FORUM TV-SATСереда
24.04.2024, 06:43

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ » Новини "Оріон Експрес" ( «Телекарта» )
Новини "Оріон Експрес" ( «Телекарта» )
RATVODДата: П`ятниця, 15.05.2009, 17:22 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Новини " Оріон Експрес " - " «Телекарта» "

RATVODДата: Середа, 17.06.2009, 21:48 | Повідомлення # 16
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Експрес AM 3, 140.0°E

Телеканал 'MTV Hits UK' пішов з 10981 V.

Телеканали ' VH1 Росія' пішов з 11665 V.

Телеканали ' MTV Hits UK ' і ' VH1 Classic Europe '

з'явилися в пакеті ' Viva TV Східний Експрес '

на 11665V , SR 39500, FEC 5/6

Промінь " Ku - band ", Irdeto 2.



RATVODДата: Четвер, 18.06.2009, 18:50 | Повідомлення # 17
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Акція " Приведи друга " від " Оріон Експрес "

При підключенні Вашого друга до «Оріон Експрес» - місяць безкоштовного перегляду для Вас і Вашого друга.

Акція проводиться на території Сибіру і Далекого Сходу.[/колір]

Тепер Ви і Ваші друзі зможете платити за супутникове телебачення менше, або дивитися його зовсім БЕЗКОШТОВНО. Рекомендуйте супутникове телебачення «Оріон Експрес» друзям, колегам, знайомим, і при підключенні Вашого друга до пакету телеканалів VIVA TV «Східний Експрес» Вам і Вашому другу на особовий рахунок буде нарахована знижка по 260 рублів!

[color=blue]Акція проходить з 17 червня по 31 грудня 2009 року.

Як дивитися супутникове телебачення «Оріон Експрес» безкоштовно:

КРОК 1. Розкажіть всім своїм друзям, колегам і знайомим про супутникове телебачення «Оріон Експрес». Обов'язково повідомите їм номер Вашої карти доступа*.

КРОК 2. Ваш знайомий приймає рішення підключитися до «Оріон Експрес», набуває і встановлює устаткування, і звертається в службу підтримки «Оріон Експрес» 8 (800) 333-01-88, аби активувати свою карту доступу до пакету телеканалів VIVA TV «Східний Експрес».

Активуючи свою карту, Ваш знайомий (або установник, який виробив установку) обов'язково повинен повідомити операторові номер Вашої карти доступу (номер Вашої карти доступу нанесений на карті, вставленій у Ваш ресівер), що діє, і Ваше ФІО.

КРОК 3. Вам і Вашому знайомому надається бонус у вигляді знижки на послуги «Оріон Експрес» - по 260 рублів на особовий рахунок! Нараховані на особовий рахунок засоби за декілька Ваших друзів підсумовуються.

КРОК 4. Ваші друзі також можуть рекомендувати «Оріон Експрес» своїм знайомим, і отримувати бонуси далі!

Приклад:

1. На Вашому рахунку 0 рублів. Троє Ваших знайомих, при активації власних карт, назвали операторові Ваші дані: номер карти і ФІО.

2. На особовий рахунок кожного з них буде нарахована знижка по 260 рублів, і надалі, подовжуючи послуги, заплатити їм треба буде на 260 рублів менше.

3. На Ваш рахунок буде нарахована знижка в 780 рублів.


RATVODДата: П`ятниця, 19.06.2009, 14:09 | Повідомлення # 18
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Новині від "Оріон Експрес"

У зв'язку з аварією на серверному устаткуванні

тимчасово припинено мовлення телеканалу « 1Rock ».



RATVODДата: Понеділок, 22.06.2009, 19:22 | Повідомлення # 19
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Новини від "Оріон Експрес"

22 червня по технічних причинах

в пакеті VIVA TV « Східний Експрес 140° »

можливі перерви мовлення телеканалів

транспондера D8 (частота 11665 MГц).



RATVODДата: Середа, 24.06.2009, 23:36 | Повідомлення # 20
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Оріон Експрес, що з'явився в 2006 році

під назвою STARGATE - TV

..... на сьогоднішній день займає нішу в середньому ціновому діапазоні між НТВ-ПЛЮС і Тріколором. Наповнення пакету з кожним місяцем стає краще. Проте чехарда із зміною каналів відштовхує доки чималу групу потенційних клієнтів. Адже, як відомо, стабільність ще нікому не шкодила. Абонентська плата в цього оператора має як ряд переваг перед конкурентами, так і недоліки. Перевагу перш за все бачу в тому, що абонент сам вирішує на який термін оплачувати послуги. В принципі так само реалізовано на НТВ-ПЛЮС з супутника Eutelsat 36E. Проте в даному випадку оплата за рік виходить наочно дешевше, ніж 12 разів по місяцю. До недоліку я б відніс, перш за все, розбиття контента всього на два пакети. На мій погляд, набагато зрозуміліше, ділити на тематичні пакети. Наприклад: окремо спорт, фільми, музика, пізнавальні програми.
Так я поступово переходжу на початок моделювання оператора супутникового телебачення можливо вже з найближчого майбутнього.
Склад і кількість каналів пакету повинно бути на рівні 40-60 каналів. Основу пакету (порядка 10-15 каналів) дійсно повинні складати найбільш рейтингові федеральні канали плюс новинні канали типа РТР-вести і РБК. Дуже привабливо в цьому плані виглядає Триколор! Мовлення обов'язково повинне вестися, як мінімум, з двох супутників, аби можливо було покрити всю територію Росії. Причому час сітки мовлення краще зробити середньостатистичним по зоні покриття супутника. Тобто на європейській частині країни в принципі дублі краще зробити прив'язаними до московського часу, а на азіатській частині країни де-небудь +4 до Москви. Звичайно, технічно це буде зробити складніше, ніж віщати канал в одному тимчасовому дубле. Але не треба забувати, що наша країна знаходиться в десяти часових поясах і вона не закінчується за межами МКАД. До того ж далеко не у всіх каналів ці тимчасові дублі є, а в деяких вони і не потрібні, як наприклад канал РТР-спорт.
Далі на вибір глядача можуть бути запропоновані декілька пакетів тематичного характеру. Як я вже написав вищим - це:
- фільмовою пакет, де б зібралися канали по структурі схожі з каналами НТВ-плюс Прем'єра, Кінохіт, Наше Кіно, Кіноманія і подібні до них;
- спортивний пакет, що складається з РТР-спорт, Євроспорт плюс декілька онлайнових каналів по різних видах спорту (футбол, хокей, баскетбол, формула-1, бокс, теніс);
- пакет пізнавальних програм (Діськавері і Animal-planet);
- дитячий пакет - канали типа Бібігон, Jetix, Мультіманія;
- музичні канали - тут вибір просто величезний, починаючи від класичної музики до тривіального МУЗТВ.
Звичайно організація пакетного мовлення досить морочливий процес. Адже рейтинг популярності в кожного пакету буде свій і ці рейтинги сильно розрізнятимуться. Моя особиста думка - пакети з найвищими рейтингами повинні найдорожче коштувати. Адже зараз зроблено в більшості як - канали, що самі зажадалися, оператор купує і додає до них в пакет додаткові декілька умовно-безкоштовних каналів. Виходить набір за вартістю практично рівний вартості популярного каналу плюс декілька каналів на додаток. З одного боку це правильно. З іншою немає. Всі умовно безкоштовні канали повинні коштувати дешево. Хочеш Кіно - дивися. Хочеш VIP Кіно - доплачуй. Хочеш просто новини спорту - дивися. Хочеш онлайн трансляції - купи "квиток на сеанс". Зате оператор зможе перерозподілити засоби на покупку прав трансляцій найцікавішого.
Тепер небагато про організацію підписки. Єдино правильною буде система авансових платежів. Абонент сам повинен піклуватися про наявність засобів на своєму рахунку. Але в той же час у в'язці оператор - абонент очолюючу роль повинен мати саме абонент. Він повинен мати можливість розпоряджатися засобами на своєму рахунку, мати можливість припиняти і відновлювати підписку. Причому у наш час повсюдного поширення Інтернету мати можливість робити це не лише через телефонний зв'язок із службою підтримки, але засобами Інтернету. Дуже перспективною, на мій погляд, є організація Особистого кабінету абонента по аналогії з Оріон Експрес. Тут будь-який абонент міг би самостійно формувати особистий пакет каналів, формуючи його під свій особистий смак. Причому підписка в ідеалі могла б здійснюватися не лише на рік, місяць, тиждень або навіть день! А підписатися можна було б на перегляд певної передачі. Наприклад, поглянути в певний час або вподобаний фільм, або футбольний матч, або поєдинок за звання чемпіона світу по боксу. Звичайно реалізація у нас цього доки з області фантастики, але хочеться сподіватися, що фантастики вже самого найближчого майбутнього. Збори за підписку таких трансляцій, я думаю, з лишком би перекрили навіть збори за пакетну підписку. Недаремно в Америці права на трансляцію найцікавіших спортивних поєдинків коштують величезних грошей, і головне окупаються з нормальною нормою прибутку. І обов'язково має бути система підписок із знижками для старих абонентів або що уклали договір на декілька років.
Можливість підключення до оператора цифрового супутникового повинен мати що будь-який бажає. Карти доступу повинні продаватися максимально широко. Тобто для їх реалізації потрібні були б не лише спеціалізовані фірми, що займаються продажем і установкою супутникового устаткування. А карту можна було б купити в крупних торгівельних мережах, супермаркетах і навіть на пошті. Крім того, природно потрібно було б зацікавити настановні організації з продажу цих карт доступу оскільки це робило НТВ-ПЛЮС. Підключив енну кількість абонентів до мережі - отримуй бонус у вигляді додаткових карт або засобів на особовому рахунку. Причому мені особисто подобається більше варіант про карти. З точки зору оператора, будь-який додатковий користувач - джерело додаткового прибутку.
До карт обов'язково повинен додаватися текст договору між оператором і абонентом. Договірна частина дуже важлива для вирішення можливих розбіжностей між абонентами і оператором. Наприклад, в частині використовуваного устаткування. У договорі повинно бути чітко прописано, що якщо абонент використовує рекомендоване устаткування, то отримує сервіс в повному об'ємі. Якщо застосовується нерекомендоване устаткування, то ризики за нездобуття яких-небудь сервісів бере на себе абонент. В цьому випадку абонент би знав, на що він йде, набуваючи нерекомендованого ресівера, і розписувався за це в договорі. Раз вже зайшла розмова про устаткування і всілякі сервіси, то непогано б і згадати про антени. Трансляція повинна вестися в Ku-диапазоне. Це необхідно для того, щоб була можливість організувати прийом на супутникові антени малих діаметрів (у ідеалі від 30 см). Це обумовлено в першу чергу зручністю монтажу і розміщення антен в найзручніших місцях багатоповерхових будинків (на стінах і балконах). Крім того, чим менше антена, тим вона дешевше і доступнее. Інформаційні сервіси і програма передач обов'язково мають бути доступні навіть для користувачів, що не підключилися. Це теж в кінцевому вигляді якась реклама і вона обов'язково дасть свої результати.
Спрашиваєтся, для чого це все написано? Адже реалії справжнього дня в Росії завжди міняються дуже і дуже повільно - "Російський мужик повільно запрягає..." Але якщо не думати і не мріяти про краще життя, і не прикладати до цього руки ніколи нічого не змінитися...


RATVODДата: Понеділок, 13.07.2009, 15:27 | Повідомлення # 21
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Новини від "Оріон Експрес"

15 липня 2009 р. в період з 09:00 до 12:30 за московським часом можливі перерви трансляції частини телеканалів в пакетах VIVA TV і VIVA TV «Східний Експрес» в зв'язку з проведенням профілактичних робіт.


RATVODДата: Понеділок, 03.08.2009, 12:21 | Повідомлення # 22
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Оператор "Оріон Експрес" чекатиме Sesat-1

Супутниковий оператор "Оріон Експрес"

чекатиме супутник "Sesat-1" у позиції 80Е

Офіційний представник "Оріон Експрес" спростовує всі чутки. Чекати вони будуть постановку супутника "Sesat-1" в позицію 80Е, все інше чутки, і переміщення "Eutelsat" супутників ні яким чином не відноситься до них.

www.sat24.ru


RATVODДата: П`ятниця, 07.08.2009, 08:35 | Повідомлення # 23
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Новини від "Оріон Експрес"

Оператор супутникового телебачення «Оріон Експрес»,

інформує про зміну телефону Цілодобової Служби підтримки

Новий телефон діятиме з 6 серпня 2009 року

8 (800) 100-200-6

Дзвінки на новий номер БЕЗКОШТОВНІ зі всіх регіонів Російської Федерації для абонентів стільникового і фіксованого (міські телефони) зв'язку, а також для абонентів тих, що знаходяться в роумінгу на території РФ.


RATVODДата: Середа, 19.08.2009, 16:57 | Повідомлення # 24
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Новини від "Оріон Експрес"

Замовлення підключення супутникового телебачення

Сьогодні стати глядачем супутникового телебачення « Оріон Експрес »
стало просто для кожного жителя Сибіру і Далекого Сходу:

КРОК 1.
Ви приймаєте рішення про покупку комплекту устаткування для перегляду супутникового телебачення «Оріон Експрес».

КРОК 2. Ви оформляєте замовлення на доставку і установку супутникового телебачення:
По телефону цілодобової служби продажів - 8 (800) 100 100 6
Через форму замовлення на сайті «Оріон Експрес»

КРОК 3. З Вами зв'язується сертифікований Партнер «Оріон Експрес», приїжджає, встановлює і набудовує устаткування.

З «Оріон Експрес» працюю більше 3000 Партнерів по всій Росії. Партнери «Оріон Експрес» - це більш ніж бізнес - партнери, це наші друзі і помічники. Щодня ми разом обговорюємо склад телеканалів в нашому пакеті, думаємо над розвитком нових сервісів і послуг, саме наші Партнери дозволили нам стати проектом интересным для вас - для наших Абонентів.

КРОК 4. Ви дивитеся пакет телеканалів «Оріон Експрес»!

Пакет телеканалів «Оріон Експрес»

Оператор супутникового телебачення «Оріон Експрес» представляє VIVA TV «Східний Експрес» 140° для жителів Сибіру і Далекого Сходу.

Пакет телеканалів «Оріон Експрес» - Все найцікавіше для кожного у Вашій сім'ї!
45 найпопулярніших телеканалів російською мовою
20 кращих іноземних каналів російською мовою: Discovery, Eurosport, Animal Planet, National Geographic і ін.
Завжди безкоштовні федеральні канали: Перший, Росія, Вести 24, Культура, Зірка, Спорт. У пакеті «Східний Експрес» для жителів Сибіру і Далекого Сходу федеральні телеканали транслюються в годинних версіях +4, +6, +7 від московського часу.

Цілодобова служба підтримки: 8 (800) 100 200 6


RATVODДата: Середа, 02.09.2009, 18:23 | Повідомлення # 25
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Новини від "Оріон Експрес"

З 2 вересня «Оріон Експрес» нараховує партнерам бонуси

за підключення абонентів до пакету телеканалів «Східний Експрес»!

Тепер Ви можете заробити до 360 рублів за активовану карту
отримавши їх у вигляді бонусів
у Ваш віртуальний гаманець!

Тип карти доступу Кількість бонусів, що нараховуються
При активації
до 10 карт При активації
більше 10 карт в місяць При активації
більше 20 карт в місяць
Абонентська карта з підпискою 1 міс. 10 бонусів 20 бонусів 30 бонусів
Абонентська карта з підпискою 3 міс. 30 бонусів 60 бонусів 90 бонусів
Абонентська карта з підпискою 6 міс. 60 бонусів 120 бонусів 180 бонусів
Абонентська карта з підпискою 12 міс. 120 бонусів 240 бонусів 360 бонусів

Увага!
При активації більше 10 карт за календарний місяць кількість нарахованих бонусів подвоюється!
При активації більше 20 карт за календарний місяць кількість нарахованих бонусів потроюється!

Бонуси (1) нараховуються Партнерам «Оріон Експрес», зареєстрованим в партнерській програмі, таким, що має доступ в «Особистий кабінет» і «Віртуальний гаманець», за активацію абонентських карт доступу (2) до пакетів телеканалів VIVA TV «Східний Експрес» (140°) (3) в період з 1 вересня 2009 р. по 31 січня 2010 р.

Як отримати бонуси ?

1.

Стати Партнером «Оріон Експрес» - реєструватися в партнерській програмі «Оріон Експрес» (якщо ви не реєструвалися раніше) і дістати доступ у Ваш «Особистий кабінет».
2.

У «Особистому кабінеті» ознайомиться і прийняти:
* Умови участі в акції «Коштовний абонент»
* Правила використання «Віртуального гаманця» (якщо ви не приймали їх раніше).
3.

Зробити установку і налаштування абонентського комплекту супутникового телебачення «Оріон Експрес».
4.

Активувати карту доступу Абонента на підключення пакету VIVA TV «Східний Експрес», вказуючи свій номер учасника Партнерської програми (4):
* Через цілодобову службу підтримки: 8 (800) 100-200-6
(дзвінок безкоштовний з Росії з міських і стільникових телефонів)
* Через «Особистий кабінет»: http://my.orion-express.ru/
5.

Отримати бонуси в свій «Віртуальний гаманець».

Приклад:

З 1 по 30 вересня Ви активували 11 карт з підпискою на 6 місяців. Після кожної активації ви отримуєте по 60 бонусів. Разом в кінці місяця у вас на рахунку буде 660 бонусів (11 карт х 60 бонусів).

З 1 по 5 жовтня «Оріон Експрес» перевірить, що ви активували 11 карт (це більше плану в 10 активацій!) і нарахує вам додаткові ще 660 бонусів.

Таким чином, за вересень ви заробите 1320 бонусів!

Бонуси накопичуються в «Віртуальному гаманці». Ви можете витрачати накопичені бонуси, протягом двох років з моменту нарахування, обмінюючи їх на коди продовження підписки, а з жовтня на нові товари в «Віртуальному гаманці».

Примітки:

1. Бонуси, вказані в таблиці, нараховуються за кожну активовану абонентську карту в поточному місяці. Абонентські карти, активовані в попередніх календарних місяцях, не враховуються при розрахунку і бонуси за такі карти не нараховуються.

Кількість карт, активована Партнером, вважається за поточний календарний місяць. Кількість карт, активована Партнером, в календарному місяці, передуванні поточному місяцю, не враховується при нарахуванні бонусів.

За одну абонентську карту бонуси нараховуються один раз. Повторне нарахування бонусів не виробляється.

2. Бонуси нараховуються партнерам лише за активацію абонентських карт доступу з передоплаченою підпискою до пакетів телеканалів VIVA TV «Східний Експрес». Карти кабельних операторів, карти установників і інші спеціалізовані карти участі в акції не приймають.

3.Пакет VIVA TV «Східний Експрес» транслюється з «Експрес АМ3» (140° в.д.) на територіях:

Амурська область
Алтайський край
Єврейська автономна область
Забайкальський край
Іркутська область
Камчатський край
Кемеровська область
Красноярський край
Магаданська область
Новосибірська область Омська область
Приморський край
Республіка Алтай
Республіка Бурятія
Республіка Саха (Якутія)
Республіка Тива
Республіка Хакасія
Сахалінська область
Область Томська
Хабаровський край
Чукотський автономний округ

У разі, коли Партнер не вказує номер учасника Партнерської програми, бонуси не нараховуються.


RATVODДата: Середа, 02.09.2009, 18:54 | Повідомлення # 26
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Новини від "Оріон Експрес"

З 3 вересня, спеціально для жителів Сибіру і Далекого Сходу,

до безкоштовних телеканалів в пакеті «Східний Експрес»

приєднуються телеканали «Експерт» і«Петербург 5 канал»!

Таким чином, сьогодні при підключенні пакету «Східний Експрес» (супутник «Експрес АМ3»), абоненти можуть БЕЗКОШТОВНО, без оплати підписки, дивитися 13 телеканалів і слухати 4 радіостанції.

А саме:БЕЗКОШТОВНО в пакеті «Східний Експрес» 140° БЕЗКОШТОВНО на супутнику «Експрес АМ3» сьогодні*

1. ОРТ
2. РТР
3. Спорт
4. Вести
5. Культура
6. Зірка
7. Оріон Експрес Інфо
8. Муз ТБ
9. Експерт NEW
10. 5 канал NEW 11. НВК Саха
12. Перший Музичний
13. Word Music Channel
14. Love Radio
15. Радіо Росії
16. Радіо Маяк
17. Радіо республіки САХА

* - канали присутні не на транспондерах, орендованих «Оріон Експрес». Для їх прийому необхідне додаткове налаштування ресівера. Їх присутність на супутнику не гарантується оператором.


RATVODДата: Середа, 09.09.2009, 12:28 | Повідомлення # 27
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Новини від "Оріон Експрес"

В ніч з 8 на 9 вересня 2009 р. з 23:00 до 06:00 за московським часом

будуть недоступні телефонні номери 8 (800) 100-200-6, 8 (800) 100-100-6

у зв'язку з проведенням планових робіт по модернізації

магістральної волоконно-оптичної мережі.



RATVODДата: Четвер, 10.09.2009, 22:09 | Повідомлення # 28
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Новини від "Оріон Експрес"

10 і 11 вересня 2009 року включення частини телеканалів, що віщаються з супутника « Експрес АМ2 »,
по технічних причинах буде зробленов 16:20 - 16:30 за московським часом.


RATVODДата: Середа, 23.09.2009, 22:25 | Повідомлення # 29
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
"Оріон Експрес" підключився до Інтернету

Оператор супутникового телебачення "Оріон Експрес" спільно з компанією HeliosNet почав надавати послуги супутникового доступу в Інтернет, випередивши конкурентів - компанії "Триколор ТБ" і "Радуга Інтернет",
які раніше пообіцяли запропонувати абонентам супутниковий Інтернет з січня 2010 р. і жовтня 2009 р. відповідно.

Щомісячна вартість супутникового Інтернету від компанії "Оріон Експрес" складає 861 крб.

Спільна послуга "Оріон Експрес" і "Веб Медіа Сервісез" (торгівельна марка HeliosNet) надається з використанням ресурсу супутника "Експрес АМ3". Його зона покриття - Сибір і Далекий Схід. "Це нова послуга для нас, але не нова для наших партнерів, і у нас є упевненість, що ми вийшли на ринок з відмінною клієнтською пропозицією", - радіє керівник відділу маркетингу ТОВ "Оріон Експрес" Олена Ячменникова. - Про прогнози по підключення нових абонентів доки говорити рано, але за першу добу у нас вже є абоненти, і ми розраховуємо, що цим проектом зацікавляться до 10% наших абонентів. Також ми розраховуємо розширити абонентську базу за рахунок абонентів, для яких драйвером є супутниковий Інтернет".

Недавно про наміри надавати абонентам супутниковий доступ в Інтернет повідомили компанії "Тріколор ТБ" і "Веселка Інтернет" (див. новина ComNews від 14 вересня 2009 р.). На початку вересня "Тріколор" пообіцяв з січня 2010 р. надати безкоштовний доступ до супутникового Інтернету протягом року всім абонентам, що купили супутниковий модем. Послуга "Тріколора" реалізовуватиметься при використанні частотного ресурсу з нового борту Eutelsat W7, який буде запущений в середині листопада цього року. Його зона покриття - європейська територія Росії. "Веселка Інтернет" реалізовуватиме проект з жовтня 2009 р. на базі борту "Ямал-201", який покриває всю територію Росію.

"На відміну від двох попередніх пропозицій ("Тріколор" і "Веселка Інтернет") за поданням безкоштовного супутникового Інтернету, пропозиція "Оріон Експрес" базується на готовому вирішенні стороннього оператора "Веб Медіа Сервісез", є платною послугою і не відноситься до демпінгових пропозицій, - відзначає генеральний директор компанії "Сетьтелеком" Сергій Пехтерев. - Однобічний Інтернет в Сибіру і на Далекому Сході матиме попит, але його обмеженням є те, що на цій території часто відсутній зворотний канал. Крім того, ємкість супутника "Експрес АМ3", використовувана "Веб Медіа Сервісез", для даної послуги обмежена, і при високому попиті неминучі деградація якості і скарги клієнтів".

"Варто відзначити, що лише компанія "Тріколор" запропонує телебачення з Інтернетом в одному пакеті. Останні - телевізійники і интернетчики просто обмінюються деякими процентними знижками, залишаючись самі по собі, - коментує перший заступник генерального директора "РуСат" Олег Ватулін. - Чому така "масова любов" операторів супутникового телебачення до Інтернету саме зараз? Криза. Спроби залучити клієнтів. Знову ж таки, досить відчутний поштовх з боку тандему "Тріколор" - "Газпром-медіа", що викупили ресурс на W7. Таким чином, з'являється велика кількість супутникового ресурсу, яку потрібно кудись дівати, не віддавати ж конкурентам. Значить, заповнимо його безкоштовним Інтернетом. Останнім просто не залишається вихід - потрібно відповідати, лише ось ресурсів для цього немає".

ТЕТЯНА КАПУСТІНА
© ComNews


RATVODДата: П`ятниця, 02.10.2009, 22:32 | Повідомлення # 30
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Новини від "Оріон Експрес"

Новий сезон КХЛ з «Оріон Експрес»!

У ефірі новий спеціалізований хокейний канал - телеканал КХЛ!

Ми сподіваємося, що новий телеканал стане справжнім дарунком нашим абонентам, особливо жителям Сибіру і Далекого Сходу, де хокей сьогодні - найпопулярніший вигляд спорту. Це унікальний телеканал, 24 години в добу якнайповніше, оперативно і актуально освітлюючий всі події Континентальної Хокейної Ліги:
прямий ефір ключових матчів КХЛ (не менше двох матчів в день)
найяскравіші матчі в записі (як мінімум дві трансляції в день)
щоденні новини Ліги
інтерв'ю з гравцями і тренерським складом
авторські програми і телемости
огляди, вікторини, історичні зарисовки і багато що інше.

Всі зірки російського і світового хокею на ваших телеекранах!

КХЛ - сильна ліга в Європі, її популярність нестримно зростає. Сергій Федоров (Металург), Олексій Яшин (СКА), Яромір Ягр (Авангард), Олександр Радулов (Салават Юлаєв), Олексій Морозов (Ак Барс), Данило Марков (Динамо) - ці імена вже відомі не лише серед хокейних фанатів.

Новий телеканал сприяє популяризації такої красивої і мужньої гри як хокей, порадує сотні тисяч уболівальників, виховає нових Яшиних і Ягров.

www.sat24.ru


Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ » Новини "Оріон Експрес" ( «Телекарта» )
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024