Поляризація Горизонтальна Горизонтальна
Символьна швидкість (SR) 28800 28800
Стандарт і формат сигналу DVB-S2/8PSK DVB-S2/8PSK
FEC
3/5

2/3

Кодування
Conax/Irdeto/Квінтіке

Conax/Irdeto/Квінтіке
На каналі Noise телеглядачі можуть побачити роботи, створені відомими відеохудожниками з США, Бразилії, Німеччини, Туреччини, Росії, Японії та інших країн. Відмінною особливістю телеканалу є те, що він може служити нічником, для чого потрібно всього лише вимкнути звук на телевізорі. Параметри прийому супутникового сигналу каналу Noise:

Супутник

Horizons-2 (85° сх. д.)

Частота 11960

Поляризація Горизонтальна
Символьна швидкість (SR) 28800
Стандарт і формат сигналу DVB-S2/8PSK
FEC 3/5
Кодування Conax/Irdeto/Квінтіке
джерело
slavasamДата: Четвер, 28.04.2016, 11:07 | Повідомлення # 81
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Абонентам російської супутникової платформи «Оріон Експрес» стали доступні нові ТБ-канали: «Пінгвін ЛоЛо» для дітей і сімейний «Про100ТВ».



Програмне наповнення «Пінгвіна ЛоЛо» розраховані для маленьких телеглядачів у віці від 4 до 12 років. Ефірна сітка каналу складається з російських і зарубіжних мультфільмів: «Кіт у чоботях», «Попелюшка», «Вінні Пух», «Робін Гуд», «Доктор Айболить», «Мауглі», «Білосніжка», «Том і Джері» та інші. Повідомляється, що жоден з мультиплікаційних фільмів не буде повторюватися більше одного разу в тиждень.

Програми та передачі «Про100ТВ» розраховані для аудиторії «30+», а також для сімейного перегляду. Телеглядачам нового каналу представлені дитячі та науково-пізнавальні телепрограми, телесеріали і фільми для всієї сім'ї.

Нові телеканали доступні на платформі «Оріон Експрес», а також у пакетах «Безлімітний» і «Стандарт» супутникового ТБ «Телекарта».

Параметри прийому супутникового сигналу нових телеканалів:

Супутник Horizons 2 (85.0° сх. д.)
«Пінгвін ЛоЛо»
«Про100ТВ»


Частота 11920 МГц 12120 МГц
Поляризація Горизонтальна Горизонтальна
Символьна швидкість (SR) 28800 28800
Стандарт і формат сигналу
FEC 2/3 2/3
Кодування Conax/Irdeto 2/Квінтіке Conax/Irdeto 2/Квінтіке
джерело
slavasamДата: Вівторок, 02.08.2016, 15:12 | Повідомлення # 82
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Телеканал ТНТ Music з'явився на платформі «Оріон»


Сигнал каналу буде доступний з двох супутників.


Абонентам російського оператора супутникового телебачення «Оріон» став доступний канал ТНТ Music. Як наголошується в офіційному прес-релізі компанії, копією якого володіє редакція Mediasat, мовлення ТНТ Music буде здійснюватися відразу з двох супутників Horizons 2 (85° сх. д.) та Експрес-АМ5 (140° сх. д.). Користувачам «Телекарти» також доступний новий музичний ТВ-канал.

На каналі увазі телеглядачів будуть представлені музичні кліпи російських і зарубіжних зірок, розважальні телепрограми і ТБ-шоу, LIVE-трансляції з різних фестивалів і спортивних змагань, кінофільми та телесеріали.

Раніше Mediasat повідомляв про майбутнє переформатування музичного каналу A-One у ТНТ Music. Зазначимо, телеканал був запущений спільними зусиллями медіахолдингу «Газпром-Медіа» і компанії «Соляріс Промо Продакшн». Початок мовлення ТНТ Music відбулося 31 травня.

Керівник відділу телеком послуг ДК «Оріон» Андрій Труфанов: «Ми впевнені, що ТНТ Music займе гідне місце в лінійці музично-розважальних телеканалів супутникового телебачення «Телекарта». У колег з «Газмпром-Медіа» великий досвід створення розважального контенту, який разом з якісною музикою напевно припаде до душі нашим абонентам».
Генеральний директор ТНТ Music Захар Бабін: «Розміщення на супутниковій медиаплатформе «Оріон» – важливий крок для нашого розвитку. Разом з ним ми отримуємо майже три мільйони нових глядачів – абонентів супутникового ТБ «Телекарта», і нас зможуть дивитися на всій території Росії».
джерело
RATVODДата: Вівторок, 29.01.2019, 10:38 | Повідомлення # 83
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Технічна платформа «ОРІОНу» стане

тестовим майданчиком




В рамках оновленої стратегії розвитку Група компаній «Оріон» сформувала нову послугу
для виробників різного устаткування, кабельних і супутникових операторів.


Спираючись на технічні можливості своєї платформи, «Оріон» пропонує тестування технічних пристроїв для самого широкого спектру завдань, як в лабораторних умовах, так і в умовах реально діючих мереж.

Основні напрямки тестування, пропонованого на технічній платформі Групи компаній «Оріон»: обладнання компресії, модуляції, кодування/декодування; прийому ТВ сигналів, плейауту; призначене для користувача устаткування та інше. Сфера інтересів оператора не обмежується супутниковими технологіями, активно тестується обладнання для кабельних мереж і ОТТ, рекомендаційні системи, системи аналізу телеперегляду, рішення для 4K і 8K.

Своїм клієнтам компанія готова забезпечити тестування на всій території Російської Федерації з використанням як власної розподіленої контрольної мережі в регіонах Росії, так і партнерських мереж. Випробування проводяться із застосуванням ємності на трьох використовуваних супутниках, антенного поля, дата-центру і більше 300 джерел сигналу теле та радіоканалів. За підсумками надається повний звіт із зауваженнями та рекомендаціями щодо подальшої експлуатації.

«Послуга з проведення тестових випробувань на нашій медіаплатформі сформувалася у відповідь на регулярні запити, що надходять з боку виробників обладнання і кабельних операторів. Колись це були поодинокі звернення, але починаючи з 2018 року ми зафіксували чітке зростання попиту на подібні випробування. А інтегратора, який має необхідний досвід і технологічною базою, в Росії поки не існує. Багаторічна наукова і практична діяльність наших експертів дозволяє говорити, що нова послуга допоможе клієнтам «Оріону» відкрити нові можливості для розвитку бізнесу», - прокоментував Олексій Рубаков, Директор департаменту телекомунікаційних послуг ДК «Оріон».

RATVODДата: Субота, 13.07.2019, 18:29 | Повідомлення # 84
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Оновіть приймач і дивіться телеканали

NICKELODEON і PARAMOUNT COMEDY




Шановні абоненти!

26 липня телеканали Nickelodeon і Paramount Comedy змінять формат мовлення на MPEG-2.


Через два тижні ці канали стануть доступні і нашим абонентам з приймачами даного стандарту.

Популярний дитячий телеканал Nickelodeon входить до складу пакетів «Лідер» для рекомендованого обладнання, «Прем'єр» і архівний пакет «Безлімітний», а також додатковий пакет «Дитячий».

Paramount Comedy доступний передплатникам пакетів «Прем'єр» і архівний «Безлімітний».

Для повноцінного прийому всіх телеканалів, включаючи Nickelodeon і Paramount Comedy, 26 липня необхідно оновити список телеканалів ваших приймачів.

Ми приготували для вас просту і зрозумілу відеоінструкцію.

11 липня 2019 року

RATVODДата: П`ятниця, 01.11.2019, 11:55 | Повідомлення # 85
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
На автоматі з 1 листопада



Нам завжди здавалося, що для абсолютного комфорту
наших передплатників не вистачає послуги
«Автоплата».


Тому з 1 листопада всім абонентам «Телекарт Онлайн» стане доступний цей зручний сервіс!

Ми дбаємо про те, щоб ви не пропускали свої улюблені програми та передачі, і звичайно, не упустили головні прем'єри в сервісах Amediateka, START і MEGOGO.

Для нових абонентів, що включають послуги на сторінці on.telekarta.tv, новий сервіс буде доступний автоматично. Управляти автоплатою всі передплатники зможуть в Особистому кабінеті абонента.

У зв'язку з появою оновлень, ми також внесли зміни в Угоду. Ознайомитися з новою версією Угоди ви завжди можете на online.telekarta.tv

31 жовтня 2019 року

Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ » Новини "Оріон Експрес" ( «Телекарта» )
  • Сторінка 6 з 6
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024