FORUM TV-SATП`ятниця
19.04.2024, 21:14

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 3 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ УКРАЇНИ » Новини "Digital Fly Ukraine"
Новини "Digital Fly Ukraine"
satBuffonДата: Четвер, 08.07.2010, 01:04 | Повідомлення # 31
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
До кінця року кількість абонентів супутникового ТБ зросте на 7%

До кінця 2010 року кількість абонентів супутникового телебачення в Україні зросте на 7% і складе близько 3,1 млн. чоловік. Про це повідомляють аналітики компанії MYtv.

На сьогоднішній день зростання кількості абонентів супутникового ТБ в основному відбувається за рахунок відмови абонентів від аналогового телебачення і переходу до провайдерів цифрового телебачення.

"Майбутнє ринку платного телебачення України - це збільшення кількості телеканалів в форматі HD, обширні інтерактивні функції і максимальний комфорт для абонентів, як в плані вартості пакетів, так і в плані якісного обслуговування з боку провайдерів" - вважає директор компанії MYtv Альберт Фельдман.

Як уже повідомляло "Дело", кількість українських домогосподарств, підключених до послуги супутникового телебачення за підсумками 2009 року виросло на 23% і склало 2,9 млн. За даними дослідження Ukrainian Satellite Monitor, проведеного GfK Ukraine, кількість домогосподарств, підключених до послуги кабельного ТБ , зросла на 9% і склало 5,9 млн. Ще близько 8,9 млн. сімей дивляться ефірне аналогове телебачення - їх кількість за минулий рік зменшилося на 10%.

У минулому році українці придбали близько 600 тис. супутникових тарілок. Поки що Україна залишається одним з найбільших у Європі ринків аналогового ТБ. На його частку припадає 14 млн. домогосподарств, що становить близько 80% ринку. Втім, сегмент супутникового телебачення має досить істотний потенціал зростання. За даними GfK Ukraine, близько 2,5 млн. українців мають намір в найближчі півроку придбати супутникову антену.

satBuffonДата: Четвер, 08.07.2010, 19:34 | Повідомлення # 32
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
Dance TV HD тестується в MYtv на 0,8 W

Новий голландська музичний канал Dance TV HD розпочав тестове мовлення у складі української супутникової платформи MYtv.
Технічні характеристики:
THOR 6 (0,8 W)
12,092 GHz, pol. H, SR: 27500, FEC: 8 / 9, DVB-S2/8PSK
SID: 2021
PID V: 2211
PID A: 2212
Кодування: NDS VideoGuard
Платформа MYtv транслює канал з роздільною здатністю відео 1280x1080, звук 128 kbit / s.
mykolakДата: Середа, 22.12.2010, 18:44 | Повідомлення # 33
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Тимчасові технічні ускладнення

Шановні глядачі!
На даний момент виникли деякі технічні проблеми із прийомом сигналу. Спеціалісти компанії займаються їх усуненням.
Перегляд відкритих та не кодованих каналів залишається доступним! При цьому ресивер не повинен вимикатися від мережі або перезавантажуватись.

Джерело: MYtv®

WatsonДата: Середа, 22.12.2010, 23:00 | Повідомлення # 34
постійний користувач

Країна:
повідомлень: 34
Статус: Оффлайн
Перегляд відкритих та не кодованих каналів ?????? Як це розуміти ГА? 91 Ще один наварочений оператор здохба Ви спитаєте чому? А я вам відповім-бо не хотів відвязати карточку від свого металобрухту.Шанувальникам Віазаду -ви шановні на черзі 94

Polsat&Cyfra+

Повідомлення відредагував Watson - Середа, 22.12.2010, 23:02
mykolakДата: Субота, 26.02.2011, 09:57 | Повідомлення # 35
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Супутниковий оператор Digital Fly Ukraine готується стати частиною міжнародної медіакорпорації

Супутниковий оператор Digital Fly Ukraine (платформа MYtv) готується стати частиною великої міжнародної медіакорпорації. Про це на засіданні Національної ради з питань телебачення і радіомовлення 23 лютого оголосив директор компанія Альберт Фельдман.

За його словами, потенційний партнер Digital Fly Ukraine - «найбільший світовий транслятор контенту». На початку квітня компанія планує поновити надання послуг абонентам, яке припинила в грудні 2010 року. У розмові з ТК пан Фельдман сказав, що до квітня не розголошує назву корпорації, до якої увійде українська супутникова платформа.

Зазначимо, що найбільшим у світі гравцем DTH вважається Sky, що належить News Corp. Руперта Мердока.

Нацрада 23 лютого розглядала результати планової перевірки Digital Fly Ukraine (рік тому компанія отримала ліцензію провайдера програмної послуги). Перевірка зафіксувала, що фактична кількість абонентів становить 442 (а не 180 тисяч, як заявлено в ліцензії), а трансляція програм, яких за ліцензією має бути 17, - відсутня. Утім, супутниковий провайдер повідомляв Нацраду про «технічні негаразди із супутником».

«У зв'язку з процесом, що відбувається, ми змушені були перервати мовлення в грудні. Ми змінимо супутник і згодом розширимо кількість програм, а з 1 до 12 квітня плануємо поновити мовлення», - сказав Альберт Фельдман. Також він додав, що до грудня компанія здійснювала тестове мовлення, й абоненти були попереджені про можливість вимкнення сигналу. Після відновлення мовлення Digital Fly Ukraine має намір розпочати активну маркетингову компанію із залучення нових клієнтів. А на 12 квітня запланована презентація оновленої платформи.

Національна рада спершу планувала оголосити компанії попередження, але врешті-решт взяла до відома наявність порушень і зобов'язала провайдера їх усунути.

На думку видавця журналу Mediasat Олександра Глущенка, в разі доручення Digital Fly Ukraine до міжнародної медіакорпорації плюсом України стане вихід на наш ринок іноземних каналів, які раніше тут не були представлені.

Нагадаємо, Digital Fly Ukraine запустила національну платформу супутникового телебачення під брендом MYtv наприкінці 2009 року. Тоді ж , Digital Fly Ukraine отримала ліцензію Національної ради.

180

RATVODДата: Четвер, 05.05.2011, 20:21 | Повідомлення # 36
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
MYtv може розпустити штат

«ProIT» / / 05.05.2011

Оператор супутникового ТБ Digital Fly Ukraine (пропонує послуги платного цифрового супутникового телебачення MYtv ® на всій території України) може розпустити штат. Про це повідомляє один з постояльців на профільному форумі порталу proTV.net.ua.

Відзначимо, що Digital Fly Ukraine, почавши працювати на нашому ринку з минулої весни, змушений був тимчасово припинити мовлення в кінці 2010 року.

Сьогодні кореспонденту «proIT» не змогли надати коментар у головному офісі DFU. «Людина, яка зможе відповісти на Ваші питання, з'явиться тільки після свят», - сказала у телефонній розмові співробітниця компанії, представившись секретарем.

Як повідомляла раніше «Телекритика», Нацрада з питань ТБ і радіомовлення 23 лютого розглядав результати планової перевірки Digital Fly Ukraine (рік тому компанія отримала ліцензію провайдера програмної послуги). Перевірка зафіксувала, що фактична кількість абонентів становить 442 (а не 180 тисяч, як заявлено в ліцензії), а трансляція програм, яких за ліцензією має бути 17, - відсутня.

Супутниковий провайдер повідомив тоді Нацраді про «технічні проблеми зі
супутником ». «У зв'язку з тим, що відбувається процесом, ми змушені були перервати мовлення в грудні. Ми поміняємо супутник і згодом розширимо кількість програм, а з 1 до 12 квітня плануємо відновити мовлення », - заявляв тоді гендиректор Digital Fly Ukraine Альберт Фельдман. Також він додав, що до грудня компанія здійснювала тестове мовлення, і абоненти були попереджені про можливість відключення сигналу.

Після відновлення мовлення Digital Fly Ukraine нібито мала намір почати активну маркетингову компанію по залученню нових клієнтів. А на 12 квітня була запланована презентація оновленої платформи. Але мовлення оператор так і не відновив і до цього дня.


mykolakДата: Четвер, 15.12.2011, 19:48 | Повідомлення # 37
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Digital Fly Ukraine обіцяє відновити діяльність у першому кварталі 2012 року




Супутниковий оператор Digital Fly Ukraine (платформа MYtv) обіцяє відновити свою діяльність у першому кварталі 2012 року. Про це на засіданні Національної ради з питань телебачення і радіомовлення 14 грудня повідомив представник компанії.

Нацрада на засіданні розглянула результати перевірки Digital Fly Ukraine і констатувала відсутність діяльності провайдера. Однак, враховуючи обіцянку компанії, регулятор не став оголошувати попередження, а взяв до відома факт відсутності діяльності, запланувавши провести наступну перевірку у квітні 2012 року.

Нагадаємо, раніше Digital Fly Ukraine обіцяла Нацраді у квітні 2011 року поновити надання послуг абонентам, яке припинила в грудні 2010 року. Тоді керівник компанії анонсував, що Digital Fly Ukraine готується стати частиною міжнародної медіакорпорації.

Нагадаємо, Digital Fly Ukraine заявила про запуск національної платформи супутникового телебачення під брендом MYtv наприкінці 2009 року. Тоді ж Digital Fly Ukraine отримала ліцензію Національної ради.



«Телекритика»
mykolakДата: Середа, 25.01.2012, 22:15 | Повідомлення # 38
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Альберт Фельдман залишив Digital Fly Ukraine




Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 25 січня переоформила ліцензію супутникового оператора Dital Fly Ukraine у ​​зв'язку зі зміною директора та місцезнаходження головної станції.

Директором компанії замість Альберта Фельдмана став Дмитро Ликов. Адреса змінився з вулиці Дмитрівській сорок четвертій на вулицю Велику Васильківську, 42.

Альберт Фельдман - колишній шеф-редактор інтернет-холдингу «Обоз».

За словами члена Нацради Миколи Фартушного, компанія до цих пір не веде діяльність. У грудні 2011 року представники Dital Fly Ukraine пообіцяли Нацраді відновити мовлення в першому кварталі 2012 року.

Раніше Digital Fly Ukraine обіцяла Нацраді відновити в квітні 2011 року надання послуг абонентам, яке припинила в грудні 2010 року. Тоді керівник компанії анонсувало, що Digital Fly Ukraine готується стати частиною міжнародної медіакорпорації.

Нагадаємо, Digital Fly Ukraine заявила про запуск національної платформи супутникового телебачення під брендом MYtv наприкінці 2009 року. Тоді ж Digital Fly Ukraine отримала ліцензію Національної ради.

«Телекритика»
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ УКРАЇНИ » Новини "Digital Fly Ukraine"
  • Сторінка 3 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024