FORUM TV-SATСубота
27.04.2024, 03:42

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 20
  • 1
  • 2
  • 3
  • 19
  • 20
  • »
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ УКРАЇНИ » Новини "XTRA TV"
Новини "XTRA TV"
RATVODДата: Середа, 03.08.2011, 11:20 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Новини українського DTH-провайдера

XTRA TV


kozakuaДата: Середа, 03.08.2011, 14:32 | Повідомлення # 2
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
ISTIL запускає власну супутникову платформу Xtra TV за $50 млн




Глядачам запропонують 39 каналів


Компанія ISTIL Telecom, підрозділ ISTIL Group, що належить Мохаммаду Захуру, затвердила бюджет у розмірі $50 млн на запуск у вересні власної супутникової платформи, яка називатиметься Xtra TV. Про це пише газета Kyiv Post.
За інформацією «Телекритики», презентація платформи запланована на серпень.
За словами Джима Філліпоффа, директора напрямків медіа і телекомунікацій ISTIL Group, платформа запропонує телеканали за низьким цінами по всій Україні. Абоненти зможуть замовити місячні картки на п'ять різних тематичних пакетів загалом із 39 телеканалів (кожен пакет міститиме вісім каналів). Ціна одного пакету - 29 гривень, а повного комплекту каналів - 89 гривень. Для передлатників більш ніж одного пакету будуть передбачені знижки.
Пакети міститимуть універсальні, спортивні, дитячі, кіно- та пізнавальні канали, усі будуть з російською звуковою доріжкою та, за можливості, з англійською. Окрім цього, картка даватиме доступ до незакодованих (free-to-air) супутникових каналів.
«За цією передплатною моделлю не буде укладання контрактів та угод. Споживачі будуть вільні у виборі і сплаті за будь-який пакет, який вони забажають», - сказав пан Філліпофф.
Про намір ISTIL запустити свою платформу на супутнику AMOS «Телекритика» писала ще в березні, однак тоді Джим Філліпофф не підтверджував цю інформацію.

Це вже другий вихід ISTIL Group на ринок платного супутникового телебачення. Нагадаємо, група Мохаммада Захура інвестувала близько $60 млн у платформу «Поверхность+». У 2009 році ISTIL оформила власність на 40% акцій «Поверхности» з опціоном на контрольний пакет. До квітня 2010 року ISTIL збільшила свою частку в «Поверхности» до 55%, при цьому операційний контроль і управління залишилися за Віктором Самойленком, якому належало решта 45% акцій.
Однак у серпні 2010 року ISTIL Group вийшла зі складу акціонерів групи компаній «Поверхность», продавши свої 55% акцій другому співвласнику та президенту групи «Поверхность» Вікторові Самойленку.
Як відомо, на ринку супутникового телебачення України наразі працюють дві платформи - Viasat і «НТВ-плюс Україна».


Джерело
RATVODДата: Середа, 03.08.2011, 15:38 | Повідомлення # 3
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Мохаммад Захур витратить $ 50 млн

на нову українську супутникову платформу




ISTIL Telecom, частина ISTIL Group пакистанського бізнесмена Мохаммада Захура, затвердила бюджет у розмірі $ 50 млн на запуск нової української супутникової ТВ платформи Xtra TV.

Запуск проекту відбудеться у вересні. За нього відповідає Джим Філліпофф, який раніше обіймав посаду гендиректора Kyiv Post (входить в ISTIL). «ProIT» писало нещодавно про запуск цієї платформи без коментарів ISTIL, базуючись на власних джерелах. З думкою експертів і учасників ринку можна ознайомитися тут.

Користувачам буде запропоновано придбати pre-paid карти із системою щомісячного поповнення і вибрати один з п'яти тематичних ТБ-пакетів. Всього буде адаптовано 39 каналів. У середньому кожен пакет складається з 8-ми каналів. Вартість картки починається від 29 грн. Весь пакет каналів обійдеться в 89 грн. У разі купівлі більш, ніж одного пакета, передбачається знижка. ISTIL обіцяє продавати канали, не доступні у відкритому вигляді на супутнику.

Тематичні категорії будуть включати спортивні, світові, дитячі фільмові та науково-популярні канали. Картки, за словами Філліпофф, будуть поширюватися через існуючих «супутникових» дилерів і дистриб'юторів, а також через відділення пошти та банки.

«Модель pre-paid не передбачає чітких контрактів і договорів. Картки будуть сумісні з більшістю існуючих декодерів, які використовуються для прийому безкоштовного супутникового ТБ », - сказав Філліпофф.

Джерело
RATVODДата: Середа, 03.08.2011, 15:43 | Повідомлення # 4
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Інформація по проекту

від представника
XTRA-TV


З приводу плати за активацію картки:




Активація смарт-картки відбувається безкоштовно, в момент її приміщення в картоприймач ресивера, підключеного до антени і налаштованого на канали Xtra TV, які транслюються з Амоса 3.

З питання трансляції

оригінальних версій
Російських каналів:


Ретрансляція оригінальних версій російських каналів на території України суперечить нормативно-правовій базі українського законодавства. Російські канали, представлені в пропозиції оператора, будуть представлені адаптованими міжнародними версіями.

Як часто можна буде змінювати підписку на пакети ?


Перехід з одного пакету на інший без стягнення додаткової плати з абонента, передбачено 1 раз протягом місяця перегляду.

З питання управління пакетами (додавання, видалення і т.д


Через сайт у Власному офісі абонента вам буде доступна можливість в он-лайн режимі змінювати варіанти підписки або припиняти підписку. Ця ж процедура буде доступна через операторів Колл-центру.

Про можливість оплати послуг


На першому етапі запуску Xtra TV оплата за перегляд буде здійснюватись заповненням квитанцій (зразки будуть розміщені на сайті компанії) і оплатою їх через відділення банків-партнерів.
На другому етапі (у перспективі), планується організація оплати за допомогою систем Visa, MasterCаrd і WebMonеy. Також з'явиться можливість проводити оплату через автомати поповнення рахунку.


RATVODДата: Середа, 03.08.2011, 20:22 | Повідомлення # 5
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Повідомлення від Thor

представника Xtra TV




Включено перший регулярний транспондер Xtra TV і перенесено мовлення каналів Тест 1, 2 і 3,
доступних при наступних параметрах прийому:

супутник - Амос 3;
частота - 11 336,
поляризація - горизонтальна,
швидкість потоку - 27500,
коефіцієнт помилок - 5 / 6.


Після включення вчора регулярного транспондера на заданих параметрах прийому пропозиції Xtra TV, цей процес прискориться.
Точно поки не готовий відповісти, оскільки задіяно багато ланок у ланцюзі початку промо мовлення: оператор, що надає супутникові ємності, приймально-передавальний центр і т.д.
Можу тільки сказати, що процес проходить в штатному режимі і до кінця тижня на цих параметрах розпочнеться безпосереднє мовлення з поступовим включенням нових каналів, які в серпні можна буде дивитися в режимі ФТА.
Нагадую, що другий транспондер з пропозицією каналів, буде включений у вересні, з початком комерційного мовлення Xtra TV.
RATVODДата: Середа, 03.08.2011, 20:26 | Повідомлення # 6
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Xtra TV на 4.0 ° W - підписано угоду



Spacecom, оператор супутникового флоту AMOS, підписав угоду на дистрибуцію нової української DTH платформи Xtra TV, яка буде працювати на супутнику AMOS-3 (4 ° W). Багаторічна угода укладена на суму 19 мільйонів доларів.

Xtra TV транслюватиме більше 100 каналів (включаючи некодовані) для абонентів в Україну. В даний час на супутниках AMOS доступно близько 30 українських каналів, серед них: Inter, 1 +1, ICTV, STB, New Channel, K1, NTN.

Джерело:
natasshaДата: Неділя, 07.08.2011, 09:56 | Повідомлення # 7
новачок

Країна:
повідомлень: 3
Статус: Оффлайн
Новости платформы Xtra TV


В пятницу в "Интерконтинентале" состоялась презентация проекта будущим крупным дистрибьютерам, которые будут распространять карты для дилеров и установщиков.

Там же была объявлена цена пакетов:

любой из имеющихся пяти - 29 гривен. С покупкой более одного начинает действовать прогрессивная шкала скидок: два пакета, итоговая стоимость к оплате составит 55 грн. (-9%); три пакета: 75 грн. (-14%); четыре пакета :89 грн. (-23%); при подключении всех пяти пакетов, компания Xtra TV дарит просмотр одного пакета своему абоненту в подарок и стоимость такого класса подписки будет составлять также 89 грн./мес.


AzBox HD Elite,OPENBOX X820ci
90e.80e.75e.36e.31,5e.19,2e.13e.9e.5e.4w.
Україна м.Запоріжжя
RATVODДата: Понеділок, 08.08.2011, 14:30 | Повідомлення # 8
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
За неофіційною інформацією

список каналів " XTRA-TV " буде таким:


« Кіно » - 8 каналів

Universal
MGM
Світ серіалу
Єврокіно
TV XXI
Кіно плюс
Наше улюблене кіно
Наше нове кіно


«Спорт» - 8 каналів

Eurosport
Eurosport 2
Eurosport News
Outdoor channel
Російський екстрим
Extreem Sport
Боєць
Chasse et Peshe (Полювання та Рибалка)


«Пізнавальний» 8 каналів
Discovery
Discovery Science
Discovery World
Discovery Investigation
TLS
Animal Planet
National Geographic
National Geographic Wild


"Дитячий» -7 каналів

Disney
Nickelodeon
Nickelodeon Junior
Jim Jam
Дитячий світ / Телеклуб
Baby TV
Cartoon Network


«Універсальний» - 5 каналів

ТРК «Україна»
RTVi
НТВ Світ
Мати і Дитя
Інфо канал


slavasamДата: Вівторок, 09.08.2011, 15:46 | Повідомлення # 9
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Презентація Екстра ТВ у м. Львові переноситься

Quote
12.08.2011 во Львове в гостинице "Днестр" (9 этаж) в 11-00 состоится презентация Xtra TV для инсталяторов Западного региона.

Просьба, кто не зарегистрировался, прислать свою заявку по адресу:


sales@xtratv.com.ua
kozakuaДата: Понеділок, 15.08.2011, 21:02 | Повідомлення # 10
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Розпочав работу офіційний сайт компанії Xtra TV






Адреса сайту xtratv.com.ua


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
satBuffonДата: Середа, 17.08.2011, 10:17 | Повідомлення # 11
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
Програма проведення найближчих презентацій Xtra TV і зустрічей з дилерами в регіонах:


1. Дніпропетровськ - 17.08, готель "Бартоломео";
2. Одеса - 19.08, готель "Аркадія Плаза";
3. Київ - 26.08, готель "Либідь";
4. Донецьк - 02.09, готель "Легіон";
5. Харків - 09.09, готель "Мир";
6. Сімферополь - 16.09 готель уточнюється.
Час початку заходу в усіх містах однакове - 11-00.

За всіма виникли актуальних питань писати на адресу:
sales@xtratv.com.ua


Джерело:
viskomДата: Четвер, 25.08.2011, 17:23 | Повідомлення # 12
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Наші переваги



БЕЗ ПИСЬМОВОГО КОНТРАКТУ

Xtra TV першим запускає на ринку України послугу платного супутникового телебачення без письмового контракту. З передоплаченою картою доступу Xtra TV телеглядачі отримують свободу та гнучкість у виборі зручного пакету для перегляду телеканалів, залежно від їхніх потреб, не беручи на себе довготривалих зобов’язань. По аналогії з мобільним зв’язком, де абоненти передоплачених послуг самостійно вибирають зручні для них умови для розмов і оплати, абоненти Xtra TV також мають можливість обирати гнучкий режим користування.

БЕЗ ПРИДБАННЯ ДОДАТКОВОГО ОБЛАДНАННЯ

Якщо Ви вже маєте супутникову антену, що приймає канали з супутника АМОС (4W), і ресивер з картоприймачем, який підтримує роботу карти з кодуванням Conax , Ви можете підключитися до пакетів телеканалів Xtra TV без встановлення нового супутникового обладнання. Так само, як у мобільному зв’язку, де SIM-карта оператора може працювати у телефонах різних виробників, карта доступу Xtra TV підходить для багатьох супутникових ресиверів, встановлених в Україні.

На період промо-перегляду в серпні 2011 року телеканали в пакетах Xtra TV доступні на будь-яких DVB-S ресиверах. Однак після переходу на комерційне мовленні у вересні, для перегляду каналів у пакетах Xtra TV знадобиться ресивер з картоприймачем, що підтримує роботу карти з кодуванням Conax.

ПРОСТІ ТА ДОСТУПНІ ТАРИФИ

Кожний з п’яти тематичних пакетів можна буде підключити за доступною ціною 29 гривень з ПДВ на місяць. За умови підключення більш ніж одного пакету надається прогресивна знижка. Якщо підключаються всі п’ять пакетів, щомісячна абонентська плата становить 89 гривень з ПДВ, що дає можливість дивитися 36 захопливих супутникових каналів зі значною знижкою.

СВІДОМИЙ ВИБІР

Купуючи карту доступу* Xtra TV та активуючи її, телеглядачі отримують передоплачений вільний доступ протягом цілого місяця відразу до всіх 36 захопливих каналів. Така можливість дозволить їм потім зробити свідомий вибір та платити саме за ті пакети каналів, які їм найбільш цікаві.

БЕЗКОШТОВНІ КАНАЛИ ЗАЛИШАЮТЬСЯ БЕЗКОШТОВНИМИ

Xtra TV пропонує* п’ять тематичних пакетів з найкращими телеканалами у своїх категоріях. До цих пакетів каналів можна підключатися одразу, без придбання базового пакета, який часто вміщує багато телеканалів, доступних у безкоштовному ефірі. Телеглядачі Xtra TV платять лише за якісний телевізійний контент. При цьому безкоштовні канали в абонентів Xtra TV також доступні, бо таку можливість надає власне обладнання, яке вже в них встановлено.

*Частина телеканалів Xtra TV у серпні 2011 року транслюється ( з AMOS 11336 H 27500 ) у відкритому доступі для ознайомлення усіх бажаючих.

джерело
RATVODДата: Неділя, 04.09.2011, 13:47 | Повідомлення # 13
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Рекламний ролик

для компанії XTRA TV




RATVODДата: Середа, 07.09.2011, 12:10 | Повідомлення # 14
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Повідомлення від Thor, представника " XTRA-TV "

Quote
Користуючись нагодою і звертаючись через ваш ресурс до всієї аудиторії ентузіастів супутникового телебачення, хочу застерегти її від того, щоб тут і зараз обговорювати канали пакетного наповнення, оскільки їх остаточний список ще не сформований і з багатьма в даний момент ведуться переговори і укладаються договори.
Остаточний список буде представлений на офіційному сайті компанії з початком комерційного запуску проекту, наміченого на другу половину вересня цього року.
Єдине, про що можна говорити з усією впевненістю, то це про заявленої цінової політики на пакетну пропозицію та їх комбінації.


----------------------------------------------------------------------------------------------------

Quote
Проблема коректного відображення ЕПГ на кирилиці на каналах пропозиції Xtra TV спостерігається в даний момент на всіх апаратах, виконаних на базі процессара Ali з відповідним софтом.
Це стосується як GI, так і Amiko, глобоподобних та ін..
Коректно працюють з кирилицею з перевірених ресіверів апарати торгових марок Openbox і Sky Gate (окрім моделі Gloss).
Тестові випробування тривають, виробникам відправлені наші зауваження та коментарі.


----------------------------------------------------------------------------------------------------

Quote
Щоб не було непорозуміння ситуації в майбутньому:

технічна служба компанії не займається написанням софтів для ресиверів різних виробників.
Вона лише тестує і випробовує різні моделі на сумісність, при цьому шукає оптимальні поєднання.
Ми можемо тільки рекомендувати виробникам поправити ту чи іншу проблему, виявлену в ході тестування.
Решта - справа їх доброї волі і репутації.


kozakuaДата: Субота, 10.09.2011, 21:16 | Повідомлення # 15
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Интервью исисполнительным директором XtraTv Саниславом Болтовским

Из журнала Сателлит №8 2011


Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ УКРАЇНИ » Новини "XTRA TV"
  • Сторінка 1 з 20
  • 1
  • 2
  • 3
  • 19
  • 20
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024